Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10029
 • D86-05868
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 125,90 * € 138,90 * (9,36% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Visio 2019 is de nieuwste, onlangs herziene versie van de Microsoft-software voor de professionele visualisatie van zowel technische als zakelijke processen en voor de verduidelijking van complexe gegevens en feiten - het gebruik wordt met name vergemakkelijkt door het grote aantal verschillende diagramtypen die al zijn opgenomen als vormen voor alle typische toepassingsgebieden. De 2019-versie van Visio Standard bevat tal van nieuwe functies en extra vormen die het werken ermee en het uitvoeren van ideeën nog handiger en effectiever maken.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"

Visio 2019 Standard - Het visualisatieprogramma van Microsoft als één enkele aan te schaffen licentie

Visio 2019 is de nieuwste, onlangs herziene versie van de Microsoft-software voor de professionele visualisatie van zowel technische als zakelijke processen en voor de verduidelijking van complexe gegevens en feiten - het gebruik wordt met name vergemakkelijkt door het grote aantal verschillende diagramtypen die al zijn opgenomen als vormen voor alle typische toepassingsgebieden. De 2019-versie van de Standard bevat tal van nieuwe functies en extra vormen die het werken met de standaard en het uitvoeren van ideeën nog gemakkelijker en effectiever maken.

Visio 2019 maakt ook directe import van gegevens uit Excel, Exchange of Azure Active Directory (indien beschikbaar) mogelijk voor gebruik in het aanmaakproces. Dankzij de geoptimaliseerde ondersteuning van AutoCAD is ook het importeren en verwerken van DWG-bestanden nog sneller en eenvoudiger geworden.

Met de van MS Office vertrouwde desktopinterface, vinden zelfs nieuwe gebruikers meteen hun weg en kunnen de geïntegreerde tools intuïtief en onmiddellijk gebruiken om zelfs complexe ideeën om te zetten in levendige grafieken en diagrammen, afhankelijk van hun behoeften: van kaarten en circuits tot workflows en flowcharts tot organisatieschema's - nieuw: ook wireframe-modellen - en vele andere weergaveformaten. Met behulp van de geïntegreerde commentaarfunctie kunnen bestanden die met de Visio Standard zijn gemaakt, ook aan anderen ter beschikking worden gesteld voor samenwerking.

Wanneer Visio 2019 wordt gebruikt op een apparaat met aanraakfunctionaliteit, kan het programma zowel met een stylus als met de vinger worden bediend - of het nu gaat om het tekenen of het toevoegen van notities - waardoor de gebruiksmogelijkheden verder worden uitgebreid.

Voor wie is de Visio 2019 Standard bedoeld?

De Standard van Visio 2019 is vooral bedoeld voor MKB-ers en zelfstandigen die op hoog niveau professionele visualisaties willen maken in vele toepassingsgebieden. De overzichtelijke vormen kunnen worden aangepast aan uw eigen wensen en worden opgeslagen als nieuwe sjablonen. Bij gebruik van een SharePoint Server kunnen projecten of bestanden die met Visio zijn aangemaakt ook via de cloud worden gedeeld met andere partners en collega's.

De Standard van Microsoft Visio 2019 is meestal alleen verkrijgbaar in winkels als onderdeel van een volumelicentieovereenkomst; Wiresoft biedt dit in de softwarewinkel aan als één enkele licentie in een gekochte versie - dit is zogenaamde gebruikte software, die ook een beduidend lagere prijs heeft. Niet alleen KMO's, maar ook zelfstandigen en freelancers hebben dus een economische kans om deze beproefde Microsoft-visualisatiesoftware te gebruiken.

Bovendien kunnen ze in de Wiresoft Software Online Shop andere Microsoft-toepassingen vinden die compatibel zijn met Visio 2019, zoals Windows 10, dat geïnstalleerd moet worden als voorwaarde voor het gebruik van Visio 2019 - ook als een afgeprijsde gebruikte software single-licentie. Het volgende overzicht toont de belangrijkste kenmerken en innovaties van Visio 2019 Standard Edition.

Gebruik Visio-sjablonen en maak uw eigen vormen

De Visio-diagrammen die beschikbaar zijn in Visio 2019 Standard zijn duidelijk gestructureerd volgens verschillende sjablonen, die op hun beurt individuele vormen bevatten. Deze kunnen ook direct worden gekoppeld aan een Excel-spreadsheet of zelfs een database, zodat hun gegevens beschikbaar zijn. Het portfolio van sjablonen dat in Visio 2019 is uitgebreid, bevat meer dan 600 vormen, waaronder ongeveer 400 "intelligente" vormen, waarbij de gekoppelde meta-data automatisch hun visualisatie aanpassen, evenals typen die voldoen aan de industrienormen, die de creativiteit en productiviteit aanzienlijk verhogen, omdat ze bijna elk gebied bestrijken waarin een proces of ordening moet worden geïllustreerd voor een betere begrijpelijkheid. De volgende diagramtypen zijn onder andere beschikbaar in de Visio 2019 Standard:

 • Stroomdiagrammen visualiseren fasen van processen in projecten of zelfs technische procedures, met name zwemvliegtuigdiagrammen, om individuele werkstappen toe te wijzen aan verschillende afdelingen. Een speciaal geval zijn
 • Cross-functionele flowcharts, zoals IDEF0-diagrammen om systeem- of bedrijfsbeslissingen te modelleren, en BPMN-diagrammen, zoals gebruikt in de bedrijfsinformatica en het procesmanagement.
 • Processtroomdiagrammen illustreren vooral chemische of industriële processen, inclusief de gebruikte installaties.
 • Plattegronden visualiseren de indeling van de architectonische ruimtes, voor de ruimtelijke ordening, bijvoorbeeld in bedrijven.
 • Debouwtekeningen als variant op de plattegronden geven onder andere de infrastructuur weer die bij de planning van een huis moet worden weergegeven, bijvoorbeeld met technische schema's van de circuits (ook voor IEEE-conformiteit), installaties, pijpleidingen en systemen.
 • Bedrijfsprocesdiagrammen worden gebruikt om complexe bedrijfsprocessen te verklaren, waaronder
 • Organisatieschema's, die de structuur van een organisatie verduidelijken en hiërarchieën en afhankelijkheden weergeven, en
 • Draai diagrammen en tijdlijndiagrammen om de chronologische volgorde van de ontwikkelingen te documenteren, bijv. in bedrijfsprocessen
 • IT-diagrammen om netwerken te illustreren, bijvoorbeeld ITIL-diagrammen (Information Technology Infrastructure Library) om typische voorgedefinieerde processen, functies en rollen uit te leggen, Active Directory-toewijzingen, maar ook databasediagrammen.
 • 3D staafdiagrammen illustreren de omzet, winstgroei of andere KPI's.
 • Volgordeschema's tonen alle acteurs of objecten die deelnemen aan een interactie, evenals de gebeurtenissen die door hen worden veroorzaakt.
 • Activiteitendiagrammen beschrijven het interne gedrag van acties of methoden.
 • Toestandsdiagrammen illustreren de volgorde van toestanden die een object bijvoorbeeld tijdens zijn productlevenscyclus doorloopt.
 • Case of use case diagrammen beschrijven de afzonderlijke fasen in een ontwikkelingsproject.
 • Communicatieschema's visualiseren de interactie van elementen in een systeem.
 • Databasenotatieschema's dienen ter illustratie van een model van een database.

Naast deze en vele andere soorten diagrammen stelt Vision 2019 gebruikers in staat om Standard Maak ook uw eigen aangepaste vormen en voeg ze toe aan het "Favorieten" sjabloon voor terugkerend gebruik en hergebruik ze zo als een nieuwe hoofdvorm. De vormen die in de Visio 2019 Standard zijn opgenomen, kunnen naar wens worden aangepast of toegevoegd, bijvoorbeeld om afzonderlijke inhoud of onderdelen te accentueren, en het hele diagram kan ook worden bewerkt in plaats van een geselecteerde vorm: Tekst kan worden gewijzigd in opmaak en kleur en kan ook worden geroteerd, lijnen kunnen worden gewijzigd in dikte, stijl en kleur, en vulkleuren, kleurverlopen, transparanten en patronen, evenals schaduw, gloed, reflectie en 3D-effecten zijn beschikbaar voor de nadruk.

Nieuwe vormen en ondersteuning voor externe diagramtypen in Visio 2019

Visio 2019 Standard biedt ook volledig nieuwe soorten diagrammen en functies en verbeterde ondersteuning voor DWG-bestanden:

Ga snel aan de slag met nieuwe opstartschema's in Visio 2019

Visio 2019 is nog intuïtiever te gebruiken met de nieuwe Brainstorm-, Organisatieschema- en SDL (afkorting voor "Shapes Specification and Description Language") sjablonen, die meestal het meest geschikt zijn voor het maken van veelgebruikte weergaven van flowcharts, workflows en tijdlijnen. Deze worden aangevuld met praktische tips die zelfs beginners in staat stellen om snel en eenvoudig het betreffende diagram te maken.

Nieuw: Wireframe-schema's

Nieuw in Visio 2019 zijn wireframe-schema's die ideaal zijn om het ontwerp van de gebruikersinterface van een toepassing weer te geven. Wireframe-schema's zijn daarom vooral nodig in de ontwikkeling van apps om ideeën over hun functies en inhoud te schetsen.

Nieuw: Verbeterde ondersteuning voor AutoCAD

Visio 2019 Standard biedt ook verbeterde en uitgebreide ondersteuning voor AutoCAD, met snellere bestandsimport, betere schaling en een vertragingsvrije vormlaag.

AutoCAD-objecten kunnen daarom in Visio 2019 worden geopend en geconverteerd naar Visio-vormen.

Zo kan een in AutoCAD gemaakte plattegrond van een gebouw in Visio worden geopend en daar worden aangevuld met vormen die de planning van de inrichting visualiseren met meubels of werkplekken, machines en apparaten, enz. en ook met mensen. Visio Standard kan worden gebruikt om DWG- of DXF-bestanden te importeren die zijn gemaakt met AutoCAD-versie 2007 of ouder.

Hardware en andere vereisten voor het gebruik van Microsoft Visio 2019 Standard

MS Vision 2019 Standard kan zowel in de 32-bits als in de 64-bits versie worden gebruikt en hier alleen in combinatie met Windows 10 of Windows Server 2019! Meer informatie over de minimumeisen is te vinden in het volgende overzicht:

 • Processor: 1,6 GHz of sneller, dual core
 • Besturingssystemen (absoluut noodzakelijk): Windows 10, Windows Server 2019
 • Werkgeheugen: 4 GB RAM (64-bits), 2 GB RAM (32-bits)
 • Harde schijf: 4,0 GB vrije ruimte
 • Beeldschermresolutie van 1.280 x 768
 • Grafisch: DirectX 10 grafische kaart om de grafische hardware te versnellen
 • .NET-versie: Voor sommige Vision 2019-functies moet mogelijk ook .NET 3.5 of 4.6 en hoger worden geïnstalleerd.
 • Om de cloud-gebaseerde Visio-bestandsbeheerfuncties te gebruiken, hebt u ook OneDrive, OneDrive for Business of SharePoint nodig.

Koop MS Visio 2019 Standard Edition als enkele licentie van Wiresoft

MS Visio 2019 biedt Wiresoft in Standard Editie in de online shop in de vorm van een single-user licentie als zogenaamde gebruikte software - tegen een beduidend lagere prijs dan de vergelijkbare nieuwe software. Naast de sterk gereduceerde prijs biedt deze aangeschafte versie van Visio ook het grote voordeel van onbeperkte bruikbaarheid, aangezien het geen abonnementsversie is.

Deze MS Visio 2019 Single User License van de Standard Edition is afkomstig van de volumelicentie van hetzelfde Microsoft-programma dat door een bedrijf is aangeschaft of gebruikt. Door de volumelicentie door te verkopen werd deze ontbonden en omgezet in single user-licenties, waarbij deze vervolgens wordt aangeduid als gebruikte software. Noch de opsplitsing in individuele licenties, noch de nieuwe labeling van Visio 2019 betekent echter Standard als "gebruikte software" beperkingen met betrekking tot de functionaliteit of bruikbaarheid ervan - aan de ene kant omdat dit proces niet in strijd is met de geldende voorschriften, en aan de andere kant omdat software over het algemeen niet verslijt.

Het kopen van software is met Wiresoft altijd een veilige zaak voor u - met vele voordelen! Wanneer u licenties koopt die beschikbaar zijn in de Wiresoft Shop zoals MS Visio 2019 Standard, profiteert u niet alleen van de absoluut lage prijs, maar ook van de zekerheid van de koper door de onmiddellijke download na betaling plus de onmiddellijke activering van de licentie met de bijgeleverde volumelicentiesleutel. Vooral de aanschaf van gebruikte softwarelicenties zoals voor MS Visio 2019 Standard of een ander programma biedt u de gunstige mogelijkheid om zelf zonder enige beperking gebruik te maken van exclusieve Microsoft programma-edities.

In de Wiresoft-softwareshop voor gebruikte software van Microsoft vindt u naast de MS Visio 2019 Standard Edition ook andere versies en edities van dit programma en andere Microsoft-toepassingen, bijvoorbeeld Windows 10 en Windows Server 2019, die compatibel zijn met de huidige versie. Als u vragen hebt over MS Visio 2019 Standard of andere Microsoft-software die hier wordt aangeboden, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën