Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2010 DEVICE CAL Voor elke gebruiker of elk apparaat dat toegang heeft tot de Exchange Server is een toegangslicentie (CAL) vereist. De CAL's zijn beschikbaar in de varianten User CAL (voor toegang door een...
€ 12,90 *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2010 USER CAL Voor elke gebruiker of elk apparaat dat toegang heeft tot de Exchange Server is een toegangslicentie (CAL) vereist. De CAL's zijn beschikbaar in de varianten User CAL (voor toegang door een...
€ 12,90 *

Microsoft CAL voor Exchange Server 2010 - De licentie voor effectieve e-mailcommunicatie

Inleiding tot Microsoft CAL's voor Exchange Server 2010

Microsoft Exchange Server 2010 was een baanbrekende oplossing voor e-mailcommunicatie en samenwerking in bedrijven. Om Exchange Server 2010 efficiënt te gebruiken, zijn Microsoft CAL's (Client Access Licenties) essentieel. In deze tekst geven we je een eenvoudig te begrijpen overzicht van wat ze betekenen en hoe ze werken.

Het belang van Microsoft CAL's voor Exchange Server 2010

Microsoft CAL's voor Exchange Server 2010 zijn licenties die gebruikers of apparaten toegang geven tot de krachtige functies en diensten van Exchange Server. Ze zijn essentieel om ervoor te zorgen dat uw e-mailcommunicatie efficiënt, veilig en wettelijk conform is.

Waarom zijn Microsoft CAL's voor Exchange Server 2010 belangrijk?

De juiste licenties met Microsoft CAL's voor Exchange Server 2010 zijn essentieel om juridische gevolgen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je werknemers naadloos toegang hebben tot e-mail, agenda's en andere Exchange-diensten.

Soorten Microsoft CAL's voor Exchange Server 2010

Er zijn twee hoofdtypen Microsoft CAL's voor Exchange Server 2010:

  1. Gebruikers CAL's: Deze licenties zijn gebaseerd op gebruikers en geven een specifieke gebruiker toegang tot Exchange Server 2010. User CAL's zijn ideaal als je bedrijf veel apparaten en minder gebruikers heeft.

  2. Apparaat CAL's: Device CAL's zijn apparaatgebaseerde licenties die gebonden zijn aan een specifiek apparaat. Ze geven alle gebruikers die dit apparaat gebruiken toegang tot Exchange Server 2010.

CAL's voor Exchange Server 2010 kopen

In de regel moeten Microsoft CAL's voor Exchange Server 2010 apart van de serversoftware worden aangeschaft. Zorg ervoor dat je het juiste aantal en type CAL's aanschaft op basis van de individuele behoeften van je organisatie.

Conclusie

Microsoft CAL's voor Exchange Server 2010 zijn de sleutel tot probleemloze en wettelijk conforme e-mailcommunicatie in je organisatie. De keuze tussen User CAL's en Device CAL's hangt af van je specifieke bedrijfssituatie. CAL's met de juiste licentie zorgen ervoor dat je werknemers efficiënt en in overeenstemming met de wet toegang hebben tot Exchange Server 2010. Zorg ervoor dat u de juiste CAL's aanschaft om de efficiëntie en legaliteit van uw Exchange Server 2010 gebruik te waarborgen.

Categorieën