Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2 CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2 CORE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10112
 • 9EA-01045
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 303,90 * € 336,90 * (9,8% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Toevoeging
Apparaten 1x
Virtuele machines Vereist basisvergunning
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Omvang van de levering Gebruiksrecht


Maak je licentiebehoeften voor Windows Server 2019 Datacenter compleetmet 2-Core  Pakketten van Wiresoft! De Datacenter editie van Windows Server 2019 is speciaal ontworpen voor gebruik in grotere, moderne datacenters: het biedt vrijwel onbeperkte virtualisatiemogelijkheden en hoge schaalbaarheid - inclusief afgeschermde VM's en veel hybride functies - en combineert betrouwbare prestaties en extra beveiligingslagen voor de uitgebreide bescherming van gegevens en toepassingen in multi-Cloud omgevingen.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2 CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-core

Vul uw Windows Server 2019 Datacenter-licentiebehoeften aan met 2-Core Packages van Wiresoft! De Datacenter Edition van Windows Server 2019 is speciaal ontworpen voor gebruik in grotere, moderne datacenters: het biedt vrijwel onbeperkte virtualisatiemogelijkheden en een hoge schaalbaarheid - inclusief Shielded VM's evenals vele hybride functies - en combineert betrouwbare prestaties en extra beveiligingslagen voor de uitgebreide bescherming van gegevens en applicaties in multi-cloudomgevingen.

Het serverbesturingssysteem Windows Server 2019 Datacenter maakt de veilige koppeling van fysieke en virtuele netwerken of de provisioning van cloudgebaseerde servers mogelijk en is daarmee bij uitstek geschikt om te voldoen aan de huidige eisen van de moderne IT. Deze editie is gebaseerd op Windows 10 als besturingssysteem en biedt veel optimalisaties voor bestaande functies, maar ook nieuwe, krachtige functies en diensten.

Belangrijke beslissingsfactoren voor de aanschaf van de Datacenter Edition van Windows Server 2019 zijn de functies Hyper-V, Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct en Storage Replica: samen met Shielded Virtual Machines voor de exploitatie van een onbeperkt aantal virtuele computers, vormen deze onmisbare functies voor alle bedrijven die betrouwbare virtualisatie-infrastructuren moeten bieden. De Datacenter Edition bevat ook exclusieve functies zoals:

 • Onbeperkte opslag Replica
 • Hyper-Geconvergeerde Infrastructuur
 • Software-gedefinieerde netwerken
 • Software-gedefinieerde opslag

Windows Server 2019 biedt bedrijven een nauwe verbinding van on-premises omgevingen met de beproefde Microsoft Azure Services - deze bieden verdere hybride functies en extra beveiligingslagen, evenals ondersteuning voor de verandering en servermigratie inclusief data naar de cloud met de Storage Migration Service.

De licentiëring van Windows Server 2019 Datacenter is altijd core-gebaseerd, met een minimum aantal van 16 cores per server. Grotere servers kunnen extra worden gelicentieerd met 2-core pakketten. Zo kunt u uw licentiebehoeften gemakkelijk en flexibel uitbreiden.

Bij Wiresoft vindt u het Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Package als gebruikte software - tegen een aanzienlijk lagere prijs dan de overeenkomstige nieuwe goederen - hoewel het alle typische datacenterfuncties biedt op het vlak van functionaliteit, prestaties en beveiliging. Gedetailleerde informatie over de krachtige functies van Windows Server 2019 Datacenter, evenals de Microsoft-licentievoorwaarden met 2-Core Packages, vindt u in het volgende overzicht.

Windows Server 2019 Datacenter - voor bijna onbeperkte virtualisatie

De Windows Server 2019 Datacenter-editie tilt de mogelijkheden van virtualisatie - evenals de beveiliging van gegevens en toepassingen - naar een nieuw niveau: naast veel verbeteringen en toevoegingen aan functies die al bekend waren van de vorige versie, heeft het de mogelijkheid om softwaregedefinieerde HCI-infrastructuurplatforms (hyperconvergent) te creëren, die veel voordelen bieden bij server- en desktopvirtualisatie, omdat ze niet alleen eenvoudiger te implementeren en te beheren zijn, maar ook te schalen, en zo de implementatie van zelfs complexe IT-infrastructuren te vereenvoudigen.

Welke toegevoegde waarde biedt Windows Server 2019 Datacenter?

In principe biedt de Windows Server 2019 Datacenter Edition het maximum aan virtualisatiemogelijkheden - en daarom is hij bijzonder geschikt voor die bedrijven waar dit een belangrijke rol speelt naast de bijbehorende hogere IT-workloads. In de Datacenter Edition is het aantal virtuele machines en Hyper-V-containers dat kan worden uitgevoerd onbeperkt, met een RAM-limiet van 24 TB. Hiervoor zijn ook de volgende belangrijke functies beschikbaar met maximale functionaliteit:

Uitgebreide bescherming in de cloud met afgeschermde virtuele machines

Afgeschermde VM's (virtuele machines) maken het mogelijk sterk beveiligde virtualisatie-infrastructuren te creëren. Virtuele servers worden dus zodanig beveiligd dat gegevens en toepassingen die in een publieke cloud zijn opgeslagen, op betrouwbare wijze worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang of gebruik. Bestaande VM's kunnen ook worden omgezet in Shielded VM's en er kunnen beschermde Linux VM's worden gemaakt. Afgeschermde VM's kunnen worden geïnstalleerd met Server Manager, in het Windows Admin Center of via PowerShell.

Software-gedefinieerde netwerken

De Software-Defined Networking (SDN)-functie in Windows Server 2019 maakt de centrale configuratie van zowel fysieke (zoals routers, switches en gateways) als virtuele netwerkapparaten en -elementen (zoals Hyper-V virtuele switches, Hyper-V netwerkvirtualisatie en RAS-gateways) mogelijk, evenals het dynamische beheer ervan. De bestaande SDN-compatibele apparatuur kan worden gebruikt om een hogere integratie tussen het fysieke en virtuele netwerk te bereiken, aangezien de netwerklagen niet langer gebonden zijn aan de netwerkapparatuur. In dit opzicht biedt Windows Server 2019 Datacenter Edition de mogelijkheid om twee netwerken te peeren en naadloos met elkaar te verbinden, evenals firewallbewaking.

Met SDN, is het mogelijk om, bijvoorbeeld:

 • Dynamisch netwerken creëren, beveiligen en verbinden
 • Beleid definiëren om fysieke en virtuele netwerken te controleren
 • Netwerkbeleid opschalen
 • Versnel de implementatie van workloads
 • Beveiligingsrisico's van het netwerk tot een minimum beperken
 • Gecodeerde netwerken voor veilige versleuteling van virtuele netwerken via DTLS (Datagram Transport Layer Security)

Software-gedefinieerde opslag

Software-Defined Storage (SDS) in Windows Server 2019 ontkoppelt opslaghardware van opslagsoftware. Hierdoor kan gegevensopslag onafhankelijk van de onderliggende opslaghardware worden beheerd, geschaald en beschikbaar gesteld. Hierdoor kan het ook gemakkelijk worden vervangen of uitgebreid zonder de operationele processen te wijzigen, wat ook bijdraagt tot de kostenefficiëntie.

Opslag Replica

In Windows Server 2019 Datacenter is de Storage Replica-functie onbeperkt beschikbaar. Dit ondersteunt zowel synchrone als asynchrone replicatie van gegevens, waardoor verlies op het niveau van het bestandssysteem effectief wordt voorkomen. Terwijl synchrone replicatie gegevens spiegelt op fysieke locaties met een fail-safe volume, vindt asynchrone replicatie tussen locaties plaats via netwerkverbindingen met een hogere latency. Voorbereiding op rampen en herstel (DR) minimaliseren ook het risico van downtime.

Storage Spaces Direct (S2D)

Storage Spaces Direct combineert de lokale gegevensopslag van de servers tot een virtueel cluster. De knooppunten kunnen verschillende fysieke gegevensdragers of gegevensdragersystemen met elkaar verbinden; de communicatie tussen deze systemen vindt plaats via het SMB-protocol. S2D biedt dus een verhoogde faalveiligheid, zodat in het geval van een groter aantal ook verscheidene clusternodes kunnen falen zonder dat het cluster zelf wordt getroffen.

Naast de eenvoudige implementatie en het beheer van softwaregedefinieerde opslagsystemen (SDS), maakt Storage Spaces Direct het ook mogelijk om schaalbare opslagsystemen met hoge beschikbaarheid te creëren, waarbij de serveropslag onafhankelijk van de hardware en dus efficiënter kan worden gebruikt.

Andere nieuwe functies van Windows Server 2019

Naast deze exclusieve functies van Windows Server 2019 Datacenter Edition zijn de volgende belangrijke functies ook beschikbaar voor bedrijven:

Uitgebreide analyses met System Insights

Ondersteund door een machine learning-model is de voorspellende analytics-functie System Insights beschikbaar in Windows Server 2019. Dit biedt inzicht in de werking van lokaal ingezette servers door hun prestatie-indicatoren en gebeurtenissen te analyseren om nauwkeurige voorspellingen te doen die kunnen helpen de inspanning te verminderen die nodig is om Windows Server-instanties reactief te beheren, en zo de operationele kosten te helpen verlagen.

Ondersteuning voor Kubernetes en Linux

In Windows Server 2019 worden Kubernetes en Linux nu beter ondersteund: Linux- en Windows-containers die met Kubernetes worden beheerd, kunnen dus ook parallel worden gebruikt. Nieuwe functies zoals container networking zijn ook beschikbaar voor Kubernetes, en individuele images zijn hier verbeterd.

Betere bescherming van gegevens en netwerk met Azure Services

De betrouwbare bescherming van niet alleen gegevens, maar ook van netwerkinfrastructuren wordt steeds belangrijker in ondernemingen. Windows Server 2019 biedt krachtige functies zoals Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) met Exploit Guard en Domain Controller.

Hier maken de hybride functies die beschikbaar zijn in Windows Server 2019 een betere bescherming van lokale Active Directories mogelijk, maar ook een eenvoudiger gebruik van Microsoft Azure-diensten - zodat de nauwere samenwerking tussen Windows Server en Azure-diensten een eenvoudige synchronisatie van gegevens of gegevensback-up mogelijk maakt, onder andere met:

 • Azure Backup
 • Azure plaatsherstel
 • Azure Update Beheer
 • Azure AD Verbannen Wachtwoorden
 • Azure AD wachtwoordbeveiliging en
 • Azure Netwerk Adapter

Dit verbindt een lokale server in de Azure Cloud met een virtueel Azure netwerk. De Storage Migration Assistant vergemakkelijkt ook de migratie van servers, inclusief gegevens naar de cloud, waarbij Azure File Sync als opslaglocatie kan fungeren.

Hardwarevereisten voor het uitvoeren van Windows Server 2019 Datacenter

De Windows Server 2019-software is gebaseerd op Windows 10, en om de vlotte en veilige werking van Windows Server 2019 Datacenter te garanderen, moet de gebruikte hardware voldoen aan de onderstaande minimumvereisten. De feitelijke vereisten zijn ook afhankelijk van de respectieve systeemconfiguratie en de geïnstalleerde toepassingen.

 • Harde schijf: 32 GB
 • Opslagruimte RAM: 512 MB
 • Geheugen voor server-desktopscherm: 2 GB
 • Processor architectuur: x64
 • Processorsnelheid: 1,4 GHz / 64 bit
 • Grafische kaart met ondersteuning voor Super VGA: 1.024 x 768 pixels
 • Netwerkkaart: 1x Ethernet met minimale verwerkingscapaciteit in het GBit/s-bereik

Licenties met Windows Server 2019 Datacenter 2-Core

Bij het licenseren van servers met Windows Server 2019 Datacenter moeten ook de Microsoft-licentievoorschriften voor gebruikte software in acht worden genomen, die het aantal kernen als basis voor de berekening gebruiken. De volgende bepalingen zijn van toepassing:

Algemene licentievoorwaarden van Microsoft voor Windows Server 2019 Datacenter

Microsoft serversoftware zoals Windows Server 2019 Datacenter wordt in eerste instantie altijd gelicentieerd op basis van de fysieke hardware. Naast het aantal fysieke core processors wordt ook het aantal virtuele servers geteld. Een serverlicentie dekt altijd twee fysieke processorkernen. De licentievoorschriften van Microsoft zijn gebaseerd op een minimumaantal van 8 cores per processor - ongeacht of de bestaande hardware minder dan 8 cores heeft. Bovendien moeten er per fysieke server ten minste 2 processoren = 16 cores zijn.

Als een Windows Server in een bedrijf een hoger aantal cores heeft dan 16, dan kunnen deze ook flexibel worden gelicenseerd met 2-core pakketten voor Windows Server 2019 Datacenter.

Andere licentievereisten voor Windows Server 2019 Datacenter

In een Hyper-V-omgeving krijgen alle processoren een licentie die overeenkomt met de fysieke processorkernen. Met name de Windows Server Datacenter-editie staat de uitvoering van een onbeperkt aantal Hyper-V-instanties toe. Voorwaarde hiervoor is, zoals reeds gezegd, dat alle corresponderende processorkernen van de server reeds gelicentieerd zijn.

Er is geen licentie vereist voor Linux-instanties in de Datacenter Editie.

Naast de Windows Server-licentie moeten alle clients - gebruikers en eindapparaten - die toegang hebben tot Windows Server 2019 ook zijn uitgerust met een client access licence (CAL). Gebruikers- en apparaat-CAL's zijn ook verkrijgbaar bij Wiresoft tegen lage prijzen.

Veelgestelde vragen over Wiresoft gebruikte software voor Microsoft Windows Server 2019 Datacenter

Een door Wiresoft als gebruikte software aangeboden 2-core pakket voor Windows Server 2019 Datacenter verschilt in bruikbaarheid niet van een overeenkomstige nieuwe, ongebruikte serverlicentie - niet alleen omdat software over het algemeen niet verslijt. Toch zijn er vaak nog vragen over gebruikte Windows Server-licenties - deze worden hieronder beantwoord.

Waar komt gebruikte software zoals Windows Server 2019 Datacenter 2-Core vandaan?

Windows Server 2019 Datacenter software die door Wiresoft als gebruikt wordt aangeboden, zoals het 2-Core Pakket, is afkomstig van organisaties of bedrijven die het meestal zelf als nieuw hebben aangeschaft, mogelijk ook hebben gebruikt en later aan Wiresoft hebben verkocht. Na de verkoop aan Wiresoft of met de aanbieding in de winkel wordt dit dus gebruikte software genoemd, waarbij deze als een nieuwe licentie gebruikt kan worden.

Zijn de verkoop, de aankoop en het gebruik van gebruikte Windows Server 2019 Datacenter-software legaal?

Ja: Bij Wiresoft kunt u erop vertrouwen dat voor u als klant zowel de aankoop van een gebruikte software zoals Windows Server 2019 Datacenter 2-Core, als het daadwerkelijke, officiële gebruik door uzelf geen geldige wetten overtreedt, omdat de gebruikelijke jurisdictie niet alleen de handel met gebruikte software van Microsoft toestaat, maar ook het gebruik ervan, als de software afkomstig is uit de licentievoorraad van een bedrijf. Verschillende rechterlijke uitspraken over dit onderwerp hebben dit feit keer op keer duidelijk bevestigd.

Komt een gebruikte Windows Server 2019 Datacenter 2-Core licentie ook met de gebruikelijke kopersbescherming?

Ja: Ook gebruikte software zoals het aangeboden Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Pakket biedt u als Wiresoft-klant dezelfde voordelen als vergelijkbare nieuwe serversoftware: U heeft de gebruikelijke koperszekerheid door onmiddellijke download na aankoop en kunt uw serverlicentie direct activeren met de meegeleverde geldige licentiesleutel.

Heeft Gebruikte Software zoals Windows Server 2019 Datacenter 2-Core nog andere voordelen?

Gebruikte software biedt Wiresoft-klanten vooral een groot economisch voordeel, omdat zij hun softwarevoorraad veel goedkoper dan met nieuwe goederen kunnen actualiseren en zo comfortabel up to date kunnen houden. Gebruikte software van Wiresoft kan dus bijdragen tot een verlaging van de bedrijfskosten, want het biedt ook auditzekerheid dankzij de volledige registratie van alle kopers!

In de Wiresoft Software Shop vindt u niet alleen 2-core pakketten van de Windows Server 2019 Datacenter editie als voordelige gebruikte software, maar ook de bijbehorende 16-core pakketten voor basislicenties. Als u een lagere virtualisatie-eis hebt, kunt u ook de Windows Server 2019 Standard Edition - evenals eerdere versies van Windows Server 2019 - en de respectieve vereiste clienttoegangslicenties (CAL's) vinden. Wiresoft's brede portfolio van gebruikte software omvat ook vele andere Microsoft programma's - met alle genoemde voordelen. Mocht u vragen hebben over uw licenties van Windows Server 2019 Datacenter of een andere editie, maak dan gerust gebruik van ons deskundig advies via de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2 CORE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2 CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën