Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
VMWARE WORKSTATION PRO 16 VOOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 16 VOOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 16 voor Windows is een onmisbaar hulpmiddel voor elk bedrijf. Het stelt werknemers in staat om overal en op elk apparaat te werken. Met VMware Workstation Pro 16 kun je meerdere besturingssystemen op één computer...
€ 142,90 *
VMWARE WORKSTATION PRO 15 VOOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 15 VOOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 15 voor Windows is krachtige Desktop virtualisatiesoftware waarmee je meerdere besturingssystemen op één computer kunt draaien. Het is ideaal voor softwareontwikkelaars, testers en IT-professionals die meerdere...
€ 121,90 *
VMWARE WORKSTATION PRO 14 VOOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 14 VOOR WINDOWS
Als klant van VMware Workstation Pro 14 voor Windows ben ik zeer tevreden over de prestaties en mogelijkheden van deze software. De mogelijkheid om meerdere besturingssystemen tegelijk op mijn computer te draaien is uiterst nuttig en de...
€ 101,90 *
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
Hoe gebruik je VMware Workstation Pro 17 Elke applicatie die draait op een Standard PC kan draaien op een VMware Workstation Pro virtuele machine. VMware Workstation Pro 17 is een complete PC met volledige netwerk- en...
€ 179,90 *

Wat kan Workstation Pro doen?

VMware Workstation Pro biedt een brede waaier van functies en hulpmiddelen om software te ontwerpen voor zowel eindtoestellen als platforms of clouds, en om ze te testen in de meest uiteenlopende omgevingen. Workstation Pro werkt als een datacentrum dat op een enkele PC draait. Afhankelijk van de versie zijn de volgende functies en mogelijkheden opgenomen in Workstation Pro :

 • Gelijktijdig draaien van verschillende besturingssystemen op een enkele PC: Workstation Met VMware Pro kunnen niet alleen echte Linux en Windows VM's, maar ook andere Desktop-, tablet- en omgevingen gemaakt worden, inclusief de simulatie van een virtueel netwerk en de netwerk condities. De gemaakte VM's kunnen ook gebruikt worden voor code ontwikkeling, oplossingsarchitectuur en het testen van toepassingen.
 • Maak een veilige verbinding met vSphere, ESXi en andere Workstation servers: VMware Workstation Pro kan gebruikt worden om niet alleen virtuele machines te starten en te besturen, maar ook fysieke hosts. Deze kunnen gebruikt worden als Remote hosts om typische beheertaken uit te voeren, zoals shutdown en restart, power control, activeren van een onderhoudsmodus en aanmaken van nieuwe virtuele machines.
 • Met de beproefde geïntegreerde VMware hypervisor is het eenvoudig om VM's over te zetten tussen lokale PC's, wat de productiviteit van ontwikkelaars verder helpt verhogen.
 • Groot aantal ontwikkel- en testmogelijkheden voor vrijwel elk platform: Workstation Pro ondersteunt niet alleen honderden verschillende besturingssystemen, maar is ook compatibel met verschillende Cloud- en container technologieën, zoals Docker en Kubernetes.
 • Hoge bescherming door isolerende omgevingen: Workstation Pro heeft een van de veiligste hypervisors, en biedt krachtige mogelijkheden voor IT beveiligingsprofessionals, waaronder de creatie van een veilige tweede desktop om verschillende instellingen te gebruiken voor gegevensbescherming, netwerkconfiguraties en gereedschappen, en diverse forensische gereedschappen om de kwetsbaarheden van een besturingssysteem op te sporen.

Andere functies van Workstation Pro

Workstation Pro biedt aanzienlijk meer mogelijkheden en eigenschappen dan de Workstation speler, waarmee het niet mogelijk is verschillende virtuele machines tegelijk te draaien. Afhankelijk van de gebruikte Workstation Pro versie zijn ook de volgende functies inbegrepen:

 • Eenvoudige SSH login met een muisklik, de verbindingsgegevens hoeven alleen de eerste keer ingevoerd te worden.
 • Met Workstation Pro kunnen virtuele machines versleuteld worden en kunnen versleutelde virtuele machines gedraaid worden. Bovendien kunnen gebruikersrechten beperkt worden om virtuele machines te configureren.
 • Virtuele netwerken van Windows hosts kunnen hernoemd worden, inclusief DHCP, NAT, IP adressen, LAN segmenten, Samba (Linux) en simulatie van pakketverlies en latentie.
 • Met de functie snapshots kunnen testers en ontwikkelaars een virtuele machine na veranderingen of updates terugzetten naar de vorige toestand.
 • Klonen van virtuele machines is mogelijk in twee varianten: Linked clones zijn kopieën van een VM die een virtuele harde schijf delen; full clones daarentegen zijn complete kopieën van een VM of kopieën van virtuele harde schijven.
 • Met Workstation Server in VMware Workstation Pro kunnen gedeelde of Remote VM's uitgevoerd en gebruikt worden door andere VMware werkstations via een netwerk.
 • Met vctl, de nieuwe command-line interface tool, kunnen lokale OCI containers en Kubernetes clusters worden ingezet, inclusief opties om VM's, virtuele netwerken en virtuele bronnen te isoleren; VM's en containers kunnen ook op een enkele PC worden uitgevoerd.
 • Workstation Pro fungeert als ontwikkel- en testfuncties voor alle platforms, en ook voor het virtualiseren van x86 besturingssystemen.
 • Complexe virtuele IPv4 en IPv6 netwerken voor VM's kunnen zowel gemaakt als geconfigureerd worden - inclusief de simulatie van netwerkvertragingen en bandbreedtes om real-world scenario's te creëren.
 • De krachtige 3D graphics van de nieuwe Workstation Pro versie maken soepel draaien van 3D toepassingen mogelijk, waaronder ondersteuning voor DirectX 11 en OpenGL 4.1 in VM's en spellen.

Algemene systeemeisen

VMware Workstation Pro kan draaien op x86 Standard hardware met Intel en AMD processoren (64 bit), en op Windows en Linux host besturingssystemen (64 bit). Aan de volgende minimumeisen moet voldaan worden:

 • Compatibele x86/AMD64 CPU met 64 bit, 2011 of hoger (enkele CPU's worden niet ondersteund)
 • Core-Snelheid: 1.3 GHz of sneller
 • Geheugen: 2 GB; 4 GB RAM of meer aanbevolen

Afhankelijk van de versie van VMware Workstation Pro kunnen andere of hogere eisen gelden.