Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 3.850,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit is een krachtig virtualisatieplatform waarmee bedrijven hun fysieke servers kunnen consolideren en de kosten in het datacenter kunnen verlagen. De kit bevat de toonaangevende VMware vSphere hypervisor, die uitstekende prestaties, schaalbaarheid en betrouwbaarheid levert. Bovendien biedt de kit toegang tot belangrijke vSphere-functies zoals hoge beschikbaarheid (HA), fouttolerantie (FT) en gegevensbescherming (DP). Met deze functies kunnen bedrijven hun kritische toepassingen en gegevens beschermen tegen downtime of gegevensverlies.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Virtualisatieplatform

Als 's werelds toonaangevende virtualisatieplatform stelt de VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit bedrijven van elke omvang in staat hun meest kritische applicaties en workloads te virtualiseren en tegelijkertijd de IT-kosten en complexiteit te verminderen. Deze alles-in-één oplossing voor kleine bedrijven bevat alles wat nodig is om een volledig gevirtualiseerde infrastructuur te draaien, inclusief vCenter Server Standard Edition.

De vSphere 8 Essentials Plus Kit biedt kleine bedrijven een kosteneffectieve manier om hun fysieke servers te consolideren en hun server wildgroei te verminderen. Door meerdere fysieke servers te consolideren op minder en krachtigere servers kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op zowel kapitaal- als bedrijfskosten. Door op elke fysieke server meerdere virtuele machines te draaien, kunnen organisaties bovendien de bezettingsgraad verder verhogen en de prestaties van toepassingen verbeteren.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Gebruik

De Virtual Inventory functie biedt functionaliteit voor de volgende gelicenseerde VMware vSphere omgevingen: VMware vSphere Essentials, Essentials Plus, Standard en Standard met Operations Management. Hoewel deze functies kunnen worden ingezet in grote bedrijfsomgevingen, zijn de gebruikerservaring en prestaties geoptimaliseerd voor gebruik in kleine en middelgrote bedrijfsomgevingen.

VMware gebruikt open source en op Linux gebaseerde elementen voor vSphere, samen met de eigenlijke VMkernel, die eigen software is. Met VMware vSphere worden virtuele machines opgeslagen in zogenaamde datastore directories. De belangrijkste bestandstypen zijn virtuele harde schijven (*.vmdk bestanden) en configuratiebestanden (*.vmx bestanden).

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.