Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10136
  • C5E-01307
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 118,90 * € 130,90 * (9,17% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentiesleutel
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Met Visual Studio 2017 in de Professional Edition hebben gebruikers alles binnen handbereik om apps en programma's te maken - van ontwikkeling tot het debuggen en repareren van code, en van versiebeheer tot release.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"

Visual Studio Professional 2017 - alles aan boord voor professionele programma's, in de aankoopversie

Met Visual Studio 2017 in Professional Edition hebben gebruikers alles wat ze nodig hebben om apps en programma's te maken - van ontwikkeling, tot het debuggen van code en versiebeheer, tot het uitbrengen.

Visual Studio Professional ondersteunt oudere talen zoals C en C++, maar ook huidige varianten zoals C# en de Apple Metal programmeertaal, iOS, JavaScript en Python, en andere webtalen. Daarnaast begeleidt de software gebruikers met live ondersteuning bij het schrijven van code, ongeacht de gebruikte taal.

De nauwkeurige debugging-functies vergemakkelijken het oplossen van problemen en het verwijderen van bugs en besparen zo kostbare tijd tijdens de ontwikkeling van de app.

De snelle weergave van de boom laat altijd zien waar de ontwikkelaars zich bevinden in de structuur van een stuk code, en de centrale foutenlijst geeft alle problemen bij het compileren, bouwen en analyseren van code weer, inclusief domeinspecifieke problemen voor sommige talen, door middel van live-analyse terwijl ze worden geschreven.

Met nameVisual Studio Professional 2017 biedt veel verbeteringen aan veelgebruikte functies zoals IntelliSense en refactoring, maar ook aan code-navigatie en codecorrectie, evenals IntelliSense en CodeLens, wat de focus op het werk van de ontwikkelaar verhoogt door verwijzingen en wijzigingen in code, enz. direct in de editor te markeren.

Voor wie is Visual Studio 2017 Professional?

Visual Studio 2017 Professional Edition is ontworpen voor professionele ontwikkelaars die zelfstandig of in teamverband geavanceerde applicaties ontwikkelen, waaronder mobiele applicaties. Met ondersteuning voor Windows 7 en later kan Visual Studio 2017 ook op oudere besturingssystemen worden gebruikt, waardoor de gebruikerscirkel wordt vergroot.

Het aanbod van Visual Studio 2017 Professional als gebruikte software bij Wiresoft biedt ontwikkelaars alle voordelen van de beproefde Microsoft-software tegen een bijzonder gunstige prijs als één enkele licentie voor gebruik op hun eigen PC, zonder enige abonnementsverplichting.

Naast Visual Studio 2017 Professional biedt de Wiresoft software online shop ook andere Visual Studio edities of versies aan als losse licenties in een gekochte versie, evenals compatibele Microsoft programma's zoals Windows 8 en Windows 10. Het volgende overzicht toont de belangrijkste optimalisaties en nieuwe functies van Visual Studio 2017 Professional.

Overzicht van de belangrijkste functies die zijn opgenomen in Visual Studio 2017 Professional

De 2017 versie van Visual Studio bevat veel verbeteringen ten opzichte van de vorige versie, evenals een aantal nieuwe functies om de ontwikkeling nog sneller en efficiënter te laten verlopen. Bij de installatie van deze Professional Edition kunnen admins ervoor kiezen om alleen de Core Editor te gebruiken, of als een gebruiker ook .NET-desktoptoepassingen, Python-code of spellen met Unity wil schrijven.

En bij het opstarten van het programma zijn de verbeteringen al merkbaar door de verkorting van de opstarttijden, maar ook bij het starten van een sessie en het laden van oplossingen.

Onder de functies die nu ook sneller werken is de herkenning van sjablonen voor projecten en elementen.

Daarnaast biedt Visual Studio 2017 verschillende verbeteringen in de respectievelijke editors voor C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript en TypeScript, evenals in de code debugging en probleemdiagnosesystemen en -tools die gebruikt worden voor softwareontwikkeling met .NET Core en ASP .NET Core, maar ook Xamarin, Apache Cordova en Unity, en MS SQL Server. Daarnaast moeten in het bijzonder de volgende kenmerken in Visual Studio 2017 Professional worden vermeld:

IntelliSense in Visual Studio 2017 Professional

IntelliSense beschrijft de Application Programming Interfaces - API's - terwijl u typt en vult ze automatisch aan met behulp van de juiste IntelliSense invullijsten, waardoor processen zowel nauwkeuriger als sneller verlopen. Het maakt ook gebruik van filters om overbodige leden te verwijderen van de vervolledigingslijst. Specifiek in C# bevatten de IntelliSense-invullingslijsten de penningen "Lijstlid" en "Compleet woord". De lijsten bieden ook snelle toegang tot leden van een specifiek type of een specifieke naamruimte, code-snippets en namen van variabelen, commando's en functies.

Ook kan IntelliSense worden gebruikt om een API sneller te verkennen, omdat de set van waarden kan worden beperkt door een categorie. De tooltips maken het ook gemakkelijker om API-definities te verkennen, waarbij u wordt gewaarschuwd voor problemen tijdens het typen en waarbij kritieke locaties met golvende lijnen worden gemarkeerd.

CodeLens in Visual Studio 2017 Professional

Met CodeLens houden ontwikkelaars altijd het overzicht, zelfs tijdens het werken - zonder de code te hoeven verlaten en kunnen ze gemakkelijk naar individuele functies navigeren. CodeLens markeert alle wijzigingen in de code in de editor en toont ook de laatste ontwikkelaar die een methode heeft aangepast; het laat ook zien of een test is geslaagd op de relevante plaats in de code waar deze zich op dat moment bevindt.

Gebruik van Team Explorer in Visual Studio 2017 Professional

Door Team Explorer in te schakelen, kunnen ontwikkelaars een project coördineren met andere teamleden, waardoor het gemakkelijker wordt om de toegewezen taken te beheren. Team Explorer verbindt Visual Studio met onder andere Git of GitHub repositories en Foundation Version Control (TFVC) repositories, evenals projecten die gehost worden door Azure DevOps Services om builds, work items en broncode te beheren.

Nieuwe Refactorings in Visual Studio 2017

Het is niet ongewoon dat de code in de loop van een project moet worden verbeterd. Door te heractiveren wordt de interne structuur van de code bijgewerkt zonder het gedrag ervan te veranderen. Visual Studio 2017 Professional bevat een aantal nieuwe refactoren, zoals het genereren van overschrijvingen, het toevoegen van parameters en benoemde argumenten, de mogelijkheid om scheidingstekens toe te voegen aan letters, de basis van numerieke letters te wijzigen (inclusief "hexadecimaal" in "binair"), een If statement om te zetten naar een Switch statement, ongebruikte variabelen te verwijderen en NULL-controles voor parameters toe te voegen.

Broncodebeheer in Visual Studio 2017 met Git

Visual Studio 2017 Professional biedt twee opties voor het beheer van de broncode: Microsoft's eigen Azure DevOps oplossing - bij gebruik van de Azure Cloud - en

een aparte remote repository met Git, het versiebeheersysteem, dat hiervoor een veelgebruikte Standard is.

Azure DevOps (voorheen Visual Studio Team Foundation - TFS) maakt een betere coördinatie van de verschillende rollen in de ontwikkeling mogelijk, zodat teams de respectievelijke projecteisen efficiënter kunnen implementeren. Azure DevOps in Visual Studio bevat Redgate SQL Search, dat het gemakkelijker maakt om te zoeken naar SQL-fragmenten in meerdere databases, Redgate ReadyRoll Core, dat het beheer van geautomatiseerde wijzigingen in databases met behulp van broncontrole ondersteunt, en Redgate SQL Prompt Core, dat verschillende opties biedt voor het schrijven, formatteren en herfactureren van SQL-code.

Aangezien Visual Studio Team Foundation of haar server meestal een abonnement of directe login op Visual Studio 2017 vereist, kunnen gebruikers ook gebruik maken van Git, de open source file versioning software. Hierdoor kunnen de leden van een team tegelijkertijd aan dezelfde projecten werken.

Visual Studio 2017 biedt hiervoor de mogelijkheid om repositories rechtstreeks te beheren via knoppen in de IDE. Hierdoor kan de code snel worden ingesteld, overgezet en gepubliceerd voor een Git-dienst. De editie bevat ook nieuwe functies en verbeteringen, waaronder push en commit, en SSH-ondersteuning, zodat Git nu kan worden gebruikt om nog meer taken in de IDE uit te voeren.

Xamarin in Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 heeft ook een sterke focus op de ontwikkeling van Windows, iOS en Android mobiele applicaties met ondersteuning voor Xamarin. Onder de geïntegreerde Xamarin-functies is de Xamarin Forms Previewer, waarmee ontwikkelaars een live XAML-markering kunnen bekijken en direct de impact van een coderegel op een applicatie kunnen zien. Xamarin Forms bevat ook verbeteringen aan IntelliSense voor XAML om bindingen en converters te ondersteunen, aangepaste controles en eigenschappen, en nog veel meer.

Systeemvereisten voor Visual Studio 2017 Professional

Voor de installatie van Visual Studio 2017, .NET Framework 4.5.2 of is vereist. De .NET Framework 4.7.2 versie die nodig is om Visual Studio uit te voeren, wordt tijdens de installatie geïnstalleerd. Anders moeten de volgende minimumeisen in acht worden genomen:

  • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 8 (update 2919355), Windows 8.1, Windows 7; Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (update 2919355)
  • Processor: 1,8 GHz of sneller, dual core of beter aanbevolen
  • Geheugen: 2 GB RAM, 4 GB RAM aanbevolen; minimaal 2,5 GB bij gebruik op een virtuele computer.
  • Harde schijfruimte: afhankelijk van de geïnstalleerde functies is tot 130 GB beschikbare schijfruimte nodig, voor een normale installatie is 20 - 50 GB vrije ruimte nodig.
  • Grafische kaart: DirectX 9 geschikt, met een resolutie van ten minste 1.280 x 720p, 1.366 x 768 of hoger aanbevolen.

Koop Visual Studio 2017 Professional als enkele licentie in de Wiresoft Online-Shop.

De Visual Studio 2017 Professional Software van Microsoft is in de Wiresoft online shop verkrijgbaar als één enkele licentie als gebruikte software tegen een bijzonder gunstige speciale prijs.

De licentie van Visual Studio 2017 Professional Edition die hier te koop wordt aangeboden, is afkomstig van een Visual Studio-volumelicentie van een bedrijf, die door Wiresoft is overgenomen en daarbij is ontbonden en omgezet in individuele licenties; de aanduiding verandert in "Gebruikte Software" of "Gebruikte Software". Alle Microsoft Visual Studio 2017 Professional-licenties die Wiresoft aanbiedt, zijn uitsluitend afkomstig van in Europa gevestigde bedrijven, waarop de EU-wetgeving van toepassing is. Noch de splitsing van de volumelicentie, noch de gewijzigde markering als gebruikte software van de Visual Studio 2017 Professional software betekent beperkingen met betrekking tot hun functionaliteit.

Software kopen met Wiresoft - altijd een veilige aankoop voor u! De licentie van Visual Studio 2017 Professional die in de Wiresoft Shop tegen een absoluut gunstige prijs wordt aangeboden, biedt ook zekerheid door de onmiddellijke download en de directe licentie-activatie met de bijgeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Elke aankoop van gebruikte software van Visual Studio 2017 Professional of een ander Microsoft-programma in de Wiresoft Software Shop is wettelijk gewaarborgd voor onze klanten, omdat de handel met gebruikte software uitdrukkelijk is toegestaan door de wet, wat ook duidelijk is bevestigd door overeenkomstige gerechtelijke uitspraken.

De enkele licentie van een gebruikte software zoals Visual Studio 2017 Professional Edition is een goedkoop alternatief voor het aanbod van conventionele software voor kopers en biedt daarom de mogelijkheid om exclusieve programma-edities te gebruiken. Ook u kunt profiteren van ons laaggeprijsde aanbod van gebruikte software voor Microsoft-softwareproducten!

In de Wiresoft-softwareshop vindt u de Visual Studio 2017 Professional Edition en verdere versies of edities van Visual Studio en de bijbehorende Microsoft-besturingssystemen zoals Windows 8 en Windows 10 als gebruikte software om direct te downloaden. Als u vragen heeft over Visual Studio 2017 Professional of een ander Microsoft-programma, gebruik dan ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën