Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

€ 489,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10021
 • H30-05830
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
MS Project 2019 Professional - de projectmanagementsoftware als koopversie Project 2019...meer
Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - de projectmanagementsoftware als koopversie

Project 2019 Professional is het veelzijdige, beproefde projectmanagementsysteem voor grotere bedrijven en organisaties, met een breed scala aan praktische bedrijfsfuncties voor het plannen, controleren en bewaken van projecten. Typische EPM-vereisten (enterprise project management) omvatten vereisten, multi-project en portfoliobeheer, evenals risico- en documentbeheer, centrale resourceplanning, tijdregistratie, toegangsbeheer en rapportage via Microsoft SQL Server. Als gevolg hiervan is Project 2019 Professional ook ontworpen voor naadloze compatibiliteit met vele andere Microsoft-toepassingen en clouddiensten.

Met Project 2019 Professional kunnen de typische procesgroepen volgens de PMI-standaard voor zowel het initiëren als het plannen, bewaken, controleren en uitvoeren en afsluiten van projecten worden beheerst. Daarbij worden alle belangrijke vragen beantwoord om met succes een projectdoel te bereiken, waarvan de antwoorden tot de doorslaggevende concurrentiefactoren in het hedendaagse bedrijfsleven behoren, zoals het soort werk dat daarvoor vereist is, de noodzakelijke omvang alsmede de tijdige inzet van middelen en informatie over de benutting, de noodzakelijke of ontbrekende bekwaamheden en capaciteiten, de feitelijke inspanning alsmede het budget en de kosten.

Microsoft Project 2019 Professional is in de handel meestal alleen verkrijgbaar als volumelicentie, maar bij Wiresoft is deze editie ook te koop als een enkele licentie in de vorm van gebruikte software. Dit biedt veel kleinere bedrijven de economische mogelijkheid om deze professionele software van Microsoft te gebruiken. In de Wiresoft Software Online Shop vindt u Project 2019 Professional evenals losse licenties van andere MS Project 2019 edities of versies als koopversie, evenals andere Microsoft programma's die het uitgebreide gebruik van MS Project aanvullen. Het volgende overzicht toont de belangrijkste optimalisaties en nieuwe functies van de Project 2019 Professional editie.

Exclusieve kenmerken van de Project 2019 Professional Edition

In vergelijking met de Standard Edition biedt de Professional Edition van MS Project 2019 een aantal exclusieve functies die vooral voor grotere bedrijven van belang zijn als het gaat om projectbeheer: Zo werkt Project 2019 Professional ook samen met Skype for Business, MS SharePoint en de Project Server, wat een uitgebreidere communicatie mogelijk maakt dan voorheen; de editie kan ook worden gebruikt in combinatie met een Project Server en Project Online. Bovendien helpen veel geïntegreerde sjablonen en typische planningstools al om de productiviteit van teams te verhogen. Evenzo heeft de Professional Edition extra weergaven, zoals de Team Planner, voor een beter overzicht.

Verbeterd portefeuillebeheer

MS Project 2019 Professional wordt ook gekenmerkt door verbeterd portfoliomanagement, om altijd het overzicht te behouden, vooral bij veel projecten. Op die manier zien projectmanagers onmiddellijk of een project volgens plan verloopt of dat ondersteuning nodig is. Extra displays voor budgetbeheer en planningen zorgen voor een beter structureel overzicht tijdens het beheer, en de naadloze integratie in Power BI biedt analysefuncties, waaronder suggesties voor oplossingen in kritieke situaties.

Alomvattend middelenbeheer

De in Project 2019 Professional geïntegreerde tools maken het beheer en de planning van resources nog overzichtelijker. Typische soorten middelen zoals "werk", "materiaal" en "kosten" kunnen nog beter worden berekend en gebruikt om ze in een middelenpool op te nemen en aan afzonderlijke taken toe te wijzen, vooral voor projectoverschrijdende planning, en ook om rekening te houden met tijdsbeperkingen en mogelijke overbelasting. Dankzij de duidelijke taak- en tijdregistratie kunnen alle taken lokaal en onafhankelijk worden bijgewerkt, en de teamleiders kennen altijd de huidige status quo via het in een Gantt-diagram gemarkeerde takenpad. Daartoe biedt de contextuele gebruikersinterface de mogelijkheid om taken doelgericht te organiseren en te koppelen en overeenkomstige tijdschema's op te stellen.

Real-time communicatie

De integratie van Skype for Business en instant messaging maakt real-time communicatie mogelijk, waardoor teamsamenwerking nog efficiënter wordt. Door ze rechtstreeks in een projectplan te activeren, worden alle projectresources nu in één enkel beeld geconsolideerd.

Wat is er nog meer nieuw in MS Project Professional 2019? - De belangrijkste functies

Project 2019 laat ook een visueel verschil zien met de vorige versie: door de aantrekkelijke nieuwe, duidelijkere interface voor de desktopweergave. Hierachter zitten diverse optimalisaties van bestaande functies, evenals enkele nieuwe functies die gebruikers met name ondersteunen via nieuwe, aanpasbare rapporten voor het visualiseren van projectgegevens, verbeterde teamcommunicatie met de geïntegreerde Lync-functies, evenals eenvoudiger volgen in Gantt-diagrammen, de huidige standaardweergave voor nieuwe projecten in MS Project Professional 2019 bij de visualisatie van taken en hun relaties, evenals de planning.

Snel aan de slag met nieuwe projecten

Projectcreatie met slechts een paar klikken: Project 2019 biedt hiervoor een portfolio van voorgedefinieerde sjablonen, en het is ook mogelijk om te beginnen met een leeg Gantt-diagram; gegevens kunnen ook worden geïmporteerd vanuit Excel of via SharePoint. Voor de visualisatie van projectgegevens in de vorm van rapporten is direct in Project 2019 een nieuwe sjabloonset van typische rapporten beschikbaar, die kunnen worden aangevuld met afbeeldingen en diagrammen, maar ook animaties, om informatie over de projectstatus met andere leden in het team te delen.

In het bijzonder zijn in MS Project Professional 2019 ook standaard burndown-rapporten beschikbaar, die een belangrijk onderdeel vormen van Agile-projectbeheer, met name Scrum, om gepland, resterend en voltooid werk te vergelijken.

Taken koppelen via het uitklapmenu

Het linken van taken in MS Project Professional 2019 is nu nog eenvoudiger dan in de vorige versie: in plaats van de ID te moeten weten van een taak waaraan de link moet worden gemaakt, is het nu voldoende om de relevante cel in de kolom "Voorganger" te selecteren en vervolgens te klikken op de naar beneden gerichte pijl die verschijnt. Een lijst van alle taken in dit project wordt onmiddellijk weergegeven. Aangezien zowel de taakhiërarchie als de volgorde precies overeenkomen met het project, hoeven gebruikers alleen maar naar de juiste taak te scrollen en vervolgens het bijbehorende selectievakje te activeren. Een activiteit van hetzelfde type kan ook worden geselecteerd in de kolom "Opvolger" via de weergegeven vervolgkeuzelijst.

Het veld "Verzameltaaknaam" gebruiken

Om een specifieke taak te vinden in een grotere lijst in het algemene plan van een project, kan het veld "Verzameltaaknaam" worden gebruikt in MS Project Professional 2019. Dit bevat de namen van alle collectieve taken die zijn toegewezen aan de individuele taken. Om de duidelijkheid van de projectstructuur te verbeteren door de namen weer te geven van de onmiddellijke collectieve taken die zijn toegewezen aan de respectieve toewijzingen van een middel, kan het alleen-lezen veld "Naam van de collectieve taak" worden toegevoegd aan het tabelgebied van de weergave "Middelen: Gebruik".

Tijdlijnbalken met labels en aanduiding van de voortgang van de taak

MS Project Professional 2019 maakt het nog eenvoudiger om de voortgang van een project te communiceren: Een label kan nu worden toegevoegd aan een tijdlijnbalk, waardoor deze gemakkelijker te begrijpen is. Taakvoortgang kan nu ook direct op de respectievelijke taken worden weergegeven, wat de weergave van plannen verbetert, evenals de taken waaraan op dat moment wordt gewerkt zodra een status is vrijgegeven.

Toegankelijkheid in Project 2019

Bovendien (niet alleen) bevat de Project 2019 Professional Edition verdere toegankelijkheidsoptimalisaties voor gebruikers met een handicap. Talrijke toegankelijkheidsfuncties zijn al in Project 2019 geïntegreerd en hoeven niet apart te worden geactiveerd. De "Zoom"-toets kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de mate van schaalvergroting in de staafdisplay aan te passen, zodat de balken met een vergroot tijdvenster worden weergegeven. De knoppen op het menulint kunnen ook worden vergroot, zodat ze gemakkelijker te zien zijn. Als alternatief voor "Zoom" kan ook het "Schermvergrootglas" worden gebruikt. Ook de tekstkleur kan worden aangepast en een eigen kleurenpalet kan worden gecreëerd, en het lettertype en de lettergrootte kunnen worden gewijzigd.

Basisfuncties in MS Project 2019 zijn ook toegankelijk via het toetsenbord. Microsoft Active Accessibility (MSAA) wordt gebruikt als invoerhulp voor het toetsenbord om informatie weer te geven. Daarnaast kunnen bepaalde gebieden in MS Project 2019 Professional ook worden aangestuurd via Windows spraakherkenning of worden voorgelezen via spraakuitvoer.

De spellingscontrole corrigeert automatisch typische spel- en tikfouten, en ook verschillende vermeldingen in een kolom kunnen automatisch worden aangevuld. Veelgebruikte, complexe processen kunnen via een macro worden geautomatiseerd, waardoor het werk aan een project over het algemeen sneller verloopt.

Hardware en andere vereisten voor Microsoft Project 2019 Professional

Aangezien Project Server 2019 Professional een servicetoepassing is in SharePoint Server 2019, kan de Professional Edition alleen worden geactiveerd voor de Enterprise-versie van MS SharePoint Server 2019 De basistaal wordt automatisch aangepast aan beide toepassingen - Project Server 2019 en SharePoint Server 2019. Voorts zijn de volgende minimumeisen van toepassing:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019
 • Processor: min. 1,6 GHz, dubbele kern
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: 4 GB
 • Schermresolutie: 1.280 x 768 pixels
 • Grafische kaart: voor grafische hardwareversnelling ten minste DirectX 9 met WDDM 2.0 of hoger voor Windows 10
 • Browser: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox in de huidige versies
 • .NET-versie: voor sommige functies is ten minste .NET 3.5 of 4.6 vereist

Koop de MS Project 2019 Professional Edition als een enkele licentie bij Wiresoft tegen een voordelige prijs

De MS Project 2019 Professional software wordt in de Wiresoft online shop aangeboden als een enkele licentie tegen een lagere prijs dan "nieuwe" programma's als zogenaamde gebruikte software. Deze licentie van MS Project 2019 Professional Edition is een MS Project Professional volumelicentie van een onderneming, die met de verkoop is ontbonden en omgezet in individuele licenties; als gevolg daarvan is dan sprake van gebruikte software of gebruikte software. Alle Microsoft Project 2019 Professional en andere licenties die door Wiresoft worden aangeboden, zijn afkomstig van bedrijven die in Europa gevestigd zijn en zijn daarom onderworpen aan de wetgeving die in de EU van kracht is. Hierin staat dat de handel in gebruikte software wettelijk is toegestaan, hetgeen duidelijk wordt bevestigd door talrijke rechterlijke uitspraken. De aankoop van MS Project 2019 Professional of een ander Microsoft-programma als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop stelt u dus niet voor een juridisch probleem. Bovendien betekent noch de verdeling van de volumelicentie, noch het labelen van deze MS Project 2019 Professional software als gebruikte software enige beperking met betrekking tot de functionaliteit ervan.

Elke software-aankoop is dus altijd veilig voor u bij Wiresoft! Bijgevolg heeft de MS Project 2019 Professional-licentie die beschikbaar is in de Wiresoft Shop niet alleen een absoluut lage prijs, maar biedt ze u ook zekerheid bij uw aankoop, zowel door de onmiddellijke download als door de onmiddellijke activering van de licentie met een bijgeleverde geldige volumelicentiesleutel. De aankoop van losse licenties voor gebruikte software zoals MS Project 2019 Professional Edition in de Wiresoft Software Shop biedt onze klanten een laaggeprijsd alternatief voor andere aanbiedingen van deze software, en daarmee de mogelijkheid om exclusieve Microsoft programma-edities te gebruiken.

Naast MS Project 2019 Professional Edition vindt u ook andere versies van MS Project en andere Microsoft-toepassingen, zoals compatibele versies van SQL Server, als gebruikte software om onmiddellijk te downloaden in de Wiresoft Software Shop. Als u vragen hebt over MS Project 2019 Professional of een van de andere Microsoft-programma's die worden aangeboden, kunt u gebruikmaken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
13 mei 2019

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken