TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 

Over ons

Soms zijn de eenvoudige ideeën het beste.

In de huidige dienstenmaatschappij is bijna elk bedrijf afhankelijk van toegang tot de gangbare software. Hierdoor stijgen de prijzen voor de gangbare formaten elk jaar. Geen wonder, want in het verleden konden de ontwikkelaars en fabrikanten een monopoliepositie bereiken waarin er bijna geen concurrentie is. Deze uitgangspositie stelt grote bedrijven in staat om de prijzen naar wens aan te passen. Wij van Wiresoft hebben een eenvoudig idee hoe we de monopoliepositie van de softwareleveranciers kunnen tegengaan.

Bedrijven die afhankelijk zijn van Standard kunnen de kosten aanzienlijk verlagen door reeds gekochte licenties te kopen en te verkopen. Bovendien zet deze praktijk nieuwe maatstaven in de liberalisering van de softwaremarkt en is het een uitroepteken tegen de stijgende prijzen van de traditionele aanbieders.

Deze handel met tweedehands software is niet alleen economisch zinvol, maar begint ook met de voortdurende ontwikkeling van bedrijven. Software is immers geen gestandaardiseerd goed waarvoor al een levendige handel in gebruikte software bestaat. Computersystemen en -programma's zijn onderhevig aan een grotere flexibiliteit, ze moeten voortdurend worden bijgewerkt en aangepast aan de behoeften van het bedrijf. 

Dit is waar we willen beginnen. Bij overnames, fusies of faillissementen dreigen reeds verworven licenties vaak te vervallen. Ons bedrijf verwerft de ongebruikte software inclusief licenties en verkoopt deze aan andere bedrijven. Op deze manier profiteren zowel de verkopende als de kopende bedrijven van de recycling van de gebruikte software.

Laatst bekeken