Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2021

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10493
 • 065-04598
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 85,90 * € 94,90 * (9,48% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel is de tot nu toe onovertroffen spreadsheet software waarmee zowel complexe wiskundige als commerciële berekeningen kunnen worden uitgevoerd. De huidige versie 2021 voor Mac heeft ook een aantal nieuwe mogelijkheden: Naast talrijke verbeteringen is het programma aangevuld met een groot aantal nieuwe functies om naast statistische ook logische en bedrijfswiskundige analyses uit te voeren, mede ondersteund door het gebruik van draaitabellen. Met een ruime keuze aan grafiektypen, schaalbare grafieken en modellen kunnen de resultaten ook op een zinvolle en duidelijke manier worden gepresenteerd voor het maken van rapporten. Excel 2021 wordt ondersteund door PowerBI, de krachtige business analytics service van Microsoft, waarmee ook directe export van gegevens naar andere systeemomgevingen mogelijk is.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"

Microsoft Excel 2021 voor Mac als een praktische licentie voor één gebruiker

Microsoft Excel is de onovertroffen spreadsheetsoftware voor het uitvoeren van complexe wiskundige en commerciële berekeningen. De huidige versie 2021 voor Mac heeft ook een aantal nieuwe functies: Naast talrijke verbeteringen is het programma aangevuld met een groot aantal nieuwe functies om naast statistische ook logische en bedrijfsmathematische analyses uit te voeren, mede ondersteund door het gebruik van draaitabellen. Dankzij een ruime keuze aan grafiektypes, schaalbare grafieken en modellen kunnen de resultaten ook op een zinvolle en duidelijke manier worden gepresenteerd voor het opstellen van rapporten. Excel 2021 wordt ondersteund door PowerBI, Microsofts krachtige dienst voor bedrijfsanalyse, waarmee gegevens ook rechtstreeks naar andere systeemomgevingen kunnen worden geëxporteerd.

Diverse nieuwe grafische hulpmiddelen stellen u in staat belangrijke gegevens in kleur te markeren of ad hoc uw eigen formules en grafieken te maken en deze onmiddellijk te gebruiken. Excel 2021 voor Mac biedt ook verbeterde touch-ondersteuning op tablets, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is op tablets of smartphones. Dit maakt het gebruik van het nieuwe tekengereedschap uit de vrije hand nog praktischer en gemakkelijker. Bovendien zijn er verbeterde opties beschikbaar voor het maken van toegankelijke tabellen en werkmappen.

In de Wiresoft-onlineshop vindt u de actuele Excel-versie 2021 voor Mac tegen een bijzonder lage prijs als single-user-versie, d.w.z. zonder software-abonnement, net als zijn voorganger en alle andere Office-programma's. Hieronder vindt u een overzicht van alle belangrijke nieuwe functies van Excel 2021 voor Mac.

Overzicht van de belangrijkste nieuwe functies van Excel 2021 voor Mac

De nieuwe Excel 2021 voor Mac bevat veel verbeteringen ten opzichte van de vorige versie, evenals veel nieuwe hulpmiddelen en functies, waarvan sommige voorheen alleen in het Office-abonnementsmodel waren opgenomen. Dit zijn zowel typische Excel-functies als algemene MS Office-functies.

Specifieke Excel-tabelfuncties in versie 2021

Het koppelen van tabellen voor geavanceerde query's is geoptimaliseerd in Excel 2021 voor Mac met de volgende handige functies:

 • De IF-functie vereenvoudigt de invoer van ingewikkelde IF-functies: De betrokken voorwaarden worden dus in een vooraf bepaalde volgorde getest. De functie MAXWENNS specificeert het grootste getal voor een bepaald bereik dat aan ten minste één van de gespecificeerde voorwaarden voldoet; voor het kleinste getal is de functie MINWENNS op dezelfde manier beschikbaar.
 • In Excel 2021 voor Mac is het nu ook mogelijk om afzonderlijke cellen, rijen of kolommen die te veel of zelfs per ongeluk zijn gemarkeerd van een selectie uit te sluiten of te deactiveren, hetgeen voorheen niet mogelijk was.
 • De functie FIRST VALUE vergelijkt een beginwaarde met een aantal andere waarden in een lijst. Zodra een overeenkomst wordt gevonden, wordt het door de functie bepaalde resultaat teruggegeven; indien geen overeenkomst wordt gevonden, wordt de waarde voor "else" teruggegeven.
 • De nieuwe TEXT CHAIN-functie heeft ten opzichte van de vorige het voordeel dat zij korter is en ook gemakkelijker in te voeren. Het ondersteunt nu ook bereikverwijzingen, terwijl voorheen alleen enkele of celverwijzingen mogelijk waren, zodat nu ook rekening kan worden gehouden met een reeks cellen of hele kolommen.
 • Met de TEXT CHAIN-functie kan tekst uit verschillende reeksen worden gecombineerd, waarbij elk element wordt gescheiden door een door de gebruiker gespecificeerd scheidingsteken. TEXT CHAINING kan ook worden gebruikt om afzonderlijke woorden verdeeld in cellen te combineren tot een zin.

PivotTable optimalisaties in Excel 2021 voor Mac

PivotTable, het efficiënte Excel-hulpmiddel waarmee grote hoeveelheden gegevens kunnen worden geanalyseerd en geëvalueerd met onder meer maatregelen en KPI's, en waarmee de resultaten duidelijk kunnen worden weergegeven - is in de versie 2021 aangevuld met een aantal meer praktische functies, naast verbeteringen in de gebruiksvriendelijkheid:

 • De uitgestelde update maakt het nu mogelijk om in Power Pivot meerdere wijzigingen tegelijk aan te brengen zonder te hoeven wachten tot elke afzonderlijke wijziging in de hele werkmap is verspreid. Alle wijzigingen worden in één keer verspreid na het sluiten van het Power Pivot venster.
 • Personalisering van draaitabellen als standaard lay-out: Met deze praktische functie in Excel 2021 voor Mac is het niet alleen mogelijk om een draaitabel individueel volgens uw eigen ideeën op te zetten, maar ook om deze instellingen als standaard lay-out op te slaan, inclusief de gewenste weergave van de deelresultaten of de totale resultaten, alsmede de rapportlay-out, zodat deze onmiddellijk beschikbaar is voor het volgende gebruik.
 • Automatische herkenning van relaties: Op basis van veelgebruikte stappen tijdens een analyse, creëert deze functie automatisch relaties tussen dergelijke tabellen die eerder in een werkmap werden gebruikt. Excel voor Mac herkent en geeft ook weer wanneer ten minste twee tabellen moeten worden gekoppeld tijdens een analyse. Met één klik zijn de relevante relaties onmiddellijk beschikbaar.
 • In Excel 2021 voor Mac kunnen aangepaste maatregelen nu rechtstreeks in de veldlijst van de draaitabel worden gemaakt en onmiddellijk worden bewerkt.
 • Indien OLAP-servers (Online Analytical Processing) worden gebruikt voor berekeningen via draaitabellen, is de query ervan nu nog sneller, zodat deze OLAP draaitabellen nog sneller beschikbaar zijn. Niet alleen draaitabellen die zijn aangesloten op Microsoft SQL Server Analysis Services kunnen worden gebruikt, maar ook gegevens van OLAP-servers van derden.
 • Intelligent hernoemen: Wanneer tabellen en kolommen van een gegevensmodel in een werkmap worden hernoemd, worden in Excel 2021 voor Mac ook automatisch alle bijbehorende tabellen en berekeningen bijgewerkt, inclusief werkbladen en DAX-formules.

Uitbreiding van de bibliotheek voor grafieken en 3D-modellen

Om analyses en rapporten beschrijvender te maken, biedt Excel 2021 voor Mac nieuwe grafiektypes en driedimensionale modelgrafieken, die gebruikers ook kunnen gebruiken om resultaten en functies van speciale gebieden te illustreren.

 • De nieuwe kaartdiagrammen in Excel 2021 voor Mac zijn praktisch om met name geografische waarden duidelijk te illustreren. Kaarten van continenten, landen, maar ook van kleinere gebieden zoals administratieve districten en postcodegebieden zijn beschikbaar om statistische of andere waarden en hun verspreiding te tonen.
 • Trechter diagrammen zijn bijzonder geschikt om verdelingen van een proces in verschillende fasen weer te geven, bijvoorbeeld bij verkoop of overnames.
 • De nieuwe 3D-modellen in Excel 2021, bijvoorbeeld, zijn bijzonder geschikt om complexe relaties in drie dimensies weer te geven, aangezien zij 360° kunnen worden gedraaid. Naast de grote selectie van onmiddellijk beschikbare 3D-voorstellingen, kunnen deze ook door de gebruiker worden gecreëerd. 3D modellen in Excel 2021 voor Mac worden ondersteund vanaf MacOS 10.12, 10.13.4 en hoger.
 • Schaalbare vectorafbeeldingen zoals SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics) kunnen ook worden vergroot of verkleind en ook worden geroteerd - zonder verlies van beeldkwaliteit.
 • Vrij gebruik van de afbeeldingenbibliotheek: Alle pictogrammen, pictogrammen, symbolen alsmede 3D-afbeeldingen en SVG-bestanden voor het illustreren van presentaties en werkbladen in de bibliotheek van Excel 2021 voor Mac kunnen vrij worden gebruikt zonder dat u licentiekosten hoeft te betalen.

Meer nieuwe functies in Excel en andere Office-programma's

Ook in klassieke Office-programma's zoals Excel 2021 zijn allerlei praktische functies beschikbaar, die niet alleen betrekking hebben op het ontwerp, maar ook op het invoegen of bewerken van grafieken en andere praktische hulpmiddelen.

Nieuwe weergaveopties en bureaubladfuncties in Excel voor Mac

Excel bevat ook verschillende achtergrond- en programmathema's, die tot doel hebben het werken op het Mac-scherm zo aangenaam mogelijk te maken en tegelijkertijd de ogen te ontzien.

 • Zo kan nu worden gekozen uit de thema's wit, donkergrijs en zwart, waarbij de laatste het sterkste contrast biedt.
 • Nieuwe lint gebruikersinterface: De vroegere lintweergave is in Office 2021 gecombineerd met het Windows-typische tegeluitzicht - het vertrouwde uiterlijk van de vorige versie kan echter nog steeds worden geselecteerd in de weergaveopties.
 • Vaak gebruikte functies worden prominent in de nieuwe weergave geplaatst, zodat ze onmiddellijk kunnen worden gevonden.

Freehand tool in Excel voor Mac om te schrijven en te schetsen

 Excel 2021 voor Mac heeft nu ook nieuwe freehand-functies, die worden aangevuld met een ruime keuze aan effecten. Met het nieuwe gereedschap voor tekenen uit de vrije hand kunnen gebruikers geselecteerde gebieden markeren, maar vooral spontaan formules, diagrammen enz. tekenen en deze onmiddellijk in een werkmap importeren. Gebruikers hebben de volgende opties:

 • Digitale pennen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, diktes en kleuren: er is een potlood om te tekenen, een pen om te schrijven en een markeerstift om tekstpassages te markeren.
 • Opvallende grafische effecten zoals regenboog, melkweg, lava, oceaan, goud, zilver, maar ook slagschaduwen, gloed, 3D-effecten enz. zorgen voor in het oog springende ontwerpen, aangevuld met voorgedefinieerde sjablonen waarmee afbeeldingen kunnen worden omgezet in een lijntekening of bijvoorbeeld de vulkleur kan worden veranderd.
 • Complexe wiskundige formules kunnen onmiddellijk in een werkmap worden ingevoegd met de functie "Freehand FormulaInsert". Dit kan ook met de muis - begin gewoon te typen en Excel zet de formuletekening om in tekst. Gebruikers die Excel voor Mac gebruiken op een apparaat met aanraakscherm kunnen formules ook tekenen met hun vinger in plaats van met een pen.
 • Lasso selectie: Er is geen Surface Pen nodig om een gebied van een tekening uit de vrije hand te selecteren voor verdere bewerking - dit kan ook met de vingertop.

Toegankelijkheid nu nog praktischer in gebruik

Een praktische functie die ook beschikbaar is in Excel 2021 voor Mac : nieuwe en geoptimaliseerde functies ondersteunen de voorbereiding van de inhoud van Excel-documenten op zodanige wijze dat ook gebruikers met een beperkt begripsvermogen deze gemakkelijker kunnen lezen en verder bewerken. Door de ondersteunende foutcorrectie te activeren, worden verbeteringen direct op de relevante punten in het document weergegeven; de volgende hulpmiddelen zijn inbegrepen:

 • Een lijst van internationaal toepasselijke toegankelijkheidsnormen.
 • Suggesties worden weergegeven door te klikken op "Controleren" onder "Toegankelijkheid controleren" en kunnen met één klik onmiddellijk worden uitgevoerd.
 • Door te klikken op de functie "Toegankelijkheidscontrole voortzetten" worden toegankelijkheidsproblemen in het document ook tijdens het werken onmiddellijk weergegeven.

Andere nuttige kenmerken van Excel versie 2021 voor Mac

De hieronder vermelde nieuwe functies zijn beschikbaar in Excel naast de andere programma's van Office Suite 2021 en maken het werk nog efficiënter:

 • Vertaler:Afzonderlijke vreemde woorden, passages of hele teksten in een vreemde taal kunnen nu nog eenvoudiger in Excel worden vertaald. In plaats van een overeenkomstige website via een browser op te roepen om ze in te voeren, zoals vroeger het geval was, is dit nu rechtstreeks in Excel mogelijk. De nieuw geïntegreerde vertaalfunctie met automatische taalherkenning via Microsoft Translator bevat een woordenschat van meer dan 60 talen.
 • Bescherming tegen gegevensverlies: De integratie van de beproefde Microsoft-functie DLP in Excel maakt het mogelijk om inhoud in real time te doorzoeken volgens gedefinieerde richtlijnen, bijvoorbeeld om vertrouwelijke gegevens zoals rekening- en creditcardnummers te vinden; dit maakt het ook nog gemakkelijker om aan de regels inzake gegevensbescherming te voldoen.

Systeemvereisten voor Excel 2021 voor macOS

Om Excel 2021 voor Mac op een Apple-apparaat te kunnen installeren en uitvoeren, moet het apparaat aan de volgende specificaties als minimumvereisten voldoen:

 • Besturingssysteem: geldige versie van een van de laatste drie huidige macOS-besturingssystemen
 • Processor: Intel of Apple Silicon (M1)
 • Geheugen: ten minste 4 GB
 • Harde schijf: ten minste 10 GB beschikbare ruimte
 • Grafische kaart: 1.280 x 800 pixels

Koop Excel 2021 voor Mac als een standalone kantoorprogramma van Wiresoft

MS Excel 2021 voor Mac maakt standaard deel uit van de Microsoft Office-suite 2021 voor macOS, maar in tegenstelling tot veel andere leveranciers van Microsoft-software kunt u Excel 2021 voor Mac in de Wiresoft-onlineshop kopen als een op zichzelf staand programma, zonder de andere componenten van de Office-suite 2021. Het Excel-programma voor macOS dat wij aanbieden, is een volwaardige koopversie. Voor u betekent dit dat u geen abonnementsverplichting aangaat met betalende updates. Het betekent ook dat u met deze Mac versie voor Excel 2021 geen tijdsbeperkingen in acht hoeft te nemen voor wat betreft de gebruiksperiode. Deze licentie voor één gebruiker is identiek aan het Excel-programma dat is opgenomen in de Office Suite 2021 voor Mac.

De aankoop van Excel 2021 voor Mac van Wiresoft bespaart dus geld, wat niet alleen voordelig is voor freelancers, maar ook voor kleinere bedrijven met een paar werknemers die deze klassieke spreadsheetsoftware alleen professioneel of thuis willen gebruiken, en niet het volledige kantoorpakket nodig hebben.

Of het nu gaat om Excel, Word of andere programma's - alle softwarelicenties die in de Wiresoft Software Shop worden aangeboden, zijn originele Microsoft-producten. In de regel gaat het om single-user licenties die afkomstig zijn van een volumelicentie, of ze werden aangekocht door een bedrijf en kunnen opnieuw vrij gebruikt worden door ze aan Wiresoft te verkopen. Dit betekent dat de bruikbaarheid ervan niet beperkt wordt wat de functies of de duur betreft, noch dat u zich als koper in een juridisch grijs gebied begeeft. Als serieuze softwarehandelaar biedt Wiresoft enkel volledige versies van Microsoft-programma's aan die 100% bruikbaar zijn voor onze klanten.

Indien u nog vragen heeft over Excel voor Mac of een ander Office-programma voor Mac, of indien u gebruik wenst te maken van ons deskundig advies, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of hier in de chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën