Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10021
 • H30-05830
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 319,90 * € 354,90 * (9,86% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Project 2019 Professional is het veelzijdige, beproefde projectmanagementsysteem voor grotere bedrijven en organisaties, met een breed scala aan praktische zakelijke functies voor het plannen, beheren en controleren van projecten. Typische Enterprise projectmanagement (EPM) vereisten omvatten eisen, multi-project en portfoliobeheer, evenals risico- en documentbeheer, centrale resourceplanning, tijdregistratie, toegangsbeheer en rapportage via Microsoft SQL Server. Daarom is Project 2019 Professional ook ontworpen voor naadloze compatibiliteit met veel andere Microsoft-applicaties en cloudservices.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - de projectmanagementsoftware als aankoopversie

Project 2019 Professional is het veelzijdige, beproefde projectmanagementsysteem voor grotere bedrijven en organisaties en biedt een breed scala aan praktische bedrijfsfuncties voor het plannen, beheren en controleren van projecten. Typische vereisten voor Enterprise Project Management (EPM) zijn onder andere vereisten, multi-project- en portfoliomanagement, risico- en documentbeheer, centrale resourceplanning, tijdregistratie, toegangsbeheer en rapportage via Microsoft SQL Server. Daarom is Project 2019 Professional ook ontworpen voor naadloze compatibiliteit met vele andere Microsoft-toepassingen en clouddiensten.

Project 2019 Professional kan worden gebruikt om de typische procesgroepen voor het initiëren, plannen, monitoren, controleren, uitvoeren en afsluiten van projecten, zoals gedefinieerd door de PMI standaard, aan te sturen. Het geeft antwoord op alle belangrijke vragen die nodig zijn om een projectdoel met succes te bereiken, waarvan de antwoorden tot de doorslaggevende concurrentiefactoren in het hedendaagse bedrijfsleven behoren, zoals het soort werk dat hiervoor nodig is, de noodzakelijke omvang en het gebruik van middelen in termen van tijd, alsmede informatie over de werklast, noodzakelijke of ontbrekende competenties en capaciteiten, de daadwerkelijke inspanning, het budget en de kosten.

Microsoft Project 2019 Professional is meestal alleen beschikbaar als volumelicentie, maar Wiresoft biedt deze editie ook aan in de vorm van gebruikte software als één enkele licentie voor aankoop. Dit biedt veel kleinere bedrijven de economische mogelijkheid om deze Microsoft professionele software te gebruiken. In de Wiresoft Software-Onlineshop vindt u naast Project 2019 Professional ook enkele licenties van andere MS Project 2019-edities of -versies als aankoopversie en verdere Microsoft-programma's, die het uitgebreide gebruik van MS Project aanvullen. Het volgende overzicht toont de belangrijkste optimalisaties en nieuwigheden van de Project 2019 Professional editie.

Exclusieve kenmerken van de Project 2019 Professional Edition

In vergelijking met de Standard Edition biedt de Professional Edition van MS Project 2019 een aantal exclusieve functies die vooral belangrijk zijn voor grotere bedrijven in het projectmanagement: Project 2019 Professional werkt samen met Skype for Business, MS SharePoint en de Project Server, wat een uitgebreidere communicatie mogelijk maakt dan voorheen. De editie kan ook gebruikt worden in combinatie met een Project Server en Project Online. Bovendien dragen veel geïntegreerde sjablonen en typische planningstools al bij aan het verhogen van de productiviteit van de teams. De Professional Edition heeft ook extra views zoals de Team Planner voor een beter overzicht.

Verbeterd portefeuillebeheer

MS Project 2019 Professional beschikt ook over een verbeterd portfoliobeheer om veel projecten bij te houden. Zo kunnen projectmanagers direct zien of een project volgens plan verloopt of dat er ondersteuning nodig is. Verdere displays voor budgetbeheer en schema's bieden een beter structureel overzicht voor het beheer, en een naadloze integratie met Power BI biedt analysefuncties, inclusief voorgestelde oplossingen in kritieke situaties.

Uitgebreid middelenbeheer

De in Project 2019 Professional geïntegreerde tools maken het resource management en de planning nog transparanter. Bovendien kunnen typische soorten middelen zoals "werk", "materiaal" en "kosten" nog effectiever worden berekend en gebruikt, zodat u ze in een resourcepool kunt aanmaken en aan individuele activiteiten kunt toewijzen, met name voor projectoverschrijdende planning, waarbij rekening wordt gehouden met tijdsbeperkingen en mogelijke overbelasting. Dankzij de duidelijk geordende activiteits- en tijdregistratie kunnen alle activiteiten lokaal onafhankelijk worden geüpdatet en kennen de teamleiders de huidige status quo altijd via het activiteitenpad dat in een Gantt-diagram is gemarkeerd. De contextgerelateerde gebruikersinterface biedt hiervoor de mogelijkheid om processen gericht te organiseren en te koppelen en bijbehorende tijdsassen te creëren.

Real-time communicatie

De integratie van Skype for Business en instant messaging maakt real-time communicatie mogelijk, waardoor teamwork nog efficiënter wordt. Door ze direct in een projectplan te kunnen opnemen, worden alle projectmiddelen nu in één overzicht geconsolideerd.

Wat is er nog meer nieuw in MS Project Professional 2019 - De belangrijkste kenmerken

Project 2019 toont ook een visueel verschil met de vorige versie: met de aantrekkelijke nieuwe, duidelijkere interface voor het bureaublad. Dit omvat diverse optimalisaties van bestaande functies en enkele nieuwe functies die gebruikers in het bijzonder ondersteunen met nieuwe, aanpasbare rapporten voor het visualiseren van projectgegevens, verbeterde teamcommunicatie met de geïntegreerde Lync-functies en het eenvoudiger volgen van Gantt-grafieken, de huidige Standard voor nieuwe projecten in MS Project Professional 2019 voor het visualiseren van taken en hun relaties en de planning.

Snelle toegang tot nieuwe projecten

Project creatie met slechts een paar klikken: Project 2019 biedt een portfolio van voorgedefinieerde templates, en u kunt ook beginnen met een lege Gantt chart; u kunt ook gegevens importeren uit Excel of SharePoint. Voor de visualisatie van projectgegevens in de vorm van rapporten is in Project 2019 direct een nieuwe template set van typische rapporten beschikbaar, die kan worden aangevuld met afbeeldingen en diagrammen, maar ook met animaties, om informatie over de projectstatus te delen met andere leden van het team.

Vooral in MS Project Professional 2019 zijn er ook Burndown standaardrapporten beschikbaar, die een belangrijk onderdeel vormen van agile projectmanagement, met name Scrum, om geplande, resterende en voltooide werkzaamheden te vergelijken.

Taken koppelen met behulp van het uitklapmenu

Het koppelen van taken in MS Project Professional 2019 is nu nog eenvoudiger dan in de vorige versie: in plaats van de ID van een taak te moeten weten waarnaar de koppeling moet worden gemaakt, is het nu voldoende om de relevante cel in de kolom "Voorganger" te selecteren en vervolgens op de naar beneden wijzende pijl te klikken die verschijnt. Een lijst met alle taken in het project wordt onmiddellijk weergegeven. Omdat de taakhiërarchie en de volgorde van de taken precies hetzelfde zijn als die van het project, hoeven gebruikers alleen maar naar de juiste taak te scrollen en het selectievakje aan te vinken. Een taak van hetzelfde type kan ook worden geselecteerd in de kolom "Opvolger" uit de getoonde keuzelijst.

Met behulp van het veld "Collectieve taaknaam"

Om een specifieke taak te vinden in een grotere lijst in het algemene plan van een project, kan het veld "Collectieve taaknaam" worden gebruikt in MS Project Professional 2019. Dit veld bevat de namen van alle samenvattende taken die aan de afzonderlijke taken zijn toegewezen. Om de duidelijkheid van de projectstructuur te verbeteren door de namen van de direct herhalende taken in verband met de toewijzing van middelen weer te geven, kan het veld met de naam van de alleen-lezen taak worden toegevoegd aan het tabelgebied van de weergave van het gebruik van middelen.

Tijdlijnbalk met etiketten en taakvoortgang

MS Project Professional 2019 maakt het nog makkelijker om de voortgang van een project te communiceren: Een bijschrift kan nu worden toegevoegd aan een tijdlijnbalk, waardoor het gemakkelijker te begrijpen is. De voortgang van de taken kan nu ook direct bij de betreffende taken worden weergegeven, wat de weergave van de plannen verbetert, evenals de taken die momenteel worden verwerkt zodra een status is vrijgegeven.

Toegankelijkheid in Project 2019

Daarnaast bevat Project 2019 Professional Edition (niet alleen) verdere verbeteringen op het gebied van toegankelijkheid voor gebruikers met een handicap. In Project 2019 zijn al tal van toegankelijkheidsfuncties geïntegreerd en deze hoeven niet afzonderlijk te worden geactiveerd. Met de "Zoom"-knop kan bijvoorbeeld de schaleringsgraad in de balkdisplay worden aangepast, zodat de balken met een vergroot tijdvenster worden weergegeven. De knoppen op de menubalk kunnen ook worden vergroot, zodat ze gemakkelijker te herkennen zijn. De "Schermloep" kan ook worden gebruikt als alternatief voor "Zoom". De tekstkleur kan ook worden aangepast en er kan een door de gebruiker gedefinieerd kleurenpalet worden gecreëerd, en het lettertype en de lettergrootte kunnen worden gewijzigd.

De basisfuncties in MS Project 2019 zijn ook toegankelijk via het toetsenbord. Microsoft Active Accessibility (MSAA) wordt gebruikt als invoerhulp voor het toetsenbord om informatie weer te geven. Daarnaast kunnen bepaalde gebieden in MS Project 2019 Professional ook via Windows spraakherkenning worden aangestuurd of via spraakuitgang worden voorgelezen.

De spellingcontrole corrigeert automatisch typische spellings- en typefouten, en verschillende items in een kolom kunnen automatisch worden ingevuld. Vaak gebruikte, complexe processen kunnen via een macro worden geautomatiseerd, wat het werk aan een project over het algemeen versnelt.

Hardware en andere vereisten voor Microsoft Project 2019 Professional

Aangezien Project Server 2019 Professional een servicetoepassing is in SharePoint Server 2019, kan de Professional Edition alleen worden geactiveerd voor de Enterprise-versie van MS SharePoint Server 2019. De basistaal wordt automatisch aangepast aan beide toepassingen - Project Server 2019 en SharePoint Server 2019. Bovendien gelden de volgende minimumeisen:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019
 • Processor: min. 1,6 GHz, Dual Core
 • Werkgeheugen: 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: 4 GB
 • Schermresolutie: 1.280 x 768 pixels
 • Grafische kaart: voor grafische hardwareversnelling minimaal DirectX 9 met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10
 • Browser: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox in de huidige versies
 • .NET-versie: voor sommige functies is ten minste .NET 3.5 of 4.6 vereist

Koop de MS Project 2019 Professional Edition als enkele licentie van Wiresoft.

De MS Project 2019 Professional Software wordt in de Wiresoft online shop aangeboden als één enkele licentie tegen een lagere prijs dan "nieuwe" programma's dan zogenaamde gebruikte software. Deze licentie van de MS Project 2019 Professional Edition is een MS Project Professional-volumelicentie van een bedrijf, die met de verkoop werd ontbonden en omgezet in enkelvoudige licenties; daarom wordt het dan Used Software genoemd. Alle door Wiresoft aangeboden Microsoft Project 2019 Professional en andere licenties zijn afkomstig van in Europa gevestigde bedrijven en vallen daarom onder de in de EU geldende jurisdictie. Hierin staat dat de handel met gebruikte software bij wet is toegestaan, wat duidelijk wordt bevestigd door talrijke rechterlijke uitspraken. De aanschaf van MS Project 2019 Professional of een ander Microsoft-programma als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop is dus geen juridisch probleem voor u. Bovendien betekent noch de splitsing van de volumelicentie, noch de markering van deze MS Project 2019 Professional software als gebruikte software, dat er beperkingen zijn met betrekking tot de functionaliteit.

Elke softwareaankoop is dus altijd veilig voor u bij Wiresoft! Daarom is de licentie van MS Project 2019 Professional beschikbaar in de Wiresoft Shop niet alleen tegen een absoluut gunstige prijs, maar biedt u ook zekerheid bij de aankoop door de onmiddellijke download en de onmiddellijke activering van de licentie met een geldige volumelicentiesleutel. De aanschaf van enkele licenties voor gebruikte software zoals MS Project 2019 Professional Edition in de Wiresoft Software Shop biedt onze klanten een laaggeprijsd alternatief voor andere aanbiedingen van deze software, en daarmee de mogelijkheid om exclusieve Microsoft programma-edities te gebruiken.

In de Wiresoft Software-Shop vindt u naast de MS Project 2019 Professional Edition ook andere versies van MS Project en andere Microsoft-applicaties, bijvoorbeeld compatibele versies van SQL-Server, als gebruikte software om direct te downloaden. Als u vragen heeft over MS Project 2019 Professional of een van de andere aangeboden Microsoft-programma's, gebruik dan ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
13 mei 2019

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën