Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - de editie voor veeleisende ontwikkelaars als aankoopversie De Enterprise-Editie van Visual Studio 2017 biedt gebruikers een breed scala aan krachtige functies voor het ontwikkelen van apps voor elk gebied...
€ 1.411,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - alles aan boord voor professionele programma's, in de aankoopversie Met Visual Studio 2017 in Professional Edition hebben gebruikers alles wat ze nodig hebben om apps en programma's te maken - van...
€ 118,90 *

Microsoft Visual Studio 2017 - Een historisch perspectief

Microsoft Visual Studio 2017 is een opmerkelijke versie van Microsofts populaire geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE). In dit artikel kijken we naar Visual Studio 2017 en verkennen we de blijvende relevantie ervan in de hedendaagse wereld van ontwikkelaars.

Inleiding tot Microsoft Visual Studio 2017

1. Een vertrouwde ontwikkelomgeving

Visual Studio 2017 staat voor een vertrouwde ontwikkelomgeving die ontwikkelaars voorziet van een breed scala aan tools voor het maken van toepassingen voor Windows, web, mobiel en cloud.

2. Ondersteunde talen en platforms

De IDE ondersteunt een breed scala aan programmeertalen, waaronder C#, C++, F# en Python. Ontwikkelaars kunnen nog steeds cross-platform applicaties ontwikkelen voor Windows, Android, iOS en het web.

Waarom is Microsoft Visual Studio 2017 nog steeds relevant?

1. Stabiliteit en betrouwbaarheid

Visual Studio 2017 heeft nog steeds een plek in de ontwikkelaarswereld vanwege zijn stabiliteit en betrouwbaarheid. Veel ontwikkelaars vertrouwen op deze versie voor projecten die een gevestigde omgeving vereisen.

2. Integratie in Azure en DevOps

De IDE biedt nog steeds naadloze integratie met Microsoft Azure en Azure DevOps, wat teamsamenwerking, continue integratie en deployment (CI/CD) en cloudontwikkeling vergemakkelijkt.

Updaten naar nieuwere versies

1. Toegang tot geavanceerde functies

Ontwikkelaars die ervoor kiezen om te upgraden van Visual Studio 2017 naar nieuwere versies zoals Visual Studio 2019 of Visual Studio 2022 profiteren van geavanceerde functies, verbeterde prestaties en moderne technologieën.

2. Ondersteuning en beveiliging

Terwijl Visual Studio 2017 ouder wordt, blijft Microsoft beperkte ondersteuning en beveiligingsupdates bieden. Upgraden naar een nieuwere versie garandeert toegang tot de nieuwste ondersteuning en beveiligingsfixes.

Koop Microsoft Visual Studio 2017 voor Windows bij Wiresoft

Over het algemeen blijft Microsoft Visual Studio 2017 een belangrijke versie van het IDE-platform dat vandaag de dag nog steeds relevant is. Hoewel het niet langer de nieuwste functies biedt, kan het nog steeds nuttig zijn voor specifieke projecten. Upgraden naar nieuwere versies geeft echter toegang tot geavanceerde functies en up-to-date ondersteuning, wat voor de meeste ontwikkelaars aan te raden is.

Categorieën