Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10599
 • VCS8-STD-C
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 5.094,90 * € 5.659,90 * (9,98% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard - De centrale besturing van je virtualisatieomgeving

VMware vCenter Server 8 Standard is de toonaangevende oplossing voor het beheren en controleren van je volledige virtualisatieomgeving. In dit artikel lees je waarom VMware vCenter Server 8 Standard onmisbaar is voor het optimaliseren van de prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie van je virtuele infrastructuur.

De kernfuncties van VMware vCenter Server 8 Standard

 1. Gecentraliseerd beheer: Met VMware vCenter Server 8 Standard kun je al je virtuele machines (VM's), hosts en resources beheren vanaf een centrale console. Dit maakt het eenvoudiger om je hele omgeving te beheren en te monitoren.
 2. Prestatieoptimalisatie: Het platform biedt tools voor prestatieanalyse en -optimalisatie om ervoor te zorgen dat je VM's altijd in topvorm zijn en soepel draaien. Je krijgt inzicht in het gebruik van resources en kunt proactief knelpunten oplossen.
 3. Automatisering: VMware vCenter Server 8 Standard maakt het mogelijk om routinetaken te automatiseren, wat tijd bespaart en menselijke fouten minimaliseert. Je kunt taken automatiseren zoals het provisionen van nieuwe VM's of het schalen van resources.
 4. Geavanceerde beveiliging: De geïntegreerde beveiligingsfuncties beschermen je virtuele resources tegen bedreigingen en ongeautoriseerde toegang. Met toegangscontroles en versleuteling kun je je virtuele omgeving beveiligen.

De voordelen van VMware vCenter Server 8 Standard

 • Efficiënt beheer: Dankzij gecentraliseerd beheer en automatisering kun je je IT-resources efficiënter gebruiken en de bedrijfskosten verlagen. Er wordt aanzienlijk minder tijd besteed aan administratie.
 • Hogere beschikbaarheid: De functies voor prestatieoptimalisatie en hoge beschikbaarheid zorgen voor een continue beschikbaarheid van je applicaties. Dit minimaliseert downtime en zorgt voor bedrijfscontinuïteit.
 • Beveiliging en compliance: Met de geavanceerde beveiligingsfuncties kun je gegevens en applicaties beschermen en tegelijkertijd de compliance-richtlijnen naleven. Dit is vooral belangrijk in gereguleerde sectoren.

De toekomst van je virtualisatieomgeving met VMware vCenter Server 8 Standard

VMware vCenter Server 8 Standard is de essentiële oplossing voor bedrijven die een efficiënte, veilige en zeer beschikbare virtualisatieomgeving nodig hebben. Met dit platform ben je optimaal voorbereid op de uitdagingen van digitale transformatie. Optimaliseer het gebruik van resources, verhoog de prestaties en stel de toekomst van je virtualisatieomgeving veilig met 9 VMware vCenter Server 20. Het is de gecentraliseerde besturing die je helpt om je virtuele infrastructuur succesvol te beheren en te voldoen aan de eisen van moderne IT. 10 VMware vCenter Server 21 is de basis voor efficiënte en toekomstbestendige virtualisatie.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën