Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10151
 • 228-11477
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 442,90 * € 490,90 * (9,78% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Minimale vergunningen Geen
CAL User CAL/apparaat CAL
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


De SQL Server 2019 Standard  Edition maakt deel uit van de nieuwste versie van het Relational Data Management System van Microsoft; het combineert alle belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties die nodig zijn voor de succesvolle werking van enterprise resource planning systemen, CRM-systemen of ERP-software in kleine en middelgrote bedrijven die hiervoor een krachtig RDMS nodig hebben, dat aan alle bijbehorende eisen kan voldoen - ook in de Cloud.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2019 Standaard

De SQL Server 2019 Standard Edition maakt deel uit van de nieuwste versie van het Relational Data Management System van Microsoft; het combineert alle belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties die nodig zijn voor de succesvolle werking van enterprise resource planning-systemen, CRM-systemen of ERP-software in kleine en middelgrote bedrijven die hiervoor een krachtig RDMS moeten gebruiken dat aan alle bijbehorende eisen kan voldoen - ook in de cloud.

Hiervoor biedt de SQL Server 2019 Standard Edition een betrouwbare basisdatabase voor gegevensbeheer en business intelligence, waarmee alle typische bedrijfstoepassingen ook veilig kunnen worden uitgevoerd op servers met een lagere capaciteit. Daarnaast biedt het diverse ontwikkeltools voor applicaties die zowel lokaal als in de cloud kunnen worden gebruikt. Bovendien maakt SQL Server 2019 Standard Edition efficiënt databasebeheer mogelijk met minimale vereisten voor IT-resources.

Naast de zeer schaalbare cloudservices zijn de belangrijkste geïntegreerde functies van SQL Server 2019 Standard Edition onder meer de Always Encrypted-functie, die veilige enclaves biedt, en uitbreidbaarheid, bijvoorbeeld met Java-taalintegratie. Hadoop Distributed File Systems (HDFS), Apache Spark en andere belangrijke analysetools worden ook door Microsoft ondersteund; dit vereenvoudigt met name het beheer van omvangrijke datavolumes met de nu beschikbare Big Data-clusters, alsmede door het gebruik van containers in alle typische processen, van ontwikkeling tot productie. Daarbij is het nu mogelijk om datasilo's direct in SQL Server 2019 af te breken zonder ze eerst te verplaatsen of te repliceren. De databasecompatibiliteitscertificering beschermt tegen incompatibiliteit tussen toepassingen; bovendien kan een SQL Server-database hierdoor niet alleen lokaal, maar ook perifeer of in de cloud worden bijgewerkt.

Last but not least beschermt SQL Server 2019 op betrouwbare wijze alle bedrijfskritische gegevens en waarschuwt het onmiddellijk voor verdachte toegang of andere activiteiten die de integriteit ervan kunnen bedreigen (compliance).

Concreet maakt deze SQL Server 2019 Standard Edition het mogelijk om een server te licenseren met een serverlicentie in combinatie met aanvullende licenties voor clienttoegang; deze oplossing is met name aantrekkelijk voor kmo's of middelgrote organisaties waarvan de serverprestaties lager zijn, omdat het over het geheel genomen kosteneffectiever is.

Wiresoft biedt de SQL Server 2019 Standard Edition aan als gebruikte software tegen een aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met nieuwe software - zonder dat u beperkingen hoeft te verwachten op het gebied van functionaliteit, prestaties of beveiliging. Gedetailleerde informatie over alle functies van SQL Server 2019 Standard en de Microsoft-licentievoorwaarden voor deze editie vindt u in het volgende overzicht.

Vergelijking met de vorige versie van SQL Server 2019 Standard - wat is er nieuw?

De SQL Server 2019 Standard-versie verschilt van zijn voorganger doordat deze verbeterde of geoptimaliseerde functies en kenmerken biedt, evenals betere prestaties en schaalbaarheid. Bovendien is de standaardversie 2019 aangevuld met een hele reeks nieuwe, innovatieve functies: vooral op het gebied van Big Data Management met nieuwe analysetools, zodat zelfs grote hoeveelheden gegevens, zoals die tegenwoordig meestal voorkomen, snel en betrouwbaar worden verwerkt en geëvalueerd en deze uitgebreid beschikbaar worden gesteld voor de verschillende toepassingen.

Big Data workloads kunnen nu rechtstreeks in SQL Server worden ondergebracht - in tegenstelling tot het verleden, waar het beheer ervan plaatsvond op andere Hadoop-gebaseerde lokale platformen.

Met behulp van de geïntegreerde SQL Connectors kunnen externe databases zoals Oracle, Teradata, Mongo DB, HDFS en Azure Data Lake nu worden opgevraagd zonder de betreffende gegevens fysiek te verplaatsen of te repliceren. Daarnaast is intelligente queryverwerking ook beschikbaar in SQL Server 2019 Standard, net als sneller databaseherstel, wat resulteert in een aanzienlijke toename van de prestaties. De afzonderlijke functies worden in het volgende overzicht meer in detail beschreven.

SQL Server 2019 Standard - de belangrijke kenmerken in detail

Met name de nieuwe Big Data-clusters verruimen de mogelijkheden om omvangrijke gegevens op velerlei wijzen te analyseren, volledig te verwerken en ter beschikking te stellen. Het clusteren van gegevens wordt aangevuld met toezicht tijdens het systematisch verzamelen, met logging en metingen, en met de intelligente verwerking van zoekopdrachten.

Uitgebreide gegevensanalyse en virtualisatie met Big Data Clusters

Met name de integratie van Big Data Clusters in SQL Server 2019 Standard biedt meer mogelijkheden om zelfs grote hoeveelheden data te analyseren en deze, ondersteund door AI, beschikbaar te maken voor de verschillende toepassingen - dit omvat de volgende functies:

 • Met Big Data-clusters is het mogelijk om schaalbare clusters van SQL Server, Spark en HDFS-containers op basis van Kubernetes in te zetten. Zodat de gegevens gelijktijdig kunnen worden gelezen, geschreven of verwerkt door Transact-SQL of Spark, die ook parallel lopen.
 • Met SQL Server PolyBase is het ook mogelijk om gegevens silo's van externe gegevensbronnen te bevragen zonder de betreffende gegevens te verplaatsen of te kopiëren.
 • Data Lakes bieden een schaalbare HDFS-opslagpool die kan worden gebruikt om Big Data uit diverse externe bronnen op te slaan als een Big Data-cluster voor analyse en combinatie met relationele gegevens.
 • Met Data Mart is horizontale schaalvergroting van Big Data-clusters mogelijk, zodat gegevens uit meerdere bronnen ook als cache kunnen worden opgenomen via datapool-nodes, wat de prestaties voor gegevensanalyses verbetert.
 • AI- en machineleertaken kunnen nu ook worden uitgevoerd voor SQL Server Big Data-clusters in HDFS-opslagpools.
 • De ingebouwde AI-tools en Spark SQL kunnen ook worden gebruikt met R, Python, Scala en Java.
 • Met App Deployment kunnen SQL Server Big Data Cluster-gebaseerde applicaties worden ingezet als containers of apps in de vorm van webservices, die hiervoor toegang krijgen tot de gegevens die zijn opgeslagen in het Big Data Cluster.

SQL Server 2019 Standard met geoptimaliseerde prestaties en schaalbaarheid

De verbetering in schaalbaarheid en prestaties en de hoge beschikbaarheid van SQL Server 2019 Standard wordt onder andere bereikt door de volgende functies:

 • Intelligent Database biedt geoptimaliseerde query-prestaties met intelligente query-verwerking zonder dat de betrokken applicaties eerst hoeven te worden gewijzigd, inclusief vertraagde compilatie van tabelvariabelen, inlining van door de gebruiker gedefinieerde scalaire functies, en geneste uitvoering voor tabelwaardefuncties.
 • In-memory database biedt betere prestaties voor bedrijfskritische werklasten met in-memory OLTP1, hybride bufferpool en de uitbreiding daarvan, alsmede ondersteuning voor persistent geheugen en voor geheugen geoptimaliseerde tempdb-metadata.
 • Columnstore bevat ook grote object binaries in gegroepeerde columnstore indexen en biedt verhoogde schaalbaarheid en prestaties door persistent geheugen ondersteuning, stretch database en tot 50 instances, evenals tabel en index partitionering, data compressie, parallelle verwerking voor gepartitioneerde tabellen en meerdere filestream containers.
 • De hoge beschikbaarheid van SQL Server Standard2019 wordt ondersteund door Server Core-ondersteuning, log shipping, databasemirroring en snapshot, evenals back-upcompressie, Always on-failover clusterinstanties, een failover server voor disaster recovery, en verbeterd databaseherstel en gecodeerde back-up.
 • Always Encrypted beschermt gevoelige klantgegevens tegen ongeoorloofde toegang met beveiligde enclaves, en de functionaliteit biedt ook complexere bewerkingen voor beveiligde databasekolommen. Hierdoor wordt de vertrouwensgrens uitgebreid van clienttoepassingen naar de serverzijde, zonder dat SQL Server, het besturingssysteem, databases of een systeembeheerder toegang hebben, zodat bewerkingen met gevoelige gegevens ook veilig in platte tekst kunnen worden uitgevoerd.
 • Dit wordt aangevuld met beveiliging op rijniveau met dynamische gegevensafscherming, gegevensclassificatie en -bewaking, transparante database-encryptie en uitbreidbaar sleutelbeheer, en door de gebruiker gedefinieerde rollen.

Schalingslimieten van de SQL Server 2019 Standard editie:

De volgende specificaties zijn van toepassing op een enkele instantie van SQL Server 2019 Standard Edition.

Maximale relationele databasegrootte:

 • 524 PB

Maximale rekencapaciteit:

 • SQL Server database engine: minder dan 4 sockets of 24 cores
 • Analyse- of rapportagediensten: minder dan 4 sockets of 24 cores

Maximum geheugen:

 • Buffer pool: 128 GB
 • Kolombewaar segment-cache: 32 GB
 • Rapportageservices: 64 GB
 • Analysediensten: 16 GB2 (tabelvorm) / 32 GB (MOLAP)

SQL Server 2019 Standaard met Server/CAL-licenties

De hier beschreven editie van SQL Server 2019 Standard kan worden gebruikt met een combinatie van serverlicentie en toegangslicenties (CAL's) (die niet zijn inbegrepen en dus apart moeten worden aangeschaft). CPU's of server cores zijn derhalve niet inbegrepen in deze licentie. De omstandigheden in een oogopslag:

 • Er is één serverlicentie vereist per server (fysiek of virtueel) waarop SQL Server 2019 Standard wordt uitgevoerd.
 • Voor elke gebruiker of elk eindapparaat dat toegang heeft tot de gelicentieerde SQL Server, is een extra clienttoegangslicentie (CAL) van ten minste dezelfde (of mogelijk een hogere) versie vereist, die afzonderlijk moet worden aangeschaft.
 • SQL Server instanties die in containers worden geëxploiteerd moeten ook een licentie krijgen; deze worden behandeld als virtuele machines.

Software- en hardwarevereisten voor de werking van SQL Server 2019 Standard Edition

Om SQL Server 2019 Standard Edition op een server te kunnen gebruiken, moet aan de volgende minimale software- en hardwarevereisten worden voldaan:

 • Besturingssystemen: ten minste Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Harde schijf: ten minste 6 GB - afhankelijk van de geïnstalleerde SQL Server-componenten
 • Werkgeheugen: ten minste 4 GB
 • Grafische kaart: Super VGA met een minimumresolutie van 800x600 pixels
 • Processor: x64-processor - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon met Intel EM64T, Intel Pentium IV met EM64T
 • Processorsnelheid: ten minste 1,4 GHz - aanbevolen: 2,0 GHz of sneller

FAQs over Wiresoft gebruikte software voor Microsoft SQL Server 2019 Standard

De SQL Server 2019 Standard-licentie die Wiresoft als gebruikte software aanbiedt, verschilt qua bruikbaarheid niet van een volledig nieuwe serverlicentie - mede omdat software niet kan slijten. Hieronder vindt u alle antwoorden op de meest gestelde vragen over gebruikte SQL Server licenties.

Waar komen gebruikte SQL Server 2019 Standard licenties vandaan?

De SQL Server 2019 Standard-software die in de Wiresoft Shop als gebruikte software wordt aangeboden, is afkomstig van een bedrijf dat de licentie eerst heeft gekocht en later aan Wiresoft heeft doorverkocht. Door de wederverkoop en de daaropvolgende aanbieding in de Wiresoft Shop, wordt deze dus als gebruikte software gemarkeerd, maar de koper kan deze als een nieuwe licentie gebruiken.

Is er ook kopersbeveiliging voor gebruikte SQL Server 2019 Standard licenties?

Ja: Bij de aankoop van Wiresoft gebruikte software voor SQL Server 2019 Standard hebben klanten dezelfde voordelen als bij overeenkomstige nieuwe serversoftware: met de koperszekerheid door de onmiddellijke download na de voltooide aankoop en de onmiddellijke licentieactivering met de geldige meegeleverde licentiesleutel.

Is mijn aankoop en gebruik van gebruikte SQL Server 2019 Standard software wettelijk niet bezwaarlijk?

Ja: Bij Wiresoft kunt u erop vertrouwen dat voor u als klant zowel de aankoop van gebruikte software voor SQL Server 2019 Standard als het daadwerkelijke gebruik ervan geen wetten overtreden, omdat deze software afkomstig is uit de licentie-inventaris van een bedrijf. De aankoop en het gebruik ervan zijn dus gebaseerd op de geldige rechtspraak die de handel met door Microsoft gebruikte software en ook het gebruik ervan toestaat - deze feiten zijn herhaaldelijk duidelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Heeft gebruikte software zoals SQL Server 2019 Standard nog andere voordelen?

Gebruikte software van Wiresoft heeft voor de klant vooral ook een economisch voordeel, omdat hij zijn software-inventaris veel goedkoper dan met nieuwe software kan actualiseren als hij up-to-date wil blijven, wat de bedrijfskosten verlaagt. Bovendien biedt de gebruikte software van Wiresoft ook controlezekerheid dankzij de volledige verificatie van alle kopers!

Profiteer van het ruime aanbod gebruikte software bij Wiresoft

Bij Wiresoft vindt u niet alleen de SQL Server 2019 Standard Edition als voordelige gebruikte software in de winkel, maar u kunt hier ook de client access-licenties kopen die nodig zijn voor server/CAL-licenties - uiteraard ook als gebruikte software - evenals andere edities van Microsoft SQL Server 2019 en oudere versies; ons brede portfolio met gebruikte software omvat ook veel andere Microsoft-programma's - met alle genoemde voordelen. Als u vragen heeft over uw licenties van SQL Server 2019 Standard of een andere editie, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën