Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMware vRealize Operations 7 Enterprise: Bedrijfsactiviteiten optimaliseren op bedrijfsniveau VMware vRealize Operations 7 Enterprise is een toonaangevende oplossing voor het beheren en monitoren van IT-infrastructuren op bedrijfsniveau....
€ 11.342,90 *

VMware vRealize - jouw oplossing voor cloudbeheer en -automatisering

VMware vRealize is een uitgebreide suite van cloudbeheertools waarmee organisaties hun cloudresources efficiënt kunnen beheren en automatiseren. In dit artikel leer je waarom VMware vRealize een cruciale rol speelt in cloudorkestratie en -automatisering.

De kernonderdelen van VMware vRealize

  1. vRealize Automation: Deze module maakt de automatisering van implementatie- en configuratietaken mogelijk om de efficiëntie en consistentie in cloud provisioning te verhogen.
  2. vRealize Operations: Dit is een krachtige monitoring- en beheertool die realtime inzicht geeft in de prestaties en capaciteit van je cloudresources.
  3. vRealize Log Insight: Deze module vergemakkelijkt logbeheer en probleemoplossing door uitgebreide loganalyse en gebruiksvriendelijke dashboards te bieden.
  4. vRealize Business for Cloud: Dit is een tool voor kostenbeheer waarmee organisaties uitgaven aan cloudresources kunnen volgen, optimaliseren en plannen.

De voordelen van VMware vRealize

  • Verhoogde efficiëntie: Door processen te automatiseren en het gebruik van resources te optimaliseren, maakt vRealize een aanzienlijke verhoging van de efficiëntie mogelijk.
  • Schaalbaarheid: Organisaties kunnen hun cloudinfrastructuur eenvoudig schalen om aan groeiende eisen te voldoen.
  • Kostenbesparingen: De kostenbeheerfuncties van vRealize helpen organisaties hun clouduitgaven te bewaken en te verlagen.

De nieuwste updates en functies

VMware vRealize wordt voortdurend bijgewerkt om te voldoen aan de veranderende behoeften van cloudgebruik. De nieuwste updates omvatten:

  • Multi-cloudbeheer: vRealize ondersteunt het beheer van cloudresources in meerdere omgevingen, waaronder publieke, private en hybride clouds.
  • Kunstmatige intelligentie (AI): Integratie van AI-technologieën om prestatiebewaking en probleemoplossing te verbeteren.
  • Geavanceerde automatisering: Verbeterde automatiseringsmogelijkheden om de implementatie te versnellen en taken te automatiseren.

VMware vRealize is een essentiële oplossing voor organisaties die cloudresources effectief willen beheren en automatiseren. Met de nieuwste updates en functies blijft vRealize een belangrijk onderdeel voor cloud orkestratie en automatisering in de moderne onderneming.

Categorieën