Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
wederverkoper-achtergrond

Wiresoft Reseller Programma - Optimaliseer je bedrijf

Bied je klanten de beste producten in hun klasse met onverslaanbare voordelen als reseller

Als wederverkoper streef je ernaar je klanten de beste waarde te bieden en tegelijkertijd je eigen bedrijf te optimaliseren. Met Wiresoft krijg je beide. We bieden een uitgebreid pakket voordelen die speciaal zijn ontworpen om je klanten tevreden te houden en je bedrijf te laten groeien.

 

Gedifferentieerde kortingen

Met ons resellerprogramma kun je aanzienlijk besparen. Hoe meer je koopt, hoe meer je bespaart. Gebruik staffelkortingen om je winstmarges te optimaliseren en je klanten aantrekkelijke prijzen aan te bieden.

Eenvoudige licentieoverdracht

Softwarelicenties overdragen kan ingewikkeld zijn. Maar als reseller van Wiresoft is het eenvoudig en ongecompliceerd. Ons proces is volledig geautomatiseerd en veilig, waardoor je tijd bespaart en je klanten tevreden zijn.

Toegang tot nieuwe producten en updates

Als reseller heb je met voorrang toegang tot onze nieuwste producten en updates. Dit betekent dat je je klanten altijd de nieuwste en beste oplossingen kunt bieden.

Ondersteuning met prioriteit

Bij ons komt u op de eerste plaats. Als onderdeel van ons resellerprogramma krijg je toegang tot onze Prioritised Support. Je profiteert van snellere reactietijden en persoonlijke aandacht. Ons toegewijde ondersteuningsteam is altijd beschikbaar om je te helpen met vragen of problemen.

Uitgebreide ondersteuning bij naleving

In het huidige complexe juridische landschap kan het een uitdaging zijn om compliance te waarborgen. Als Wiresoft reseller krijg je uitgebreide ondersteuning op dit gebied, inclusief het leveren van audit assurance en volledige documentatie voor elke verkochte licentie.

Flexibele betalingsvoorwaarden

We begrijpen dat liquiditeit cruciaal is voor het succes van je bedrijf. Daarom bieden we flexibele betalingsvoorwaarden, zodat jij als wederverkoper je bedrijf soepel kunt runnen.

wederverkoper-ad1

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

 

Neem deel aan het Wiresoft Reseller Programma en ervaar het verschil. Bij Wiresoft is jouw succes ons succes!

Neem contact met ons op

We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen op je weg naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over samenwerken met Wiresoft.
We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met jou!

Categorieën