Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  32bit/64bit


Windows 8.1 Professional is Microsofts overtuigende antwoord voor alle gebruikers die niet tevreden waren met de vorige versie. De belangrijkste reden hiervoor was het volledig herziene zogenaamde Metro-design, dat in de stijl van tablet- en smartphone-interfaces de programma's en andere functies weergeeft in visueel gereduceerde, eenkleurige pictogrammen, ook wel tegels genoemd vanwege hun vierkante basisvorm.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

 

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - de krachtige versie van het innovatieve Microsoft-besturingssysteem als gebruikte software

Windows 8.1 Professional is het overtuigende antwoord van Microsoft voor alle gebruikers die niet tevreden waren met de vorige versie. De belangrijkste reden hiervoor was het volledig herziene zogenaamde metroontwerp, dat in de stijl van tablet- en smartphone-interfaces de programma's en andere functies in visueel gereduceerde, monochrome iconen, ook wel tegels genoemd vanwege hun vierkante basisvorm, weergaf.

Naast de terugkeer van het vertrouwde startscherm  biedt Windows 8.1 een groot aantal andere verbeteringen en, met name in de Pro Edition voor bedrijven, een hele reeks onmisbare bedrijfsfuncties die essentieel zijn voor het beheer van netwerken en de daaraan verbonden beveiligingsregels, alsmede voor de bescherming van gegevens. Windows 8.1 Pro - ontworpen voor gebruik in het MKB - biedt functies zoals Domain Join, zodat eindapparaten offline toegang hebben tot een netwerk, BitLocker voor gegevensbescherming, vooral op mobiele apparaten, en de krachtige virtualisatietechnologie Hyper-V. 

De aanschaf van de 8.1 Pro Edition biedt het grote voordeel dat dit Windows-besturingssysteem ook op oudere hardwaresystemen kan worden gebruikt. In de Wiresoft Onlineshop vindt u Windows 8.1 Pro als koopversie voor één gebruiker, andere edities en ook oudere of nieuwere besturingssystemen en vele andere Microsoft-programma's. In het volgende overzicht worden eerst de belangrijkste nieuwe kenmerken van Windows 8.1 Pro voor, gevolgd door belangrijke kenmerken van de gehele versie Windows 8.1.

Kenmerken van de Windows 8.1 Pro Edition

Windows 8.1 Pro richt zich met zijn extra functies en kenmerken in de eerste plaats op die bedrijven en stroomgebruikers voor wie netwerkbeveiliging en -virtualisatie een belangrijke rol spelen. De volgende functies bieden hier uitgebreide mogelijkheden:

Domeinnaam in Windows 8.1 Pro

Een van de belangrijkste kenmerken van de Windows 8.1 Pro editie is de Domain Join functie - essentieel voor organisaties om eindpunten op een netwerk te beheren.

Met domeinaansluiting kunnen computers offline worden aangesloten op een bedrijfsnetwerk via de Access Directory zonder dat er een fysieke of VPN-verbinding nodig is. Offline domein join wordt geregeld door DirectAccess policies, die ook de regels voor provisioning op afstand bepalen.

Alle netwerkcomputers verenigd onder een domein worden beheerd door een IT-beheerder via een domeincontroller - een server die computers en gebruikers centraal authentiseert op een netwerk van computers, waardoor ze een gemeenschappelijk database- en beveiligingsbeleid en een unieke naam krijgen.

Met behulp van de geïntegreerde Group Policy Management Console (GPMC) kunnen ze het domeinbeleid wijzigen of nieuwe aanmaken. Met Windows 8.1 Pro is dit proces ook eenvoudiger dan met oudere versies. Het maakt het ook makkelijker voor beheerders om BYOD (Bring your own Device) scenario's te beheren met apparaten die niet tot een specifiek domein behoren, meestal privé mobiele apparaten zoals laptops, tablets of smartphones.

Hyper-V voor Windows 8.1 Pro

Ook geïntegreerd in Windows 8.1 Pro is de nieuwe versie van de virtualisatietechnologie Hyper-V. Naast de mogelijkheid om individuele systemen volledig te isoleren, biedt dit het gebruik van verschillende beveiligingsfuncties zoals Data Execution Prevention (DEP) op hardwareniveau en Network Address Translation (NAT) voor het beheer van IPv4-adressen.

Hyper-V wordt gebruikt voor de virtualisatie van zowel datacenters als kleinere omgevingen. Met de versie die beschikbaar is in Windows 8.1 Pro, kan Hyper-V ook worden gebruikt voor clientvirtualisatie. Virtuele servers kunnen worden verplaatst of gekopieerd tussen Hyper-V-hosts terwijl het systeem draait. Daarnaast behandelt Hyper-V ook beelden van harde schijven in Virtual Hard Disk (of VDHX) formaat.

Beveiliging van de harde schijf met BitLocker

Hoe snel gebeurt het dat een tablet en laptop verloren gaat of zelfs gestolen wordt. Veel belangrijker dan het verlies van het mobiele apparaat is het feit dat gevoelige of zelfs persoonlijke gegevens die erop zijn opgeslagen niet meer kunnen worden gebruikt of misbruikt. De in Windows 8.1 Pro geïntegreerde BitLocker voorkomt in ieder geval dat deze gegevens door onbevoegden worden bekeken of voor criminele doeleinden worden gebruikt door ze veilig te versleutelen.

Hiervoor biedt de praktische tool "BitLocker To Go" ook de mogelijkheid om USB-sticks en externe harde schijven te versleutelen.

Verdere functies in Windows 8.1 Pro

Bovendien is de Pro-Editie van Windows 81. Verbeterde end-to-end beveiliging met Trusted Boot en Secure Boot, de Windows Firewall en Windows Defender en Microsoft SmartScreen, een filter om kwaadaardige software te detecteren die via een URL kan worden geladen.

En met het Encrypting File System (EFS) kunnen bestanden op NTFS-opslagmedia veilig worden versleuteld onder Windows besturingssystemen, zodat ze vertrouwelijk en beschermd blijven, zelfs als onbevoegden er toegang toe krijgen door slecht beveiligde toegangsrechten of door diefstal van opslagmedia.

De belangrijkste algemene vernieuwingen en kenmerken van de Windows 8.1 versie

Versie 8.1. behoudt veel van de fundamentele vernieuwingen van de vorige versie van Windows 8, maar verbetert veel details waar gebruikers niet mee overweg konden of niet tevreden mee waren. In principe is het idee om een uniforme gebruikersinterface aan te bieden voor alle apparaten met Windows 8.1. gehandhaafd.

Tegelvormige look "Modern UI

De typische tile-look van het nieuwe besturingssysteem is de meest opvallende eigenschap voor gebruikers: in plaats van de vorige lijst van alle veelgebruikte programma's etc., verschijnen nu alle gebruikte en Standard in een zogenaamd "Modern UI"-ontwerp - waarbij UI staat voor "User Interface" - wat Microsoft ook wel het Metro-ontwerp noemt.

In versie 8.1 Pro, maar ook in de andere edities kan de gebruiker door het aanklikken van de opvallende knop met de vlag naar de vertrouwde startmenuweergave van oudere versies van het besturingssysteem overschakelen. Door met de rechtermuisknop te klikken krijgen ze direct toegang tot belangrijke Windows en de mogelijkheid om het systeem opnieuw op te starten of af te sluiten. Gebruikers met Windows 8.1 hebben ook de keuze om het besturingssysteem te starten met de tile-interface of het bureaublad onmiddellijk te laden.

Voor de selectie van de achtergrond, in plaats van de geïntegreerde voorselectie van afbeeldingen etc., kunnen gebruikers nu ook hun eigen foto's etc. laten zien. Er is ook de mogelijkheid om meerdere foto's om de beurt weer te geven.

Nieuw: De grootte en de vorm van de tegels kunnen nu naar eigen inzicht worden aangepast. Het doel van het volledig nieuwe Modern UI-ontwerp was oorspronkelijk om een uniform uiterlijk te creëren voor alle apparaten - van pc's en laptops tot tablets en smartphones - waarbij het tegelontwerp meer zichtbaar is op een kleinere mobiele telefoon dan op een bureaubladscherm. Versie 8.1 Pro etc. biedt nu vier tegelformaten: Groot, breed, middelgroot en klein. Dit maakt het makkelijker om onbelangrijke of zelden gebruikte apps op een minder opvallende manier weer te geven, terwijl populaire apps, zoals de nieuwe weer-app, een voorbeeldfunctie hebben die makkelijker te gebruiken is door het grotere display, omdat het ook veel live informatie toont. De grotere displays bevatten ook een korte tekstinfo over welk programma het is, wat nuttig is voor de oriëntatie met meer technische apps.

Handig: Voor gebruikers die (nog) niet vertrouwd zijn met het Windows 8.1-tegelconcept heeft Microsoft een eigen app "Help en Tips" geïntegreerd, met tips voor de bediening, en verklarende teksten en filmpjes.

Geef vier apps tegelijkertijd weer met Windows 8.1 Pro

Wanneer apps open zijn Windows 8.1 geeft de actieve tegelprogramma's naast elkaar weer in vrij te kiezen formaten - in vergelijking met de 8.1 versie, die de eerste app op een derde van de schermbreedte en de tweede app op tweederde van de vaste breedte weergaf. Het display is vooral nuttig op eindapparaten met een scherm met hoge resolutie. Op desktopschermen met een resolutie van 1.920 x 1.200 pixels kunnen zelfs vier openstaande apps worden weergegeven. Door het verschuiven van de scheidingslijn kan de grootte van de apps ook na opening worden gevarieerd. Drie stippen op de scheidingslijn geven aan welke app momenteel actief is.

Nieuwe apps in Windows 8.1

Windows 8.1. biedt - uiteraard ook in de Professional Edition - een aantal nieuwe apps aan, die sommige gebruikers waarschijnlijk hebben gemist van onder andere hun Smartphone:

 • Rekenmachine app: Met deze app kunt u eenvoudig dimensies zoals kilometers berekenen en omrekenen naar mijlen. De app heeft ook een wetenschappelijke visie met meer ingewikkelde formules.
 • Wekker app: De wekker biedt naast de typische alarmfuncties een aftelklok en een stopwatch.
 • Geluidsrecorder app: De bekende geluidsrecorder is nu onderdeel van Windows Blue: Met de app kunt u geluidsopnamen maken en bewerken, die ook op SkyDrive kunnen worden opgeslagen.
 • App "Koken en genieten": Hier vinden kookliefhebbers vele geïllustreerde recepten voor vele gelegenheden. De geïntegreerde boodschappenlijstjesfunctie maakt het bijzonder praktisch om te gebruiken op een smartphone.

Om de stroom van oude en nieuwe apps bij te houden, kunnen ze worden gegroepeerd in Windows 8.1, wat het doorklikken van lange lijsten overbodig maakt.

Charms Bar in Windows 8.1

Bovendien zijn er instellingsopties beschikbaar om typische nieuwe Windows 8-besturingselementen, zoals de Charms Bar, uit te schakelen. Het idee achter de Charms Bar, geïntroduceerd met Windows 8, is om gebruikers direct toegang te geven tot de vijf belangrijke functies "Zoeken, delen, starten, apparaten en instellingen". Het wordt actief zodra een gebruiker de muisaanwijzer naar de rechterbovenhoek van het scherm beweegt en wordt weergegeven. Op Windows 8.1 Pro, etc. de Charms Bar is gemakkelijker te deactiveren wanneer deze niet in gebruik is. U kunt de functie voor het schakelen tussen apps ook uitschakelen door op de linker bovenhoek van de monitor te klikken.

SkyDrive

De online opslag van Microsoft, SkyDrive, is opnieuw bewerkt voor release 8.1. Dit blijkt vooral uit de synchronisatie: waar vroeger bij het kopiëren van bestanden in SkyDrive via Windows Verkenner de automatische gegevenssynchronisatie van alle daar opgeslagen bestanden met alle eindapparaten werd uitgevoerd, synchroniseert SkyDrive in Windows 8.1 nu alleen nog de mappen en de thumbnails. Alleen door te dubbelklikken op een bestand downloadt de opslagdienst het. Deze nieuwe instelling is vooral nuttig als sommige van de gebruikte eindapparaten minder ruimte op de harde schijf hebben en de internetverbinding zwakker is. Alle gegevens, zowel lokaal als in SkyDrive, worden beheerd door de nieuwe SkyDrive-app. Windows 8.1 slaat ook belangrijke PC-instellingen en bepaalde back-upbestanden op in SkyDrive.

Hardwarevereisten voor de installatie van Windows 8.1 Pro etc.

Om Windows 8.1 Pro soepel te laten werken op een eindapparaat, moet het voldoen aan bepaalde hardware-eisen. Windows 8.1 Pro is beschikbaar in een 32-bits en een 64-bits versie. Alleen de 64-bits versie garandeert dat bepaalde programma's en apps volledig kunnen worden gebruikt. Bij de installatie van Windows 8.1 moet aan de volgende technische basisvereisten worden voldaan:

 • Processor: ten minste 1 GHz, met ondersteuning voor PAE, NX en SSE2.
 • RAM: ten minste 1 GB voor 32-bits of 2 GB RAM voor 64-bits.
 • Harde schijf: ten minste 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits.
 • Grafische kaart: Microsoft DirectX 9 met WDDM-stuurprogramma

KoopWindows 8.1 Pro van Wiresoft voor een goede prijs in onze online shop.

Windows 8.1 Pro wordt - als het überhaupt al wordt aangeboden - nog steeds aangeboden in conventionele winkels als een nieuwe enkelvoudige licentie tegen een niet onaanzienlijke prijs. In de Wiresoft online shop kunt u Windows 8.1 Professional als single user-licentie aanschaffen, echter tegen een aanzienlijk lagere prijs dan zogenaamde gebruikte software - u krijgt het identieke softwareproduct.

Dit werkt als volgt: De aangeboden enkele licentie van de Windows 8.1 Pro Edition maakte vroeger deel uit van een door een bedrijf aangeschafte volumelicentie. Door de wederverkoop - een absoluut legaal proces in de EU - werd dit ontbonden en omgezet in individuele licenties, die vervolgens worden genoemd en aangeboden als gebruikte software. Deze splitsing van de volumelicentie of de labeling als gebruikte software heeft echter geen negatieve gevolgen voor de functionaliteit van dit Windows 8.1 Pro Desktop-besturingssysteem, onder andere omdat de software niet aan slijtage onderhevig is.

Software kopen met Wiresoft is altijd goedkoop en veilig! U kunt dit Windows 8.1 Pro besturingssysteem in de Wiresoft shop niet alleen voor een bijzonder gunstige prijs kopen - uw aankoop is ook veilig: Wiresoft verkoopt alleen originele Windows 8.1 Professional software, die identiek is aan het Microsoft product. Daarom kan uw Windows 8.1 Pro-licentie direct na het succesvolle aankoopproces worden gedownload en op uw apparaat worden geïnstalleerd en geactiveerd met een meegeleverde volumelicentiesleutel die alleen voor u geldig is - zonder tijdslimiet. De aankoop van gebruikte software zoals Windows 8.1 Pro in de Wiresoft software shop vormt geen enkel juridisch risico voor u, omdat de handel met gebruikte software duidelijk wettelijk is toegestaan, hetgeen door talrijke juridisch bindende uitspraken is bevestigd.

De aankoop van gebruikte software van Wiresoft biedt onze klanten een gunstig alternatief voor het gebruik van het Windows 8.1 Professional desktop-besturingssysteem. Onze klanten zijn onder meer KMO's en organisaties, zelfstandigen en particulieren die graag profiteren van ons voordelige software-aanbod!

In de Wiresoft-softwareshop vindt u Windows 8.1 Pro, andere versies van het Windows desktop-besturingssysteem en andere Microsoft-programma's als goedkope aankoopversie om direct te downloaden. Als u vragen heeft over deze of andere Microsoft-software, gebruik dan ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën