Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

€ 343,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Office 2021 Professional Plus - onmisbaar voor professionals in het bedrijfsleven De...meer
Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - onmisbaar voor professionals in het bedrijfsleven

De laatste versie van de wereldwijd gebruikte veelzijdige Microsoft Office-Suite biedt professionele gebruikers in bedrijven en zelfstandigen met de Professional Plus Edition een nieuwe, nog hogere Standard functionaliteit en comfort - niet alleen voor het maken en gezamenlijk verwerken van documenten, maar ook voor uitgebreide communicatie en het veilig delen van gegevens, waardoor ook de samenwerking in de cloud - met name in de thuisomgevingOffice - op een nieuw niveau wordt getild. Tegelijkertijd bevat de nieuwe MS Office Professional Plus uitgebreide beveiligingsnormen en wordt rekening gehouden met de huidige nieuwe regelgeving inzake gegevensbescherming.

Natuurlijk bevat elke release van MS Office ook verdere verbeteringen en praktische aanvullingen op de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook - zo maken bijvoorbeeld de uitgebreide mogelijkheden voor het delen en in realtime bewerken van documenten het gezamenlijke werk in teams nog gemakkelijker.

Daarnaast biedt de Professional Pro Edition 2021 u exclusieve toegang tot nog meer zakelijke tools: zoals Access en Publisher - en de Microsoft Teams-app.

U vindt de MS Office Edition Professional Plus 2021 al in de Wiresoft software shop als gebruikte software - en tegen een lagere prijs dan nieuw. U kunt het beste meteen contact opnemen met ons team om uit te vinden wanneer u deze Office versie kunt downloaden, net als andere edities van MS Office 2021. Hieronder vindt u een overzicht van de reeds bekende innovaties van deze editie, evenals gedetailleerde informatie over de afzonderlijke programma's en de exclusieve functies die alleen voor u beschikbaar zijn op Professional Plus.

Bewezen Office toepassingen - nog krachtiger in Professional Plus 2021

Zoals voorheen vormen de programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook de ruggengraat van alle Microsoft Office suites. In de versie Microsoft Office 2021 Professional Plus zijn deze verder geoptimaliseerd en zijn nieuwe functies toegevoegd om de efficiëntie nog verder te verhogen, programmaoverschrijdend werken te vergemakkelijken en teamwork te verbeteren:

 • Microsoft Word 2021 versnelt het werk aan documenten nog meer, bijvoorbeeld met een geïntegreerde vertaaltool, een dicteerfunctie en de verbeterde spellingcorrectie inclusief grammaticacorrectie. Met de spraakuitvoer kunt u teksten laten voorlezen terwijl u parallel schrijft, en ook de spraakinvoer is verbeterd. Met de nieuwe editor kunt u nu met één klik direct schrijf- en spellingsvoorstellen accepteren. Een andere nieuwe functie is de verbeterde herkenning van virtuele inkt - zinnen die met een digitale pen op een display worden geschreven, worden zo nog foutlozer omgezet in getypte tekst. Daarnaast zijn er talrijke individuele verbeteringen: Met SVG-afbeeldingen kunnen nu complexere afbeeldingsdocumenten worden geïntegreerd, geschaald en bewerkt zonder veel geheugen in beslag te nemen. HEIC-afbeeldingen van iPhones of iPads kunnen direct worden ingevoegd zonder conversie
 • Microsoft Excel biedt nu dynamische arrays en een verbeterde XVERWEIS-functie in de Professional Pro Edition 2021, naast een reeks functies en filters zoals tijdlijnfilters voor professionele analyse en bewerking van tabellen. Bovendien zijn de tabelfuncties voor financiële berekeningen, zoals de, opnieuw verbeterd; zoals voorheen is er een grote compatibiliteit, vooral met CSV-bestanden.
 • Microsoft PowerPoint 2021 heeft een aantal effecten geïntegreerd, zoals morphing en verdere beeldbewerkingsopties; ultra HD-bestanden kunnen direct in presentaties worden ingevoegd en afbeeldingen kunnen vrij worden geschaald; de zoomfunctie maakt het mogelijk in te zoomen op een afbeelding. Animaties kunnen ook worden uitgevoerd met de digitale pen. De opties voor het delen van PowerPoint-bestanden omvatten nu ook de luidsprekerweergave en met Microsoft Formulieren kan een directe enquête worden gestart onder de deelnemers van een vergadering.
 • Microsoft Outlook 2021 heeft de uitgebreide, wereldwijde samenwerking met collega's en partners op alle locaties in verschillende tijdzones verder verbeterd Tijdsverschillen worden automatisch in aanmerking genomen bij het plannen van afspraken; de nieuwe Outlook ondersteunt ook het aanmaken en beheren van een willekeurig aantal e-mailaccounts - een voordeel, vooral voor gebruikers met meerdere accounts. Berichten uit Outlook kunnen rechtstreeks met anderen in Microsoft Teams worden gedeeld, en een nieuwe dicteerwerkbalk met uitgebreide spraakopdrachten en automatische interpunctie maken het opstellen van e-mails eenvoudiger.
 • Access 2021 ondersteunt nu nog beter het aanbieden van diverse databasetoepassingen die rechtstreeks in de browser werken, waardoor kostbare opslagruimte wordt bespaard. De via het systeem opgeslagen gegevens worden bijvoorbeeld beschikbaar gesteld in een Microsoft SQL-database voor beveiligde toegang.
 • Publisher 2021 bevat nieuwe opties en functies speciaal voor het bewerken van afbeeldingen om ze te gebruiken in interessante presentaties en publicaties: onder andere door verbeterde penherkenning en versnelde samenwerking met Access.
 • De MS Office Edition Professional Plus 2021 bevat ook de twee applicaties OneNote en Microsoft Teams, dat Skype vervangt.

Profiteer van nog veel meer voordelen met Office 2021 Professional Plus

Naast de bovengenoemde innovaties van de afzonderlijke programma's van MS Office 2021 Edition Professional Plus staan de gebruikers natuurlijk nog vele andere algemene praktische functies en voordelen ter beschikking, die ook mobiel werken ondersteunen: Intuïtieve samenwerking aan documenten, spreadsheets of presentaties in een team maakt het voor de deelnemers nog eenvoudiger om met elkaar te communiceren. De gebruikersinterface van Office 2021 is bijzonder helder vormgegeven - bovendien is in veel toepassingen de donkere modus beschikbaar, wat oogvriendelijk werken ondersteunt.

Het nieuwe vervolgkeuzemenu in het zoekgedeelte maakt zoeken nog eenvoudiger - gebruikers kunnen bijvoorbeeld met één klik schakelen tussen de huidige mailbox en de momenteel geopende map. De desktop client stelt gebruikers ook in staat om terug te keren naar hun meest recent bezochte locaties via het geschiedenis menu; er is ook de optie om telefoonnummers te maskeren, wat zorgt voor meer privacy en anonimiteit.

Veel functies van Office zijn onderweg via smartphone of tablet toegankelijk; de webapps maken de toegang hier bijzonder praktisch, omdat de afzonderlijke functies en elementen nog sneller kunnen worden gevonden om onderweg snel aan documenten te kunnen werken. Bestanden kunnen ook worden geopend op apparaten van andere gebruikers in de cloud en zo worden gedeeld.

Data Loss Prevention in Office 2021 Professional Plus om verlies en openbaarmaking van gegevens te voorkomen

De beproefde Microsoft tool Data Loss Prevention (DLP) wordt ook gebruikt in MS Office 2021 Professional Plus om vertrouwelijke informatie of gegevens uitgebreid te beschermen tegen opzettelijke of onopzettelijke openbaarmaking door werknemers. Op die manier beschermen organisaties of bedrijven persoonsgegevens tegen ongeoorloofde toegang, zoals vereist door de DSVGO. Door middel van dynamische, op inhoud gebaseerde controle worden niet alleen alle gegevensbewegingen gecontroleerd, maar wordt ook de overdracht per e-mail of via internettoepassingen geblokkeerd.

Beheerders kunnen gedifferentieerde regels instellen voor de toegang tot bepaalde gegevens, bijvoorbeeld om deze te beperken of volledig te blokkeren, en kunnen gebruikers ook waarschuwen voor potentiële risico's in geval van gegevensverlies.

In MS Office 2021 Professional Plus is het nu gemakkelijker om in de afzonderlijke programma's te definiëren welke informatie in een document kan worden geïntegreerd of kan worden doorgegeven. Bij het gebruik van clouddiensten zoals OneDrive gaan belangrijke gegevens niet verloren, zelfs niet bij een serverstoring of een defect aan een eindapparaat, omdat gebruikers deze bestanden gemakkelijk kunnen openen en bewerken vanaf elke locatie.

Systeemvereisten voor Microsoft Office 2021 Professional Plus

De volgende systeemvereisten zijn van toepassing op alle MS Office 2021 Professional Plus, afhankelijk van het gebruik van andere apps of programma's kunnen voor deze toepassingen aanvullende vereisten gelden:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: 1 GHz (32- of 64-bits)
 • Werkgeheugen: ten minste 2 GB RAM
 • Harde schijf: min. 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.280 x 800 pixels
 • Grafische kaart:    DirectX 10

Welke Windows versie is compatibel met MS Office 2021 Professional Plus?

Zoals reeds beschreven in de systeemvereisten, vereisen alle edities van Microsoft Office 2021 Windows 10 als besturingssysteem voor een goede werking van de software. Microsoft Office 2021 Professional Plus is daarom niet compatibel met Windows 8, 7 of oudere versies.

Hoe wordt Microsoft Office 2021 Professional Plus gelicentieerd?

Deze editie van Microsoft Office 2021 is gelicentieerd voor één specifiek eindapparaat. Afhankelijk van de huidige regelgeving kunt u ook het recht hebben om een willekeurig aantal kopieën van deze editie en alle voorgaande edities op die machine te installeren, inclusief het uitrollen van kopieën naar een netwerkserver om deze op afstand of via Virtual Desktop Infrastructure (VDI) vanaf het gelicentieerde apparaat te openen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wiresoft.

koopMicrosoft Office 2021 Professional Plus in de Wiresoft software shop

De nieuwe Microsoft Office 2021 Professional Plus Edition is nu al verkrijgbaar bij Wiresoft als een gebruikte enkele licentie - waardoor het goedkoper is dan nieuwe software. Door gebruikte software te kopen bij Office 2021 Professional Plus profiteert u bij Wiresoft altijd van de volgende voordelen:

 • Onmiddellijk na aankoop is uw MS Office 2021 Professional Plus  toepassing voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • MS Office 2021 Professional Plus evenals alle andere gebruikte licenties Office die te koop worden aangeboden op Wiresoft zijn geen beperkt geldige of in de tijd beperkte testversies en bevatten ook geen reeds geactiveerde licentiesleutel. Wanneer u deze in onze softwarewinkel koopt, koopt u een softwareproduct dat alleen voor uzelf is geautoriseerd.
 • U ontvangt een enkele licentie van MS Office 2021 Professional Plus, die eerder door een Europees bedrijf werd gekocht en doorverkocht. Door deze licentie van MS Office 2021 Professional Plus door te verkopen, wordt ze gemarkeerd als gebruikt zonder dat "gebruikt" enige beperking in de functionaliteit van de software inhoudt.
 • Indien deze oorspronkelijke koper deze Office software reeds had geïnstalleerd, werd deze met de verkoop aan Wiresoft gewist, zodat de betrokken softwarelicentie opnieuw 100% vrij beschikbaar is.
 • Al deze gebruikte licenties die van Wiresoft worden gekocht, zijn ook door ons gecontroleerd op hun volledige bruikbaarheid.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte software is het toepasselijke recht Microsoft Office De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte software is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop alsmede het gebruik van dergelijke software toestaat.
 • Wanneer u dus een licentie koopt bij Wiresoft, kunt u er zeker van zijn dat u een legaal en origineel Microsoft product koopt en gebruikt.

Als u nog vragen heeft over uw licentieaankoop van Microsoft Office Professional 2021 Plus als gebruikte software of een andere Office 2021 editie evenals oudere Office versies of andere Microsoft software, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken