Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Visio 2019 Professional - de professionele Microsoft-visualisatiesoftware als één enkele licentie voor aankoop Visio 2019 is de nieuwste versie van Microsoft's volwassen software voor de informatieve visualisatie van zowel zakelijke als...
€ 97,90 *
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Visio 2019 Standard - Het visualisatieprogramma van Microsoft als één enkele aan te schaffen licentie Visio 2019 is de nieuwste, onlangs herziene versie van de Microsoft-software voor de professionele visualisatie van zowel technische...
€ 61,90 *

Visio 2019 kopen: Het toppunt van diagrammen en visualisatie

Visio 2019 is in oktober 2018 door Microsoft uitgebracht en markeert een belangrijke stap voorwaarts in de evolutie van deze diagrammensoftware van wereldklasse.

De vooruitgang

Visio is sinds de lancering nieuwe functies en technologieën blijven integreren. Visio 2019 zet deze trend voort en introduceert innovatieve mogelijkheden voor diagrammen en visualisatie.

De baanbrekende functies

Visio 2019 biedt een indrukwekkende reeks geavanceerde functies:

Mixed Reality Visualisatie

Een van de meest revolutionaire nieuwe functies van Visio 2019 is de integratie van Mixed Reality. Gebruikers kunnen nu diagrammen bekijken en ermee interageren in een 3D-omgeving. Dit opent geheel nieuwe mogelijkheden voor ruimtelijke datavisualisatie en samenwerking. Met deze meeslepende ervaring kunnen gebruikers gegevens en diagrammen in een echte context bekijken, waardoor de interpretatie en analyse van informatie naar een nieuw niveau wordt getild.

AI-gestuurde aanbevelingen voor grafieken

Visio 2019 beschikt over AI-gestuurde wizards die gebruikers voorzien van intelligente aanbevelingen voor diagrammen. Deze functie analyseert de verstrekte gegevens en stelt automatisch geschikte diagramtypen en lay-outs voor. Deze intelligente ondersteuning bespaart tijd en zorgt voor professionele resultaten. Gebruikers kunnen zich concentreren op het inhoudelijke ontwerp van hun diagrammen terwijl de software de technische aspecten optimaliseert.

Gegevensbescherming en -beveiliging

Met Visio 2019 kunnen organisaties gevoelige informatie beschermen door toegangsrechten tot diagrammen te beheren en ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben. Deze geavanceerde privacy- en beveiligingsfuncties zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat gevoelige bedrijfsgegevens worden beschermd. Er kan efficiënt worden voldaan aan compliance-eisen en de controle over ondernemingsdiagrammen wordt verbeterd.

Verbeterde cloudintegratie en teamsamenwerking

De cloudintegratie is verder geoptimaliseerd. Dit maakt naadloze samenwerking en eenvoudig delen van diagrammen op verschillende platforms mogelijk. Teams kunnen nu nog efficiënter werken omdat ze tegelijkertijd aan diagrammen kunnen werken zonder versieconflicten. Real-time samenwerking wordt vergemakkelijkt en wijzigingen worden direct gesynchroniseerd.

Toepassingsgebieden voor Visio 2019

De software is geschikt voor een groot aantal toepassingsgebieden:

Big Data visualisatie

Bedrijven die grote hoeveelheden gegevens verwerken gebruiken Visio 2019 om Big Data te visualiseren. De Mixed Reality functie maakt meeslepende gegevensanalyse mogelijk. Gebruikers kunnen zich onderdompelen in de gegevens en patronen, trends en correlaties op een compleet nieuwe manier zien.

Procesautomatisering

Visio 2019 is een cruciaal hulpmiddel voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Bedrijven kunnen complexe processen visualiseren en automatiseren om de efficiëntie te verhogen. AI-gestuurde diagramaanbevelingen helpen bij het identificeren van de beste benaderingen voor procesoptimalisatie.

Compliance en gegevensbescherming

Visio 2019 helpt bedrijven te voldoen aan compliance-eisen en voorschriften voor gegevensbescherming. Geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat gevoelige gegevens worden beschermd. Bedrijven kunnen ervoor zorgen dat hun diagrammen voldoen aan de vereiste normen.

Ontwerp en architectuur

Visio 2019 wordt gebruikt door architecten en ontwerpers om 3D-modellen en ruimteplannen te maken. Mixed reality integratie maakt realistische previews van gebouwen en ontwerpen mogelijk. Dit is vooral handig voor de ontwerp- en planningsfasen van bouwprojecten.

Waarom kiezen voor Visio 2019?

Visio 2019 biedt talloze redenen waarom het de voorkeur heeft van bedrijven en professionals:

Mixed Reality en 3D Visualisatie

Mixed Reality integratie opent geheel nieuwe mogelijkheden voor datavisualisatie en samenwerking. Bedrijven kunnen gegevens verkennen en begrijpen in een realistische omgeving.

AI-gestuurde aanbevelingen voor grafieken

Intelligente ondersteuning voor grafieken bespaart tijd en zorgt voor professionele resultaten. Gebruikers ontvangen aanbevelingen op maat om hun grafieken te optimaliseren.

Gegevensbescherming en -beveiliging

Visio 2019 helpt bedrijven hun diagrammen en gegevens veilig te beschermen en te voldoen aan compliance-eisen. Gevoelige bedrijfsinformatie is goed beschermd.

Geavanceerde cloudintegratie

Naadloze cloudintegratie en verbeterde teamsamenwerking zijn belangrijke voordelen voor moderne werkomgevingen. Realtime samenwerking wordt geoptimaliseerd.

Conclusie

Visio 2019 vertegenwoordigt ongetwijfeld het toppunt van diagrammen en visualisatie. Met zijn integratie van mixed reality, AI-gestuurde aanbevelingen en geavanceerde privacyfuncties biedt het bedrijven en professionals een onmisbaar platform voor informatievisualisatie en procesoptimalisatie. De toepassingsgebieden zijn divers en dankzij de flexibiliteit kunnen gebruikers diagrammen en visualisaties ontwerpen die precies aan hun eisen voldoen. Visio 2019 zal ongetwijfeld een sleutelrol blijven spelen in de wereld van informatievisualisatie en een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we gegevens begrijpen en gebruiken. Met Visio 2019 zijn bedrijven goed uitgerust voor de toekomst van datavisualisatie.