Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 

kop_wiresoft

WIE ZIJN WE EN WAT DOEN WE?

Wiresoft is een jong, internationaal e-commerce bedrijf dat Europa's grootste online winkel voor download software van bekende fabrikanten exploiteert. Als startend bedrijf, opgericht in 2010, hebben we ons nu met succes in Duitsland gevestigd met professionele diensten en een gevarieerde productportefeuille. Met onze webwinkel zijn we actief in de B2C en B2B sector. Als onderdeel van onze externe en interne adviesdiensten geven we ook competent advies over komende audits, licentiemodellen, procesoptimalisatiekwesties en meer. Inmiddels is de Wiresoft Groep uitgegroeid tot een volwassen bedrijf en heeft zich internationaal gevestigd - in meer dan 27 landen. 

 

WAT BIEDEN WIJ AAN?

 
over-ons-1

geld

CONCURRERENDE PRIJZEN

Ons primaire doel is om onze klanten altijd gunstige inkoopprijzen en een uitgebreide service te bieden. Wij richten ons op B2C en B2B klanten.

dienst

SERVICE

We geven onze klanten deskundig advies per telefoon, live chat, screen sharing of e-mail tijdens kantooruren van maandag tot vrijdag (8:00 tot 16:00 uur) - we helpen ook bij de installatie van software die bij Wiresoft is aangeschaft.

over-ons-2

over-us-3

citaat

"Dankzij onze 100% geld-terug-garantie hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken dat ze op een gegeven moment alleen met hun probleem zitten!"

CEO - Soheil Hosseini

kwaliteit

KWALITEIT

Wiresoft staat voor geteste kwaliteit tegen een redelijke prijs. Ons goed opgeleide personeel controleert vooraf of de te koop aangeboden producten aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Dit garandeert dat het product een origineel product is, gewijd aan de desbetreffende economische sector. De goederen worden pas na succesvolle inspectie op ons verkoopplatform geplaatst. Zo hebben we het vertrouwen gewonnen van vele tevreden klanten over de hele wereld. Met software van Wiresoft zit je aan de veilige kant.

over-us-4
over-us-5

 duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is een topprioriteit voor ons bedrijf. Daarom hebben we de afgelopen jaren verdere stappen ondernomen om een meer verantwoord gebruik van de beschikbare middelen te garanderen: om het hoge papierverbruik te compenseren, worden bijna alle processen bij Wiresoft digitaal aangestuurd. Omwille van het milieu hebben onze collega's ook de mogelijkheid om een jobkaartje met korting aan te vragen om met het openbaar vervoer naar het werk te gaan.

b2b

B2B

In onze B2B winkel bieden we een breed scala aan softwareproducten voor de commerciële en publieke sector. Wij bieden een toegewijde klantenservice voor B2B-klanten. Indien nodig biedt het bedrijfsteam ook ondersteuning op locatie voor komende projecten en biedt het inkoopadvies op maat en uitgebreide ondersteuning bij licentievraagstukken en komende audits. Extern zijn onze technische consultants verantwoordelijk voor pre-audits en technisch advies - zoals procesoptimalisatie. Intern beheren ze de testomgeving en voeren ze intern advies, workshops en meer uit. Ook na de aankoop bieden we je intensieve professionele ondersteuning en uitgebreide service.

over-us-6
 
 

WAAR KOMEN WE VANDAAN?

Zeitstrahl 2010 2017 2019 2022 Opgericht Internationa-lisering Opening van bijkomende vestigingen Bedrijfsmodel onderzocht door een advocaat Actief in meer dan 27 landen
hart_icoon 1.000.000 tevreden klanten
 
gebruikers_icoon55 Collega's
 
e_icoon4.8 TrustedShops beoordelingen
 
 

ONZE VISIE

Wiresoft als interdisciplinair en multicultureel bedrijf

 
visie-01

In de afgelopen jaren is ons team uitgebreid met collega's van marketing, ontwikkeling, klantenondersteuning in vreemde talen, inkoop, verkoop en secretariaat. Hierdoor kunnen we onze werkterreinen voortdurend verbeteren, ons productassortiment uitbreiden en ons klantenbestand vergroten.

 
visie-2

Teamwerk en een open bedrijfscultuur zijn voor ons geen loze woorden, maar geïnternaliseerde en geleefde waarden. Wij zien onszelf als een groot, divers en sterk team: een goede samenwerking tussen onze collega's is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Bij Wiresoft verdient iedereen de kans om zijn eigen uitdagingen te ontdekken en zo zijn unieke potentieel ten volle te benutten in een positieve werksfeer.

 
visie-3

Kosmopolitisme en multiculturalisme zijn ook bijzonder belangrijke waarden voor ons: als bedrijf willen we te allen tijde voldoen aan de uiteenlopende behoeften van een geglobaliseerde wereld en tolereren we geen enkele vorm van uitsluiting. De multiculturele samenstelling van ons team weerspiegelt de internationale oriëntatie van Wiresoft: zo kunnen we altijd diensten op maat aanbieden in een multiculturele wereld.

 
visie-4

Wij streven ernaar om altijd overal ter wereld een uiterst comfortabele winkelervaring te bieden door onze beste aanbiedingen en service op maat. Door altijd een breed scala aan krachtige merksoftware te garanderen, evenals ongeëvenaard lage prijzen en hoge klantvriendelijkheid, blijven we groeien als internationaal georiënteerd bedrijf en komen we elke dag dichter bij onze doelen.

 
Categorieën