Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL

€ 30,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10074
 • R18-05767
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2019 Device-CAL Met Microsoft Windows Server 2019 beschikt de...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Server 2019 Device-CAL

Met Microsoft Windows Server 2019 beschikt de gebruiker nu over de nieuwste versie van de serversoftware, die niet alleen verantwoordelijk is voor de aanmaak en het onderhoud van de servers, maar ook veel andere functies met zich meebrengt, die taken en activiteiten met servers veel gemakkelijker maken. In dit artikel wordt uitgelegd waar deze software over gaat en waar het gebruikt kan worden. Het geeft ook tips over hoe het te installeren, zodat het zonder problemen kan worden gedaan.

Wat is Microsoft Windows Server 2019 precies en waar is het voor?

In de wereld van vandaag zijn servers verantwoordelijk voor vele activiteiten die op de achtergrond draaien en het leven van mensen veel gemakkelijker maken. Een cloud wordt bijvoorbeeld altijd bediend door een server - zelfs e-mails worden via servers verstuurd of op servers opgeslagen. Een dergelijke server vereist ook een besturingssysteem en Microsoft Windows Server is een van de mogelijke besturingssystemen die gebruikt kunnen worden om een server te creëren en te onderhouden.
De gebruiker kan dan een server opzetten en verschillende gebruikers en taken aan de server toewijzen. Hierdoor kunnen andere gebruikers of medewerkers van een bedrijf de server gebruiken voor data back-up en data opslag of om berekeningen te laten uitvoeren op de server. Microsoft Windows Server is niet alleen geschikt voor grotere bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven of particulieren. Een website kan ook worden gemaakt met behulp van Microsoft Windows Server.
De nieuwe versie van Windows Server integreert ook verschillende tools van het Linux-besturingssysteem zoals SSH of Curl, die het werken met andere besturingssystemen veel gemakkelijker maken.

Op hoeveel apparaten kan deze software worden gebruikt?

Deze software is een zogenaamde "Device Cal". Dit houdt in dat de installatie van Microsoft Windows Server aan een specifieke computer gebonden is door het MAC-adres. Een willekeurig aantal gebruikers kan echter inloggen op de computer en de server gebruiken. Een installatie op een tweede computer is niet mogelijk. Naast deze "Device Cal" licentie is er ook de zogenaamde "User Cal". Met deze licentie is Microsoft Windows Server gebonden aan een bepaalde gebruiker, maar de gebruiker kan dan inloggen op elke computer waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. Afhankelijk van de toepassing kan hier de juiste licentie worden geselecteerd.

Moet de computer aan bepaalde eisen voldoen om Microsoft Windows Server te laten werken?

De hardware van de server moet aan enkele voorwaarden voldoen om Microsoft Windows Server te laten werken. Ten eerste moet de processor een kloksnelheid van minstens 1,4 GHz hebben, een hogere kloksnelheid kan de efficiëntie en snelheid van het systeem aanzienlijk verhogen. Daarnaast is ongeveer 512 MB RAM en ten minste 32 GB aan harde schijfruimte nodig om Windows Server te installeren. Meer RAM en een SSD kunnen ook de efficiëntie van het systeem verhogen en het werk met Microsoft Windows Server versnellen.
Daarnaast moet de server ook toegang hebben tot het internet, wat meestal wordt geïmplementeerd door een Ethernet-adapter of een WLAN-adapter. In de meeste gevallen zijn deze adapters al in de server ingebouwd.

Wat is de procedure voor het installeren van Microsoft Windows Server?

Het besturingssysteem kan zowel vanaf een CD als vanaf een USB-stick worden geïnstalleerd. Tijdens de installatie wordt de gebruiker meestal ondersteund door een wizard, die hem door de installatie begeleidt. Hier kan de gebruiker ook kiezen of het systeem dan door een GUI of door de commandoregel wordt aangestuurd. Deze laatste optie is zeer nuttig voor gevorderde gebruikers. Het is belangrijk dat het medium tijdens de installatie opstartbaar is, zodat de computer het medium bij het opstarten herkent en de installatie start. Als de installatie niet automatisch start, moeten de instellingen in het BIOS worden gecontroleerd, zodat de CD of USB-stick als eerste in de lijst van opstartmedia wordt opgenomen.
Later kan de server ook via SSH via een beveiligde verbinding worden benaderd, zodat het werk op de server ook op afstand vanaf een andere computer kan worden uitgevoerd.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken