Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Windows 7 Enterprise De Enterprise-editie van Windows 7 is in essentie hetzelfde als de Windows, behalve dat Windows 7 Enterprise beschikbaar is als volumelicentie en daarom bijzonder geschikt is voor grote bedrijfsnetwerken. Daarnaast...
€ 13,90 *
MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL
Windows 7 Professional - het innovatieve Microsoft-besturingssysteem voor zakelijke professionals als gebruikte software Ondanks de vele opvolgers is het nog steeds populair en wordt het in veel netwerken gebruikt: Windows 7 Professional...
€ 12,90 *

Windows 7 - Een blik op het besturingssysteem van vroeger

Microsoft Windows 7 was een populair besturingssysteem dat voor het eerst werd uitgebracht in 2009. Hoewel het nu verouderd is, heeft het een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van besturingssystemen. In dit artikel kijken we naar de belangrijkste aspecten van Windows 7.

De kenmerken van Windows 7

  1. Gebruikersinterface: Windows 7 introduceerde het Aero-ontwerp, dat een aantrekkelijke visuele ervaring bood met transparante vensters en nieuwe taakbalkelementen.

  2. Stabiliteit en prestaties: Het werd beschouwd als een van de meest stabiele Windows-besturingssystemen en introduceerde veel verbeteringen op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid.

  3. Bibliotheken: Windows 7 introduceerde bibliotheken die het makkelijker maakten om bestanden te beheren en te organiseren.

  4. Verbeterde beveiliging: Het bevatte geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender en BitLocker voor het versleutelen van schijven.

Het belang van Windows 7

  • Levensduurwindows 7 was de opvolger van Windows XP en werd door veel bedrijven en particulieren lange tijd gebruikt vanwege de betrouwbaarheid en compatibiliteit.
  • Einde ondersteuningmicrosoft beëindigde de uitgebreide ondersteuning voor Windows 7 in januari 2020, wat betekent dat er geen beveiligingsupdates of technische ondersteuning meer beschikbaar zullen zijn.

De opvolgers van Windows 7

Na het einde van de ondersteuning voor Windows 7 heeft Microsoft nieuwere besturingssystemen uitgebracht, zoals Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 en Windows 11. Deze bieden bijgewerkte functies, beveiligingsverbeteringen en een modernere gebruikersinterface.

Laatste gedachten

Hoewel Windows 7 ooit een populair besturingssysteem was, is het nu verouderd en niet meer veilig. Het is sterk aan te raden om te upgraden naar een nieuwere versie van Windows om te profiteren van de nieuwste beveiligingsupdates en functies. Windows 7 heeft echter een belangrijke plaats in de geschiedenis van besturingssystemen en wordt door sommigen om nostalgische redenen nog steeds gekoesterd.

Categorieën