Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Koop Microsoft SharePoint Server 2016 Standard met Device CAL - De oplossing op maat De release van Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL brengt naast een vertrouwde omgeving met intuïtieve bediening een aantal...
€ 19,90 *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Het kopen van een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL betekent dat je (een andere) werknemer in staat stelt om gemakkelijk toegang te krijgen tot bedrijfsdocumenten en overal samen...
€ 23,90 *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Het kopen van een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL betekent dat je een specifiek apparaat toegang geeft tot het Sharepoint platform. Zo kan een bedrijfs-pc of zelfs een...
€ 23,90 *

SharePoint Server CAL: Licenties in het hart van zakelijke samenwerking

Duik in SharePoint Server CAL

In een digitaal tijdperk waarin samenwerking de kern vormt van veel bedrijfsprocessen, is SharePoint van Microsoft een centraal platform dat bedrijven een breed scala aan mogelijkheden biedt. Maar om bedrijven te laten profiteren van deze krachtige tool, moeten ze vertrouwd raken met de wereld van SharePoint Server CAL (Client Access License). Dit licentiemodel, dat vaak verkeerd begrepen of over het hoofd gezien wordt, is de sleutel tot effectief en efficiënt gebruik van SharePoint binnen een organisatie.

Het DNA van de SharePoint Server CAL

CAL - meer dan alleen een sleutel

Hoewel een Client Access License (CAL) op het eerste gezicht alleen maar "toestemming" lijkt te zijn om toegang te krijgen tot SharePoint-serverservices, vertegenwoordigt het in feite veel meer. Het vertegenwoordigt het vermogen van een organisatie om gebruik te maken van de krachtige mogelijkheden van SharePoint en om die mogelijkheden te schalen binnen het personeelsbestand.

De diversiteit van SharePoint Server CAL

SharePoint biedt twee primaire CAL types: Standard en Enterprise. Het type Standard geeft toegang tot de basisfuncties, terwijl de versie Enterprise bedoeld is voor organisaties die gebruik willen maken van de volledige functieset van SharePoint, inclusief geavanceerde integratiemogelijkheden, analyses en meer.

Waarom de SharePoint Server CAL essentieel is

Kostenstructuur op maat

Stel je voor dat je precies zou kunnen betalen voor wat je gebruikt, in plaats van wat je zou kunnen gebruiken. Met het SharePoint Server CAL-model kun je precies dat doen. Bedrijven kunnen licenties kopen op basis van het werkelijke gebruik, wat kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen.

Flexibiliteit in een steeds veranderende bedrijfsomgeving

Bedrijven veranderen voortdurend. Soms groeien ze, soms krimpen ze en soms veranderen ze gewoon van richting. Door SharePoint Server CAL's te kopen, kunnen bedrijven hun SharePoint-gebruik dynamisch aanpassen aan hun huidige behoeften.

Geavanceerde functies voor geavanceerde behoeften met SharePoint Server CAL

De Enterprise CAL is niet zomaar een geavanceerde licentie - het is een toegangspoort tot een groot aantal functies die speciaal ontworpen zijn voor bedrijven die werken in complexe en gegevensintensieve sectoren. Van geavanceerde gegevensanalyse tot diepere personalisatieopties, de Enterprise CAL geeft bedrijven de tools die ze nodig hebben om concurrerend te blijven in de hedendaagse zakenwereld.

De fijne kneepjes van SharePoint Server CAL licenties

Gebruiker vs. apparaat - een strategische keuze

SharePoint erkent dat niet alle bedrijven hetzelfde zijn. Terwijl sommige bedrijven willen dat hun werknemers overal toegang hebben tot SharePoint, hebben andere bedrijven alleen toegang nodig vanaf vaste werkstations. Daarom biedt SharePoint zowel gebruikers- als apparaat-CAL's om aan deze verschillende behoeften te voldoen.

Compliance is geen luxe, maar een noodzaak

In de zakenwereld van vandaag kan niet-naleving leiden tot aanzienlijke boetes. Daarom is het belangrijk dat bedrijven ervoor zorgen dat ze de juiste SharePoint Server CAL's hebben. Gelukkig biedt Microsoft tools en hulpmiddelen om bedrijven te helpen binnen hun licentieovereenkomsten te blijven.

Laatste gedachten over SharePoint Server CAL's

SharePoint is een onmisbare tool geworden voor bedrijven wereldwijd. Om het volledige potentieel van SharePoint te benutten, is het echter essentieel om het SharePoint Server CAL licentiemodel volledig te begrijpen. Deze licenties zijn niet alleen een formele vereiste, maar een venster naar de krachtige functies van SharePoint die bedrijven in staat stellen om te gedijen in een wereld die steeds meer verbonden is en waarin steeds meer wordt samengewerkt. Met de juiste SharePoint Server CAL-strategie kan je bedrijf niet alleen gedijen in de hedendaagse bedrijfswereld