Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10478
 • 7NQ-00162
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.475,90 * € 2.749,90 * (9,96% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Kern 2
Minimale licenties 4 Core per server
CAL Niet nodig
Middelgroot Downloaden
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van levering Downloaden + Licentie


SQL Server 2022 Standard van Microsoft is de nieuwste versie van dit betrouwbare relationele dataplatform, dat gebruikers voorziet van alle noodzakelijke database- en analyse- en rapportagefuncties die vaak worden gebruikt in alle bedrijven die merchandisemanagement- en CRM-systemen of ERP-software gebruiken. SQL Server 2022 Standard biedt een krachtig, cloudgeschikt Relational Database Management System (RDMS) voor al deze taken, dat optimaal aan hun eisen kan voldoen.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core

Standard SQL Server 2022 van Microsoft is de nieuwste versie van dit betrouwbare relationele gegevensplatform dat gebruikers alle noodzakelijke gegevensbank- en analyse- en rapportagefuncties biedt die vaak gebruikt worden in alle bedrijven die merchandise management en CRM systemen of ERP software gebruiken. SQL Server 2022 Standard biedt voor al deze taakgebieden een krachtig, Cloud-geschikt Relationeel Database Management Systeem (RDMS), dat optimaal aan hun eisen kan voldoen.

Met de SQL Server 2022 Standard Editie beschikken kleine en middelgrote ondernemingen al over een basisgegevensbeheer en Business intelligentie database, die niet alleen geschikte hulpmiddelen biedt voor de ontwikkeling van zowel plaatselijke als Cloud-specifieke toepassingen, maar ook bijzonder efficiënt databasebeheer mogelijk maakt door een gering beroep op IT middelen.

Op Wiresoft vind je binnenkort de nieuwe SQL Server 2022 Standard Editie in de aanbieding als gebruikte software - met alle voordelen qua functionaliteit, prestaties zowel als beveiliging - maar tegen een aanzienlijk lagere prijs dan die van nieuwe software. SQL Server 2022 Standard zal waarschijnlijk weer beschikbaar zijn als Core-gebaseerde licenties, die vooral alleen geschikt zijn voor krachtiger Server, want de serverlicentie/CAL-gebaseerde variant kan hier niet gebruikt worden.

Het volgende overzicht geeft gedetailleerde informatie over de functies van SQL Server 2022 Standard bekend van de vorige versie, en de gebruikelijke Microsoft licentievoorwaarden voor SQL Server software.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Meer beveiliging

Een belangrijk aspect bij de verwerking en verstrekking van grote hoeveelheden gegevens is ook het beveiligingsaspect, om te voorkomen dat onbevoegden er toegang toe krijgen. Daartoe biedt SQL Server 2022 Standard mogelijkheden als Altijd versleuteld, dat niet alleen gevoelige klantgegevens beschermt met veilige enclaves, maar ook de uitvoering van complexere bewerkingen mogelijk maakt.

Beveiligde databank kolommen breiden de vertrouwensgrens aan de serverkant uit voor cliënt toepassingen, zonder dat de SQL Server, andere databanken of een systeembeheerder er bij kunnen. Hiermee kunnen bewerkingen met vertrouwelijke gegevens veilig in platte tekst uitgevoerd worden.

Aanvullende bescherming wordt geboden door beveiliging op rijniveau en door dynamische gegevensmaskering, transparante database versleuteling met uitbreidbaar sleutelbeheer, en ook gegevensclassificatie en de definitie van door de gebruiker gedefinieerde rollen.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Licentieverlening via Server-Core

Voor de SQL Server 2022 editie Standard geldt vermoedelijk weer de Core-licentiebepaling van Microsoft, die gebaseerd is op een nu andere licentiemetriek dan eerdere bepalingen, waarbij het aantal processorkernen irrelevant was voor de licentiebepaling.

Bij Core-gebaseerde licenties vormt het aantal kernen de basis voor de berekening van de benodigde licentie. Voorheen konden twee cores met één Core licentie worden gelicentieerd. De Core licenties voor SQL Server 2022 Standard zullen daarom waarschijnlijk weer als pakketten van twee verkrijgbaar zijn.

Het totale aantal benodigde licenties Pro Server vloeit voort uit het maximum aantal meegetelde kernen; voor elke fysieke Core van een server is een aparte licentie nodig. Microsoft voor zover Pro Server 8 licenties als minimum beschouwt, waarbij in de vorige versie de volgende voorwaarden werden toegepast:

 • Elke fysieke processor is berekend met minstens 8 kernen.
 • Elke fysieke Server wordt berekend met minstens 16 kernen.
 • Alle fysieke en actieve kernen krijgen een licentie volgens deze twee voorwaarden.

Bovendien zullen voor SQL Server 2022 Standard waarschijnlijk weer bepaalde schalingsbeperkingen gelden. Zo was de maximale rekencapaciteit die door een enkele instantie van SQL Server gebruikt kan worden eerder Standard:

 • SQL Server-database engine: minder dan 4 sockets of 24 cores
 • Analyse of Rapportage Services: minder dan 4 sockets of 24 kernen

De maximale hoeveelheid geheugen die door een enkele instantie van de SQL Server database engine gebruikt kan worden was eerder:

 • Buffer pool: 128 GB
 • Columnstore segment-cache: 32 GB
 • Rapportage Services: 64 GB
 • Analyse Services: 16 GB2 (tabelvormig) of 32 GB (MOLAP)

De bovengrens voor de relationele databasegrootte voor SQL Server 2022 Standard editie was voorheen 524 PB.

Heb je vragen over de huidige voorwaarden voor je Server licenties, neem dan contact op met een medewerker van Wiresoft.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Hardware-eisen 

Om de SQL Server 2022 Standard in een geschikte werkomgeving te kunnen gebruiken, moet waarschijnlijk aan de volgende software- en hardware-eisen voldaan zijn - merk op dat er in oktober nog geen officiële informatie beschikbaar is van Microsoft, zodat de werkelijke minimumeisen kunnen verschillen van die hieronder vermeld. Voor verdere vragen en actuele informatie kun je terecht bij een medewerker van Wiresoft.

 • Ondersteunde besturingssystemen: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Vrije ruimte op de harde schijf: minstens 6 GB - afhankelijk van de SQL Server componenten die in elk geval geïnstalleerd zijn
 • Werkgeheugen: minstens 4 GB
 • Grafiek: Super VGA grafische kaart met min. 800x600 pixel resolutie
 • Processortype: x64 processor
 • Processorsnelheid: min. 1.4 GHz - aanbevolen: 2.0 GHz of hoger

Als je nog vragen hebt over je aankoop van Microsoft SQL Server 2022 Standard als gebruikte software of een andere editie, en ook over oudere SQL Server versies of andere Microsoft software, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of chat. 

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën