Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10445
 • 269-09050
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 180,90 * € 199,90 * (9,5% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


De nieuwste versie van de veelzijdige Microsoft Office suite, die wereldwijd wordt gebruikt, biedt professionele gebruikers in bedrijven en zelfstandigen met de Professional Plus Edition een nieuw, nog hoger Standard niveau van functionaliteit en comfort - niet alleen voor het maken en gezamenlijk bewerken van documenten, maar ook voor uitgebreide communicatie en het veilig delen van gegevens, waardoor samenwerking in de cloud - vooral in het thuiskantoor - naar een nieuw niveau wordt getild. Tegelijkertijd bevat de nieuwe MS Office Professional Plus uitgebreide beveiligingsstandaarden en houdt rekening met de huidige nieuwe regelgeving voor gegevensbescherming.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - onmisbaar voor zakelijke professionals

De nieuwste versie van de veelzijdige Microsoft Office-suite, die wereldwijd wordt gebruikt, biedt professionele gebruikers in bedrijven en zelfstandigen met de Professional Plus Edition een nieuwe, nog hogere standaard voor functionaliteit en comfort - niet alleen voor het maken en gezamenlijk bewerken van documenten, maar ook voor uitgebreide communicatie en het veilig delen van gegevens, waarmee ook de samenwerking in de cloud - met name in het thuiskantoor - op een nieuw niveau wordt getild. Tegelijkertijd omvat de nieuwe MS Office Professional Plus uitgebreide beveiligingsnormen en wordt rekening gehouden met de huidige nieuwe voorschriften inzake gegevensbescherming.

Natuurlijk bevat elke release van MS Office ook verdere verbeteringen en praktische aanvullingen op de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook - zo maken bijvoorbeeld de uitgebreide mogelijkheden om documenten te delen en in realtime te bewerken het gezamenlijke werk in een team nog gemakkelijker.

Bovendien krijgt u met de Professional Pro Edition 2021 exclusief de beschikking over nog meer zakelijke tools: zoals Access en Publisher - en de Microsoft Teams-app.

U vindt de MS Office Edition Professional Plus 2021 nu al in de Wiresoft Software Shop als gebruikte software - en tegen een lagere prijs dan nieuwe software. U kunt het beste meteen contact opnemen met ons team om te weten te komen wanneer u deze Office-versie kunt downloaden, net als andere edities van MS Office 2021. Hieronder vindt u een overzicht van de innovaties van deze editie die al bekend zijn, evenals gedetailleerde informatie over de afzonderlijke programma's en de exclusieve functies die alleen voor u beschikbaar zijn in Professional Plus.

Bewezen Office-toepassingen - nog krachtiger in Professional Plus 2021

Zoals voorheen vormen de programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook de ruggengraat van alle Microsoft Office-suites. In Microsoft Office 2021 Professional Plus zijn deze verder geoptimaliseerd en zijn nieuwe functies toegevoegd om de efficiëntie verder te verhogen, programmaoverschrijdend werken te vergemakkelijken en de samenwerking tussen teams te verbeteren:

 • Microsoft Word 2021 versnelt het werk aan documenten nog meer, bijvoorbeeld met een geïntegreerde vertaaltool, een dicteerfunctie en de verbeterde spellingcorrectie inclusief grammaticacorrectie. Met de spraakuitvoer kunt u teksten laten voorlezen terwijl u tegelijkertijd schrijft; ook de spraakinvoer is verbeterd. Met de nieuwe editor kunt u nu met één klik direct schrijf- en spellingsvoorstellen accepteren. Een andere nieuwe functie is de verbeterde herkenning van virtuele inkt - zinnen die met een digitale pen op een display worden geschreven, worden zo nog foutlozer omgezet in getypte tekst. Daarnaast zijn er talrijke individuele verbeteringen: Met SVG-afbeeldingen kunnen nu complexere afbeeldingsdocumenten worden geïntegreerd, geschaald en bewerkt zonder veel geheugen in beslag te nemen. HEIC-afbeeldingen van iPhones of iPads kunnen direct worden ingevoegd zonder conversie
 • Microsoft Excel in Professional Pro Edition 2021 biedt nu dynamische arrays en een verbeterde XVERWEIS-functie, naast een reeks functies en filters zoals tijdlijnfilters voor professionele analyse en bewerking van tabellen. Bovendien zijn de tabelfuncties voor financiële berekeningen, zoals de, opnieuw verbeterd; zoals voorheen is er een grote compatibiliteit, vooral met CSV-bestanden.
 • Microsoft PowerPoint 2021 heeft een aantal effecten geïntegreerd, zoals morphing en andere opties voor beeldbewerking; ultra HD-bestanden kunnen rechtstreeks in presentaties worden ingevoegd en afbeeldingen kunnen vrij worden geschaald; de zoomfunctie maakt het mogelijk in te zoomen op een afbeelding. Animaties kunnen ook worden uitgevoerd met de digitale pen. De opties voor het delen van PowerPoint-bestanden omvatten nu ook de luidsprekerweergave en met Microsoft Forms kan een directe peiling worden gestart onder de deelnemers van een vergadering.
 • Microsoft Outlook 2021 heeft de uitgebreide, wereldwijde samenwerking met collega's en partners op alle locaties in verschillende tijdzones verder verbeterd Tijdsverschillen worden automatisch in aanmerking genomen bij het plannen van afspraken; de nieuwe Outlook ondersteunt ook het aanmaken en beheren van een willekeurig aantal e-mailaccounts - een voordeel, vooral voor gebruikers met meerdere accounts. Berichten vanuit Outlook kunnen rechtstreeks met anderen in Microsoft Teams worden gedeeld, en een nieuwe dicteerwerkbalk met uitgebreide spraakopdrachten en automatische interpunctie maken het opstellen van e-mails eenvoudiger.
 • Access 2021 ondersteunt nu nog beter het aanbieden van diverse databasetoepassingen die rechtstreeks in de browser werken, waardoor kostbare opslagruimte wordt bespaard. De via het systeem opgeslagen gegevens worden ter beschikking gesteld, bijvoorbeeld in een Microsoft SQL-databank voor beveiligde toegang.
 • Publisher 2021 bevat nieuwe opties en functies speciaal voor het bewerken van afbeeldingen om ze te gebruiken in interessante presentaties en publicaties: onder andere door verbeterde penherkenning en versnelde samenwerking met Access.
 • MS Office Edition Professional Plus 2021 omvat ook de twee toepassingen OneNote en Microsoft Teams, dat Skype vervangt.

Profiteer van vele andere voordelen met Office 2021 Professional Plus

Naast de bovengenoemde innovaties van de afzonderlijke programma's van MS Office 2021 Edition Professional Plus, kunnen gebruikers natuurlijk ook profiteren van vele andere algemene praktische functies en voordelen die ook mobiel werken ondersteunen: Intuïtieve samenwerking aan documenten, spreadsheets of presentaties in een team maakt het voor de deelnemers nog eenvoudiger om met elkaar te communiceren. De gebruikersinterface van Office 2021 is bijzonder helder vormgegeven - bovendien is in veel toepassingen de donkere modus beschikbaar, wat oogvriendelijk werken ondersteunt.

Het nieuwe vervolgkeuzemenu in het zoekgedeelte maakt zoeken nog eenvoudiger - gebruikers kunnen bijvoorbeeld met één klik schakelen tussen de huidige mailbox en de momenteel geopende map. De desktop client stelt gebruikers ook in staat om terug te keren naar recent bezochte locaties via het geschiedenis menu; er is ook de optie om telefoonnummers te maskeren, wat meer privacy en anonimiteit mogelijk maakt.

Veel Office-functies zijn onderweg toegankelijk via smartphone of tablet; de webapps maken de toegang hier bijzonder praktisch, omdat de afzonderlijke functies en elementen nog sneller kunnen worden gevonden om documenten onderweg snel te bewerken. Bestanden kunnen ook worden geopend op apparaten van andere gebruikers in de cloud en zo worden gedeeld.

Preventie van gegevensverlies in Office 2021 Professional Plus om verlies en openbaarmaking van gegevens te voorkomen

De beproefde Microsoft Data Loss Prevention (DLP) tool wordt ook gebruikt in MS Office 2021 Professional Plus om vertrouwelijke informatie of gegevens uitgebreid te beschermen tegen opzettelijke of onopzettelijke openbaarmaking door werknemers. Op die manier beschermen organisaties of bedrijven persoonsgegevens tegen ongeoorloofde toegang, zoals vereist door de DSVGO. Door middel van dynamische, op inhoud gebaseerde controle worden niet alleen alle gegevensbewegingen gecontroleerd, maar wordt ook de overdracht per e-mail of via internettoepassingen geblokkeerd.

Beheerders kunnen gedifferentieerde regels instellen voor de toegang tot bepaalde gegevens, bijvoorbeeld om deze te beperken of volledig te blokkeren, en gebruikers waarschuwen voor potentiële risico's in geval van gegevensverlies.

In MS Office 2021 Professional Plus is het nu gemakkelijker om in de afzonderlijke programma's te definiëren welke informatie in een document kan worden geïntegreerd of kan worden doorgegeven. Bij het gebruik van clouddiensten zoals OneDrive gaan belangrijke gegevens niet verloren, zelfs niet bij een serverstoring of een defect aan een eindapparaat, omdat gebruikers deze bestanden gemakkelijk kunnen openen en bewerken vanaf elke locatie.

Systeemvereisten voor Microsoft Office 2021 Professional Plus

De volgende systeemvereisten zijn van toepassing op alle MS Office 2021 Professional Plus, afhankelijk van het gebruik van extra apps of programma's, kunnen voor deze toepassingen aanvullende vereisten gelden:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1 GHz (32- of 64-bits)
 • Werkgeheugen: ten minste 2 GB RAM
 • Harde schijf: min. 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.280 x 800 pixels
 • Grafische kaart:    DirectX 10

Welke Windows-versie is compatibel met MS Office 2021 Professional Plus?

Zoals reeds beschreven in de systeemvereisten, vereisen alle edities van Microsoft Office 2021 Windows 10 als besturingssysteem om de software naar behoren te laten werken. Microsoft Office 2021 Professional Plus is daarom niet compatibel met Windows 8, 7 of oudere versies.

Hoe wordt Microsoft Office 2021 Professional Plus in licentie gegeven?

Deze editie van Microsoft Office 2021 is gelicentieerd voor een specifiek individueel eindapparaat. Afhankelijk van de huidige voorwaarden hebt u mogelijk ook het recht om een willekeurig aantal exemplaren van deze editie en eerdere edities op die computer te installeren, inclusief het implementeren van exemplaren op een netwerkserver om op afstand of via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) vanaf het gelicentieerde apparaat toegang te krijgen. Voor meer details kunt u contact opnemen met een Wiresoft-vertegenwoordiger.

Koop Microsoft Office 2021 Professional Plus in de Wiresoft Software Shop

De nieuwe Microsoft Office 2021 Professional Plus Edition is bij Wiresoft al verkrijgbaar als gebruikte enkele licentie - dit betekent dat de prijs lager is dan voor nieuwe software. Bij de aankoop van gebruikte software van Office 2021 Professional Plus profiteert u bij Wiresoft altijd van de volgende voordelen:

 • Onmiddellijk na aankoop is uw MS Office 2021 Professional Plus toepassing voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • MS Office 2021 Professional Plus en alle andere gebruikte Office-licenties die bij Wiresoft te koop worden aangeboden, zijn geen beperkt geldige of in de tijd beperkte testversies en bevatten ook geen reeds geactiveerde licentiesleutel. Wanneer u ze in onze softwarewinkel koopt, koopt u een softwareproduct dat alleen voor uzelf geautoriseerd is.
 • U ontvangt één licentie van MS Office 2021 Professional Plus, die eerder werd aangekocht en doorverkocht door een Europees bedrijf. Door deze licentie van MS Office 2021 Professional Plus door te verkopen, wordt deze gemarkeerd als gebruikt zonder dat "gebruikt" enige beperking van de functionaliteit van de software inhoudt.
 • Indien deze initiële koper deze Office-software reeds geïnstalleerd had, werd deze met de verkoop aan Wiresoft gewist, zodat de betreffende softwarelicentie opnieuw 100% vrij beschikbaar is.
 • Al deze gebruikte licenties die bij Wiresoft worden gekocht, zijn ook door ons gecontroleerd op hun volledige bruikbaarheid.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte Microsoft Office-software is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop, alsmede het gebruik van dergelijke software toestaat.
 • Dit betekent dat wanneer u een licentie bij Wiresoft koopt, u er zeker van kunt zijn dat u een legaal en origineel Microsoft-product koopt en gebruikt.

Als u nog vragen hebt over uw licentieaankoop van Microsoft Office Professional 2021 Plus als gebruikte software of een andere Office 2021-editie, evenals oudere Office-versies of andere Microsoft-software, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
14 jul. 2023

Eenvoudig en snel

Betaald en binnen no-time was het programma al op mijn laptop. Zeer indrukwekkend.

14 jul. 2023

Topkwaliteit

De bestelling verliep vlot en eenvoudig. Klantenservice wordt hier echt serieus genomen!

14 jul. 2023

Qualità superiore

L'ordine è stato semplice e senza problemi. Il servizio clienti è davvero al primo posto qui!

14 jul. 2023

Fácil y rápido

Pagué y en poco tiempo tenía el programa en mi ordenador. ¡Impresionante!

14 jul. 2023

Calidad superior

Compra fluida y sencilla. ¡El servicio al cliente es realmente importante aquí!

14 jul. 2023

Perfekter Service

Hervorragende Dienstleistung und Unterstützung. Ich kann Wiresoft nur weiterempfehlen.

14 jul. 2023

Zuverlässiger Service

Schon mehrfach bestellt und immer zufrieden. Reibungsloser Kaufprozess, schnelle Lieferung. Einfach top!

14 jul. 2023

Einfach und schnell

Bezahlt und innerhalb kürzester Zeit war das Programm schon auf meinem Laptop. Sehr beeindruckend.

14 jul. 2023

Servizio impeccabile

Consegna super veloce! Il programma era installato e pronto per l'uso in pochi minuti. Sempre volentieri!

14 jul. 2023

Onberispelijke Service

Supersnelle levering! Het programma was binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Altijd weer graag!

14 jul. 2023

Servicio impecable

Entrega muy rápida. Instalación del programa sin problemas. ¡Muy satisfecho!

14 jul. 2023

Einwandfreier Service

Super schnelle Lieferung! Das Programm war innerhalb von Minuten installiert und betriebsbereit. Immer wieder gerne!

14 jul. 2023

Spitzenqualität

Die Bestellung verlief reibungslos und unkompliziert. Kundenservice ist hier wirklich großgeschrieben!

12 jul. 2023

Ohne Hektik und Stress

Kein Gedränge, kein Stress, alles lief reibungslos ab. Das Progrmm läuft super. Wiresoft hat einen neuen Stammkunden!

12 jul. 2023

Bestens versorgt

Hervorragender Service! Von der Bestellung bis zur Nutzung des Programms alles bestens gelaufen. Ich fühlte mich gut betreut. Danke!

12 jul. 2023

Schneller als der Blitz

Wow, was für eine Schnelligkeit! Keine zwei Minuten und das Programm war schon bei mir. Spitzen Leistung, Wiresoft! ?

12 jul. 2023

Einwandfreie Abwicklung

Ich bin begeistert von der schnellen und reibungslosen Abwicklung. Kein technisches Kauderwelsch, alles klar und verständlich. Weiter so!

11 jul. 2023

Großartiger Kundenservice

Bei einer kleinen Frage zum Installationsprozess bekam ich prompt eine hilfreiche Antwort. Der Kundenservice ist hier wirklich auf der Höhe!

11 jul. 2023

Schneller gehts nicht!

Bin wirklich beeindruckt! Bestellt, bezahlt und zack konnte ich los arbeiten. Danke an Wiresoft!

11 jul. 2023

Zufrieden

Nach Bezahlung war die Anwendung sofort verfügbar, kein Warten. Der Download lief ohne Probleme. Werde definitiv wieder bei Wiresoft einkaufen.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën