Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10460
 • P73-08330
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 67,90 * € 73,90 * (8,12% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Toevoeging
Apparaten 1x
Virtuele machines Vereist basisvergunning
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Gebruiksrecht


Vul je licentie-eisen voor Windows Server 2022 Standard  flexibel aan met de 2-Core pakketten van Wiresoft! De Standard editie van Windows Server 2022 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kleinere datacenters: het biedt dan ook voldoende mogelijkheden voor virtualisatie, gecombineerd met een goede schaalbaarheid, sterke prestaties en effectieve beveiligingsniveaus, zoals vereist voor een betrouwbare bescherming van gegevens en toepassingen in multi-Cloud omgevingen.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standaard 2-Core

Vul uw licentiebehoefte voor Windows Server 2022 Standard flexibel aan met de 2-Core Packages van Wiresoft! De Standard Edition van Windows Server 2022 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kleinere datacenters: deze biedt dan ook voldoende mogelijkheden voor virtualisatie, gecombineerd met een goede schaalbaarheid, sterke prestaties en effectieve beveiligingslagen, zoals vereist voor de betrouwbare bescherming van gegevens en toepassingen in multi-cloudomgevingen.

Het Windows Server 2022 Standard serverbesturingssysteem combineert fysieke en virtuele netwerken voor de levering van gegevens en diensten via cloudgebaseerde servers, waardoor het bij uitstek geschikt is om aan de IT-behoeften van het mkb te voldoen. Met Windows 10 als besturingssysteem, vele optimalisaties en nieuwe, krachtige functies is deze editie dus ideaal toegerust voor alle werklasten.

Een belangrijke beslissingsfactor voor de aanschaf van de Standard Edition van Windows Server 2022 zijn de beschikbare virtualisatiemogelijkheden - onder meer door middel van containers. Dit biedt onmisbare functies, vooral voor kleinere bedrijven die ook op dit gebied betrouwbare infrastructuren willen bieden.

In de standaardeditie stelt Windows Server 2022 bedrijven in staat om on-premise omgevingen nauwer te verbinden met de cloud, onder meer via Microsoft Azure Services, die extra hybride functies en beveiligingslagen bieden.

Licenties voor Windows Server 2022 Standard Edition zijn gebaseerd op core, met een minimum aantal van 16 cores per server. Servers met een hoger aantal cores kunnen ook gemakkelijk en flexibel worden gelicentieerd met 2-core pakketten.

Het Windows Server 2022 Standard 2-Core Package is bij Wiresoft te vinden als gebruikte software - met het grote voordeel van een aanzienlijk lagere prijs dan voor overeenkomstige nieuwe goederen - en zonder verschillen in alle typische kenmerken die deze editie biedt op het gebied van functies - vooral in virtualisatie -, beveiliging en prestaties. Het volgende overzicht bevat gedetailleerde informatie over alle kenmerken en functies van de Windows Server 2022 Standard Edition en over de Microsoft licentievoorwaarden die van toepassing zijn op 2-core pakketten.

Windows Server 2022 Standard voor de werking van multi-cloudomgevingen

De Windows Server 2022 Standard-editie biedt ook een aantal virtualisatiemogelijkheden die ook van invloed zijn op de beveiliging van gegevens en toepassingen - op een hoger niveau dan de vorige versie: veel verbeteringen en toevoegingen aan functies die daar al bekend waren dragen hieraan bij, net als de opties voor het creëren van softwaregedefinieerde hyperconvergente (HCI) infrastructuurplatforms; deze bieden nog meer voordelen voor server- en desktopvirtualisatie door eenvoudigere implementatie en schaalbaarheid, en betere beheerbaarheid.

Vergelijking: Welke functies biedt Windows Server 2022 Standard?

De beslissing om de Standard Edition van Windows Server 2022 te kopen, wordt meestal beïnvloed door het feit dat bepaalde virtualisatiefuncties ofwel niet beschikbaar zijn, ofwel slechts met beperkte prestaties: Hyper-V, bijvoorbeeld, kan hier slechts in zeer beperkte mate worden gebruikt; hetzelfde geldt voor afgeschermde virtuele machines (VM's), alsook voor Storage Spaces Direct en opslagreplicatie, alsook voor SDN (Software Defined Networking) en SDS (Software Defined Storage)

(Software Defined Storage).

Virtualisatiemogelijkheden met Windows Server 2022 Standard

In principe biedt Windows Server 2022 Edition Standard beperkte virtualisatie - het is dan ook meer ontworpen voor bedrijven waar dit een ondergeschikte rol speelt. Daarom is het aantal virtuele machines en Hyper-V-containers dat kan worden gebruikt ook hier beperkt, waarbij, net als in de uitgebreidere editie, de RAM-limiet 24 TB bedraagt. Voor meer informatie, zie hieronder.

Opslag Replica

In Windows Server 2022 Standard Edition is de opslagfunctie Storage Replica beschikbaar met beperkingen, maar Storage Spaces Direct wordt niet ondersteund. Storage Replica ondersteunt zowel synchrone als asynchrone replicatie van gegevens en voorkomt dat deze verloren gaan op het niveau van het bestandssysteem: synchrone replicatie spiegelt gegevens op fysieke locaties met een fail-safe volume, en asynchrone replicatie voert deze functie uit tussen locaties via netwerklinks met een hogere latency.

Andere nieuwe kenmerken van Windows Server 2022 Standard

Ook beschikbaar in Windows Server 2022 Standard Edition zijn de volgende belangrijke functies voor analytics, het gebruik van containers en het verenigen van hybride infrastructuren:

Systeeminzichten voor uitgebreide serveranalyse

In Windows Server 2022 is hiervoor de voorspellende analysefunctie System Insights beschikbaar, die wordt ondersteund door een model voor machinaal leren voor een efficiëntere werking. System Insights biedt uitgebreid inzicht in de werking van lokaal ingezette servers door prestatie-indicatoren en gebeurtenissen te analyseren om nauwkeurige voorspellingen te doen voor reactief beheer van Windows Server-instanties, wat de inspanningen kan verminderen en organisaties kan helpen de operationele kosten te verlagen.

Ondersteuning voor Kubernetes en Linux

Windows Server 2022 biedt ook uitgebreide containerondersteuning in de Standard Edition. Bij gebruik van Hyper-V-containers moet echter worden opgemerkt dat de licentie voor de Standard Edition slechts 2 containers toestaat, aangezien hiervoor slechts 2 virtuele machines (VM's) zijn toegestaan; ondersteuning voor hostmonitoring is evenmin inbegrepen. Windows-containers daarentegen kunnen in onbeperkte aantallen worden gebruikt.

Bovendien worden Kubernetes en Linux nu uitgebreider ondersteund, zodat Linux- en Windows-containers die met Kubernetes worden beheerd, parallel kunnen worden gebruikt. Speciaal voor Kubernetes zijn nieuwe functies, zoals container networking, ook beschikbaar in de standaardeditie.

Betere bescherming van gegevens en netwerk met Azure Services

Met Azure zijn ook hybride functies beschikbaar in Windows Server 2022 Standard om zowel in een on-premises datacenter als in de cloud naadloos te kunnen werken. Azure alleen biedt een cloud met een end-to-end hybride infrastructuur met uniforme beveiliging, identiteit en beheermogelijkheden:

 • Azure Active Directory maakt universeel beheer en bescherming mogelijk van identiteiten die gebruik maken van meerdere omgevingen.
 • Met Azure Arc kunnen Azure management en Azure services worden uitgebreid naar elke infrastructuur.
 • Azure services zoals Azure Backup, Azure Site Recovery en Azure Monitor kunnen snel en eenvoudig worden geactiveerd via het Windows Admin Center.

Azure Services in Windows Server 2022  Standard bieden dus niet alleen een betere bescherming van on-premises Active Directorys, maar ook een eenvoudigere synchronisatie en back-up van gegevens.

Hardwarevereisten voor installatie en gebruik van Windows Server 2022 Standard

Windows Server 2022 is gebaseerd op het Windows 10-besturingssysteem. Om Windows Server 2022 Standard zonder beperkingen en veilig te kunnen gebruiken, moet de onderliggende hardware voldoen aan alle hieronder vermelde minimumvereisten. Verdere vereisten hangen bovendien af van de respectieve systeemconfiguratie en andere geïnstalleerde toepassingen.

 • Harde schijf: 32 GB
 • Hoofdgeheugen (RAM): 512 MB
 • Schijfruimte voor server desktopweergave: 2 GB
 • Bewerker: 64-bit architectuur
 • Processorsnelheid: 1,4 GHz
 • Grafische kaart: 1.024 x 768 pixels, ondersteuning voor Super VGA
 • Netwerkkaart: Gigabit Ethernet, 1x

Licenties met Windows Server 2022 Standaard 2-Core Pakket

De licentiëring van een server met Windows Server 2022 Standard Edition gebeurt ook voor gebruikte software volgens de licentievoorschriften van Microsoft: Het aantal kernen wordt gebruikt als basis voor de berekening van de licentie-eis. De volgende bepalingen zijn van toepassing.

Algemene licentievoorwaarden van Microsoft voor Windows Server 2022 Standard

Serversoftware zoals de Windows Server 2022 Standard Edition wordt altijd in licentie gegeven op basis van de gebruikte fysieke hardware. Naast het aantal fysieke core processoren wordt ook rekening gehouden met het aantal virtuele servers. Elke serverlicentie dekt 2 fysieke processorkernen. Overeenkomstig de licentievoorschriften van Microsoft wordt altijd uitgegaan van een minimumaantal van 8 cores per processor - zelfs als de bestaande hardware minder dan 8 cores heeft. Voorts worden voor elke fysieke server ten minste 2 processoren gebruikt, hetgeen resulteert in een minimumaantal van 16 cores.

Voor servers met een hoger aantal cores dan 16 moeten extra licenties worden aangeschaft met 2-core pakketten voor Windows Server 2022 Standard.

Verdere licentie-eisen voor Windows Server 2022 Standard

In een Hyper-V-omgeving moeten alle processoren een licentie hebben die overeenkomt met de fysieke processorkernen. De Windows Server Standard-editie staat de uitvoering toe van maximaal twee Hyper-V-instanties per core-licentie. Als er meer Hyper-V-instanties nodig zijn in de Standard Edition, moeten alle actieve cores opnieuw worden gelicentieerd voor dit doel.

Naast de Windows Server Standard-licentie moeten alle clients - zowel gebruikers als eindtoestellen - die toegang hebben tot Windows Server 2022, ook voorzien zijn van hun eigen client-toegangslicentie (CAL). Deze User en Device CALs zijn ook verkrijgbaar bij Wiresoft tegen een gunstige tweedehands prijs.

FAQs over door Wiresoft gebruikte software zoals Microsoft Windows Server 2022 Standard Edition

De functionaliteit van een 2-Core pakket voor Windows Server 2022 Standard dat door Wiresoft als gebruikte software wordt aangeboden, verschilt over het algemeen niet van de vergelijkbare nieuwe, ongebruikte serverlicentie - aangezien software over het algemeen niet verslijt. Andere typische vragen over gebruikte Windows Server-licenties worden hieronder beantwoord.

Waar komt de gebruikte software van Windows Server 2022 Standard 2-Core vandaan?

Gebruikte software voor Windows Server 2022 Standard zoals het 2-Core Package is afkomstig van bedrijven die het meestal eerst zelf nieuw kochten, niet altijd maar vaak ook gebruikten, en het later verkochten aan Wiresoft. Door de verdere aankoop bij Wiresoft of het aanbod in de Wiresoft Shop, wordt dit dan als gebruikte software aangeduid, ook al kan deze als een nieuwe licentie gebruikt worden.

Zijn zowel de verkoop als de aankoop en het gebruik van gebruikte Windows Server 2022 Standard software legaal?

Ja: Als koper van Wiresoft gebruikte software kunt u er zeker van zijn dat de aankoop van Windows Server 2022 Standard 2-Core evenals het regelmatige gebruik geen enkele geldige wet overtreedt: de bepalende wettelijke situatie staat de handel met gebruikte software van Microsoft evenals het gebruik ervan toe, zolang het afkomstig is uit de licentievoorraad van een bedrijf. Verschillende rechterlijke uitspraken hebben dit feit keer op keer duidelijk bevestigd.

Komen gebruikte Windows Server 2022 Standard 2-Core licenties ook met kopersbescherming?

Ja: Het door Wiresoft als gebruikte software aangeboden Windows Server 2022 Standard 2-Core Package biedt u als koper dezelfde zekerheid en voordelen als bij nieuwe serversoftware: Zo heeft u de gebruikelijke koperszekerheid door de onmiddellijke download van de software na uw voltooide aankoop en de onmiddellijke licentieactivering met de bijgeleverde geldige licentiesleutel.

Heeft Wiresoft gebruikte software zoals Windows Server 2022 Standard 2-Core nog andere voordelen?

Wiresoft Used Software biedt onze klanten door de lagere prijs ook een groot economisch voordeel, omdat zij hun softwarevoorraad voordeliger kunnen actualiseren dan met overeenkomstige nieuwe goederen. Gebruikte software van Microsoft zoals die van Wiresoft kan dus ook bijdragen tot een verlaging van de bedrijfskosten, want het biedt ook controlezekerheid dankzij het volledige aankoopbewijs!

In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen de editie Windows Server 2022 Standard 2-Core Package als voordelige gebruikte software, maar ook het 16-Core Package voor de basislicenties van uw server. Als u meer virtualisatie nodig hebt, vindt u hier ook de Windows Server 2022 Datacenter Edition - en overeenkomstige pre-release versies van Windows Server 2022 - samen met de respectieve vereiste client access licences (CAL's). Wiresoft's brede portfolio van gebruikte software omvat ook vele andere Microsoft programma's - met alle genoemde voordelen. Indien u vragen heeft over uw Windows Server 2022 Standard licenties, aarzel dan niet om gebruik te maken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën