Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10011
 • 79P-05729
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 118,90 * € 130,90 * (9,17% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


De huidige Office Suite in versie 2019 biedt professionele gebruikers (naast Home & Business, Professional en Standard), met name met de Professional Plus editie, een ongekend niveau van functionaliteit en gemak bij het maken en bewerken van documenten en communicatie, waarmee ook samenwerken in de cloud op een nieuw niveau mogelijk is. Tegelijkertijd houdt de software rekening met veel beveiligingsnormen, waaronder de huidige nieuwe regelgeving voor gegevensbescherming. Daarnaast vind je veel verbeteringen en toevoegingen aan de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Met name het vereenvoudigd vrijgeven van documenten en realtime bewerken vergemakkelijken het gezamenlijk werken in een team.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2019 Professional Plus - voor alle behoeften van zakelijke professionals

De huidige Office Suite in de versie 2019 biedt professionele gebruikers (naast Home & Business, Professional en Standard) een ongekend niveau van functionaliteit en gemak bij het maken en bewerken van documenten en communicatie, vooral met de Professional Plus, die ook een nieuw niveau van samenwerking in de cloud mogelijk maakt. Tegelijkertijd houdt de software rekening met vele beveiligingsstandaarden, waaronder de huidige nieuwe regelgeving voor gegevensbescherming.

Daarnaast vindt u veel verbeteringen en aanvullingen op de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Vooral het vereenvoudigen van het delen van documenten en het in real time bewerken ervan maakt het gemakkelijker om samen te werken in een team.

Daarnaast is een groot aantal andere tools exclusief beschikbaar in de Professional Pro Edition: waaronder Access, Publisher en Skype for Business.

Office Professional Plus is normaal gesproken alleen beschikbaar via volumelicentieovereenkomsten - in de softwarewinkel van Wiresoft is deze suite ook verkrijgbaar als een enkele licentie - en tegen een bijzonder gunstige prijs. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de vele toepassingen en de exclusieve functies die alleen in deze editie beschikbaar zijn.

Bewezen Office zijn nog krachtiger in Professional Plus

De programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook blijven de belangrijke basis vormen van alle Microsoft Office suites. Voor de Microsoft Office 2019 versie zijn deze verder geoptimaliseerd en aangevuld met essentiële functies:

 • Microsoft Word bevat een aantal functies die het werk aan documenten versnellen, zoals een geïntegreerde vertaaltool, een dicteerfunctie en een spraakuitvoerfunctie die teksten voorleest terwijl u schrijft. De verbeterde spellingcontrole biedt nu ook een grammaticacorrectie. En om uw ogen te sparen, kan Word ook in de donkere modus worden weergegeven.
 • Microsoft Excel is uitgebreid met een aantal functies voor professionele analyse en bewerking van tabellen, waaronder tijdlijnfilters en andere functies voor een duidelijke presentatie in rapporten.
 • Microsoft PowerPoint biedt verdere opties voor het animeren van levendige presentaties, waaronder morphing-effecten en een zoomfunctie, die ook met een digitale pen kan worden uitgevoerd.
 • Microsoft Outlook vereenvoudigt de wereldwijde samenwerking met collega's en partners op locaties in een andere tijdzone: het programma converteert nu automatisch het tijdsverschil dat optreedt; u kunt ook gebaren zoals veegbewegingen aanpassen.
 • Microsoft OneNote gebruiken als uw persoonlijke notitieboekje waar u spontaan belangrijke ideeën of taken kunt noteren en die ook met Cortana kunnen worden verbonden.
 • Microsoft Publisher is voor het publiceren van gecreëerde afbeeldingen.
 • Microsoft Access gebruiken om professionele databases aan te maken volgens uw persoonlijke wensen.

Profiteer van vele voordelen voor uw bedrijf met Office 2019 Professional Plus

De Office 2019 Edition Professional Plus biedt u naast de beproefde functies nog veel meer voordelen:

 • Daarbij gaat het niet alleen om de ondersteuning van intuïtieve samenwerking aan documenten, tafels of presentaties in een team, maar ook de communicatie met elkaar is met Office Professional Plus nog eenvoudiger geworden.
 • De gebruikersinterface van Office 2019 is ook duidelijker gemaakt - voor flexibel en efficiënt werken.
 • Veel Office kunnen ook gemakkelijk worden gebruikt via mobiele toegang met behulp van een smartphone of tablet. Voor het bewerken van documenten onderweg maken de Web Apps de toegang bijzonder praktisch, omdat de afzonderlijke functies en elementen nog sneller kunnen worden gevonden.
 • Bestanden kunnen ook in de cloud worden geopend en gedeeld met andere apparaten dan uw persoonlijke pc - u hebt alleen uw persoonlijke toegangsgegevens nodig.
 • Online opslag minimaliseert ook het risico op gegevenscrashes, OneDrive levert  met 5 GB aan opslagruimte in de cloud.
 • Om de ononderbroken stroom van dagelijkse e-mails te beheren, bevat Outlook 2019 "Clutter" als een belangrijke nieuwe functie. Deze intelligente functie scheidt automatisch belangrijke berichten van onbelangrijke en stuurt alleen de eerste direct door naar de inbox.

Daarnaast zijn er een aantal andere functies die alleen beschikbaar zijn voor gebruikers in Office 2019 Professional Plus.

Alle exclusieve kenmerken van Office Professional Plus in één oogopslag

Hieronder vindt u een overzicht van exclusieve tools en toepassingen van de functies van de editie Office Professional Plus De nieuwe oplossingen zijn ontworpen om de communicatie en samenwerking met medewerkers en zakenpartners nog efficiënter te maken en tegelijkertijd de naleving van de wettelijk verplichte en interne bedrijfsnormen voor gegevensbeveiliging in het e-mailverkeer te ondersteunen.

Bescherm kritieke e-mailinhoud en -bestanden met Information Rights Management

Information Rights Management (IRM) beschermt gevoelige en vertrouwelijke informatie in e-mails en Office: met behulp van IRM kunt u voorkomen dat onbevoegden deze lezen, kopiëren, printen of doorsturen.

Bedrijven en organisaties kunnen IRM gebruiken om beleid af te dwingen dat niet alleen intern informatie beschermt tegen openbaarmaking, maar ook bij de communicatie met externe zakelijke partners of andere partijen. De overeenkomstige beperkingen of autorisaties worden in het bestand zelf opgeslagen, zodat ze van toepassing zijn ongeacht de geadresseerde van het bericht.

Bewaren van e-mail voor het opslaan van berichten

Met e-mail retentie kunnen gebruikers verschillende beleidslijnen voor het bewaren van berichten en mappen in Outlook Web App creëren. Zo bepaalt het bewaarbeleid bijvoorbeeld hoe lang een e-mail wordt bewaard, terwijl het archiefbeleid bepaalt hoe lang een e-mail in een map wordt bewaard voordat deze automatisch naar een archief wordt verplaatst.

Preventie van gegevensverlies voorkomt gegevensverlies en -lekkage

Data Loss Prevention (DLP) is een bewezen Microsoft-tool om vertrouwelijke informatie of Office te beschermen tegen het per ongeluk of opzettelijk vrijgeven ervan door werknemers. Het stelt organisaties of bedrijven ook in staat om persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, zoals bijvoorbeeld vereist door het DSVGO.

De dynamische, op inhoud gebaseerde besturing bewaakt alle gegevensbewegingen en blokkeert de overdracht via e-mail of internettoepassingen.

Data Loss Prevention voor MS Office Professional Plus biedt een reeks optimalisaties, waaronder een verbeterde beveiliging, waardoor de inhoud die bescherming verdient bij de verwerking in Office nog beter kan worden gedefinieerd.

Beheerders kunnen ook regels opstellen om de toegang tot specifieke gegevens te beperken of te blokkeren en gebruikers te waarschuwen voor mogelijke risico's wanneer er gegevensverlies dreigt.

Cloud-gebaseerde diensten zoals OneDrive beschermen ook tegen gegevensverlies in het geval van een serverstoring of hardwareschade.

Website-mailboxen voor de levering van content binnen het team

Website-mailboxen (of site-mailboxen) zijn een bijzonder handige manier om samen te werken aan documenten. Ze bieden uw team bijvoorbeeld op een project een gemeenschappelijke centrale opslaglocatie op uw website die alleen geautoriseerde leden toegang geeft tot Microsoft SharePoint-documenten en Exchange e-mail. Ze kunnen ze direct benaderen en bewerken.

Website mailboxen kunnen de productiviteit van de teamleden verhogen en de efficiëntie van de werkprocessen versnellen door ze te delen.

One-Click Archivering

Met één muisklik archiveren in Outlook biedt een snelle manier om geselecteerde e-mails uit de Inbox of een andere map te verplaatsen naar een archiefmap. Om dit te doen, klikt u gewoon op het betreffende bericht met de backspace-toets. Om berichten te verwijderen, drukt u op de DEL-toets en ze worden verplaatst naar de map Verwijderde items.

Spreadsheet Gereedschap in Excel

In Professional Plus Edition for Office biedt Spreadsheet Inquire in Excel gebruikers verschillende spreadsheet diagnostische tools waarmee ze spreadsheets kunnen analyseren voor verschillende opties.

Met Spreadsheet Compare kunt u bijvoorbeeld een reeks vergelijkingen uitvoeren, die u kunt in- of uitschakelen met het selectievakje Inschakelen. Alle gevonden verschillen tussen de geselecteerde werkboeken worden niet alleen in kleur gemarkeerd in de tabel als een interactief rapport, maar kunnen ook worden weergegeven als een lijst.

Cloud-telefonie met Enterprise VoIP

Met Enterprise VoIP biedt VDI - Virtual Desktop Infrastructure - u een breed scala aan mogelijkheden om te communiceren met zakelijke partners wereldwijd of met interne teams. Via Lync of Skype for Business kunt u onder andere gesprekken tussen verschillende apparaten doorschakelen of parkeren, of toegang krijgen tot voicemails, chatberichten integreren en de aanwezigheidsstatus van gesprekspartners weergeven.

Met Windows Rights Management Services - RMS - kunt u beleidslijnen beheren om informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang door anderen en gevoelige gegevens veilig te houden.

Algemene systeemvereisten voor Microsoft Office 2019

De volgende systeemvereisten zijn van toepassing op alle edities van MS Office 2019,

voor Office 2019 Professional Plus gelden aanvullende eisen voor individuele toepassingen:

 • Besturingssysteem: Windows 10 - absoluut noodzakelijk!
 • Processor: ten minste 1,6 GHz of sneller, dual-core processor
 • Werkgeheugen: min. 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 Bit)
 • Harde schijf: min. 4 GB beschikbare opslagruimte
 • Beeldresolutie/grafische kaart: minimaal 1.280 x 768 pixels

Aanvullende systeemvereisten voor Microsoft Office 2019 Professional Plus

Skype voor bedrijven:

 • 2.0 GHz of sneller

Grafische hardwareversnelling:

 • DirectX 9 of hoger
 • Grafisch geheugen 128 MB
 • 32 bits per pixel Kleurdiepte

Extra functies:

.NET 3.5 of 4.6 of hoger

Welke Windows is compatibel met Office 2019?

Zoals beschreven in de systeemvereisten, vereisen alle edities van Microsoft Office 2019 Windows 10 als besturingssysteem voor een goede werking van de software. Microsoft Office 2019 Professional Plus is niet compatibel met Windows 8, 7 of zelfs eerdere versies.

Welke bitversie van Office is het meest geschikt?

Als u Microsoft Office 2019 Professional Plus activeert, wordt standaard de 32-bits versie van Office geïnstalleerd. Microsoft raadt u aan deze versie altijd te gebruiken, zelfs als uw computer de 64-bits versie van Windows gebruikt. Dit komt omdat de 32-bits versie een betere compatibiliteit heeft met de meeste applicaties en add-ins die u kunt gebruiken met Office. Het is niet mogelijk om zowel de 32-bits als de 64-bits versie van Office op dezelfde computer tegelijk te installeren.

Hoe is Microsoft Office 2019 Professional Plus gelicenseerd?

Microsoft Office 2019 heeft altijd een licentie voor een specifiek apparaat dat toegang heeft tot de software. U hebt ook het recht om een willekeurig aantal exemplaren van deze versie en van elke vorige versie op die computer te installeren. Dit omvat de levering van kopieën op een netwerkserver voor toegang op afstand of Virtual Desktop Infrastructure (VDI) via het gelicentieerde apparaat.

Koop Microsoft Office 2019 Professional Plus in de Wiresoft Software Shop

In tegenstelling tot de andere edities isMicrosoft Office 2019 Professional Plus alleen verkrijgbaar bij gerenommeerde softwareleveranciers zoals Wiresoft als één enkele licentie - en tegen een bijzonder gunstige prijs. U profiteert van de volgende voordelen:

 • Office 2019 Professional Plus is direct na aankoop beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Alle Office die bij Wiresoft te koop worden aangeboden, zijn geen beperkte of tijdelijke testversies.
 • U ontvangt Office 2019 Professional Plus als één enkele licentie die afkomstig is van een volumelicentie.
 • De geïnstalleerde Office van de eerste koper werd bij de verkoop aan Wiresoft verwijderd, zodat de licentie weer 100% gratis is.
 • Al deze bij Wiresoft gekochte licenties zijn ook door ons getest op hun volledige bruikbaarheid.
 • Daarom kunt u er bij het kopen van een licentie met Wiresoft zeker van zijn dat u een legaal en origineel Microsoft-product koopt.

Als u nog vragen heeft over de aanschaf van een licentie voor Microsoft Office Professional 2019 Plus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
14 jul. 2023

Servicio perfecto

Servicio excepcional y apoyo. Recomiendo Wiresoft

14 jul. 2023

La migliore qualità

Non si può ricevere e installare un software più velocemente. Semplicemente fantastico!

14 jul. 2023

La mejor calidad

No puedes recibir e instalar un software más rápido. ¡Simplemente genial!

14 jul. 2023

Beste Qualität

Schneller kann man eine Software nicht erhalten und installieren. Einfach klasse!

14 jul. 2023

Beste kwaliteit

Je kunt software niet sneller ontvangen en installeren. Gewoon geweldig!

14 jul. 2023

Super Service

Sofortige Lieferung und einfache Handhabung des Programms. Hier kaufe ich gerne wieder!

14 jul. 2023

Excelente servicio

Entrega inmediata y manejo sencillo del programa. ¡Definitivamente volveré a comprar aquí!

14 jul. 2023

Super service

Directe levering en eenvoudige bediening van het programma. Hier koop ik graag weer!

15 nov. 2020

Alles in Ordnung ist

Es gab keine Probleme mit der Installation sowie mit weiteren Funktionen.

18 okt. 2020

sehr zufrieden

Der Produktkey hat erst nicht gefunzt. Nach Reklamation kam, nach einem Tag schon, ein neuer Key an. Nun hat es mit der Aktivierung sofort geklappt. Danke für die schnelle Hilfe!

26 sep. 2020

Perfekt

Nach dem Kauf sofort Link zur Software und Key erhalten. Alles bestens, jederzeit wieder. Daumen hoch.

13 sep. 2020

Tutto bene. Pagato. Download entro 5 minuti. Funziona tutto. Lo consigkio

Come nel titolo. Tutto bene.
Marco

14 aug. 2020

Top Proukt, top Service

Ich hatte ein kleines Problem (eigene Schuld) beim Installieren. Der telefonische Service war top und hat nach ein paar Minuten den Fehler beseitigt. Vielen Dank

4 aug. 2020

bonjour a tous

C'est écrit dans une langue que je comprends pas l'ongflet à point

27 mrt. 2020

Download und Installation hat bestens funktioniert

Kann ich nur empfehlen

17 feb. 2020

Bewertungen

13 feb. 2020

Office 2019

Bestellungsprozess war völlig unkompliziert; Bestellbestätigung mit Downloadlink kam umgehend; etwas gewöhnungsbedürftig war lediglich, dass die heruntergeladene Datei erst entpackt werden muss - ging aber mit WINZIP auch problemlos. Vielleicht könnte man diesen Punkt einfacher gestalten. nach 24 Stunden wurde der Lizenzschlüssel zugesandt. Also insgesamt war die Abwicklung insgesamt perfekt.

24 dec. 2019

Perfekt

Top schnell geliefert und alles Funktioniert sehr gerne wieder

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën