Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Visio 2019 Professional - de professionele Microsoft-visualisatiesoftware als één enkele licentie voor aankoop Visio 2019 is de nieuwste versie van Microsoft's volwassen software voor de informatieve visualisatie van zowel zakelijke als...
€ 199,90 *
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Visio 2019 Standard - Het visualisatieprogramma van Microsoft als één enkele aan te schaffen licentie Visio 2019 is de nieuwste, onlangs herziene versie van de Microsoft-software voor de professionele visualisatie van zowel technische...
€ 125,90 *

Microsoft Visio 2019: Jouw oplossing voor professionele diagrammen

Microsoft Visio 2019 is krachtige software waarmee bedrijven professionele diagrammen kunnen maken, visualiseren en delen. Deze versie van Microsoft Visio biedt uitgebreide functies en tools om complexe informatie helder en begrijpelijk te presenteren.

De voordelen van Microsoft Visio 2019

  • Veelzijdige diagramtypes: Microsoft Visio 2019 biedt een breed scala aan diagramtypen, waaronder stroomdiagrammen, organigrammen, plattegronden, technische tekeningen en nog veel meer. Hierdoor kun je verschillende soorten informatie visualiseren.
  • Professionele sjablonen: De software bevat een verscheidenheid aan professionele sjablonen om je op weg te helpen. Of je nu een organigram voor je bedrijf wilt maken of een processtroomdiagram voor een project wilt ontwerpen, Visio biedt de juiste sjabloon.
  • Eenvoudig samenwerken: Microsoft Visio 2019 maakt naadloze samenwerking mogelijk. Je kunt diagrammen online delen, samen bewerken en feedback krijgen van teamleden. Dit bevordert efficiënte communicatie en kennisdeling binnen het team.

Eenvoudige diagrammen

Microsoft Visio 2019 biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers diagrammen kunnen maken zonder uitgebreide technische kennis. De intuïtieve drag-and-drop functionaliteit, automatische rangschikking van vormen en slimme verbindingen maken het maken van diagrammen veel gemakkelijker.

Maximaliseer de duidelijkheid van je informatie

Door Microsoft Visio 2019 te gebruiken, kunnen bedrijven complexe informatie omzetten in begrijpelijke diagrammen. Dit helpt om processen te optimaliseren, beslissingen te nemen en de communicatie te verbeteren. Visio-diagrammen zijn een waardevolle bron voor projecten, rapporten, presentaties en trainingen.

Integratie met Microsoft 365

Microsoft Visio 2019 is naadloos geïntegreerd in de Microsoft 365-omgeving. Dit betekent dat je eenvoudig je diagrammen kunt delen en bewerken in Microsoft Teams, SharePoint en andere Microsoft toepassingen. Door Visio te koppelen met andere Microsoft tools kun je efficiënt werken en consistent samenwerken.

Microsoft Visio 2019 is de ideale oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan diagrammen en visualisaties van hoge kwaliteit. Met de uitgebreide functies en tools van deze software kun je informatie helder en levendig presenteren, de samenwerking binnen je team bevorderen en de productiviteit verhogen.

Categorieën