Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10074
 • R18-05767
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x Apparaat CAL
Systeem  Windows Server 
CAL Apparaat CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal Server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Voor de Standard of Datacenter Edition van Microsoft Windows Server 2019 is naast de licenties voor de serverkernen ook een licentie voor clienttoegang nodig voor elk eindapparaat via welke de serverdiensten moeten worden benaderd: Hiervoor is er de Windows Server 2019 Apparaat CALwaarmee een specifieke computer (pc, laptop, enz.) die voor dit doel is geregistreerd, de bijbehorende toegangsrechten krijgt.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"

Device CAL voor Microsoft Windows Server 2019 tweedehands kopen

Voor de Standard- of Datacenter-editie van Microsoft Windows Server 2019 is naast de licenties voor de server-kernen ook een client-toegangslicentie vereist voor elk eindapparaat via welke de serverservices moeten worden benaderd: Hiervoor is er de Windows Server 2019 Device CAL, die een specifieke computer (pc, laptop, enz.) die voor dit doel is geregistreerd de bijbehorende toegangsrechten geeft.

De kernlicenties voor Windows 2019 Server Standard of Datacenter bevatten geen gebruikersrechten, deze moeten dus apart worden aangeschaft in de vorm van een Device CAL, elke gebruiker die gemachtigd is om het eindapparaat te gebruiken dat hiermee is uitgerust, kan deze vervolgens gebruiken om toegang te krijgen tot de Windows server.

Gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2019 zijn bij Wiresoft niet alleen verkrijgbaar tegen een lagere prijs dan de client-toegangslicenties die als nieuw in de softwarehandel worden aangeboden, ze zijn ook individueel verkrijgbaar in plaats van in schalen. Deze gebruikte Device CAL's hebben dezelfde functionaliteit als de Device Client Access Licenses voor Windows Server 2019 die beschikbaar zijn in het officiële Microsoft Volume Licensing Program.

Gebruik alle functies van MS Windows Server 2019 met een gebruikte Device CAL

Windows Server 2019 is gebaseerd op Windows 10 en biedt in de Standard- evenals de Datacenter editie veel nieuwe functies speciaal voor het gebruik van cloudgebaseerde applicaties. Het geïntegreerde Software Defined Networking (SDN) biedt niet alleen mogelijkheden voor de centrale configuratie van fysieke netwerkapparaten, zoals routers en switches, maar ook van virtuele netwerkapparaten, zoals gateways, inclusief dynamisch beheer. Ook is met Windows Server 2019 peering van twee netwerken mogelijk, waardoor ze bijna naadloos op elkaar aansluiten. Andere interessante functies die ook beschikbaar zijn voor gebruikers met een Gebruikt apparaat CAL zijn:

 • Versleutelde netwerken en Datagram Transport Layer Security (DTLS) voor veilige versleuteling op virtuele netwerken
 • Hyper-Converged Infrastructure (HCI) vermindert de complexiteit en vereenvoudigt de inzet van IT-infrastructuur
 • Geoptimaliseerd gebruik van Linux met afgeschermde VM's
 • Kubernetes containerdiensten
 • Bescherming tegen geavanceerde bedreigingen voor vroegtijdige detectie van aanvallen en bescherming van gevoelige gegevens
 • Storage Spaces Direct biedt aggregatie van lokale server datastores in een virtueel cluster
 • Storage Replica vermindert gegevensverlies op het niveau van het bestandssysteem
 • Voorbereid zijn op rampen minimaliseert ook de downtime

De belangrijkste feiten over gebruikte apparaat CAL's voor Windows Server Standard- en Datacenter-Edition 2019 op een rijtje

Zelfs als Used Software heeft een Device CAL van Wiresoft dezelfde toegangsopties om gebruik te kunnen maken van de functies die beschikbaar zijn in beide Windows Server 2019-edities: Dit biedt met name kleine en middelgrote bedrijven en organisaties een voordelig alternatief om werknemers uit te rusten met Windows Server-toegangslicenties voor eindapparaten, ook al omdat licenties op maat mogelijk zijn.

Informatie over het licenseren van Windows Server 2019 met CAL's

Voor de Standard en Datacenter edities biedt Microsoft License Management de alternatieve optie om Windows Server 2019 per individuele cores/processor cores te licenseren; daarbij moet dit worden aangevuld met endpoint (of user) licensing of. Omdat dergelijke CAL's in de serverlicentie uitsluitend bedoeld zijn voor beheerders en niet voor het typische gebruik van de Windows serverdiensten, zodat hiervoor voor elk individueel eindapparaat een overeenkomstige toegangslicentie (Device CAL) nodig is. Deze Device CAL moet overeenkomen met de identieke of een hogere Windows server versie - meer details over de scenario's hieronder.

Alleen deze apparaatspecifieke clienttoegangslicentie geeft de gebruiker dus het recht om de Windows -serverfuncties van versie 2019 te gebruiken op een eindapparaat met Windows. Afgezien van de toegangsrechten voor de client/server-omgeving van de Windows Server 2019, bevat de CAL geen andere software die eerst moet worden geïnstalleerd.

Wat zijn de voordelen van Device CAL's voor Windows Server 2019 Standard- en Datacenter editie?

Allereerst maakt de CAL-gebaseerde licentiëring van Windows Server 2019 een flexibel en op behoeften gebaseerd rechtenbeheer voor de computers in kwestie mogelijk. Speciaal gebruikte toegangslicenties voor apparaten bieden een voordeliger alternatief voor het MKB om gebruik te maken van de Windows serverdiensten: Dit komt omdat er hier geen beperkingen zijn door schaalvergroting, zodat client-toegangslicenties alleen hoeven te worden aangeschaft voor zoveel werknemers als werkelijk nodig zijn. Het Microsoft-licentiemodel biedt in totaal twee soorten CAL's voor Windows Server 2019:

 • Device CAL voor Windows Server 2019: dit geeft servertoegangsrechten tot een specifiek eindpuntapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon)
 • User CAL voor Windows Server 2019: dit geeft toegangsrechten tot de server aan een specifieke gebruiker

Het is ook mogelijk om gebruikers CAL's en apparaat CAL's parallel te gebruiken.

Let op de versiecompatibiliteit voor Device CAL's voor Windows Server 2019!

De Device CAL voor Windows Server 2019 voorziet een eindapparaat niet alleen van de toegangsrechten voor Windows Server 2019, maar ook van toegang tot oudere versies zoals 2016 (downgrade). Dit geeft de Server Device CAL 2019 een voordeel ten opzichte van oudere Device CAL-versies die van toepassing zijn op een eerdere versie van Windows Server 2019, omdat een dergelijke versie niet kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot de Windows Server-versie 2019 (upgrade). Ook al zijn er momenteel geen recentere Device CAL's voor Windows Server dan de 2019-versie, toch moet er altijd op worden gelet dat de serverlicentie en de clienttoegangslicentie compatibel zijn.

Wat is nog meer van belang bij het licenseren van Windows Server 2019 met een gebruikte Device CAL?

Zoals hierboven vermeld, verleent de Device CAL altijd toegangsrechten tot de Windows Server 2019 aan slechts één eindapparaat (Device). Nadat de registratie van de CAL op precies dit apparaat is voltooid, kan de licentie niet meer worden overgedragen op een andere computer. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te wijzigen en een Device CAL als een User CAL te gebruiken. Het is echter toegestaan om Device CAL's en Device CAL's parallel te gebruiken voor het gebruik van Windows Server 2019.

Deze bepalingen van het Microsoft CAL-licentiesysteem zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot Windows Server 2019 te voorkomen. Zij bieden dus een grotere veiligheid voor een bedrijf en zijn gegevens, aangezien eindpunten zonder licentie of van derden geen toegang tot de gegevens kunnen krijgen.

Wat zijn de verschillen tussen Device CAL en User CAL voor Windows Server 2019?

Qua functionaliteit verschilt een Device CAL voor Windows Server 2019 over het algemeen niet van de User CAL. Elk biedt echter typische voordelen door het soort toegang tot de Windows servertoegang: Het aantal werkstations in een bedrijf en ook de workflow waarin de Windows server wordt benaderd, spelen hierbij een rol: In sommige kleine en middelgrote ondernemingen gebruiken verschillende werknemers om beurten één eindapparaat, bijvoorbeeld in ploegendienst, om toegang te krijgen tot de Windows server, terwijl in andere werkomgevingen gebruikers om beurten totaal verschillende eindapparaten voor dit doel gebruiken.

Het enige eindapparaat Windows dat door de apparaatlicentie wordt geautoriseerd, kan dus worden gebruikt voor servertoegang door alle werknemers die daartoe de mogelijkheid of toestemming hebben: Als het gelicentieerde eindapparaat een mobiele laptop of tablet is, kan de betreffende medewerker ook lokaal zelfstandig toegang krijgen tot de Windows server - bijvoorbeeld onderweg of thuisOffice. De Device CAL kan dus ook onderweg worden gebruikt.

Conclusie over apparaat CALs

Dus welk type client access licentie voor Windows Server 2019 in een bedrijf meer voordelen biedt in het gebruik, verschilt van geval tot geval. Het aantal werknemers dat gebruik maakt van de Windows server in verhouding tot het overheersende type toegang via de bestaande eindtoestellen speelt hierbij een rol: zodra de meerderheid afwisselend gebruik maakt van een specifiek mobiel eindtoestel of een stand-alone toestel om toegang te krijgen tot de Windows server, biedt de Device CAL meer voordelen.

Of de Device CAL voor Windows Server 2019 meer gebruiksmogelijkheden biedt dan de User CAL, wordt dus per geval bepaald door de typische bedrijfsworkflow. Kennis hiervan moet de basis vormen voor de keuze van CAL bij de aanschaf van geschikte client access licenties voor Windows Server 2019.

Gebruikte Device CAL's voor Microsoft Windows Server 2019 ook verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

Gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2019 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf slechts één clienttoegangslicentie - eventuele Microsoft-volumelicentievereisten zijn daarom niet van toepassing. Het feit dat CAL als "gebruikt" wordt aangemerkt, betekent niet dat er algemene nadelen zijn voor de bruikbaarheid, niet alleen omdat software in principe niet kan slijten.

Info over Device CAL's voor Windows Server 2019 als gebruikte software - van Wiresoft

Alle Device CAL's voor Windows Server 2019 die tweedehands bij Wiresoft worden aangeboden, zijn originele toegangslicenties voor werknemers, omdat ze ook beschikbaar zijn binnen het Microsoft-licentieprogramma; in tegenstelling daarmee maakten deze deel uit van een Device-volumelicentie voor Windows Server 2019 die de respectieve vorige koper, meestal een bedrijf, eerst bezat. Apparaattoegangslicenties die deze laatste niet nodig heeft, of de volledige apparaatvolumelicentie, werden doorverkocht aan Wiresoft, waarbij de volumelicentie werd opgesplitst in individuele licenties. De resulterende individuele toegangslicenties voor apparaten worden gebruikte software genoemd. Ondanks hun aanduiding als "gebruikte licenties" zijn deze Device CAL's volledig bruikbaar voor toegang tot voor Windows Server 2019, omdat ze niet verschillen van een toegangslicentie die nooit is gebruikt, noch door beperkingen in hun functionaliteit, noch in hun gebruiksduur.

Gebruikte software van Device CALs voor Windows Server 2019 met kopersgarantie

Device CAL's voor Windows Server 2019 als gebruikte software bieden Wiresoft-klanten niet alleen een betaalbaar alternatief in Windows serverlicenties, ze zijn ook veilig en legaal! Elke afzonderlijke Device CAL voor Microsoft Windows Server 2019 biedt u, de klant, de gebruikelijke kopersgarantie van onmiddellijke download inclusief onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde volumelicentiesleutel.

Is het kopen en gebruiken van een gebruikte Device CAL voor Windows Server 2019 legaal?

Apparaat CAL's voor Windows Server 2019, evenals alle andere toegangslicenties die u bij Wiresoft kunt kopen, komen uit de respectieve licentie-inventaris van een bedrijf of organisatie. Daarom vallen zowel de verkoop als de aankoop van CAL's onder de geldige jurisdictie, die de handel met door Microsoft gebruikte software uitdrukkelijk toestaat en verschillende rechterlijke uitspraken hebben dit ook duidelijk bevestigd.

Voor u als klant biedt de aankoop van gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2019 en ook het gebruik ervan dus rechtszekerheid, aangezien noch Wiresoft noch u als koper of gebruiker wettelijke bepalingen overtreedt. Gebruikte CAL's van Wiresoft zijn ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers bovendien!

Overzicht van uw Wiresoft-voordelen bij het kopen van gebruikte Device CAL's voor Windows Server 2019

Gebruikte software bij Device CALs voor Windows Server 2019 van Wiresoft biedt u een voordelig alternatief voor veel aanbiedingen van andere softwareleveranciers - dit geldt ook voor andere toegangslicenties

Zoals reeds aangegeven, zijn er ook geen beperkingen op een minimum aantal apparaat CAL's die moeten worden gekocht op het moment van aankoop, dus een mogelijke inflexibele tiering op client-toegangslicenties is niet van toepassing. Hierdoor kunnen Wiresoft-klanten ook de kosten van de licenties voor servertoegang drukken, aangezien ze alleen licenties krijgen voor het werkelijke gebruik van de Windows serverdiensten.

In de Wiresoft-onlineshop vindt u naast de gebruikte softwaretoegangslicenties voor Device CAL's voor Windows Server 2019 ook User CAL's - en ook clienttoegangslicenties voor andere versies van Windows Server, evenals andere serversoftwarelicenties, inclusief de benodigde toegangslicenties voor elk. Zo kunt u uw software-inventaris ook op andere gebieden voordelig aanvullen met gebruikte licenties van Wiresoft en zo extra kosten voor nieuwe hardware vermijden en ook compatibiliteitsproblemen die door inconsistente softwareversies zouden kunnen worden veroorzaakt.

Naast Device CAL's en serversoftware vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft-softwareproducten - met alle voordelen die de door Wiresoft gebruikte software biedt. Als u vragen hebt over Device CAL's voor Windows Server 2019 of een ander Microsoft-product, kunt u altijd gebruikmaken van ons deskundig advies via chat of e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën