Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION
Ben je op zoek naar een betrouwbare, betaalbare en gebruiksvriendelijke virtualisatieoplossing? Dan is VMware vCenter Server 7 Foundation iets voor jou. Deze software is perfect voor kleine bedrijven die willen profiteren van...
€ 992,90 *
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDAARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDAARD
VMware vCenter Server 7 Standard biedt een centraal platform voor het beheer van je VMware omgeving. Het biedt vereenvoudigd beheer van vSphere omgevingen, verbeterde prestaties en schaalbaarheid, en verbeterde beveiliging. Met VMware...
€ 4.052,90 *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard - De centrale besturing van je virtualisatieomgeving VMware vCenter Server 8 Standard is de toonaangevende oplossing voor het beheren en controleren van je volledige virtualisatieomgeving. In dit artikel...
€ 5.094,90 *

VMware vCenter: Gecentraliseerd beheer en controle voor je virtualisatieomgeving

VMware vCenter is een krachtige softwareoplossing waarmee bedrijven hun virtualisatieomgeving efficiënt kunnen beheren en controleren. In deze categorietekst bekijken we de belangrijkste functies en voordelen van VMware vCenter.

Wat is VMware vCenter?

VMware vCenter is een gecentraliseerd beheerplatform waarmee bedrijven hun virtuele bronnen en infrastructuren kunnen beheren en controleren. Met vCenter kun je je hele virtualisatieomgeving beheren vanaf één console, ongeacht of je VMware vSphere of andere VMware-producten gebruikt.

De voordelen van VMware vCenter

  • Gecentraliseerd beheer: VMware vCenter biedt een enkele interface voor het beheren van je virtuele machines, hosts en resources. Dit maakt het makkelijker om je hele virtualisatieomgeving te monitoren en te beheren.
  • Hoge beschikbaarheid en veerkracht: Met vCenter kun je oplossingen voor hoge beschikbaarheid instellen om de veerkracht van je virtuele machines te garanderen. In het geval van een hardwarestoring worden virtuele machines automatisch verplaatst naar andere hosts.
  • Resource-optimalisatie: VMware vCenter biedt tools voor resource-optimalisatie om ervoor te zorgen dat je virtuele machines efficiënt worden gebruikt. Dit helpt om kosten te besparen en prestaties te maximaliseren.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

VMware vCenter biedt flexibiliteit en schaalbaarheid:

  • Multi-cloudbeheer: met vCenter kun je je virtualisatieomgeving uitbreiden en beheren in multi-cloudomgevingen, waardoor de flexibiliteit van je IT-infrastructuur toeneemt.
  • Schaalbaarheid: vCenter is schaalbaar en ondersteunt het beheer van honderden of duizenden virtuele machines en hosts.
  • Integratie: VMware vCenter integreert naadloos met andere VMware-producten en -oplossingen om geavanceerde functies en mogelijkheden te bieden.

VMware vCenter in actie

Organisaties kunnen VMware vCenter in verschillende scenario's inzetten:

  • Consolidatie: met vCenter kun je servers consolideren en hardwarekosten verlagen.
  • Automatisering: met vCenter kun je taken automatiseren en de efficiëntie van je virtualisatieomgeving verhogen.
  • Beveiliging en compliance: vCenter biedt tools voor beveiligingsmonitoring en naleving van compliance-richtlijnen.

In het algemeen stelt VMware vCenter bedrijven in staat om hun virtualisatieomgeving efficiënt te beheren. Door gecentraliseerd beheer, opties voor hoge beschikbaarheid en optimalisatie van resources kunnen bedrijven de kosten verlagen en de prestaties van hun virtuele machines verbeteren. VMware vCenter is de ideale oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar uitgebreid en gecentraliseerd beheer van hun virtualisatiebronnen.

Categorieën