Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10101
 • 228-11135
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 407,90 * € 451,90 * (9,74% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Minimale vergunningen Geen
CAL User CAL/apparaat CAL
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


De SQL Server 2017 Standard editie van Microsoft biedt alle krachtige database-, rapportage- en analysefuncties die kleine en middelgrote bedrijven verwachten van een relationeel databasebeheersysteem.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

 

 

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2017 Standaard

De SQL Server 2017 Standard-editie van Microsoft biedt alle krachtige database-, rapportage- en analysefuncties die kleine en middelgrote bedrijven verwachten van een relationeel databasemanagementsysteem.

Naast vele uitbreidingen en verbeteringen van bestaande functies - bv. in Master Data Services en Reporting Services - biedt deze versie ook vele nieuwe mogelijkheden. Hiertoe behoren business intelligence en Always Encrypted-technologie - gecombineerd met een hoge schaalbaarheid om typische bedrijfskritische workloads veilig en betrouwbaar uit te voeren.

Met SQL Server 2017 Standard krijgt u nieuwe inzichten voor uw gegevens: met In-Database Advanced Analytics voor R en - nieuw: ook Python, aangevuld met zinvolle interactieve visualisaties. Dankzij de uitgebreide keuze tussen verschillende ontwikkeltalen en besturingssystemen kunnen SQL Server-toepassingen niet alleen voor Windows worden ingezet, maar ook voor Linux, inclusief Linux-gebaseerde Docker-containers - naast hun lokale uitvoering zijn ze ook beschikbaar in de cloud.

De SQL Server Standard Edition voldoet dus aan alle eisen van een modern, krachtig relationeel database management systeem, zoals die typisch te vinden zijn in ERP-software, CRM en merchandise management systemen - Microsoft SQL Server 2017 Standard biedt alle noodzakelijke voorwaarden voor een betrouwbaar en veilig data warehousing platform.

De SQL Server 2017 Standard edition wordt door Wiresoft voordelig aangeboden als gebruikte software - tegen een aanzienlijk lagere prijs dan het vergelijkbare nieuwe product - voor zover het nog regelmatig beschikbaar is. Deze gebruikte serverlicentie kan in zijn geheel worden gebruikt en biedt de maximale prestaties en beveiliging die kenmerkend zijn voor deze editie, wat het bijzonder aantrekkelijk maakt voor bedrijven of organisaties die dergelijke servers gebruiken, waarvoor de combinatie van serverlicentie en CAL's ideaal is. De licentiëring van de gebruikte Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition gebeurt eveneens in overeenstemming met de licentiebeheersvoorwaarden van Microsoft. Gedetailleerde informatie hierover, evenals over alle nieuwe functies in SQL Server 2017 Standard en belangrijke optimalisaties, vindt u in de volgende secties.

Wat is er nieuw in SQL Server 2017 Standard?

Met name kleinere of middelgrote bedrijven profiteren van de functies van de Standard Edition van SQL Server 2017, die nodig zijn voor de ontwikkeling en het gebruik van toepassingen in datamarts van overeenkomstige omvang, en die naast een hoge schaalbaarheid ook een veilige, probleemloze prestatie verwachten. Hier biedt de Standard Edition al een hoog virtualisatieniveau, evenals hoge beschikbaarheid voor failover, geavanceerde OLTP en in-memory column store - onder andere ook met operationele real-time analytics en PolyBase technologie, waarmee relationele gegevens en Big Data kunnen worden gecombineerd voor hun veelzijdige gebruik.

De bijgewerkte Business Intelligence-functies bieden zowel multidimensionale als basistabelmodellen voor de analyse van grote hoeveelheden gegevens, onder meer ook met de functies in-memory storage mode en basisrapportage en -analyse. De Advanced Analytics ondersteunen de integratie van machine learning-functies met de SQL Server Machine Learning Services, evenals connectiviteit met - nieuw: open source Python - en R; deze bieden ook een consistente omgeving, niet alleen onder Windows, maar ook voor Linux en Docker, evenals hybride transactie- en analyseverwerking in realtime.

SQL Server 2017 Standard ondersteunt ook veel ontwikkeltools voor zowel on-premises als in de cloud, waaronder T-SQL en SQL CLR. En op het gebied van beveiliging biedt Always Encrypted geavanceerde bescherming, waaronder Always On hoge beschikbaarheid en noodherstel voor Windows en nu ook Linux.

Hieronder vindt u wat meer info over wat er nieuw is voor SQL Server 2017 Standard op belangrijke functionele gebieden:

SQL Database Motor

De database engine in SQL Server 2017 biedt nieuwe functies voor complexe analytics - waaronder adaptieve queryverwerking met verbeteringen voor adaptieve joins en feedback over geheugentoewijzing in batchmodus - naast hogere prestaties, waardoor workflows worden gestroomlijnd. CLR assemblies kunnen nu worden toegevoegd aan een positieve lijst. Overlappende uitvoering van tabelwaardefuncties met meerdere verklaringen is ook mogelijk. Bovendien zorgen nieuwe dynamische beheerlijsten met automatische optimalisatie voor betere prestaties; problemen met de queryprestaties worden onmiddellijk weergegeven en er worden passende oplossingsvoorstellen gedaan, die ook automatisch worden uitgevoerd.

SQL Server Analyse Services

Voor SQL Server Analysis Services (SSAS) bevat SQL Server 2017 enkele updates van bestaande belangrijke functies, evenals verbeteringen aan de tabelmodellen: Zo is de tabelmodus nu beschikbaar als standaardinstallatieoptie. De moderne gebruikersinterface Get Data (functie: Gegevens ophalen) ondersteunt diverse gegevensbronnen en biedt diverse functies in de querybuilder voor het ophalen van gegevens en M-expressies tijdens gegevenstransformatie - Get Data maakt onder meer gebruik van bestaande gegevensbronnen in Power BI voor query's in de Power Query M-formuletaal.

SQL Server Integratiediensten

Verbeterde connectiviteit maakt verbinding mogelijk tussen Microsoft Dynamics AX Online en Microsoft Dynamics CRM Online OData-feeds met behulp van bijgewerkte OData-componenten.

De Scale Out functie vereenvoudigt de uitvoering van SSIS pakketten over meerdere computers, zowel de uitvoering als de werkers kunnen worden beheerd vanaf een enkele master computer. De Scale Out master ondersteunt hoge beschikbaarheid en geoptimaliseerde failover afhandeling van uitvoeringslogs.

Gebruik van Linux

Gebruikers kunnen nu  het Linux-besturingssysteem in SQL Server 2017 Standard Edition gebruiken om SQL Server via het systeem te benaderen. De verbinding wordt gemaakt via de Open Database Connectivity Interface - zowel voor Linux- als C++-toepassingen. De Integration Services zijn ook beschikbaar onder Linux, zodat SSIS-pakketten op Linux-computers kunnen worden uitgevoerd. Bovendien is het Java Database Connectivity-stuurprogramma geoptimaliseerd voor overeenkomstige Java-toepassingen.

Als u Linux gebruikt, zijn de volgende diensten en functies niet beschikbaar: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase en Stretch Database.

Nieuw: SQL Server Machine Learning Services

Genaamd SQL Server R Services in eerdere versies van SQL Server 2017, is dit gebied nu omgedoopt tot SQL Server Machine Learning Services - de belangrijkste reden hiervoor is de toevoeging van Python-ondersteuning naast de vorige programmeertaal R. Daarom kunnen zowel R- als Python-scripts worden gebruikt voor de uitvoering. Voorwaarde voor de levering van R- en Python-modellen is de installatie van Microsoft Machine Learning Server. Ontwikkelaars hebben nog steeds toegang tot ML- en AI-bibliotheken voor Python, die beschikbaar zijn in een open-sourceomgeving.

Informatie over de maximaal beschikbare prestaties en de afzonderlijke componenten van SQL Server 2017 Standard Edition

Het volgende overzicht bevat informatie over de prestaties en de respectieve inbegrepen kenmerken.

Ondersteunde geheugengroottes per instantie

 • De SQL Server 2017 Standard Edition ondersteunt het maximum aantal van 24 cores en de maximale databasegrootte van
 • maximale databasegrootte van 524 PB
 • Voor geheugengeoptimaliseerde gegevens is de maximumgrootte 32 GB
 • De maximale grootte van de bufferpool is 128 GB
 • De maximale cache van het kolomarchiefsegment is 32 GB

OLTP-prestaties (verwerking van online-transacties)

Voor de Standard Edition van SQL Server 2017 zijn de volgende functies beschikbaar of gelden de volgende bovengrenzen:

 • Geavanceerde OLTP met in-memory OLTP en Operative Analytics
 • Basic High Availability ondersteunt failover in een enkele database met twee nodes, alsmede een niet-leesbare secundaire replica.
 • Management Studio en beleidsgebaseerd beheer worden ook ondersteund.

Data Warehousing Functies

 • Partitionering, gegevenscompressie en wijzigingsvastlegging, met inbegrip van databasesnapshot, zijn beschikbaar voor data marts en data warehousing.
 • In-memory OLTP en in-memory columnstore zijn elk beperkt tot de schalingslimieten van de beschikbare geheugengrootte.
 • Columnstore en operationele real-time analytics zijn beperkt tot een maximum van twee graden van parallellisme (twee cores per query).
 • Ook moet worden opgemerkt dat horizontale schaalvergroting van query's niet mogelijk is in de SQL Server Standard Edition voor PolyBase.

Functies voor bedrijfsinformatie

 • Voor Analysis Services is het maximale geheugengebruik per instantie 16 GB voor tabellarische en 64 GB voor MOLAP (Multidimensional OLAP).
 • Voor Reporting Services is het maximale geheugengebruik per instantie 64 GB.
 • SQL Server 2017 Standard Edition van biedt business intelligence-mogelijkheden voor multidimensionale basismodellen, plus een basismodel in tabelvorm, evenals een in-memory opslagmodus, basisrapportage en analyses.
 • SQL Server Integration Services en geïntegreerde connectors zijn beschikbaar voor gegevensintegratie.

Overige specificaties en opmerkingen

Verder geldt voor de Standard Edition van SQL Server 2017 of is beschikbaar:

 • Basis Machine Learning integratie voor Advanced Analytics
 • Connectiviteit met open source Python en -R en beperkt parallellisme
 • Voor programmeerbaarheid en ontwikkelingshulpmiddelen: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML en ook grafiekgegevens
 • Geavanceerde beveiliging Altijd versleuteld, beveiliging op rijniveau, gegevensmaskering en compatibiliteitsrapportage met SQL Server Audit

Hardware- en softwarevereisten voor SQL 2017 Standard

De volgende specificaties zijn van toepassing bij het installeren van de Standard editie van MS SQL Server 2017, deze zijn minimaal vereist om een optimale werking te garanderen. Als een algemene regel:

 • Op een 64-bits clientbesturingssysteem worden alle functies van SQL Server 2017 Standard ondersteund.
 • Op een 32-bits clientbesturingssysteem worden daarentegen alleen de volgende functies van SQL Server 2017 Standard ondersteund: de SQL Client Connectivity Software Development Kit, Integration Services, Data Quality Client, de connectiviteit of achterwaartse compatibiliteit van clienttools of de Client Tools Software Development Kit, de Distributed Replay-componenten, controller en client, en de documentatiecomponenten.

Hardware-vereisten:

 • Harde schijf: ten minste 6 GB beschikbare opslagruimte - afhankelijk van de geïnstalleerde SQL Server-componenten
 • Geheugen: min. 4 GB, waarbij het geheugen moet worden verhoogd naarmate de databasegrootte toeneemt om optimale prestaties van SQL Server te garanderen
 • Processortype: x64-processoren - AMD Opteron of AMD Athlon 64, Intel Xeon of Intel Pentium IV met EM64T-ondersteuning
 • Processorsnelheid: min. 1,4 GHz; aanbevolen 2,0 GHz of sneller
 • Let op: Installatie van SQL Server wordt alleen ondersteund op x64 processors (x86 processors worden niet langer ondersteund): Bovendien is het aanbevolen SQL Server te installeren op een computer met NTFS of ReFS bestandsformaat

Vereisten voor de software:

 • .NET Framework 4.6, de SQL Server setup .NET Framework wordt automatisch geïnstalleerd, Master Data Services en Replicatie
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows Server 2016 Datacenter, Standard en Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials en R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials en Foundation 
 • Installatie van SQL Server 2017 in Server Core-modus wordt ondersteund door de volgende Windows Server-edities: Windows Server 2017 Standard and Datacenter; Windows Server 2016 Standard and Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard and Datacenter; en Windows Server 2012 Standard and Datacenter

Licentiëring van SQL Server 2017 Standard volgens het Server/CALs-model

Deze SQL Server 2019 Standard Edition biedt licenties voor de server in een combinatie van de hier beschreven serverlicentie en aanvullende licenties voor clienttoegang (CAL's) - deze laatste zijn hier niet inbegrepen en moeten dus voor elke gebruiker of eindapparaat apart worden aangeschaft. Hier volgt een overzicht van de licentievoorwaarden van Microsoft:

 • Er is één serverlicentie nodig per server (fysiek of virtueel) waarop SQL Server 2017 Standard moet worden uitgevoerd.
 • SQL Server-instanties die in containers worden geëxploiteerd moeten ook een licentie krijgen, aangezien deze virtuele machines worden gelijkgesteld.
 • Bovendien is een afzonderlijke client access license (CAL) van ten minste dezelfde versie, of mogelijk een hogere versie, vereist voor elke gebruiker of eindapparaat dat toegang heeft tot een gelicentieerde SQL Server; CAL's moeten afzonderlijk worden aangeschaft en zijn hier als afzonderlijk product verkrijgbaar.

Dit licentiemodel is daarom geschikt voor bedrijven die een beheersbaar aantal gebruikers of eindtoestellen licenseren, en waar de totale licentiekosten lager zijn dan bij core-based licensing.         

Als u vragen heeft over uw individuele licenties van SQL Server 2017 Standard met CAL's, neem dan gerust contact met ons op.

FAQs over SQL Server 2017 Standard Edition als gebruikte software

Een licentie voor SQL Server 2017 Standard die door Wiresoft als gebruikte software wordt aangeboden, verschilt niet van een overeenkomstige nieuwe serverlicentie - afgezien van het feit dat een software niet kan slijten in het algemeen, maar vooral niet met betrekking tot zijn bruikbaarheid en functionaliteit. Hieronder vindt u alle antwoorden op typische vragen over gebruikte SQL Server licenties:

Waar komt de gebruikte SQL Server 2017 Standard software, aangeboden door Wiresoft, vandaan?

Gebruikte software die door Wiresoft wordt aangeboden voor SQL Server 2017 Standard of van een andere versie of editie is afkomstig van bedrijven die het eerder zelf als nieuw hebben gekocht en later hebben doorverkocht aan Wiresoft - om verschillende redenen, bijvoorbeeld omdat het overtollig is of is vervangen door andere software. Dergelijke licenties worden in de Wiresoft Shop gemarkeerd als gebruikte software, maar kunnen in principe gebruikt worden als een nieuwe licentie.

Biedt de gebruikte SQL Server 2017 Standard-licentie ook kopersbeveiliging?

Ja: Bij gebruikte software van Wiresoft, zoals de SQL Server 2017 Standard-licentie, heeft u als klant bij aankoop dezelfde voordelen als bij een overeenkomstige nieuwe serversoftware: met koperszekerheid door onmiddellijke download na succesvol afgeronde aankoop en onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde geldige licentiesleutel.

Is de aankoop en ook het gebruik van SQL Server 2017 Standard als gebruikte software legaal?

Ja: Met gebruikte software van Wiresoft kunt u erop vertrouwen dat u als klant geen wetten overtreedt, noch door de aankoop van zo'n SQL Server 2017 Standard licentie, noch bij het daadwerkelijke gebruik ervan - en dit geldt ook voor Wiresoft - omdat deze gebruikte software afkomstig is uit de licentievoorraad van een bedrijf. Dit is belangrijk omdat de geldige rechtspraak niet alleen de handel met gebruikte Microsoft-software toestaat, maar ook het feitelijke gebruik ervan; deze feiten zijn reeds herhaaldelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Heeft gebruikte software van Wiresoft, zoals de SQL Server 2017 Standard-licentie, nog andere voordelen?

Wiresoft gebruikte software van biedt onze klanten in het bijzonder een voordelige oplossing als ze hun softwarevoorraad zo goedkoop mogelijk willen aanvullen of updaten, omdat de prijs lager ligt dan die van vergelijkbare nieuwe software. Dit geldt met name voor oudere versies van serverlicenties die niet meer regelmatig worden aangeboden. Gebruikte software van Wiresoft onderscheidt zich ook door het volledige auditbewijs van alle kopers!

In de Wiresoft Shop voor gebruikte software vindt u niet alleen de SQL Server 2017 Standard Edition tegen een voordelige prijs, maar ook de Standard Edition met Core Licensing, evenals andere edities van SQL Server 2017; bovendien ook nieuwere versies van Microsoft SQL Server. De portefeuille met gebruikte software van Wiresoft bevat ook veel aanbiedingen van andere Microsoft-programma's - met alle genoemde voordelen. Als u vragen heeft over uw licenties van SQL Server 2017 Standard incl. CAL's of een andere editie, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies via chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën