Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10496
 • 3YF-00233
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 162,90 * € 179,90 * (9,45% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


MS Office 2021 Standard voor Mac is momenteel de nieuwste editie van de beproefde Microsoft Office-software voor Apple-computers, die ook als download beschikbaar is. Gebruikers profiteren zo opnieuw van de veelzijdige reeks afzonderlijke programma's die vrijwel elk taakgebied van een modern kantoor bestrijken en die ook onderling compatibel zijn, voor toegankelijk productief werken - niet alleen, maar vooral in teamverband: met Word voor het maken van tekst voor verschillende gebieden, Excel voor complexe berekeningen in spreadsheetformaat, PowerPoint voor informatieve, interactieve presentaties en Outlook voor uitgebreide communicatie en taakplanning. Deze worden aangevuld met OneNote, de app voor het organiseren van notities, evenals de cloudopslag OneDrive voor het online beschikbaar stellen van gegevens, en waarschijnlijk ook weer met Microsoft Teams, dat Skype vervangt.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"

Microsoft Office Standaard 2021 voor Mac 

MS Office 2021 Standard voor Mac is momenteel de nieuwste editie van de beproefde Microsoft Office-software voor Apple-computers, die ook als download beschikbaar is. Gebruikers profiteren dus opnieuw van het veelzijdige aanbod van afzonderlijke programma's die vrijwel elk taakgebied van een modern kantoor bestrijken en die bovendien onderling compatibel zijn, voor toegankelijk productief werken - niet alleen alleen, maar vooral ook in teamverband: met Word voor het maken van teksten voor verschillende gebieden, Excel voor complexe berekeningen in spreadsheetformaat, PowerPoint voor informatieve, interactieve presentaties en Outlook voor uitgebreide communicatie en taakplanning. Deze worden aangevuld met OneNote, de app voor het organiseren van notities, en de cloudopslag OneDrive voor het online beschikbaar maken van gegevens, en vermoedelijk weer door Microsoft Teams, dat Skype vervangt.

Als bijzonderheid ten opzichte van de vorige versie van Office 2021 Standard voor Mac kan de nieuwe Office-software ook worden gebruikt op Mac-computers die al zijn uitgerust met de nieuwe Apple Silicon-processors. Bovendien kan het natuurlijk nog steeds worden gebruikt op Intel-gebaseerde Macs.

Profiteer van de Wiresoft-aanbieding voor tweedehands software om de nieuwe volledige versie van Office 2021 Standard voor Mac als download en zonder abonnementsverplichting te kopen tegen een lagere prijs dan in de reguliere softwarehandel!

Wat is er nieuw in MS Office 2021 Standard voor Mac?

Alle apps in de suite zijn technisch up-to-date, wat uiteraard ook tot uiting komt in het herziene ontwerp, hoewel de vertrouwde menustructuur behouden is gebleven. Daarnaast is de focus op teamsamenwerking - ook in de cloud - verder versterkt. Met de nieuwe Office Edition kunnen Mac-gebruikers ook in de toekomst profiteren van de populaire, krachtige tools - voor efficiënt kantoorwerk in het dagelijkse bedrijfsleven.

Hoewel nog niet alle nieuwe functies van Office 2021 Standard voor Mac bekend zijn, heeft Microsoft al wel diverse details over de afzonderlijke programma's bekendgemaakt:

 • Word 2021: De lijnfocusfunctie XLOOKUP vermindert afleidingen, waardoor Word-gebruikers een document gemakkelijker regel voor regel kunnen controleren.
 • Excel 2021: De functie XLOOKUP is ook hier beschikbaar om gemakkelijker inhoud in een tabel of Excel-werkblad op te zoeken of te controleren. Daarnaast is er verbeterde ondersteuning voor dynamische arrays in spreadsheets - met de nieuwe array-functies FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE en XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Presentaties kunnen nu worden aangevuld met een vooraf opgenomen gesproken commentaar, waardoor de toepassingsmogelijkheden en de informatie-inhoud worden uitgebreid.
 • Outlook: e-mailteksten kunnen in meer dan 70 talen worden vertaald.

Meer functies in Office 2021 Standard voor Mac

Naast de bovengenoemde toevoegingen aan de afzonderlijke programma's biedt de huidige standaardeditie van Office 2021 voor Mac-gebruikers nog een aantal andere uitbreidingen en verbeteringen, die vaak programmaoverschrijdend zijn en daardoor een efficiëntere gebruikerservaring bieden.

Freehand-gereedschap in Word, Excel en PowerPoint 

Het freehand-gereedschap in de Office-programma's Word, Excel en PowerPoint biedt gebruikers een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van tekeningen en schetsen uit de vrije hand, alsmede diagrammen en formules - afhankelijk van de functionaliteit van het eindapparaat is het mogelijk om in een document te tekenen met een pen op een tablet, een vinger op een touchscreen of met de muis op een stand-alone apparaat of laptop - en deze vervolgens verder te bewerken met een scala aan effecten en gereedschappen. Office 2021 Standard voor Mac biedt ook nieuwe lasso- en gumgereedschappen voor dit doel. Niet-Office bestandsformaten zoals ODF kunnen ook worden geopend en bewerkt.

Uitgebreid geïntegreerd PDF-beheer

Het nieuwe Office kan nu ook PDF-bestanden weergeven zonder Adobe Reader en maakt het mogelijk commentaar te geven. Formulieren kunnen ook worden ingevuld en digitaal ondertekend. Dankzij het verbeterde beveiligings- en autorisatiebeheer zijn bestanden ook beter beschermd tegen ongeoorloofde toegang.

Teamwork met OneDrive

OneDrive is het praktische hulpmiddel voor het werken aan projecten in verschillende teams. Gebruikers bewerken documenten, spreadsheets en dia's die zijn opgeslagen in Microsoft OneDrive samen - op kantoor, in het thuiskantoor of onderweg tegelijkertijd in de MobiDrive Cloud. Bestaande Google Drive-, OneDrive- en Dropbox-accounts kunnen ook via OneDrive aan Office voor Mac worden gekoppeld. Uitgebreide beheermogelijkheden voor het toekennen van toegangs- en wijzigingsrechten zorgen ervoor dat kritieke gegevens en informatie beschermd blijven tegen ongeoorloofde toegang, zelfs in de cloud.

Toegankelijkheid in Office-programma's

Toegankelijkheid is een integrerend deel geworden van ondersteunde werkzaamheden op computers - zowel voor auteurs als voor lezers van documenten en e-mails. Word, Excel, PowerPoint en OneNote bieden een geoptimaliseerde toegankelijkheidscontrole in Office 2021 Standard voor Mac, wat het begrip van documenten vergemakkelijkt en zo de samenwerking met andere gebruikers verbetert.

Dit omvat steun voor internationaal geldende normen bij het opstellen, alsook praktische suggesties voor het structureren en weergeven van tekst. Door de functie "Toegankelijkheid controleren" te activeren, wordt in het desbetreffende programma een lijst met waarschuwingen of fouten weergegeven, die wordt aangevuld met tips en aanbevelingen voor verbetering. Wanneer u afspraken plant met zakenpartners op andere locaties, kunt u er in Outlook voor zorgen dat ook internationale ontvangers aanwezig zijn door de tijdzone weer te geven.

Gebruikers van Office 2021 Standard voor Mac profiteren ook van de vele manieren om het werk te vergemakkelijken: de sectie "Gebruiksgemak" bevat een ruime keuze aan geluiden met "Feedback geven met geluid" om audio-cues te activeren. Bovendien zorgen de donkere thema's Donkergrijs en Zwart in Word in Office 2021 Standaard voor Mac voor een betere concentratie: door een meer discrete achtergrond te kiezen, kan afleiding worden verminderd en de focus op taken worden verbeterd; en door Tekst-naar-spraak te activeren, kan de inhoud van documenten en e-mails tijdens het werk en onderweg worden voorgelezen.

Speciale functies in Office 2021 Standard voor Mac voor beheerders

Naast de pure voordelen voor gebruikers zal de Office 2021 Standard for Mac-editie naar verwachting opnieuw praktische functies voor systeembeheerders bieden die al beschikbaar waren in de vorige versie, om het beheer van gebruikers eenvoudiger te maken en tegelijkertijd een hogere beveiliging te bieden:

 • Met GPO of Group Policy Object hebben beheerders de beschikking over effectief groepsbeleid om Office te beveiligen via ADMX-sjablonen, die een betere beveiliging bieden bij het beheer van updates en macro's in documenten.
 • Bovendien bevat het updatebeheer zelf opties voor het activeren van functie- en functie-updates en voor beveiligingsrelevante kwaliteitsupdates zoals patches en hotfixes: belangrijke functie-updates kunnen bijvoorbeeld worden genegeerd en essentiële updates kunnen maximaal 5 weken worden uitgesteld.
 • Door gebruik te maken van Terminal Services of Remote Desktop Services die in Office voor Mac zijn opgenomen, kan de software ook op een oudere Mac worden gebruikt.

Alle afzonderlijke programma's van MS Office 2021 Standard voor Mac in één oogopslag

Met de Standard Edition van Microsoft Office 2021 voor Mac hebben gebruikers van Apple-apparaten weer de beschikking over de klassieke, onmisbare Office-programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook, die door hun veelzijdige toepassingsmogelijkheden als geen andere kantoorsoftware imponeren:

 • Word 2021 bevat alles voor het professioneel maken van tekstdocumenten voor vele doeleinden - praktische hulpmiddelen zoals de "Review"-functie vergemakkelijken het juiste gebruik of begrip van vreemde woorden direct in een document, en Microsoft Academic Search vergemakkelijkt het correct citeren.
 • Excel 2021 biedt nog meer mogelijkheden voor het illustreren van bijvoorbeeld kaart- en trechterdiagrammen met de PowerPivot- en PowerQuery-extensies, inclusief synchrone samenwerking in realtime op Excel-bladen en -spreadsheets. Data Loss Protection beschermt vertrouwelijke gegevens in overeenstemming met de EU-voorschriften inzake gegevensbescherming.
 • Met elke nieuwe editie biedtPowerPoint 2021 weer meer interessante visuele effecten om presentaties leven in te blazen, waaronder animaties zoals zooms en morphing-overgangen; plus nieuwe pictogrammen, SVG-vectorbestanden en 3D-modellen om inhoud te visualiseren. De uit Word bekende tekstmarkering kan ook in PowerPoint worden gebruikt.
 • Outlook 2021 sorteert de dagelijkse stroom e-mails in bedrijven op betrouwbare wijze met intelligente tools die e-mails automatisch sorteren op basis van belang en relevantie. De tekst-naar-spraak functie, die berichten voorleest, bespaart tijd. Ook in Outlook beschermt Data Loss Protection kritieke gegevens in bijlagen tegen verzending en toegang door onbevoegden

Systeemvereisten voor installatie en gebruik van MS Office 2021 Standard voor Mac

Hieronder vindt u informatie over de bekende systeemvereisten en toepasselijke gebruiksvoorwaarden die van toepassing zijn op de nieuwe editie van MS Office 2021 Standard voor Mac. Mogelijk moet u ook aanvullende instructies volgen voor gebruik na de officiële release.

Hardwarevereisten voor MS Office 2021 Standard voor Mac

Office 2021 Standard voor Mac is de versie van het Microsoft Office-pakket die ook draait op Mac-computers met de nieuwe Apple Silicon-processor. Het kan echter ook worden gebruikt op Macs met Intel-processors. De vorige 32-bit versie is niet langer beschikbaar, dus de software kan alleen worden geïnstalleerd op 64-bit gebaseerde apparaten. Al met al moeten de volgende minimumeisen in acht worden genomen:

 • Besturingssystemen: Office voor Mac 2021 wordt ondersteund door de drie meest recente versies van macOS. Momenteel zijn dit Monterey, Big Sur en Catalina; de ondersteuning van Mojave zal naar verwachting worden stopgezet of niet meer worden bijgewerkt
 • Processor: Intel-processor of Apple Silicon-processor
 • Harde schijf: 10 GB
 • Geheugen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: DirectX 9 of hoger
 • Schermresolutie: 1.024 x 768 pixels

Licenties voor Microsoft Office 2021 Standard voor Mac

Eén licentie van de Standard Edition van Microsoft Office 2021 voor Mac geeft recht op het gebruik ervan op één Apple apparaat. Dit kan ook de installatie van een softwarekopie op een netwerkserver inhouden om deze op afstand of via Virtual Desktop Infrastructure te gebruiken met een eindapparaat met de juiste licentie.

Koop MS Office 2021 Standard voor Mac bij Wiresoft als gebruikte software voor een lagere prijs

Waarom meer geld uitgeven als u de huidige Office 2021 Standard Edition voor Mac al als gebruikte software kunt kopen? Bij Wiresoft profiteert u van de aanzienlijk lagere prijzen voor originele Microsoft-software - met onmiddellijke download en al deze voordelen:

 • Gebruik één licentie - zonder abonnementsverplichting
 • Complete Office suite incl. alle programma's
 • Volledige functionaliteit van alle Office-programma's - Wiresoft gebruikte software is volledig functioneel, zonder tijdsbeperking
 • Legaal gebruik van gebruikte Microsoft-software - bevestigd door rechterlijke uitspraken in de EU

Hebt u vragen over de huidige Microsoft Office 2021 Standard-Edition voor Mac in vergelijking met andere Microsoft- of andere gebruikte software? Neem dan gewoon contact met ons op in de chat, per telefoon of per e-mail.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën