Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OUTLOOK 2013 MICROSOFT OUTLOOK 2013
Microsoft Outlook 2013 - de beproefde Office-software voor uitgebreide communicatie op kantoor en in het dagelijks leven - als stand-alone programma Het dagelijkse beheer van e-mails, privé- en zakelijke contacten, evenals de organisatie...
€ 21,90 *
MICROSOFT OUTLOOK 2010 MICROSOFT OUTLOOK 2010
Microsoft Outlook 2010 Downloaden Microsoft Outlook 2010 (mail-, kalender- en contactbeheer) Met Microsoft Outlook kunt u zich concentreren op wat belangrijk is met een duidelijk overzicht van uw e-mail, agenda en contactpersonen. Beheer...
€ 17,90 *
MICROSOFT OUTLOOK 2021 MICROSOFT OUTLOOK 2021
Microsoft Outlook 2021 - de veelzijdige Office-software voor het beheer van e-mails, contactpersonen, taken en meer - als zelfstandig programma Microsoft Outlook 2021 is de actuele versie van het beproefde Office-programma voor de...
€ 85,90 *
MICROSOFT OUTLOOK 2016 MICROSOFT OUTLOOK 2016
Microsoft Outlook 2016 - de veelzijdige Office voor het beheer van e-mail, contacten, taken en meer - als een stand-alone programma Microsoft Outlook 2016 is nog steeds een populaire versie van het beproefde Office voor het efficiënt...
€ 42,90 *
MICROSOFT OUTLOOK 2019 MICROSOFT OUTLOOK 2019
Microsoft Outlook 2019 - de veelzijdige Office software voor het beheer van e-mails, contacten, taken en meer - als een op zichzelf staand programma Microsoft Outlook 2019 is de nieuwste versie van het beproefde Office-programma voor de...
€ 51,90 *

Microsoft Outlook: Efficiënte oplossingen voor e-mail en organisatie

Ontdek hoe Microsoft Outlook je kan helpen je e-mails te organiseren, afspraken te beheren en taken efficiënt af te ronden. Dit artikel geeft je een uitgebreid inzicht in de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft Outlook om je communicatie en organisatie te optimaliseren.

Gebruikersinterface en e-mailbeheer

De gebruikersinterface van Microsoft Outlook is intuïtief ontworpen en biedt een duidelijke structuur voor eenvoudige navigatie. Ontdek de werkbalken en menu's om e-mails moeiteloos te organiseren. Dankzij de zoekfunctie vind je snel en eenvoudig de e-mails die je nodig hebt.

Kalender en planning

Houd je afspraken bij met de geïntegreerde Microsoft Outlook-agenda. Maak moeiteloos gebeurtenissen aan, stel herinneringen in en organiseer vergaderingen. De mogelijkheid om kalenders te delen en goed te keuren maakt het makkelijker om afspraken met collega's te coördineren.

Taakbeheer en notities

Optimaliseer je productiviteit met de taakbeheerfunctie van Microsoft Outlook. Maak takenlijsten, stel prioriteiten en houd aankomende taken bij. Met de notitiefunctie kun je belangrijke informatie direct in Outlook noteren.

Eenvoudige e-mailcommunicatie

Microsoft Outlook vereenvoudigt e-mailcommunicatie met tal van functies. De integratie van chatberichten maakt snelle coördinatie mogelijk, terwijl de functie "Negeren" onnodige e-mailwarboel vermindert. De intelligente functie voor automatisch aanvullen ondersteunt je bij het adresseren van berichten.

Integratie van cloudservices

Dankzij de integratie met Microsoft 365 clouddiensten heb je vanaf verschillende apparaten toegang tot je e-mails, agenda's en taken. Synchroniseer je gegevens automatisch en blijf altijd up-to-date - ongeacht waar je werkt.

Beveiliging en gegevensbescherming

Microsoft Outlook hecht veel belang aan beveiliging en gegevensbescherming. Gebruik versleutelingsopties om vertrouwelijke informatie te beschermen en profiteer van de nieuwste beveiligingsupdates om je e-mailaccount te beschermen tegen bedreigingen.

Updates en hulp bij problemen

Houd Microsoft Outlook up-to-date met regelmatige updates. De software wordt voortdurend verbeterd om je de beste functies en prestaties te bieden. Als je vragen of problemen hebt, staat de Microsoft Helpdesk klaar om je direct te helpen.

Over het algemeen biedt Microsoft Outlook een uitgebreide oplossing voor e-mailcommunicatie en afsprakenbeheer. Met een gebruiksvriendelijke interface, talloze functies en naadloze integratie is het de ideale keuze voor efficiënt werken en een georganiseerde manier van werken.

Categorieën