Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maximale productiviteit voor ontwikkelaars met Visual Studio 2022 Enterprise - als koopversie Visual Studio is de beproefde geïntegreerde ontwikkelomgeving van Microsoft voor het ontwerpen en implementeren van complexe...
€ 2.353,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - de veelzijdige ontwikkelaarssoftware als koopversie Visual Studio 2022 Professional van Microsoft is de nieuwste versie van de beproefde IDE (Integrated Development Environment), die is ontworpen voor...
€ 358,90 *

Microsoft Visual Studio 2022 - De nieuwe functies en voordelen

Microsoft Visual Studio 2022 is een krachtige en populaire geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) voor ontwikkelaars wereldwijd. In dit artikel bekijken we de nieuwste functies en voordelen van Visual Studio 2022 en waarom het een uitstekende keuze is voor ontwikkelaars.

Nieuwe functies in Microsoft Visual Studio 2022

1. 64-bits ondersteuning:

Een van de meest opvallende verbeteringen in Visual Studio 2022 is de introductie van 64-bits ondersteuning. Dit betekent dat ontwikkelaars nu kunnen profiteren van meer geheugen, waardoor de prestaties en stabiliteit van hun applicaties verbeteren.

2. integratie met .NET 6:

Visual Studio 2022 biedt naadloze integratie met .NET 6, de nieuwste versie van Microsofts populaire framework. Hierdoor kunnen ontwikkelaars profiteren van de nieuwste technologieën en verbeteringen.

3. Verbeterde productiviteit

De IDE bevat veel productiviteitsverbeteringen, waaronder snellere laadtijden, geoptimaliseerde codecreatie en debugging-functies. Ontwikkelaars kunnen efficiënter werken en hun projecten sneller vooruit helpen.

Voordelen van Microsoft Visual Studio 2022

1. Cross-platform ontwikkeling

Visual Studio 2022 ondersteunt de ontwikkeling van applicaties voor verschillende platforms, waaronder Windows, Android, iOS en web. Hierdoor kunnen ontwikkelaars veelzijdige toepassingen maken die op verschillende apparaten draaien.

2. Sterk ecosysteem

De Visual Studio community is enorm en biedt toegang tot een schat aan uitbreidingen, tools en hulpmiddelen. Ontwikkelaars kunnen profiteren van dit uitgebreide ecosysteem om hun ontwikkelprojecten te optimaliseren.

3. Bijgewerkte ontwikkelaarstools

Visual Studio 2022 biedt toegang tot een groot aantal ontwikkeltools, waaronder de Visual Studio Code Editor, Azure DevOps voor teamsamenwerking en Azure-integratie voor cloudontwikkeling.

Koop Visual Studio 2022 voor Windows bij Wiresoft

Over het algemeen biedt Microsoft Visual Studio 2022 een verbeterde ontwikkelervaring met veel nieuwe functies en voordelen voor ontwikkelaars. Met 64-bits ondersteuning, .NET 6 integratie en meer productiviteitsverbeteringen is het een uitstekende keuze voor het ontwikkelen van applicaties op meerdere platforms. Ontwikkelaars kunnen profiteren van een sterk ecosysteem en up-to-date ontwikkelaarstools om hun projecten succesvol te realiseren.

Categorieën