Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC
Visual Studio voor Mac 2017 - professionele ontwikkelsoftware voor macOS in de aankoopversie Visual Studio 2017 for Mac in Professional Edition biedt gebruikers krachtige functies en productiviteitsverbeteringen voor de IDE om...
€ 57,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 VOOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 VOOR MAC
Visual Studio 2019 voor Mac als enkele licentie Visual Studio voor Mac in Professional Edition 2019 is de nieuwe versie van de beproefde geïntegreerde ontwikkelomgeving voor .NET op Apple-computers waarmee je code kunt bewerken, debuggen...
€ 152,90 *

Visual Studio voor Mac kopen: De ultieme ontwikkelomgeving voor macOS

Inleiding tot Visual Studio voor Mac

Softwareontwikkeling is in de loop der jaren sterk gediversifieerd: ontwikkelaars werken nu met verschillende platforms en tools. Voor ontwikkelaars die werken met macOS van Apple biedt Microsoft een ontwikkelomgeving van wereldklasse in Visual Studio for Mac. Deze tool brengt bewezen efficiëntie en betrouwbaarheid naar de wereld van macOS.

Belangrijkste kenmerken van Visual Studio voor Mac

Intuïtieve gebruikersinterface

Microsoft heeft hard gewerkt om de gebruikersinterface van Visual Studio for Mac zowel vertrouwd als intuïtief te maken voor macOS-gebruikers. Het integreert naadloos met de Mac-ervaring terwijl het de rijke functies biedt die ontwikkelaars gewend zijn van Visual Studio.

Multi-platform ontwikkeling

Met Visual Studio for Mac kunnen ontwikkelaars apps bouwen voor meerdere platforms, waaronder macOS, iOS, Android en zelfs webapps. Het ondersteunt verschillende programmeertalen en frameworks, waardoor ontwikkelaars de vrijheid hebben om projecten te ontwerpen zoals zij dat willen.

Cloud integratie

Azure integratie geeft ontwikkelaars eenvoudig toegang tot cloudservices. Ze kunnen applicaties direct in de Azure omgeving testen, implementeren en controleren, wat het ontwikkelproces aanzienlijk versnelt.

Onder de motorkap: prestaties en stabiliteit

Geoptimaliseerde prestaties

Omdat Visual Studio for Mac vanaf de basis is ontwikkeld voor macOS, maakt het optimaal gebruik van de hardware en software van het systeem. Dit betekent dat ontwikkelaars sneller dan ooit kunnen compileren, debuggen en implementeren.

Beveiliging en updates

Microsoft brengt regelmatig updates uit om ervoor te zorgen dat Visual Studio voor Mac altijd up-to-date en veilig is. In een tijd waarin beveiligingsrisico's steeds groter worden, is dit essentieel.

Gemeenschap en samenwerking

Team functies

Met de ingebouwde Git functies kunnen teams samenwerken, versies beheren en eenvoudig code delen. Het ondersteunt ook Continuous Integration en Continuous Deployment, wat de productiviteit in teamomgevingen verder verhoogt.

Uitbreidbaarheid

Een groot voordeel van Visual Studio voor Mac is de uitbreidbaarheid. De ontwikkelaarsgemeenschap heeft een verscheidenheid aan plugins en tools gemaakt die naadloos in de IDE kunnen worden geïntegreerd om het ontwikkelproces verder te personaliseren en te stroomlijnen.

Prestaties en stabiliteit

Geoptimaliseerd voor macOS

Visual Studio for Mac is speciaal ontworpen voor macOS en maakt optimaal gebruik van de sterke punten van het besturingssysteem. Het is snel, responsief en stabiel, zodat ontwikkelaars probleemloos kunnen werken.

Regelmatige updates

Microsoft zet zich in voor voortdurende ondersteuning en regelmatige updates. Dit zorgt ervoor dat de software op het scherpst van de snede blijft en dat de beveiliging en prestaties regelmatig worden verbeterd.

Een blik in de toekomst van Visual Studio voor Mac

De voortdurende ontwikkeling van Visual Studio voor Mac toont Microsofts betrokkenheid bij de macOS-ontwikkelaarsgemeenschap. Met geplande integraties van nieuwe technologieën en een open oor voor feedback uit de community is het duidelijk dat Visual Studio voor Mac niet alleen is uitgerust voor de taken van vandaag, maar ook voor de behoeften van morgen.

Over het geheel genomen betekent de software voor Mac een belangrijke stap voorwaarts in de wereld van macOS-ontwikkeling en het is zeker dat het nog vele jaren een belangrijke speler in dit landschap zal blijven. Het combineert het beste van twee werelden: de eenvoud van macOS en de kracht van Visual Studio om ontwikkelaars een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Conclusie

Visual Studio for Mac slaat een brug tussen de macOS-wereld en de bewezen ontwikkelomgeving van Visual Studio. Het biedt macOS-ontwikkelaars een krachtige, betrouwbare en uitbreidbare tool voor al hun ontwikkelbehoeften. Of je nu een native Mac-app, een mobiele app of een cloudoplossing ontwikkelt, Visual Studio for Mac is een uitstekende keuze die je ontwikkelportfolio zal verrijken.