Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10467
 • R18-01848
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 144,90 * € 360,90 * (59,85% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 10x Device CAL
Systeem  Windows Server 
CAL Device CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminalserver niet compatibel(RDS CAL  weergave)


Voor elk eindapparaat waarmee gebruikers toegang krijgen tot de Server diensten van Microsoft Windows Server 2022 in de Standard of Datacenter editie, is een extra clienttoegangslicentie (Device CAL) nodig, die niet is inbegrepen in de Server licentie. Alleen dit geeft een gebruiker van het Windows-compatibele eindapparaat de bijbehorende toegangsrechten. Het maakt niet uit of de Device CAL wordt gebruikt voor een licentie voor een Desktop PC, notebook, smartphone of tablet met Windows besturingssysteem. De koper van een Device CAL is vrij om te beslissen welk eindapparaat met licentie hij wil gebruiken om toegang te krijgen tot de Windows Server 2022 .

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack Device CAL

Voor elk eindapparaat waarmee gebruikers toegang krijgen tot de serverdiensten van Microsoft Windows Server 2022 in de Standard of Datacenter Edition, is een extra licentie voor clienttoegang (Device CAL) vereist, die niet is inbegrepen in de serverlicentie. Alleen dit geeft een gebruiker van het eindapparaat dat met Windows is uitgerust de overeenkomstige toegangsrechten. Het maakt niet uit of een desktop-pc, notebook, smartphone of tablet met een Windows-besturingssysteem is gelicentieerd met de Device CAL. De koper van een DeviceCAL is dus vrij om te beslissen met welk gelicentieerd eindapparaat hij toegang wil krijgen tot de Windows Server 2022 .

Gebruikte Device CALs voor Windows Server 2022 zijn nu al te vinden bij Wiresoft! Profiteer van de lagere prijs in vergelijking met de nieuwe client access licenties voor eindapparatuur die in de softwarehandel worden aangeboden, en van de mogelijkheid om zelf het exacte aantal CAL's te bepalen dat u voor uw Windows Server-software nodig hebt!

Onbeperkt gebruik van Windows Server 2022 met gebruikte apparaat CAL's

De nieuwe Microsoft Windows Server 2022 versie is gebaseerd op het Windows 10 besturingssysteem - het bevat al veel nieuwe functies, zowel in de standaard als in de uitgebreide Datacenter Edition, die nog meer veiligheid biedt, vooral voor complexe netwerken, evenals verdere opties voor het delen van gegevens, toepassingen en diensten met anderen. Afhankelijk van de Windows Server 2022 Edition kunnen gebruikers met een Device CAL ook profiteren van de vele mogelijkheden en prestatieverbeteringen in hybride scenario's, wat betreft virtualisatie en vooral het gebruik van Windows-containers.

Netwerk beveiliging met Windows Server 2022

Beveiliging is nog steeds het belangrijkste onderwerp bij het opzetten en beheren van netwerken. Gebruikers hebben veel nieuwe functies tot hun beschikking in Windows Server versie 2022 met een Device CAL, zoals de nieuwste versie van Transport Layer Security - TLS 1.3 - , TPM 2.0 (Trusted Platform Module), code-integriteit volgens VBS (virtualisatiegebaseerde beveiliging) alsmede HVCI (hypervisorgebaseerde beveiliging),

alsmede de normen AES-128 en AES-256 voor de versleuteling van RDMA-netwerken via SMB (Server Message Block), Virtual OSE (Operating System Environment), om maar een paar belangrijke functies te noemen.

Afhankelijk van de editie kunt u ook functies als Hyper-V, Software-Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct (SSD) en Storage Replica en Shielded Virtual Machines (SVM) met een Device CAL gebruiken om zeer veilige virtualisatie-infrastructuren te creëren.

Gebruik Device CAL om container platformen te beheren in Windows Server 2022

Gebruikers zullen ook verbeterde functies tot hun beschikking hebben bij het gebruik van Windows Containers, zowel op het gebied van applicatiecompatibiliteit als de Windows Container-gebruikersinterface met Kubernetes, wat specifiek nog meer prestatieverbeteringen en bredere ondersteuning betekent. Het maken van containers in .NET toepassingen is ook verbeterd.

Opslag- en migratiediensten in Windows Server 2022

Wat de mogelijkheden voor het migreren van gegevens en services betreft, biedt de Device CAL in Windows Server 2022 verdere toevoegingen en verbeteringen in de Storage Migration Services, zoals de migratie van lokale gebruikers en groepen, evenals opslag, onafhankelijke servers en failover-clusters, en ook de opslag van Linux-servers.

Met een CAL voor een Windows-eindpunt kunt u ook profiteren van veel afzonderlijke prestatieverbeteringen in Windows Server 2022, zoals ondersteuning voor geneste virtualisatie via AMD-processors, standaardgebruik van Microsoft Edge, evenals verbeteringen in Transmission Control Protocol (TCP), Recent ACKnowledgment (RACK) en Receive Segment Coalescing (RSC).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een Wiresoft-vertegenwoordiger.

Informatie over licentiëring met apparaat-CAL's voor Windows Server 2022 als gebruikte software

In principe biedt Used Software met een Device CAL voor Windows Server 2022 dezelfde reeks toegangsmogelijkheden om alle functies te kunnen gebruiken die in de betreffende editie beschikbaar zijn. Een ander voordeel van het kopen van Used Device CALs is de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel client-toegangslicenties u wilt kopen. Met andere woorden, de beperking die wordt opgelegd door de gebruikelijke Microsoft wankeling op Device CALs is niet langer van toepassing. Dit bespaart geld op de aankoop van software, vooral voor zelfstandigen en kleinere bedrijven, omdat Wiresoft hen in staat stelt hun licentiebehoeften op maat te berekenen.

Hoe wordt Windows Server 2022 gelicentieerd met Device CALs?

Voor toegang tot een van de edities van Windows Server 2022 - Standaard of Datacenter - voorziet het licentiebeheer van Microsoft optioneel in de licentieverlening van elk individueel eindapparaat met een eigen licentie voor clienttoegang. Net als bij eerdere serverversies moet deze Device CAL overeenkomen met de identieke Windows-serverversie om de functies ervan te mogen gebruiken op een eindapparaat met Windows-ondersteuning. De betreffende Device CAL bevat dus alleen de toegangsrechten voor de client/server-omgeving van Windows Server 2022 - en geen software die verder geïnstalleerd moet worden.

Het Microsoft licentiemodel biedt twee soorten CAL's voor Windows Server 2022 :

 • Device CAL voor Windows Server 2022: hiermee krijgt een specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon) de toegangsrechten voor de server
 • User CAL voor Windows Server 2022: hiermee worden toegangsrechten tot de server verleend aan een specifieke gebruiker

Het is ook mogelijk om gebruikers CAL's en apparaat CAL's parallel te gebruiken.

Wat zijn de voordelen van CAL-gebaseerde licenties voor Windows Server 2022?

CAL-gebaseerde licenties van Windows Server 2022 maken in de eerste plaats een flexibel en dus op de behoeften gebaseerd rechtenbeheer mogelijk voor alle gebruikte eindapparaten in vergelijking met core-gebaseerde licenties. Met name bij de gebruikte apparaattoegangslicenties van Wiresoft is er geen sprake van een voorgeschreven, starre licentieschaal - u koopt dus precies het aantal Device CAL's dat u daadwerkelijk nodig hebt en kunt ook op elk gewenst moment extra individuele CAL's aanschaffen.

Gebruik versie compatibiliteit voor Device CALs voor Windows Server 2022!

De Device CAL voor Windows Server 2022 is momenteel de meest actuele clienttoegangslicentie die Microsoft aanbiedt. Het voorziet een eindapparaat niet alleen van toegangsrechten voor Windows Server 2022, maar ook van toegang tot oudere versies zoals 2019 (downgrade). De huidige Device CAL voor Windows Server 2022 biedt dus een beslissend voordeel ten opzichte van oudere Device CAL-versies, die hoogstens geldig zijn voor de respectieve vorige Windows Server-versie, maar niet voor deze Windows Server-versie 2022 (upgrade).

Waarmee moet rekening worden gehouden bij het licenseren van Windows Server 2022 met een Device CAL?

Zoals hierboven reeds vermeld, met een Device CAL krijgt slechts één eindapparaat (single device) de toegangsrechten voor Windows Server 2022. Het maakt niet uit of het gebruikte software of nieuwe software is.

Zodra de registratie van het eindapparaat met de Device CAL is voltooid, kan deze licentie niet meer worden overgedragen op een andere computer, laptop, enz. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te wijzigen, d.w.z. om de Device CAL als een User CAL te gebruiken. Het parallelle gebruik van Device CALs en Device CALs voor Windows Server 2022 is echter mogelijk.

Deze bepalingen van Microsoft CAL licentiebeheer helpen onder andere ook om oneigenlijke toegang tot een Windows Server 2022 te voorkomen. Device CAL's bieden dus meer veiligheid voor een bedrijf en zijn gegevens, aangezien eindapparaten die niet de juiste licentie hebben, er geen toegang toe hebben.

Wat zijn de voordelen van een Device CAL voor Windows Server 2022?

Wat betreft de beschikbare functies bij gebruik van de diensten van Windows Server 2022, verschilt de Device CAL niet van de User CAL. De apparaatspecifieke client-toegangslicentie biedt echter andere voordelen door de verschillende manieren om toegang te krijgen tot de Windows Server: Een eindapparaat met Windows-ondersteuning dat is gelicentieerd met de Device CAL kan door elke bevoegde werknemer in een bedrijf worden gebruikt voor servertoegang. En als het eindapparaat met licentie ook als mobiel apparaat kan worden gebruikt, zoals een laptop of tablet, kan de betreffende gebruiker er zelfstandig lokaal toegang mee krijgen tot de Windows-server - bijv. in het thuiskantoor of onderweg. De Device CAL biedt dus een groot voordeel als het eindapparaat met licentie afwisselend door meerdere werknemers wordt gebruikt.

Kopersveiligheid met gebruikte apparaat CAL's voor Microsoft Windows Server 2022 van Wiresoft

Device CAL's voor Windows Server 2022 als gebruikte software zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf slechts een enkele licentie voor clienttoegang. Profiteer hier van de lagere prijs van gebruikte software in vergelijking met vergelijkbare nieuwe CAL's - en ook van uw koperszekerheid en deze voordelen:

 • Bij de aankoop van gebruikte Device CAL's ontvangen klanten van Wiresoft een originele enkele licentie die eerder door een bedrijf werd gekocht en vervolgens aan Wiresoft werd verkocht.
 • De rechtsgrondslag voor de handel in gebruikte licenties voor client-toegang tot Microsoft Windows Server 2022 is het toepasselijke recht, dat zowel de verkoop als de aankoop en het gebruik ervan toestaat.
 • Indien de Device CAL reeds geactiveerd werd door een vorige eigenaar, werd de licentie in kwestie opnieuw verwijderd voor ze aan Wiresoft verkocht werd, zodat ze opnieuw 100% vrij gebruikt kan worden.
 • Voor wederverkoop is deze Device CAL voor Windows Server 2022 gemarkeerd als gebruikt, waarbij "gebruikt" geen beperkingen inhoudt op de functionaliteit van deze licentie.
 • Ook zijn deze client access licentie, evenals andere gebruikte Microsoft licenties die door Wiresoft te koop worden aangeboden, geen beperkt bruikbare licenties of licenties met een tijdslimiet, maar is het een softwareproduct dat na uw aankoop alleen voor uzelf geautoriseerd is, en dat voor de verkoop door Wiresoft gecontroleerd werd op zijn volledige bruikbaarheid.
Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.