Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WORD 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2021

Staat als directe download ter beschikking

  • SW10486
  • 059-05143
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 85,90 * € 94,90 * (9,48% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Word 2021 is de nieuwste versie van Microsofts tekstverwerkingssoftware die wereldwijd wordt gebruikt. Met zijn geïntegreerde tools en intuïtieve bediening gaat het uitgebreid uitgeruste kantoorprogramma veel verder dan alleen het schrijven en bewerken van teksten: talrijke ontwerpopties maken het invoegen van afbeeldingen en tabellen mogelijk, de veelzijdige opties voor de presentatie en opmaak van documenten zijn niet alleen geschikt voor het afhandelen van zakelijke correspondentie, maar ook voor het maken van professioneel vormgegeven scripties en informatieve rapporten, evenals visitekaartjes, brochures en flyers, die direct in Word als PDF kunnen worden opgeslagen om te worden afgedrukt. Verschillende bestandsformaten kunnen ook worden bewerkt met Microsoft Word.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WORD 2021"

Microsoft Word 2021 - het veelzijdige tekstverwerkingsprogramma

Word 2021 is de nieuwste versie van Microsofts tekstverwerkingssoftware die wereldwijd wordt gebruikt. Met zijn geïntegreerde tools en intuïtieve bediening gaat het uitgebreid uitgeruste office-programma veel verder dan alleen het schrijven en bewerken van teksten: talrijke vormgevingsopties maken het invoegen van grafieken en tabellen mogelijk, de veelzijdige opties voor de presentatie en opmaak van documenten zijn niet alleen geschikt voor het afhandelen van zakelijke correspondentie, maar ook voor het maken van professioneel vormgegeven scripties en informatieve rapporten, evenals visitekaartjes, brochures en flyers, die direct in Word als PDF kunnen worden opgeslagen om te worden afgedrukt. Verschillende bestandsformaten kunnen ook worden bewerkt met Microsoft Word.

Veel typische opmaaksjablonen worden aangevuld met extra uitgebreide opties voor de opmaak van de pagina's om duidelijke, snel leesbare teksten te creëren; belangrijke documenten kunnen ook tegen kopiëren worden beschermd of voor verder gebruik worden gemarkeerd door watermerken in te voegen.

Bovendien maken vele intelligente hulpmiddelen zoals de spellingcontrole en de autocorrectie-opties het gemakkelijker en sneller om tekstdocumenten samen te stellen volgens de geldige spellingregels.

Het praktische lint maakt het bijzonder gemakkelijk om met een klik snel tussen de afzonderlijke toepassingen te wisselen.

Dankzij de optionele verbinding van het desktopprogramma met de Microsoft Cloud kunnen ook meerdere gebruikers in real time samenwerken aan een document, wat tal van mogelijkheden biedt voor beter teamwork. Ook heeft Word 2021 een individuele toewijzing van rechten per individueel Word.doc, waardoor bijvoorbeeld het lezen of bewerken door een andere persoon kan worden beperkt of verhinderd.

Naast deze beproefde functies van de oudere Word-versies, biedt MS Word 2021 ook een aantal nieuwe praktische functies die het schrijven en bewerken en het lezen van tekstdocumenten nog aangenamer en efficiënter maken dan voorheen. Het gaat onder meer om de donkere modus, die prettiger is voor de ogen, vooral wanneer u lange tijd op het scherm zit, opties voor heldere weergave voor langere tekstbestanden die het zoeken naar specifieke passages versnellen, en verbeterde toegankelijkheidsondersteuning. Leerhulpmiddelen verhogen de leesbaarheid en met de functie voor uit de vrije hand kunnen gebruikers hun eigen schetsen en diagrammen met de hand tekenen en deze rechtstreeks in een document invoegen. Om MS Word 2021 op uw computer te gebruiken, moet Windows 10 eerst geïnstalleerd zijn. Alle belangrijke nieuwe functies in Word 2021 vindt u in het volgende overzicht.

In de Wiresoft-onlineshop  kunt u zowel de actuele versie Word 2021 als zijn voorganger en andere Office-programma's als bijzonder voordelig geprijsde afzonderlijke toepassingen verkrijgen.

Alle nieuwe functies van Word 2021 in een oogopslag

Overschakelen op de 2021 versie van Word kan vooral de moeite waard zijn voor gebruikers die professioneel teksten maken en hun efficiëntie bij het schrijven en lezen willen verbeteren. Veel functies maken het voor hen gemakkelijker om zich op de hoofdzaken te concentreren.

Vooral als documenten drempelloos moeten worden vormgegeven om een kring van geadresseerden te bereiken die moeite hebben met het lezen en begrijpen van teksten, maken de nieuw geïntegreerde functies, die ook rekening houden met internationale normen, het voor u gemakkelijker om teksten te maken die voor iedereen leesbaar zijn.

Er zijn ook extra functies beschikbaar voor het maken en publiceren van wetenschappelijke documenten, met name voor het gebruik van complexe formules, wat nu mogelijk is dankzij de ondersteuning van LaTeX, het standaardprogramma dat wereldwijd wordt gebruikt.

Meer duidelijkheid door verschillende weergaveopties

Word 2021 biedt ook meer visuele opties. Deze versie combineert bijvoorbeeld de lintgebruikersinterface die bekend is van Word 2016 met de moderne, vertrouwde tegel-look die ook kenmerkend is voor Windows 10. Vaak gebruikte elementen of functies worden prominenter geplaatst, zodat ze nog sneller beschikbaar zijn.

En als u liever de vertrouwde lintlook van de eerdere Word-versie wilt blijven gebruiken, kunt u de interface ook opnieuw vormgeven.

De grotere duidelijkheid geldt ook voor het gebruik op apparaten met aanraakschermen, zoals tablets en smartphones, waar de gevoeligheid van de interface voor invoer met een pen is verhoogd.

Vooral bij het werken aan grote tekstdocumenten kan het al snel moeilijk worden om naar specifieke passages of delen te zoeken. In Word 2021 kunt u, naast de vertrouwde verticale weergave waarin u van boven naar beneden door alle pagina's bladert, de nieuwe functie "pagina-voor-pagina" gebruiken om als in een boek door een Word-document te bladeren. Voor teksten van gemiddelde lengte biedt de nieuwe functie "Thumbnails" oriëntatie: alle pagina's worden in het overzicht klein weergegeven, zodat u snel kunt navigeren naar de plaats die u zoekt.

Bovendien heeft Word 2021 meer discrete achtergronden met de nieuwe donkere thema's Donkergrijs en Zwart, die ook het geconcentreerd schrijven en lezen van teksten ondersteunen.

Grotere toegankelijkheid door ondersteuning van foutcorrectie

De verbeterde ondersteunende foutcorrectie die in Word 2021 is geïntegreerd, stelt verbeteringen voor in de manier waarop u een document toegankelijk maakt. Daartoe baseert het zich onder meer op internationale normen om ervoor te zorgen dat inhoud gemakkelijk te lezen en te bewerken is voor gebruikers met een handicap.

Door te klikken op het menu-item "Controleren" onder "Toegankelijkheid controleren", doet het programma suggesties voor corrigerende maatregelen, die u gemakkelijk onmiddellijk kunt accepteren via één klik.

U kunt hiervoor ook de audiofeedback-ondersteuning gebruiken. De cue-audiofunctie begeleidt u dan bij uw werk met geluidseffecten en audio-cues. Het geeft akoestische hints of waarschuwt wanneer u bepaalde opties onbedoeld wijzigt, of als bevestiging nadat een actie is uitgevoerd: bijvoorbeeld bij het verzenden van een e-mail of het verwijderen of invoegen van inhoud.

Leerhulpmiddelen voor efficiënter tekstwerk

Leerhulpmiddelen zijn niet alleen een praktische functie in Word voor leerlingen en studenten, maar ze maken het ook voor professionals gemakkelijker om teksten te begrijpen. Met de in Word 2021 geïntegreerde hulpmiddelen kunt u bijvoorbeeld de kolombreedte, de tekstafstand en de paginakleur aanpassen om uw ogen minder te belasten door de duidelijkere presentatie.

De lijnfocus verhoogt uw concentratie en zorgt voor minder afleiding door het leesgebied te beperken tot één, drie of vijf regels. Als u in Word 2021 een tekst wilt laten voorlezen, worden de woorden die u zojuist hebt gelezen tegelijkertijd gemarkeerd, zodat u gemakkelijk kunt volgen wat u in de tekst hoort.

De focusmodus, bekend van oudere Word versies, helpt u ook om u beter te concentreren in Word 2021: de weergave van het document wordt duidelijker door het verbergen van alle werkbalken.

Geïntegreerde vertaalfunctie

Om tijdens het schrijven of lezen een tekstpassage of zelfs de hele tekst te vertalen, hoeft u in Word 2021 niet langer een webpagina via de browser op te roepen om daar de vertaling te krijgen: de geïntegreerde vertaalfunctie maakt dit overbodig met behulp van automatische spraakherkenning. De Microsoft Translator bevat meer dan 60 talen, waarvan er 11 kunnen worden vertaald.

Gereedschap voor tekenen uit de vrije hand

Wat voorheen mogelijk was met touchpads of smartphones kan nu ook met het nieuwe tekengereedschap uit de vrije hand voor Word. Optioneel met peninvoer, aanraakbediening, maar ook met de computermuis, kunt u met de freehand-functie markeringen in de tekst aanbrengen of spontaan schetsen en formules maken en invoegen.

Microsoft biedt in Word 2021 verschillende digitale pennen voor dit doel, waaronder een potlood om te tekenen, een pen om te schrijven en de markeerstift om tekstpassages te markeren. U kunt kiezen uit verschillende pendiktes, 16 volle kleuren en 8 effecten.

Elke getekende vorm uit de vrije hand kan dan worden verplaatst of gekopieerd en verder worden bewerkt op dezelfde manier als andere tekenelementen.

Vectorafbeeldingen toevoegen en bewerken

U kunt presentaties en werkbladen ontwerpen in Word 2021 door pictogrammen en symbolen te integreren, evenals 3D-afbeeldingen. Een bijzonder interessante optie is hier ook het gebruik van schaalbare vectorafbeeldingen of SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics). Deze kunnen zonder verlies van beeldkwaliteit van grootte worden veranderd, gedraaid of zelfs anders ingekleurd.

LaTeX gebruiken in Word 2021 om formules te maken

Tot nu toe waren er beperkingen voor de presentatie van complexere formules met de formule-editor bij het maken van wetenschappelijke tekst. Word 2021 ondersteunt nu ook LaTeX voor het maken van professionele formules, die ermee kunnen worden geconverteerd.

Systeemvereisten voor Word 2021

  • Besturingssysteem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
  • Processor: min. 1,6 GHz
  • RAM: ten minste 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit) - aanbevolen: 4 GB RAM
  • Harde schijf: ten minste 16 GB (32 bit) of 20 GB (64 bit) op het installatieschijfstation
  • Grafische kaart: 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 met WDDM 2.0 - aanbevolen: DirectX 10

Ondersteunde talen: Duits, Deens, Engels, Frans, Italiaans, Pools, Spaans en anderen

Koop Word 2021 als een standalone kantoorprogramma van Wiresoft

MS Word is een traditioneel, vast onderdeel van de Microsoft Office pakketten. In tegenstelling tot vele andere softwareleveranciers kunt u Word 2021 bij Wiresoft niet alleen als onderdeel van de Office Suite 2021 kopen, maar ook als zelfstandig programma zonder abonnementsverplichtingen of tijdsbeperkingen bij het gebruik. De aanschaf van Word 2021 als stand-alone programma is ook op lange termijn de moeite waard, omdat u geen updates hoeft te downloaden waaraan kosten zijn verbonden.

Deze stand-alone licentie voor één gebruiker is identiek aan het programma Word dat ook is opgenomen in Office Suite 2021.

Vooral voor zelfstandigen en kleinere bedrijven met een klein aantal werknemers die geen behoefte hebben aan alle andere programma's die deel uitmaken van het Office-pakket, is de aanschaf van Word 2021 als zelfstandig programma een bijzonder goedkope manier om deze klassieke tekstverwerkingssoftware te gebruiken.

Alle Microsoft softwarelicenties die u in de Wiresoft Software Shop kunt kopen, zijn originele Microsoft producten die u koopt als een volledige versie voor één gebruiker. Zij kunnen afkomstig zijn van volumelicenties of tweedehands zijn, maar dit betekent niet dat u benadeeld bent. Als serieuze softwarehandelaar biedt Wiresoft geen proefversies aan die slechts voor een beperkte periode geldig zijn of die alleen met beperkingen kunnen worden gebruikt. Elk softwareproduct bij Wiresoft is na aankoop volledig en legaal door u te gebruiken, omdat bij dergelijke gebruikte programma's alle software die eerder door de oorspronkelijke koper geïnstalleerd was, met de verkoop aan Wiresoft verwijderd is, zodat het weer 100% vrij en bruikbaar is. Alle gelicentieerde producten van Wiresoft zijn ook grondig getest op hun daadwerkelijke bruikbaarheid.

U kunt ook profiteren van ons deskundig advies per e-mail, telefoon en chat als u nog vragen heeft over de aankoop van MS Word 2021 of andere kantoorsoftware.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WORD 2021"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WORD 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën