Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE WORKSTATION PRO 15 VOOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE WORKSTATION PRO 15 VOOR WINDOWS

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10549
  • WS15-PRO-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 110,90 * € 121,90 * (9,02% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE WORKSTATION PRO 15 VOOR WINDOWS"

VMware Workstation Pro 15 voor Windows is krachtige Desktop virtualisatiesoftware waarmee je meerdere besturingssystemen op één computer kunt draaien. Het is ideaal voor softwareontwikkelaars, testers en IT-professionals die meerdere besturingssystemen op hun werkstations moeten draaien. VMware Workstation Pro 15 ondersteunt meer dan 200 besturingssystemen, waaronder de nieuwste Windows 10 en macOS Mojave. Het bevat ook functies als de Unity-modus, waarmee je naadloos tussen verschillende besturingssystemen kunt werken. Met VMware Workstation Pro 15 kun je eenvoudig virtuele machines maken en draaien met de hoogste prestaties en betrouwbaarheid.

Als klant van VMware Workstation Pro 15 voor Windows ben ik zeer tevreden over de prestaties en mogelijkheden van deze software. De mogelijkheid om meerdere virtuele machines tegelijk op mijn computer te draaien is uiterst waardevol voor mij, omdat ik zo verschillende softwareconfiguraties kan testen zonder mijn primaire besturingssysteem te beïnvloeden. Bovendien kan ik dankzij de grafische ondersteuning met hoge resolutie in VMware Workstation Pro 15 grafische toepassingen in virtuele machines draaien met bijna native prestaties. Over het geheel genomen ben ik erg blij met deze software en zou het anderen aanbevelen.

VMware Workstation Pro 15 heeft veel geweldige eigenschappen die het een uitstekende keuze maken voor klanten zoals ik. Allereerst is er de mogelijkheid om meerdere virtuele machines tegelijk te draaien. Zo kan ik nieuwe softwareconfiguraties uitproberen zonder het risico te lopen dat mijn primaire besturingssysteem beschadigd raakt of gegevens verliest. Bovendien zorgt ondersteuning voor hoge resolutie graphics voor een soepele werking van grafische toepassingen, zelfs als ze in een virtuele machine draaien. Tenslotte maakt de intuïtieve gebruikersinterface van VMware Workstation Pro het maken en beheren van virtuele machines gemakkelijk, zelfs voor onervaren gebruikers."

Al met al denk ik dat VMware Workstation Pro 15 een uitstekend stuk software is dat goede waarde biedt voor zijn prijs. Als je op zoek bent naar een krachtig maar eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor het draaien van meerdere virtuele machines op je computer, dan raad ik je aan VMware Workstation Pro te proberen.

 

Doorverwijzende links naar "VMWARE WORKSTATION PRO 15 VOOR WINDOWS"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE WORKSTATION PRO 15 VOOR WINDOWS"
13 jul. 2023

Reibungsloser Ablauf und guter Service

Ich bin beeindruckt von der Qualität des Services und der Geschwindigkeit der Lieferung. Danke Wiresoft!

13 jul. 2023

Snabb leverans och utmärkt service

Jag är mycket imponerad av den snabba och smidiga servicen. Jag fick mitt program bara några minuter efter att jag lagt min beställning. Bra jobbat, team!

13 jul. 2023

Excelente Serviço ao Cliente

Ótimo serviço ao cliente, tive um pequeno problema e foi resolvido imediatamente. A entrega também foi muito rápida. Obrigado!

13 jul. 2023

Muy orientado al cliente

Excelente servicio al cliente, entrega rápida y proceso de pedido sencillo. ¡Esta es mi nueva tienda de referencia!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën