Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Het kopen van een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL betekent dat je een specifiek apparaat toegang geeft tot het Sharepoint platform. Zo kan een bedrijfs-pc of zelfs een...
€ 49,90 *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Het kopen van een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL betekent dat je (een andere) werknemer in staat stelt om gemakkelijk toegang te krijgen tot bedrijfsdocumenten en overal samen...
€ 49,90 *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Koop Microsoft SharePoint Server 2016 Standard met Device CAL - De oplossing op maat De release van Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL brengt naast een vertrouwde omgeving met intuïtieve bediening een aantal...
€ 41,90 *

SharePoint Server CAL: Optimaliseer je samenwerking en informatiebeheer

De SharePoint Server CAL's bieden een krachtige oplossing voor samenwerking en informatiebeheer in bedrijven. Met deze Client Access Licences (CAL's) heb je naadloos toegang tot de functies van SharePoint Server en kun je de efficiëntie van je teams verhogen.

Waarom SharePoint Server CAL?

Collaboratieve werkomgeving

SharePoint Server CAL maakt een collaboratieve werkomgeving mogelijk waarin teams effectief kunnen samenwerken. Deel documenten, creëer samen inhoud en optimaliseer de communicatie binnen je bedrijf.

Documentbeheer en organisatie

Efficiënt documentbeheer is cruciaal. Met SharePoint Server CAL kun je documenten centraal opslaan, organiseren en delen. Hierdoor zijn ze makkelijker terug te vinden en neemt de productiviteit toe.

Beveiliging en toegangscontrole

Bescherm gevoelige informatie met de beveiligingsfuncties van SharePoint Server CAL. Definieer toegangsrechten en bepaal wie toegang heeft tot welke gegevens. Verzeker de vertrouwelijkheid en integriteit van je bedrijfsinformatie.

Hoe krijg ik SharePoint Server CAL?

Flexibele licenties

SharePoint Server CAL biedt flexibele licentiemogelijkheden. Kies het aantal licenties dat je nodig hebt op basis van de vereisten van je bedrijf. Schaal het gebruik naar behoefte om de licentiekosten in lijn te houden met je groei.

Eenvoudige integratie

SharePoint Server CAL integreren in je bestaande IT-infrastructuur is eenvoudig. Beheer de licenties eenvoudig en profiteer van de uitgebreide functies van SharePoint om de samenwerking en het informatiebeheer te optimaliseren.

Conclusie

Optimaliseer de samenwerking en het informatiebeheer in je bedrijf met SharePoint Server CAL. Maak gebruik van de samenwerkingsfuncties, het efficiënte documentbeheer en de beveiligingscontroles om de productiviteit te verhogen. Kies voor flexibele licentieopties en integreer SharePoint Server CAL naadloos in je IT-infrastructuur om te voldoen aan de eisen van de nieuwste Google Help Desk update.

Categorieën