Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
MS Project 2019 Professional - de projectmanagementsoftware als aankoopversie Project 2019 Professional is het veelzijdige, beproefde projectmanagementsysteem voor grotere bedrijven en organisaties en biedt een breed scala aan praktische...
€ 319,90 *
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
MS Project 2019 Standard - de projectmanagementsoftware als single user versie voor aankoop Project 2019 Standard is de nieuwste versie van het flexibele projectmanagementsysteem van Microsoft, dat vooral gericht is op het MKB en...
€ 235,90 *

Microsoft Project 2019: Efficiënt projectbeheer met de nieuwste tools

Microsoft Project 2019 in één oogopslag

Microsoft Project 2019 is de nieuwste versie van Microsofts bewezen projectmanagementsoftware. Deze krachtige toepassing biedt een breed scala aan tools en functies om organisaties te helpen projecten efficiënt te plannen, beheren en succesvol af te ronden. Ontdek wat Microsoft Project 2019 te bieden heeft.

Nieuwe functies en verbeteringen

Moderne gebruikersinterface

Met Microsoft Project 2019 krijgen gebruikers een herziene en gemoderniseerde gebruikersinterface die het navigeren en werken aan projecten nog eenvoudiger en efficiënter maakt. De overzichtelijke gebruikersinterface maakt het makkelijker om te navigeren en functies te vinden, wat de productiviteit verhoogt.

Geavanceerde planningstools

De software biedt geavanceerde planningstools waarmee projectmanagers gedetailleerde projectplannen kunnen maken en de toewijzing van resources kunnen optimaliseren om projectdoelen te bereiken. Met functies zoals tijdlijnen en resourcegebruikstabellen kun je je projecten nog nauwkeuriger plannen en beheren.

Verbeterde samenwerking

Microsoft Project 2019 bevordert samenwerking in teams door naadloze integratie met Microsoft Teams. Teams kunnen samen projectplannen bewerken en eenvoudig informatie delen. Dit vergemakkelijkt de communicatie en coördinatie tussen teamleden, ongeacht hun locatie.

Voordelen van Microsoft Project 2019

Verbeterde efficiëntie

De nieuwe versie biedt verbeterde functies voor resourcebeheer en projectplanning waardoor de efficiëntie toeneemt en projecten sneller kunnen worden afgerond. Dit leidt tot een hogere productiviteit en lagere kosten.

Duidelijke visualisatie

Microsoft Project 2019 maakt het mogelijk om projectinformatie en voortgangsrapportages te presenteren in aansprekende diagrammen en grafieken voor een beter overzicht en begrijpelijkheid. Dit maakt het makkelijker om projectinformatie te communiceren en helpt bij de besluitvorming.

Conclusie

Microsoft Project 2019 is de ideale keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een geavanceerde projectmanagementoplossing. Met zijn moderne interface, geavanceerde planningstools en verbeterde teamsamenwerking biedt het alle benodigde tools om projecten efficiënt en succesvol te beheren. De voordelen variëren van verhoogde efficiëntie tot duidelijke visualisatie van projectinformatie. Als je je projectmanagementprocessen wilt optimaliseren en het succes van je projecten wilt garanderen, dan is Microsoft Project 2019 de juiste keuze voor jouw bedrijf. Investeer in deze krachtige software om je projecten effectiever te plannen, beheren en succesvol af te ronden.

Categorieën