Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDAARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDAARD
VMware vCenter Server 7 Standard biedt een centraal platform voor het beheer van je VMware omgeving. Het biedt vereenvoudigd beheer van vSphere omgevingen, verbeterde prestaties en schaalbaarheid, en verbeterde beveiliging. Met VMware...
€ 4.501,90 *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard voor het beheer van virtuele infrastructuren vCenter Server 8 Standard is een krachtig basisgereedschap voor het beheer van een op vSphere gebaseerde infrastructuur en zijn omgeving. Geavanceerde software...
€ 5.659,90 *
VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION
Ben je op zoek naar een betrouwbare, betaalbare en gebruiksvriendelijke virtualisatieoplossing? Dan is VMware vCenter Server 7 Foundation iets voor jou. Deze software is perfect voor kleine bedrijven die willen profiteren van...
€ 1.101,90 *

Welke functies biedt vCenter Server 7?

vCenter Server 7 biedt zowel eenvoudige als uitgebreide controle, inclusief transparantie op alle niveaus, via het gecentraliseerde beheer van gevirtualiseerde hosts en virtuele machines via een enkele console. De krachtige hulpmiddelen van vCenter Server vereenvoudigen zo het efficiënte beheer van vSphere infrastructuren en bieden ook uitgebreide controlemogelijkheden. Bovendien zijn live migratie van werklasten met vMotion, volledig klonen en koude migratie ook mogelijk met vCenter Server . Web service API's vergemakkelijken ook de flexibele integratie van vCenter Server in bestaande systeembeheersoftware.

Dit biedt één enkele beheerder ongecompliceerd inzicht in de configuratie van alle belangrijke componenten van een bestaande virtuele infrastructuur terwijl hij honderden werklasten beheert, waardoor de productiviteit van de vCenter Server oplossing meer dan verdubbelt ten opzichte van het beheer van fysieke infrastructuren. Omdat vCenter Server op Photon OS draait, worden patches en upgrades onafhankelijk van derden uitgevoerd, plus probleemoplossingstijden kunnen verkort worden met een gratis licentie voor Log Insight.

Betrouwbare inzet van virtuele infrastructuur

vCenter Server biedt pro-actief, geautomatiseerd beheer om dynamisch nieuwe Services beschikbaar te stellen. Middelen kunnen met maximale efficiëntie worden toegewezen. Middelen kunnen met maximale efficiëntie worden toegewezen en geoptimaliseerd. Bijvoorbeeld, 15 vCenter Server instances kunnen tot 70.000 virtuele machines en 5.000 hosts beheren. Door dynamisch middelenbeheer, inclusief toewijzing van middelen, verdeelt vCenter Server op intelligente wijze beschikbare middelen over de virtuele machines. Zo kunnen dienstverleningsniveaus gemakkelijk gehaald worden in overeenstemming met de service level agreements (SLA's) voor bedrijfskritische toepassingen.

Hoge schaalbaarheid en uitbreidbaarheid in de Hybride Cloud

Met vCenter Server is het ook mogelijk om on-premises omgevingen naadloos uit te breiden naar vSphere-gebaseerde publieke clouds zoals VMware Cloud op AWS - tot 2.000 hosts en 35.000 virtuele machines kunnen transparant beheerd worden met een enkele vCenter Server instantie - ongeacht welke versie van vCenter Server er draait.

Verdere hulpmiddelen en functies van VMware vCenter Server

Andere functies die via vCenter Server kunnen worden ingezet zijn o.a.:

 • VMware vSphere vMotion
 • VMware vSphere Gedistribueerde Hulpbronplanner
 • VMware vSphere Hoge beschikbaarheid (HA)
 • VMware vSphere Fouttolerantie
 • VMware vRealize Orchestrator voor het maken van best practice workflows
 • VMware vCenter Server Convergeer gereedschap voor gemakkelijkere migratie
 • vRealize Log Insight voor vCenter Server in de light versie biedt verbeterde transparantie, evenals visualisatie van gebeurtenistrends voor snellere probleemoplossing

De belangrijkste voordelen van VMware vCenter Server 7 in een oogopslag

Als een centraal, uitbreidbaar platform biedt VMware vCenter Server de volgende voordelen voor eenvoudig en geautomatiseerd beheer van virtuele infrastructuren:

 • Eenvoudige inzet: vCenter Server kan in een paar stappen als een voorgeconfigureerde virtuele appliance ingezet worden.
 • Gecentraliseerde, gebruiksvriendelijke controle: Met de HTML5-gebaseerde vSphere Client vCenter Server kan de hele vSphere infrastructuur vanuit elke browser beheerd worden - responsief en vanaf één enkele locatie. Met slechts één klik kunnen gebruikers individuele rollen toegewezen krijgen, door de vCenter Server inventaris bladeren, of nieuwe virtuele machines aanmaken.
 • Uitbreidbaarheid van vSphere Server via open plug-in architectuur: IT-beheerders kunnen plug-ins van gecertificeerde VMware partners in vCenter Server integreren en beheren met behulp van de vSphere Client plug-ins. De open vSphere Client plug-in SDK maakt de implementatie van back-up, gegevensbeveiliging, beveiligingsbeheer, netwerk- en serverfuncties direct mogelijk via vCenter Server .
 • Hoge bescherming van vCenter Server instanties: vCenter Server Hoge beschikbaarheid - beschermt de vCenter Server appliance en bijbehorende Services met eigen hoge beschikbaarheid en een RTO van minder dan 10 minuten.
 • Eenvoudige back-ups: De geïntegreerde VMware planner voor back-ups en herstel vereenvoudigt het plannen van back-ups van vCenter Server toestellen, inclusief het beheer van het aantal bewaarde back-ups.
 • Geünificeerd patch- en upgradebeheer: De VMware vSphere Update Manager vereenvoudigt en versnelt het geautomatiseerd scannen en patchen van actieve ESXi hosts. De vCenter Server appliance kan ook herhaalbaar vanuit een sjabloon ingezet worden met behulp van RESTful API's.
 • Hoge veiligheid en beschikbaarheid van vSphere: Geautomatiseerde en proactieve beheersfuncties zoals automatische load balancing en kant-en-klare automatiseringsworkflows zorgen voor hoge beschikbaarheid.