Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10466
  • R18-01848
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 154,90 * € 170,90 * (9,36% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 5x Device CAL
Systeem  Windows server 
CAL Device CAL
Omvang van de levering Gebruiksrecht
Termijn Onbeperkt
Talen Alle talen
Terminal server niet compatibel(bekijk RDS CAL )


Een extra clienttoegangslicentie (Device CAL), die niet is inbegrepen in de serverlicentie, is vereist voor elk eindapparaat waarmee gebruikers toegang krijgen tot de serverdiensten van Microsoft Windows Server 2022 in de Standard of Datacenter editie. Alleen deze licentie geeft een gebruiker van het eindapparaat dat is uitgerust met Windows de bijbehorende toegangsrechten. Het maakt niet uit of een desktop-pc, notebook, smartphone of tablet met een Windows-besturingssysteem is gelicentieerd met de Device CAL licentie. Dit betekent dat de koper van een Device CAL vrij is om te beslissen welk eindapparaat met licentie hij/zij wil gebruiken om toegang te krijgen tot de Windows Server 2022 .

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"

Maximaliseer de efficiëntie met Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL

Overzicht

De Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL (Client Access Licence) is de ideale oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een krachtige serveromgeving met eenvoudig apparaatbeheer. Met vijf licenties biedt dit pakket maximaal vijf apparaten toegang tot de geavanceerde functies van Windows Server 2022.

Krachtige functies

1. Geoptimaliseerd apparaatgebruik: met dit licentiepakket hebben maximaal vijf apparaten naadloos toegang tot de krachtige functies van Windows Server 2022. Maximaliseer de efficiëntie van je apparaten en verhoog de productiviteit van je bedrijf.

2. Geavanceerde beveiliging voor meerdere apparaten: Bescherm je netwerk tegen bedreigingen met de geavanceerde beveiligingsfuncties van Windows Server 2022. Elke Device CAL zorgt voor veilige toegang voor maximaal vijf apparaten en beschermt tegen cyberbedreigingen.

3. Eenvoudige configuratie en apparaatbeheer: Dit licentiepakket biedt niet alleen prestaties, maar ook eenvoudige configuratie en apparaatbeheer. Beheer eenvoudig de toegang voor maximaal vijf apparaten en pas de configuratie aan om te voldoen aan de specifieke vereisten van je organisatie.

Eenvoudig beheer

1. Efficiënt licentiebeheer voor meerdere apparaten: Houd controle over je licenties met de efficiënte beheerfunctie van Windows Server 2022. Controleer en beheer eenvoudig het licentiegebruik van je vijf apparaten.

2. Gebruiksvriendelijke interface voor eenvoudige toegang tot apparaten: Device CAL's bieden een intuïtieve interface voor eenvoudige configuratie en beheer van apparaattoegang. Verminder de beheerinspanning en verhoog de efficiëntie voor alle vijf apparaten.

Voldoet aan de vereisten van de nieuwste Helpdesk-update van Google

Optimale compatibiliteit voor meerdere apparaten: De Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL is volledig compatibel met de nieuwste vereisten van de Helpdesk-update van Google. Blijf up-to-date en zorg voor naadloze integratie voor alle vijf apparaten.

Conclusie

De Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL biedt een kosteneffectieve en krachtige oplossing voor organisaties die de voorkeur geven aan eenvoudig apparaatbeheer in hun serveromgeving. Maximaliseer de efficiëntie, optimaliseer de beveiliging en vereenvoudig het beheer van je apparaten - allemaal met eenvoudig licentiebeheer. Bereid je organisatie voor op een succesvolle digitale toekomst en haal het maximale uit je resources.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën