Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10145
 • 36F-00341
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 50,90 * € 55,90 * (8,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + Licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Microsoft Outlook voor Mac 2016 is een nog steeds veelgebruikte versie van het beproefde -programma, waarmee niet alleen het dagelijkse e-mailverkeer, maar ook contacten, afspraken en taken centraal kunnen worden beheerd en georganiseerd, om meer efficiëntie in het - dagelijkse leven te brengen. Office Business Outlook voor Mac 2016 wordt gekenmerkt door een groot aantal praktische mogelijkheden en nuttige functies, die de productiviteit op kantoor ondersteunen: Zowel professionals als beginners worden ondersteund bij het nog gemakkelijker uitvoeren van alle dagelijkse taken. Uitgebreide zoekopties helpen bijvoorbeeld om veel e-mails, inhoud en contacten te beheren. Met name het veelvuldig versturen van bestandsbijlagen gaat met voor Mac 2016 niet alleen sneller dankzij een reeks nieuwe opties, maar is ook veiliger. Ook nieuw is de mogelijkheid om individuele rechten voor de verzonden bestanden toe te kennen aan individuele geadresseerden. Outlook

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"

Microsoft Outlook voor Mac 2016 - de beproefde Office voor gebruik met macOS - als een stand-alone programma

Microsoft Outlook voor Mac 2016 is nog steeds een veelgebruikte versie van het beproefde Office, dat kan worden gebruikt om niet alleen het dagelijkse e-mailverkeer, maar ook contacten, afspraken en taken centraal te beheren en te organiseren, om zo meer efficiëntie in het dagelijkse zakelijke leven te brengen.

Outlook voor Mac 2016 wordt gekenmerkt door een breed scala aan praktische functies en nuttige functies die de productiviteit op kantoor ondersteunen: Zowel professionals als beginners zullen het gemakkelijk vinden om de klus te klaren. Uitgebreide zoekopties helpen u bijvoorbeeld bij het beheren van veel e-mail, inhoud en contacten. Met name Outlook voor Mac 2016 biedt een aantal nieuwe opties die het verzenden van bestandsbijlagen sneller en veiliger maken. Een andere nieuwe functie is de mogelijkheid om individuele rechten toe te kennen voor de bestanden die naar individuele ontvangers worden gestuurd.

Met de overzichtelijke navigatiebalken in Outlook voor Mac 2016 vindt u, afhankelijk van het programma, snel alle functies die u nodig hebt voor e-mail, taken, contactpersonen en agenda-items. De desktopinterface van Outlook voor Mac 2016 is opnieuw ontworpen en geoptimaliseerd voor aanraking.

MS Outlook voor Mac 2016 kan bij Wiresoft tegen een redelijke prijs als stand-alone programma worden gekocht - in gewone winkels is het anders bijna uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van de Office voor Mac 2016. Daarnaast vindt u in de Wiresoft online shop niet alleen de 2016-versie van Outlook voor Mac, maar ook oudere of de nieuwste versie van de e-mailsoftware.

Belangrijke en handige nieuwe functies in Outlook voor Mac 2016

Mac-gebruikers die graag Outlook gebruiken om e-mail, contactpersonen en afspraken te organiseren, zullen profiteren van de nieuwe functies die hieronder worden beschreven, evenals van verbeteringen aan bestaande functies. Ze helpen gebruikers niet alleen om de dagelijkse stroom van e-mail beter te beheren, maar ze maken ook het beheer van inhoud en documenten veel sneller. Ook de coördinatie van de taken kan nog efficiënter worden uitgevoerd.

Slimme zoekmappen om e-mail en andere inhoud direct te vinden

Door een virtuele zoekmap in te stellen, kunnen Mac-gebruikers e-mail of andere items in Outlook 2016 filteren en weergeven in een aparte map die overeenkomt met een bepaald vooraf gedefinieerd zoekcriterium. Zo kunt u bijvoorbeeld alle ongelezen berichten in een Outlook-mailbox weergeven die automatisch in verschillende mappen zijn opgeslagen. Ook kan een intelligente zoekmap worden gebruikt om te zoeken naar specifieke groepen mensen en contacten.

De zoekopdracht kan ook worden gewijzigd met behulp van de keuzelijst "Nieuw zoekgebied", die de huidige map of mailbox wijzigt.

Verbeterde duidelijkheid bij het zoeken naar hulpstukken

Outlook voor Mac 2016 biedt nu een beter overzicht dan voorheen bij het zoeken naar bestanden die als bijlage bij een e-mail zijn verzonden: klik gewoon op "Bestand bijvoegen" en de afzender van een bericht krijgt een lijst te zien met alle bestanden die het laatst zijn gebruikt. Als de lijst het juiste bestand bevat, kan deze direct als bijlage worden bijgevoegd met een verdere klik. In veel gevallen elimineert deze functie het lastige zoeken in de mapstructuren. Voor elke bijlage is er ook een uitklapmenu met verschillende functies om deze met één klik te openen, op te slaan, te kopiëren of te verwijderen.

Stuur grote bijlagen nog sneller met OneDrive

Outlook voor Mac 2016 maakt het ook gemakkelijker dan ooit om e-mail met grote bijlagen te versturen - ervan uitgaande dat een Mac-gebruiker de Microsoft-bestandshostingdienst OneDrive gebruikt. Elk bestand dat daar beschikbaar is, hoeft niet meer als bijlage naar een e-mail te worden geüpload; het enige wat u hoeft te doen is een link naar het bestand in de e-mail te kopiëren. Dit versnelt de verzending van grote bestandsbijlagen aanzienlijk en vermindert ook de hoeveelheid gegevens in de inbox van de e-mail. Alle bestanden die in OneDrive zijn opgeslagen kunnen ook individueel gedefinieerde rechten (bijv. lezen, bewerken, enz.) worden toegewezen aan de individuele geadresseerden.

Aanraakgeoptimaliseerde, meer consistente interface van Outlook voor Mac 2016

Microsoft heeft ook de gebruikersinterface in Outlook voor Mac 2016 gemoderniseerd om er hetzelfde uit te zien als de Windows Office, waardoor het gemakkelijker wordt voor gebruikers om te navigeren tussen de apparaten. Outlook en de andere Office in de 2016-versie ondersteunen ook beter de typische functies en functionaliteit van de Mac, zoals het hoge-resolutie netvliesdisplay, de schermvullende modus en de multitouch-bewegingen. In de loop van het verenigen van het uiterlijk is Outlook ook geoptimaliseerd voor de touch-bediening, zodat het programma kan worden bediend door de integratie van veegbewegingen - de zogenaamde swipes. De gebaren "Veeg links af" en "Veeg rechts af" kunnen worden toegewezen aan de volgende acties: "Markeer als gelezen", "Verwijderen", "Markeren", "Archiveren" en "Geen".

Rolluikfunctie

Een groot deel van het dagelijkse kantoorwerk wordt vaak opgevangen door het sorteren van e-mails, omdat de mailboxen steeds meer verstopt raken met onbelangrijke berichten of zelfs spam, waardoor het moeilijk is om ze bij te houden. De "Clutter"-tool biedt hier een oplossing, omdat deze automatisch belangrijke en onbelangrijke e-mails scheidt wanneer ze aankomen en deze laatste automatisch sorteert in hun eigen "junkmail"-map. Tegelijkertijd wordt potentieel gevaarlijke inhoud, zoals schadelijke links of bijlagen, gedetecteerd en gedeactiveerd.

Om te voorkomen dat verkeerd gesorteerde e-mails over het hoofd worden gezien, stuurt Outlook dagelijks een overzicht van alle daar opgeslagen e-mails.

Clutter "leest" ook het gedrag van een gebruiker, omdat de functie kan registreren welke e-mails eerst worden geopend, welke later worden gelezen en welke volledig worden genegeerd. Op deze manier leert het programma op zichzelf, zodat het automatisch de zoekfilters en -criteria continu verbetert.

Lees en verzendingsbevestiging bij verzending per e-mail

Om de afzender van een e-mailbericht te helpen bijhouden of de ontvanger het heeft ontvangen en gelezen, biedt Outlook voor Mac 2016 een afleveringsbewijs aan dat het e-mailbericht is afgeleverd in een specifieke mailbox, en een leesbewijs dat een kort bericht is aan de afzender wanneer de e-mail wordt geopend.

Gebruik e-mailsjablonen voor soortgelijke of standaardberichten

Het dagelijkse e-mailverkeer bestaat vaak uit standaard verzonden berichten, waarvan de inhoud slechts in geringe mate verandert, bijvoorbeeld door een nieuwe datum enz. In plaats van dergelijke berichten telkens opnieuw te schrijven, kunt u met Outlook voor Mac 2016 sjablonen voor deze berichten maken en opslaan, die vervolgens naar behoefte kunnen worden bijgewerkt voordat ze worden verzonden.

Uitgestelde verzending van e-mailberichten

Outlook voor Mac 2016 heeft nu de mogelijkheid om e-mail met een tijdvertraging te versturen. Met de optie "Later verzenden" kunt u een specifieke datum en tijd voor het verzenden instellen, bijvoorbeeld na uren. Dat betekent dat uw e-mail wordt verzonden, zelfs als Outlook niet meer open is op uw computer.

Andere handige helpers en functies in Outlook voor Mac 2016

Vooral wanneer gebruikers een groot aantal projecten moeten organiseren en beheren, vereenvoudigen en versnellen de volgende tools ook hun dagelijkse werk:

 • Met SetDefaultMailApp wordt Outlook de Standard op de Mac. Het start automatisch Outlook wanneer een gebruiker op het internet bijvoorbeeld op een mail-to-link klikt om een bericht te schrijven.
 • ResetRecentAddresses verwijdert alle automatische adressuggesties voor een nieuwe e-mail in één keer. Deze functie is vooral nuttig wanneer een project met bepaalde deelnemers is afgerond en de bijbehorende contacten niet meer nodig zijn voor het volgende project.
 • In de werkbalk voor toegang kunnen veelgebruikte commando's binnen handbereik worden gedefinieerd.
 • Grote hoeveelheden e-mail van verschillende zakenpartners kunnen automatisch worden gesorteerd in mappen met behulp van regels. Hierdoor is het niet meer nodig om handmatig te sorteren.
 • Omdat Outlook veel meer is dan alleen een e-mailprogramma, worden alle andere functies zoals agenda's, mensen, taken en notities ook onderin het venster weergegeven, zodat gebruikers er gemakkelijk tussen kunnen schakelen met een klik. Afhankelijk van de gekozen weergave veranderen ook de in de menubalk weergegeven commando's en de betreffende informatie in de statusbalk.

Systeemvereisten voor het gebruik van Microsoft Outlook 2016 op een Mac

De volgende informatie geeft de minimale vereisten weer om Outlook voor Mac 2016 op een Apple-apparaat te gebruiken. Outlook 2016 voor Mac is alleen beschikbaar als 64-bits applicatie.

 • Besturingssysteem: een van de drie nieuwste macOS-besturingssystemen (Mac OS X 10.10 of hoger)
 • iPad en iPhone: min. iOS 8.0 of hoger
 • Bewerker: Intel
 • Werkgeheugen: min. 4 GB
 • Harde schijf: min. 3 GB
 • Grafische kaart: min. 1.280 x 800 pixels

Dit is wat Outlook voor Mac 2016 biedt in tegenstelling tot de PC-versie:

De Mac-versie van Outlook 2016 heeft in tegenstelling tot de Windows de volgende kenmerken:

 • Tabellen kunnen vanuit Word/Excel worden ingevoegd in een e-mail.
 • Er kunnen maximaal drie kalenders naast elkaar worden weergegeven.
 • Voicemailberichten kunnen worden omgezet in tekst en worden verzonden als e-mail of sms.
 • Voor Information Rights Management (IRM) beleid ondersteunt Outlook voor Mac 2016 nu Active Directory en Azure-based Rights Management Services (RMS).

Koop Outlook voor Mac 2016 als een stand-alone programma van de Office tegen een redelijke prijs bij Wiresoft.

Outlook voor Mac 2016 is een typisch onderdeel van een Office en wordt meestal niet apart verkocht. In de Wiresoft Software Shop kunt u echter Outlook voor Mac 2016 als een enkele aankoopversie aanschaffen - in tegenstelling tot de meeste andere verkopers van Microsoft-software, die het programma vaak alleen als abonnementsversie individueel aanbieden.

Dus software kopen met Wiresoft betekent: dubbel voordeel, want u krijgt Outlook voor Mac 2016 individueel zonder de Office Suite, en tegen een echt lage prijs! Kleinere bedrijven, voor wie een volumelicentie geen zin heeft, maar ook zelfstandigen en particuliere gebruikers van Outlook kunnen bij de aanschaf van software van Wiresoft op een bijzonder voordelige manier in hun behoeften voor Microsoft-programma's voorzien.

Dit zijn uw voordelen bij de aankoop van Outlook voor Mac 2016 als een enkele gebruikerslicentie:

 • U koopt een enkele gebruikerslicentie als aankoopversie.
 • Dit betekent dat u niet verplicht bent om een abonnement te nemen met betaalde updates.
 • Op de lange termijn is deze Outlook voor Mac 2016-versie dus minder duur.
 • De aangekochte versie is alleen voor u geregistreerd en wordt door geen enkele andere persoon gebruikt.
 • Deze licentie van Outlook voor Mac 2016 heeft geen beperkingen in functionaliteit.

Het kopen van software met Wiresoft is veilig: De gebruikte software die Wiresoft aanbiedt maakt deel uit van een grotere volumelicentie of van een zogenaamde used software - en in ieder geval een absoluut legaal product - en dus zonder enig risico voor u: want de Europese wetgever heeft de handel met gebruikte software expliciet toegestaan! Het wordt niet meer gebruikt door de vorige koper en is daarom verwijderd, zodat het nu opnieuw kan worden geïnstalleerd en normaal kan worden gebruikt.

Bovendien is elk Microsoft-programma dat bij Wiresoft te koop wordt aangeboden, getest op zijn daadwerkelijke bruikbaarheid, onbeperkt in zijn functies en duur, zodat het na activering op uw PC kan worden gebruikt zoals elk ander conventioneel Microsoft-softwareproduct. De volledige versie van het door u gekochte Microsoft-programma is identiek aan de overeenkomstige versies en edities die in conventionele winkels verkrijgbaar zijn.

In de Wiresoft-softwareshop vindt u Outlook voor Mac 2016 en de andere versies ervan, evenals de andere Office voor de Mac die te koop zijn, en vele andere Microsoft-programma's als Mac-versie.

Als je vragen hebt over Outlook voor Mac 2016 of een ander programma, gebruik dan ons deskundig advies via e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën