Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC
Visual Studio voor Mac 2017 - professionele ontwikkelsoftware voor macOS in de aankoopversie Visual Studio 2017 for Mac in Professional Edition biedt gebruikers krachtige functies en productiviteitsverbeteringen voor de IDE om...
€ 118,90 *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 VOOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 VOOR MAC
Visual Studio 2019 voor Mac als enkele licentie Visual Studio voor Mac in Professional Edition 2019 is de nieuwe versie van de beproefde geïntegreerde ontwikkelomgeving voor .NET op Apple-computers waarmee je code kunt bewerken, debuggen...
€ 310,90 *

Microsoft Visual Studio voor Mac: een omgeving voor ontwikkelaars

Een overzicht

Microsoft Visual Studio for Mac is een krachtige geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) die speciaal is ontworpen voor Mac-gebruikers. Met deze software kunnen ontwikkelaars native Mac-programma's, mobiele programma's en webprogramma's maken, testen en debuggen. Microsoft heeft Visual Studio for Mac gemaakt om aan de behoeften van Mac-ontwikkelaars te voldoen en een naadloos ontwikkelplatform te bieden.

Belangrijkste functies

1. Platformoverschrijdende ontwikkeling

Met Visual Studio for Mac kunnen ontwikkelaars platformoverschrijdend werken en toepassingen maken voor macOS, iOS, Android en het web. Dit maakt het mogelijk om een brede gebruikersbasis aan te spreken en programma's op verschillende apparaten en besturingssystemen uit te voeren.

2. Intuïtieve gebruikersinterface

De gebruikersinterface van Visual Studio for Mac is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen. Ontwikkelaars vinden snel hun weg en kunnen efficiënt werken. De IDE biedt ook een verscheidenheid aan ingebouwde tools en functies om de ontwikkeling te versnellen.

3. Integratie met Azure

Visual Studio for Mac biedt naadloze integratie met Microsoft Azure, het cloudplatform van Microsoft. Dit maakt het eenvoudiger om applicaties in de cloud in te zetten en te schalen en geeft ontwikkelaars toegang tot een groot aantal cloudservices.

Ondersteuning en gemeenschap

Microsoft hecht veel belang aan de ondersteuning van zijn ontwikkelaarsgemeenschap. Visual Studio for Mac wordt regelmatig bijgewerkt en biedt toegang tot uitgebreide bronnen, waaronder documentatie, tutorials en forums. Ontwikkelaars kunnen ook profiteren van de actieve community door kennis en ervaring te delen.

Over het geheel genomen biedt Microsoft Visual Studio for Mac een uitgebreide ontwikkelomgeving voor Mac-ontwikkelaars. Met cross-platform ondersteuning, een gebruiksvriendelijke interface en integratie met de Microsoft Azure cloud is deze IDE een waardevolle bron voor het maken van hoogwaardige toepassingen.

Als je op zoek bent naar een uitgebreide ontwikkelomgeving voor je Mac, dan is Microsoft Visual Studio for Mac zeker een kijkje waard. Het biedt alle tools en functies die je nodig hebt om je ontwikkelprojecten succesvol te realiseren.

Categorieën