Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

  • SW10045
  • FQC-09525
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 32,90 * € 35,90 * (8,36% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  32bit/64bit


Vergeleken met eenvoudigere versies van dit besturingssysteem biedt Windows 10 Professional een aanzienlijke plus aan zakelijke functies, die vooral bedoeld zijn voor professionele gebruikers en kleine en middelgrote bedrijven. Windows 10 Pro biedt functies zoals groepsbeleidbeheer, domeintoegang, BitLocker, enterprise modus voor Internet Explorer EMIE, een remote desktop app en een Hyper-V client. Windows 10 Pro presenteert dit alles en meer in een moderne, gebruiksvriendelijke interface met de typische tegellook, die kan worden aangepast met extra functies. Hierachter zit een technologie die ook op oudere eindapparaten kan worden gebruikt, wat vooral voor bedrijven een economisch voordeel is. Windows 10 maakt gebruik van "Microsoft Hello", de biometrische gebruikersauthenticatie, voor veilig inloggen en biedt vele andere functies die de gegevensbescherming verbeteren.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"

Windows 10 Pro - de krachtige versie van het beproefde Microsoft-besturingssysteem

In vergelijking met eenvoudigere versies van dit besturingssysteem biedtWindows 10 Professional een duidelijk pluspunt in zakelijke functies, die vooral bedoeld zijn voor professionele gebruikers en het midden- en kleinbedrijf. Windows 10 Pro biedt functies zoals groepsbeleidsbeheer, domeinnamen, BitLocker, de bedrijfsmodus voor Internet Explorer EMIE, een externe desktop-app en een Hyper-V-client.

Windows 10 Pro presenteert dit alles en nog veel meer in een moderne, gebruikersvriendelijke interface met de typische tile-look die met extra functies kan worden aangepast. Daarachter zit een technologie die ook op oudere eindapparaten kan worden gebruikt, wat vooral voor bedrijven een economisch voordeel is.

Windows 10 maakt gebruik van "Microsoft Hello", biometrische gebruikersverificatie, voor veilig inloggen en biedt vele andere functies die de gegevensbescherming verbeteren.

De aanschaf van Windows 10 Pro Edition heeft het grote voordeel dat dit besturingssysteem ook oudere hardware ondersteunt, wat voor veel gebruikers een doorslaggevende factor is. In de Wiresoft online shop kunt u Windows 10 Pro als aankoopversie kopen, andere Windows en vele andere Microsoft-programma's. In het volgende overzicht worden de belangrijkste nieuwigheden van Windows 10 Pro gepresenteerd.

Overzicht van de speciale functies van Windows 10 Pro

In vergelijking met eenvoudigere edities zoals Windows Home, biedt Windows 10 Pro een aantal extra functies en tools die vooral belangrijk zijn voor bedrijven omdat ze de veiligheid van zowel eindpunten als gegevens beïnvloeden. Beheerders kunnen het gebruiken om het groepsbeleid en de gebruikersaccounts te beheren en zelfs individuele apparaten te configureren voor gebruik en ze te beschermen tegen malware-aanvallen.

Een ander onderdeel van Windows 10 Pro is de Remote Desktop om computers op afstand te bedienen via het netwerk. Gebruikers van Windows 10 Pro kunnen hun eindapparaat ook aansluiten op de Microsoft Azure Active Directory en zo de Microsoft Business Store gebruiken. Hier kunnen bedrijven veel applicaties kopen en gebruiken voor alle gebruikers in het bedrijf. De volledige details van Windows Professional vindt u hieronder.

Beheer van het groepsbeleid via de redactie

Met de gpedit.msc editor in de Windows 10 Pro versie kunnen lokale groepsbeleidsregels worden ingesteld en beheerd. In de nieuwe versie kan het worden gebruikt om de installatie van updates te controleren volgens gedefinieerde regels, die ook kunnen worden afgedwongen. Verdere functies van de editor zijn het instellen van de zogenaamde Compliance Deadline, het tijdstip waarop een bepaalde update uiterlijk geïnstalleerd moet zijn, waarbij onderscheid gemaakt kan worden tussen functie-updates, kwaliteitsupdates en niet-OS-updates. Daarnaast wordt de editor ook gebruikt om de opslagzin centraal te configureren en te activeren - wat bijvoorbeeld wordt gebruikt om onnodige bestanden automatisch te verwijderen.

Functie voor toegang op afstand via Remote Desktop App

Met de Remote Desktop App kunnen gebruikers vanaf een andere pc, tablet of smartphone verbinding maken met hun computer en deze gebruiken alsof ze er op afstand voor zitten. Via de RDS-gateway wordt de desktopinterface van de lokale pc weergegeven.

Domein toetreden

Vooral bedrijfspc's behoren vaak tot een bepaald domein in de Active Directory om het beheer van individuele apparaten en gebruikersaccounts te vereenvoudigen. Met Windows 10 Pro is dit mogelijk via de Domain Join functie; als alternatief is de aanraakgeoptimaliseerde versie ook beschikbaar voor overeenkomstige eindapparaten.

Internet Explorer voor ondernemingen (EMIE)

De Enterprise-modus die beschikbaar is met Windows 10 Professional vermindert de compatibiliteitsproblemen met de meeste oudere webapps. De verbeterde app en websitecompatibiliteit stelt hen in staat om onveranderd te draaien, en het tool-based beheer van websitelijsten - de Enterprise Mode Site List Manager - biedt verschillende opties voor individuele domeinen, inclusief het renderen.

Beveiliging van de harde schijf met BitLocker

Mobiele apparaten zoals tablets en laptops kunnen snel worden gestolen of verloren. Nog pijnlijker dan het verlies van hardware is meestal het verlies van gevoelige of persoonlijke gegevens die lokaal zijn opgeslagen. Om te voorkomen dat deze in verkeerde handen vallen en misbruikt worden, kunnen ze veilig versleuteld worden met de in Windows 10 Pro geïntegreerde BitLocker.

BitLocker kan ook worden geactiveerd op een lokale PC om gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang. PC's met Windows 10 Pro moeten zijn uitgerust met een TPM-chip in het moederbord, anders moet BitLocker apart worden ingeschakeld.

En met de "BitLocker To Go" tool kunnen ook USB-sticks en externe harde schijven worden gecodeerd.

Windows Defender System Guard

De in Windows 10 Professional geïntegreerde Defender System Guard (WDSG) is een extra beschermingslaag die het besturingssysteem beschermt tegen aanvallen bij het opstarten wanneer de andere virusbeschermingsprogramma's nog niet zijn geactiveerd. Windows Defender beschermt ook tegen bootkits en rootkits en tegen aanvallen die nog niet door standaard virusscanners worden gedetecteerd.

Kiosk-modus

De Kiosk Mode - ook wel Assigned Access 8.1 genoemd - regelt op een Windows 10 PC, die door meerdere gebruikers wordt gebruikt, dat zij alleen bepaalde functies en programma's kunnen gebruiken door een Kiosk gebruikersaccount - ook wel "assigned access" genoemd - in te stellen voor elke geautoriseerde persoon. De door de beheerder ingestelde app is al geactiveerd bij het inloggen. Afhankelijk van de instellingen kan de ingelogde gebruiker dan alleen gebruik maken van het internet of het muziekprogramma, enz.

Bescherming van bedrijfsgegevens

Enterprise Data Protection (EDP) is ook een functie van Windows 10 Pro die kan worden gebruikt in combinatie met een Mobile Device Management (MDM)-oplossing zoals Microsoft Intune of System Center Configuration Manager. Het voordeel van EDP is enerzijds de scheiding van privé- en zakelijke gegevens op een laptop, waarbij deze laatste vervolgens beveiligd blijft via Active Directory rechtenbeheer, zelfs als deze naar een andere locatie wordt verplaatst of per e-mail wordt verstuurd. Beheerders kunnen EDP ook gebruiken om te voorkomen dat er apps worden geïnstalleerd die als onveilig zijn geclassificeerd en om bepaalde acties van een gebruiker te voorkomen.

Intelligente veiligheidsgrafiek (ISG)

Deze intelligente preventieve bescherming beschermt ook Windows 10 Pro tegen de nieuwste malware-bedreigingen. De Intelligent Security Graph (ISG) analyseert bestaande beveiligingsmaatregelen in een bedrijfsnetwerk en stelt passende verbeteringen of oplossingen voor in geval van geconstateerde tekortkomingen.

Hyper-V-Client

Met de Hyper-V-technologie die in Windows 10 Professional is opgenomen, kunt u meerdere besturingssystemen in een aparte virtuele machine (VM) draaien. Het voordeel van de hiervoor gebruikte Type 1 hypervisor is onder andere dat de virtualisatie van één of meerdere servers beter gebruik maakt van de beschikbare opslagruimte. De samenwerking van Hyper-V met Windows heeft positieve effecten op het dynamisch geheugenbeheer, zodat meerdere VM's zonder problemen parallel kunnen draaien. De huidige systeemtoestanden kunnen worden opgeslagen in de slaapstand en een compleet systeembeeld wordt ook ondersteund door de Hyper-V-client, zodat het mogelijk is om zonder veel tijdverlies terug te keren naar een eerdere systeemtoestand.

Toegang tot de Windows Business Store

Onder Windows 10 Pro hebben bedrijven ook toegang tot de Windows Business Store en kunnen ze de Azure Active Directory integreren in hun netwerk. Met behulp van de directoryservice kunnen deze bedrijven softwareproducten aanschaffen voor alle eindapparaten in een netwerk en deze centraal implementeren.

Andere belangrijke algemene kenmerken en functies van Windows 10 edities

De volgende functies van de Windows 10 besturingssystemen zijn verbeteringen van bestaande functies en nieuwe toevoegingen die gebruikers een nog betere en veiligere ervaring bieden:

Cortana

De reeds bekende taalassistent Cortana is standaard geactiveerd in Windows 10 en is te allen tijde bereikbaar via de zoekbalk of op afroep. Het kan echter ook worden gedeactiveerd op mobiele apparaten, hetzij om redenen van gegevensbescherming, hetzij om de batterij te sparen.

Windows Hallo

Wachtwoorden zijn tot ziens - want Windows Hello is een veilig alternatief om in te loggen en jezelf te authenticeren op een PC of ander eindapparaat: De meeste nieuwere eindapparaten met een vingerafdruklezer ondersteunen Windows Hello. Als alternatief biedt het programma ook gezichtsherkenning via een vergrendelscherm om lokaal in te loggen of op een account op het web.

Snap assist

In Windows 10 biedt Snap Assist een praktisch vensterbeheersysteem dat een beter overzicht biedt op het scherm, waardoor het beschikbare weergavegebied optimaal wordt benut. Met Snap Assist kunnen twee vensters - en met de nieuwe Corner Snap-functie zelfs tot vier vensters - tegelijkertijd worden gebruikt zonder dat u ertussen hoeft te klikken, bijvoorbeeld bij het gebruik van het internet tijdens het schrijven.

De Snap Assistant laat ook zien welke andere programma's momenteel actief zijn en ondersteunt nu meerdere schermen.

Continuüm

Zoals de naam van de functie al aangeeft, kunt u met de Continuum-functie blijven werken op een smartphone of tablet, net als op uw lokale Windows - ongeacht waar u zich bevindt. Het virtuele toetsenbord kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot alle functies, zoals het gebruik van het internet, het verzenden van e-mails of het gebruik van de Microsoft Office App. De gebruikelijke smartphone- of tabletfuncties en -diensten zijn nog steeds beschikbaar. Continuüm maakt het mogelijk om tijdens het gebruik van het toestel van de desktop naar de tablet-modus te schakelen en weer terug te keren, zonder dat Windows telkens opnieuw hoeft te worden opgestart. Het bureaubladdisplay wordt automatisch aangepast aan het andere formaat.

Informatiebeveiliging voorWindows

Windows Information Protection (WIP) in Windows 10 is de huidige naam van de vorige Enterprise Data Protection - EDP - een technologie om te beschermen tegen het lekken van gegevens, die tegelijkertijd het werk op de Windows pc voor gebruikers niet beperkt. WIP beschermt ook bedrijfsgegevens en apps tegen verlies - zowel op privé- als op zakelijke apparaten.

Admins kunnen AppLocker gebruiken om te bepalen welke applicaties en programma's individuele gebruikers mogen gebruiken en het Encrypting File System - EFS - om gegevens te beschermen tegen diefstal en manipulatie. Voor een nog uitgebreidere bescherming kan WIP ook worden gecombineerd met Windows Azure Rights Management.

Hardwarevereisten voor de installatie van Windows 10 Pro

Om Windows 10 Pro soepel te laten draaien op een lokale pc of laptop, moet de hardware aan bepaalde eisen voldoen. Windows 10 Pro is nog steeds beschikbaar in een 32-bits en 64-bits versie, maar op een nieuwere computer moet de 64-bits versie worden geïnstalleerd om ten volle te kunnen profiteren van alle programma's en apps. Bij de installatie van Windows 10 moet een computer aan de volgende technische basisvereisten voldoen:

  • Processor of SoC (System-on-a-Chip - op mobiele telefoons): ten minste 1 GHz.
  • RAM: min. 1 GB voor 32-bits of 2 GB RAM voor 64-bits besturingssysteem
  • Harde schijf: ten minste 16 GB voor 32-bits of 20 GB voor 64-bits besturingssystemen.
  • Grafisch: Weergave 800 x 600, DirectX 9 of hoger met WDDM 1.0 driver
  • Cortana spraakherkenning: Hi-Fi-microfoonarray

KoopWindows 10 Pro goedkoop bij Wiresoft in onze online shop

Windows 10 Pro van Microsoft wordt in de conventionele handel aangeboden als een enkele licentie tegen een niet onaanzienlijke prijs. In de Wiresoft online shop kunt u Windows 10 Professional als een enkele gebruikerslicentie veel goedkoper kopen dan gebruikte software - met hetzelfde scala aan functies.

De reden: De licentie van de Windows 10 Pro Edition die hier beschikbaar is, maakt meestal deel uit van een volumelicentie die eerder door een bedrijf werd gebruikt. Toen deze volumelicentie wettelijk werd doorverkocht, werd deze ontbonden en omgezet in enkelvoudige licenties, die vervolgens gebruikte software worden genoemd. Deze indeling of de aanduiding als gebruikte software heeft echter geen invloed op de functionaliteit van de Windows 10 Pro-besturingssoftware.

Software kopen bij Wiresoft: altijd veilig! De Windows 10 Pro besturingssoftware is niet alleen in de Wiresoft shop verkrijgbaar voor een bijzonder gunstige prijs - uw aankoop is ook handig door de directe download en veilig: want Wiresoft verkoopt alleen Windows 10 Professional als een versie die identiek is aan het originele Microsoft product. U kunt uw Windows 10 Pro-licentie onmiddellijk na het succesvol afronden van de aankoop op een pc installeren en met de meegeleverde geldige volumelicentiesleutel downloaden en activeren.

De aankoop van Windows 10 Pro als gebruikte software in de Wiresoft software shop vormt geen enkel juridisch risico voor u, omdat de handel met gebruikte software wettelijk is toegestaan, dit is ook bevestigd door tal van juridisch bindende uitspraken.

Door de aankoop van gebruikte software van Wiresoft hebben onze klanten een gunstige gelegenheid om de Windows 10 Professional Edition zelf te gebruiken. Vooral kleine bedrijven, maar ook zelfstandigen en particulieren profiteren van ons voordelige software-aanbod!

In de Wiresoft-softwareshop vindt u Windows 10 Pro en andere Windows en -programma's van Microsoft als laaggeprijsde aankoopversie om te downloaden. Als u vragen heeft over deze of andere Microsoft-software, gebruik dan ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
3 jun. 2021

Excellent product. Built new PC works smoothly for great customer support as well.

2 dec. 2020

Everything works fine

I bought the license in Christmas deal for ~7 euro. Upgrade from home to pro went without the issues also the key was activated without any problem. Thank you and I do recommend !

11 jan. 2020

Passt

Über Weihnachten die Aktion genutzt Win 10 Pro gekauft. Heute nach Einbau neuer geklonter SSD Win 10 Pro installiert.
Kleine Probleme bei der Aktivierung des Schlüssels.
Das Upgrade ist offenbar nicht mit jedem OEM-Schlüssel reibungslos möglich. Sollte Windows sich beschweren, dass ein Product Key nicht geeignet sei, hilft Folgendes: Microsoft hat einen generischen Product Key veröffentlicht, mit dem man eine Home- wie beschrieben auf eine Pro-Edition anheben kann: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Mit diesem Key kann man Windows 10 Pro allerdings nicht aktivieren. Dazu nach Pro-Upgrade nochmals wie im Artikel beschrieben zu dem erworbenen OEM-Key wechseln und Windows damit aktivieren.
Wenn es da immer noch Probleme gibt:
Falls der generische Key nicht funktioniert:

1. Netzwerkverbindung trennen, so dass der PC offline ist
2. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T eingeben
3. Upgrade fertigstellen lassen
4. Netzwerkverbindung wiederherstellen
5. OEM-Key eingeben und aktivieren
Damit hat es denn endgültig funktioniert ohne Win 10 Pro komplett neu zu instzallieren

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën