Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10111
 • 9EA-01044
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.459,90 * € 2.731,90 * (9,96% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core
Apparaten 1x
Virtuele machines Onbeperkt
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Download + Licentie


Het serverbesturingssysteem Windows Server 2019 Datacenter  biedt maximale virtualisatie door on-premise omgevingen te verbinden met Azure - met veel hybride functies, hoge prestaties en extra beveiligingslagen. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor gebruik in moderne datacenters, omdat het tegemoet komt aan de huidige uitdagingen van de moderne IT, die steeds meer verschuift van lokale datacenters naar Cloud-gebaseerde Services en toepassingen. 

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-core

Het Windows Server 2019 Datacenter serverbesturingssysteem biedt maximale virtualisatie door on-premises omgevingen te combineren met Azure - met veel hybride functies, hoge prestaties en extra beveiligingslagen. Dit maakt hem bij uitstek geschikt voor gebruik in moderne datacenters, omdat hij voldoet aan de huidige uitdagingen van de moderne IT, die steeds meer verschuift van lokale datacenters naar cloud-gebaseerde diensten en toepassingen. Gebaseerd op Windows 10 is deze server software editie hier ideaal voor uitgerust: Naast vele verbeteringen aan bestaande functies biedt het ook nieuwe krachtige functies en diensten voor efficiënt netwerken en eenvoudiger beheer en uitgebreide bescherming van gevoelige gegevens.

Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct en Storage Replica: een van de belangrijkste redenen om de Datacenter Edition aan te schaffen is de ondersteuning van Shielded Virtual Machines om zeer veilige virtualisatie-infrastructuren te creëren. Software Defined Networking en de opslagfuncties Storage Spaces Direct en Storage Replica zijn hier ook uitsluitend of volledig in opgenomen. Alleen de Datacenter Editie ondersteunt functies zoals:

 • Virtualisatie voor een onbeperkt aantal virtuele computers
 • Onbeperkte opslag Replica
 • Hyper-Geconvergeerde Infrastructuur
 • Afgeschermde virtuele machines (VM's)
 • Software-gedefinieerde netwerken
 • Software-gedefinieerde opslag

Windows Server 2019 verbindt on-premises omgevingen nauw met Microsoft Azure Services, wat bedrijven extra beveiligingslagen biedt, evenals nieuwe hybride functies; Storage Migration Service vergemakkelijkt de overstap naar de huidige serverversie, evenals de servermigratie inclusief data naar de cloud.

Windows Server 2019 Edition Datacenter-licenties zijn gebaseerd op cores in plaats van CPU's, met een minimum van 16 cores. Met een 16-core pakket krijgt u dus alle licenties die in elk geval nodig zijn voor de werking van een overeenkomstige server.

Bij Wiresoft vindt u de Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core als gebruikte software tegen een aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met nieuwe software - met alle typische kenmerken op het gebied van functionaliteit, prestaties en beveiliging. Gedetailleerde informatie over de nieuwe functies van Windows Server 2019 Datacenter 16-Core, evenals de bijbehorende Microsoft-licentievoorwaarden voor deze Windows-serversoftware, vindt u in het volgende overzicht.

Windows Server 2019 Datacenter - de belangrijkste nieuwe functies en kenmerken

In vergelijking met de vorige versie bevat Windows Server 2019 Datacenter een aantal verbeteringen, maar ook toevoegingen aan bestaande functies die de mogelijkheden van virtualisatie, maar ook de beveiliging naar een nieuw niveau tillen: HCI- of hypergeconvergeerde infrastructuurplatforms bieden veel voordelen op het gebied van server- en desktopvirtualisatie: ze zijn niet alleen eenvoudig te implementeren en te beheren, maar ook schaalbaar en vereenvoudigen zo aanzienlijk de complexiteit en de implementatie en van IT-infrastructuren.

Wat is de toegevoegde waarde van Windows Server 2019 Datacenter Edition?

In de eerste plaats biedt de Windows Server Edition Datacenter 2019 het maximum aan virtualisatiemogelijkheden en is daarom bijzonder interessant voor bedrijven waarin zowel deze als hoge IT-workloads een belangrijke rol spelen. Het aantal virtuele machines en Hyper-V-containers dat ermee kan worden bediend is onbeperkt in deze editie, de RAM-limiet is 24 TB. Andere belangrijke kenmerken, waarvan sommige alleen beschikbaar zijn in de Datacenter Editie met maximale functionaliteit, zijn:

Afgeschermde virtuele machines

Met afgeschermde virtuele machines kunnen sterk beveiligde virtualisatie-infrastructuren worden gecreëerd. Shielded VM sluit virtuele servers zodanig af dat bijvoorbeeld gevoelige gegevens die in een publieke cloud zijn opgeslagen, op betrouwbare wijze worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang of ongeoorloofd gebruik. Server services en hun gegevens worden gecodeerd en afgeschermd met behulp van Hyper-V VM's. Het is ook mogelijk om bestaande VM's om te zetten in afgeschermde VM's. Naast Windows VM's kunnen hier ook beveiligde Linux VM's worden aangemaakt. Afgeschermde VM's worden geïnstalleerd via Server Manager, Windows Admin Center of PowerShell.

Software-gedefinieerde netwerken

De Software Defined Networking (SDN)-functie in Windows Server 2019 biedt de centrale configuratie van fysieke netwerkapparaten zoals routers en switches, evenals het dynamisch beheer ervan - en ook van gateways - aangezien de netwerklagen niet langer gebonden zijn aan de netwerkapparaten. Bestaande SDN-compatibele apparatuur kan ook worden gebruikt om een grotere integratie tussen de fysieke en virtuele netwerken te bereiken. Virtuele netwerkelementen omvatten Hyper-V virtuele switch, Hyper-V netwerkvirtualisatie en RAS gateway.

SDN kan bijvoorbeeld worden gebruikt om:

 • Dynamisch netwerken creëren, beveiligen en verbinden
 • Beleidslijnen vast te stellen om fysieke en virtuele netwerken te controleren; en
 • Netwerkbeleid opschalen
 • De levering van werklasten versnellen
 • Beveiligingsrisico's op het netwerk tot een minimum beperken

Windows Server 2019 Datacenter Edition bevat ook een aantal optimalisaties en toevoegingen aan Software Defined Networking, waaronder firewall-monitoring en de mogelijkheid om twee netwerken te peeren en naadloos met elkaar te verbinden. Bovendien maakt Encrypted Networks de veilige versleuteling van virtuele netwerken mogelijk via Datagram Transport Layer Security (DTLS) om toegang door onbevoegden te voorkomen.

Software-gedefinieerde opslag

Software-Defined Storage (SDS) in Windows Server 2019 biedt een opslagarchitectuur waarvan de software is gescheiden van de hardware door virtualisatie om hun afhankelijkheid tot een minimum te beperken. SDS maakt ook flexibele schaalvergroting van de opslagcapaciteit mogelijk, wat eveneens bijdraagt tot kostenefficiëntie.

Opslag Replica

Storage Replica in Windows Server 2019 Datacenter ondersteunt zowel synchrone als asynchrone replicatie en voorkomt gegevensverlies op het niveau van het bestandssysteem. Synchrone replicatie spiegelt gegevens op fysieke locaties met fail-safe volumes, terwijl asynchrone replicatie de gegevens tussen locaties spiegelt met behulp van netwerkverbindingen met een hogere latency. Door voorbereid te zijn op rampen wordt mogelijke uitvaltijd tot een minimum beperkt. Storage Replica is onbeperkt beschikbaar in Windows Server 2019 Datacenter Edition.

Storage Spaces Direct

De functie Storage Spaces Direct (S2D) combineert de lokale gegevensopslag van servers tot een virtueel cluster. De knooppunten van een dergelijk cluster kunnen verschillende fysieke gegevensdragers of gegevensdragersystemen hebben, en de communicatie tussen hen vindt plaats via het SMB-protocol. Storage Spaces Direct vereenvoudigt niet alleen de implementatie en het beheer van SDS-systemen (Software-Defined Storage), maar maakt het ook mogelijk om schaalbare opslagsystemen met hoge beschikbaarheid te creëren. Hierdoor kan de opslagruimte van de server onafhankelijk van de hardware worden gebruikt, wat de efficiëntie verhoogt. Bovendien biedt S2D een grotere fail-safety, zodat bij een overeenkomstig hoger aantal meerdere clusternodes kunnen uitvallen zonder dat dit zelf gevolgen heeft.

Andere kenmerken van Windows Server 2019

Naast deze functies zijn de volgende belangrijke functies ook beschikbaar voor bedrijven met Windows Server 2019 Datacenter Edition:

Kubernetes ondersteuning

Windows Server 2019 biedt nu nog betere ondersteuning voor Kubernetes. Linux- en Windows-containers die met Kubernetes worden beheerd, kunnen ook parallel worden gebruikt. Nieuwe functies zoals container networking zijn beschikbaar voor Kubernetes, en individuele images zijn ook verbeterd; de "windows" container image is ook beschikbaar, die een groter scala aan functies heeft.

System Insights analysefuncties

Met System Insights for Predictive Analytics in Windows Server 2019, aangedreven door een machine learning-model, kunnen gegevens van het serversysteem, zoals prestaties en gebeurtenissen, worden geanalyseerd om nauwkeurige voorspellingen te doen, waardoor de inspanning die nodig is voor reactief beheer van Windows Server instances wordt verminderd.

Betere bescherming van gevoelige gegevens

De betrouwbare bescherming van infrastructuur en gevoelige werklasten wordt steeds belangrijker in bedrijven. Windows Server 2019 biedt hiervoor verschillende functies, zoals de Domain Controller en de al genoemde Shielded VM's. Bovendien is Windows Defender aangevuld met nieuwe functies zoals Exploit Guard, als onderdeel van Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP), waarmee documenten en mappen die zich in het netwerk bevinden, kunnen worden gecontroleerd en de toegang ertoe kan worden gecontroleerd. Verschillende Azure AD beveiligingsfuncties zoals Azure AD verboden wachtwoorden en Azure AD wachtwoordbeveiliging zijn beschikbaar voor de bescherming van lokale Active Directorys.

Andere Azure-diensten voor Windows Server 2019 in een oogopslag

De hybride functies die zijn geïntegreerd in Windows Server 2019 bieden een grotere integratie of eenvoudiger gebruik van Microsoft Azure-services in een on-premises datacenter - waaronder services zoals Azure Backup, Azure Site Recovery, Azure Update Management, evenals de Azure Network Adapter. Dit biedt het voordeel dat een lokale server kan worden verbonden met een virtueel Azure-netwerk in de Azure Cloud. De nauwere samenwerking tussen Windows Server en Microsoft Azure Services maakt eenvoudige synchronisatie van gegevens mogelijk voor eenvoudige gegevensback-up. De Storage Migration Assistant vergemakkelijkt niet alleen de overstap naar Windows Server 2019, maar ook de servermigratie inclusief data naar de cloud. Azure File Sync fungeert als een mogelijke opslaglocatie.

Hardwarevereisten voor Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 is gebaseerd op Windows 10. Om een veilige werking van Windows Server 2019 Datacenter te garanderen, moet aan de onderstaande minimumvereisten worden voldaan. De feitelijke vereisten zijn ook afhankelijk van de respectieve systeemconfiguratie en de geïnstalleerde toepassingen:

 • Geheugen (RAM): 512 MB, ECC of vergelijkbaar aanbevolen
 • Harde schijf: 32 GB
 • Geheugen voor desktopbeeldscherm: 2 GB
 • Processor architectuur: x64
 • Processorsnelheid: 1,4 GHz met 64 Bit
 • Netwerkkaart: 1x Ethernet met GBit/s minimale doorvoer
 • Grafische kaart met ondersteuning voor Super VGA: 1.024 x 768 pixels

Licenties voor Windows Server 2019 Datacenter 16-core

De licentiëring van de Windows Server Edition 2019 Datacenter wordt ook voor gebruikte software volgens de licentievoorschriften van Microsoft uitsluitend via het aantal kernen uitgevoerd. De volgende bepalingen zijn van toepassing:

Algemene licentievoorwaarden van Microsoft voor Windows Server 2019

De licentiëring van Windows Server 2019 Datacenter is gebaseerd op de fysieke hardware: het vereiste minimumaantal licenties per server wordt niet alleen bepaald door het aantal fysieke processorkernen van de host, maar ook door het aantal virtuele servers. Eén licentie dekt twee fysieke processorkernen. Als een bedrijf een of meer servers met meerdere processors gebruikt, is één licentie per core-paar vereist. Overeenkomstig de licentievoorschriften van Microsoft wordt uitgegaan van een minimumaantal van 8 kernen per processor - ongeacht het werkelijke, mogelijk lagere aantal kernen van de bestaande hardware. Hieruit volgt dat er ten minste één Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Package nodig is om een server met 2 processoren te licenseren.

Aanvullende licentievereisten voor Windows Server 2019 Datacenter

Licenties in Hyper-V licentiëren alle logische processoren die overeenkomen met fysieke processor cores. Windows Server Datacenter Edition geeft u het recht om een onbeperkt aantal Hyper-V-instanties per core-licentie uit te voeren. Voorwaarde hiervoor is dat alle corresponderende processorkernen van de server een licentie hebben gekregen.

Voor Linux-instanties is geen extra licentie vereist.

Naast de serverlicentie moeten alle clients die toegang hebben tot Windows Server 2019 - gebruikers en eindapparaten - ook voorzien zijn van een client access licence (CAL). Deze zijn ook tweedehands verkrijgbaar bij Wiresoft.

FAQ's over Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core als gebruikte software van Wiresoft

Het Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Package dat bij Wiresoft als gebruikte software wordt aangeboden, verschilt qua bruikbaarheid niet van een nieuwe serverlicentie - niet alleen omdat software over het algemeen niet verslijt. Veel gestelde vragen over gebruikte Windows Server-licenties worden hieronder beantwoord.

Waar komt de gebruikte Windows Server 2019 Datacenter 16-Core software vandaan?

De gebruikte Windows Server 2019 Datacenter 16-Core software die in de Wiresoft Shop wordt aangeboden, is afkomstig van bedrijven die het eerder nieuw hebben gekocht en aan Wiresoft hebben doorverkocht. Vanwege de wederverkoop of het aanbod in de Wiresoft Shop, wordt dit gebruikte software genoemd, maar het kan gebruikt worden als een nieuwe licentie.

Wordt een gebruikte Windows Server 2019 Datacenter 16-Core licentie geleverd met de gebruikelijke kopersbescherming?

Ja: Windows Server 2019 Datacenter 16-Core als Wiresoft gebruikte software biedt u als klant dezelfde voordelen als de aanschaf van vergelijkbare nieuwe serversoftware: met koperszekerheid door onmiddellijke download na uw voltooide aankoop en onmiddellijke licentie-activering met de meegeleverde geldige licentiesleutel.

Is het legaal om de gebruikte Windows Server 2019 Datacenter 16-Core software te kopen of te gebruiken?

Ja: U kunt erop vertrouwen dat voor klanten niet alleen de aankoop van Wiresoft gebruikte Windows Server 2019 Datacenter 16-Core software, maar ook het daadwerkelijke gebruik ervan geen inbreuk maakt op toepasselijke wetten, omdat deze software afkomstig is uit de gelicentieerde inventaris van een bedrijf. Derhalve is de in de praktijk gebrachte jurisprudentie van toepassing, die niet alleen de handel met dergelijke door Microsoft gebruikte software toestaat, maar ook het gebruik ervan; deze feiten zijn herhaaldelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Welke andere voordelen heeft gebruikte software van Windows Server 2019 Datacenter 16-Core?

Gebruikte software van Wiresoft biedt onze klanten vooral het economische voordeel dat zij softwarevoorraden veel goedkoper dan met nieuwe goederen kunnen actualiseren, zodat deze altijd up-to-date zijn. Gebruikte software van Wiresoft draagt dus niet alleen bij tot een verlaging van de bedrijfskosten, maar biedt ook controlezekerheid door de volledige verificatie van alle kopers!

Bij Wiresoft vindt u niet alleen de Windows Server 2019 Datacenter 16-Core editie als voordelige gebruikte software, maar ook de bijbehorende 2-Core pakketten evenals de Windows Server Standard editie, verder ook de respectievelijke benodigde client access licenties (CAL's) - evenals eerdere versies van Windows Server 2019. Het brede gebruikte software portfolio van Wiresoft bevat ook vele andere Microsoft programma's - met alle genoemde voordelen. Mocht u vragen hebben over uw licenties van Windows Server 2019 Datacenter of een andere editie, maak dan gerust gebruik van ons deskundig advies via de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën