Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

€ 1.679,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10390
 • 359-06865
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
10x Device CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software Om gebruik te kunnen maken van de...meer
Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x Device CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software

Om gebruik te kunnen maken van de functies die Microsoft SQL Server 2019 biedt, heeft een gebruiker absoluut een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - bijv. de SQL Server 2019 Device CAL; deze bevat de toegangsrechten voor tien afzonderlijke, geregistreerde eindapparaten. Dit komt omdat de SQL 2019 Server-licentie voor de Standard Edition in de Server/CAL-variant zelf geen gebruikersrechten bevat; deze moeten apart worden aangeschaft, bijvoorbeeld in de vorm van een toegangslicentie voor een eindapparaat. Deze apparaat CAL geeft alleen toegang tot de server aan de computer die ermee is uitgerust.

Als gebruikte software bieden SQL Server 2019 Device CAL's van Wiresoft niet alleen het grote voordeel dat ze ook individueel verkrijgbaar zijn, maar dat ze ook een lagere prijs hebben dan vergelijkbare aanbiedingen van de gebruikelijke licentieaanbieders. Ze hebben dezelfde functionaliteiten als de Device Client Access Licenties voor SQL Server 2019 die verkrijgbaar zijn via het officiële Microsoft volumelicentieprogramma.

Profiteer van alle voordelen van MS SQL Server 2019 met een gebruikte Device CAL

SQL Server 2019 is momenteel de nieuwste versie van Microsofts databaseplatform. Bedrijven die gebruik maken van enterprise resource planning-systemen, ERP-software of CRM-systemen kunnen gebruik maken van alle belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties van dit krachtige relationele databasebeheersysteem die nodig zijn.

Afhankelijk van de editie bevat SQL Server 2019 naast de mogelijkheid van clustering (groepstoewijzing) van gegevens ook bewakingsfuncties voor de systematische registratie ervan tijdens de verwerking van gerichte databasequery's. Met de SQL Server 2019 Device CAL profiteren gebruikers op een dedicated eindapparaat van alle voordelen die Intelligent Query Processing biedt voor versnelde query's van grotere gegevensvolumes, evenals de nieuwe functie Big Data Cluster met machine learning tools en PolyBase voor geoptimaliseerde verwerking van Transact-SQL query's uit externe gegevensbronnen.

Andere kenmerken van SQL Server 2019:

 • Always Encrypted versleutelt gegevens op een veilige manier - zowel client als DBMS
 • Intelligente queryverwerking optimaliseert query's van grote gegevensreeksen
 • Intelligent Performance biedt hogere uitvoeringssnelheid voor databasebewerkingen
 • Database Snapshots documenteren potentiële afwijkingen
 • Laatste Query Plan Statistieken geven een actueel overzicht van queries
 • lichtgewicht Query Profiling Infrastructuur standaard ingeschakeld
 • Versneld databaseherstel voor sneller herstel van databases na een herstart of transactie rollback

Apparaat CAL's voor de SQL Server 2019 Standard Edition

Zelfs met een gebruikte Device CAL van Wiresoft kunt u volledig gebruikmaken van de gebruikelijke functionaliteiten en services van de SQL Server 2019 Standard Edition: Met name kleine en middelgrote ondernemingen profiteren van de licentieoptie per server/CAL, die bestaat uit de serverlicentie en een variërend aantal toegangslicenties (licenties voor client-toegang) voor apparaten.

Licentiemodel voor SQL Server 2019 met serverlicenties plus CAL's

De optie om een SQL Server 2019 plus Device CAL's in licentie te geven, is in overeenstemming met de door Microsoft vastgestelde bepalingen - dit licentiemodel wordt Server/CAL-licentie genoemd. Het licentiebeheer van Microsoft maakt daarom onderscheid tussen de licentiëring van de servers en die van de individuele eindapparaten of gebruikers. Voor elke server waarop een SQL Server-instance wordt uitgevoerd, is eerst een Standard Server-licentie 2019 vereist. Voor toegang tot de gelicentieerde SQL Server is bovendien een afzonderlijke toegangslicentie(Device CAL) van dezelfde of een hogere serverversie vereist voor elk specifiekeindapparaat.

Alleen de Device CAL geeft het apparaat toestemming om de SQL Server-functies van versie 2019 te gebruiken. Een client access-licentie voor eindapparaten bevat geen extra software die moet worden geïnstalleerd, maar alleen de toegangsrechten in de client/server-omgeving voor SQL Server 2019.

Bij Device CAL's voor SQL Server 2019 moet rekening worden gehouden met versiecompatibiliteit

Een Device CAL voor SQL Server 2019 geeft ook toegang tot SQL Server 2017 of een oudere versie (downgrade). Het omgekeerde geval, waarbij de Device CAL van een oudere SQL Server-versie, zoals 2016, wordt gebruikt om toegang te krijgen tot een hogere SQL Server-versie, zoals 2019, is echter niet mogelijk. Daarom moet u ervoor zorgen dat u de juiste versie van uw Device CAL's hebt wanneer u SQL Server 2019 gebruikt.

Waarom zijn er client access licenties voor de SQL Server 2019 Standard editie?

Voor de Standard Edition van SQL Server 2019 biedt Microsoft optioneel CAL-gebaseerde licenties aan voor onder andere Devices (eindapparaten). Licenties voor servertoegang via Device CALs zijn voordeliger, vooral voor KMO's waarvan SQL Server minder performant is maar volstaat voor hun behoeften. Voor dit type gebruik van SQL Server 2019 biedt het Microsoft-licentiemodel twee verschillende soorten CAL's:

 • SQL Server 2019 Device CAL: hiermee krijgt u toegangsrechten voor de server op een speciaal eindapparaat (pc, laptop, tablet, mobiel)
 • SQL Server 2019 User CAL: hiermee wordt een specifieke gebruiker uitgerust met toegangsrechten voor de server

Het kopen van, bijvoorbeeld, meerdere apparaat-client-toegangslicenties om de SQL Server-functies te gebruiken is dan meestal goedkoper dan serverlicenties per cores.

Met welke speciale kenmerken moet rekening worden gehouden bij het licenseren met Device CALs voor SQL Server 2019?

Een Device CAL is een licentie waarmee een zeer specifiek eindapparaat (device) toegangsrechten krijgt voor SQL Server 2019. Het is niet mogelijk om achteraf het eindapparaat te wijzigen dat bij de eerste registratie is opgegeven, noch is het mogelijk om het type toewijzing te wijzigen - van Apparaat naar Gebruikers-CAL. Deze beperkingen zijn bedoeld om misbruik van CAL's te voorkomen en bieden meer veiligheid omdat onbevoegde of buitenlandse gebruikers geen toegang kunnen krijgen tot de server van een bedrijf.

Wat zijn de voordelen van de Device CAL voor SQL Server 2019?

In beginsel is er geen verschil in de reikwijdte van de functies tussen de licentie voor client-toegang voor eindapparatuur en die voor gebruikers. De respectieve voordelen worden duidelijk door het type typische SQL Server-toegangen. Bedrijven die gebruik maken van een SQL server verschillen meestal in het aantal of het type werkstations dat wordt gebruikt voor gemeenschappelijke werkstromen: Bij bepaalde projecten kunnen bijvoorbeeld verschillende werknemers één computer delen of deze in ploegendienst gebruiken, terwijl in een andere werkomgeving één en dezelfde gebruiker regelmatig gebruik maakt van totaal verschillende eindapparatuur om toegang te krijgen tot de SQL-server.

Het feit dat de apparaatlicentie voor SQL Server 2019 uitsluitend gebonden is aan een specifiek eindapparaat dat geschikt is voor Windows - in plaats van aan een gebruiker om het toegangsrecht tot de SQL Server te gebruiken - resulteert in verschillende soorten gebruik, afhankelijk van het type: Als het een mobiel eindapparaat is, zoals een laptop, kan de betreffende gebruiker hiermee toegang krijgen tot de SQL Server, niet alleen binnen het bedrijf, bijv. op de werkplek, maar ook daarbuiten - bijv. op een andere bedrijfslocatie of in het thuiskantoor. Bij een PC vindt de toegang natuurlijk altijd op dezelfde plaats plaats plaats.

Conclusie

Welk CAL-type voor SQL Server 2019 meer gebruiksmogelijkheden biedt in een bepaald bedrijf, verschilt dus naargelang het overheersende toepassingsscenario. De beslissing voor het type client-toegangslicentie moet al voor de aankoop worden genomen, omdat, zoals reeds vermeld, een Device CAL voor SQL Server achteraf niet kan worden gewijzigd in een User CAL of vice versa.

Niet alleen het aantal werknemers speelt een rol, maar ook de voornaamste manier waarop de eindapparatuur wordt gebruikt: Als veel werknemers afwisselend dezelfde computer gebruiken om toegang te krijgen tot de SQL Server, intern of extern of mobiel, dan biedt licenseren met Device CALs meer voordelen. Device CAL's zijn daarom de geschikte licentievorm zodra meerdere medewerkers regelmatig afwisselend via één eindapparaat toegang hebben tot de SQL Server.

Koop Device CAL's voor Microsoft SQL Server 2019 vanaf slechts één licentie in de Wiresoft Online Shop

Device CAL's voor SQL Server 2019 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf slechts één licentie voor één gebruiker - het aanbod als gebruikte software is aanzienlijk goedkoper dan een vergelijkbare nieuwe licentie, zonder dat de "gebruikte" staat van de CAL nadelen met zich meebrengt op het gebied van bruikbaarheid, aangezien software niet kan slijten.

Wat zijn gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2019?

De Device CAL's voor SQL Server 2019 die in de Wiresoft-onlineshop worden aangeboden, zijn originele toegangslicenties zoals beschikbaar als onderdeel van het Microsoft-licentieprogramma; met dit verschil dat ze ooit deel uitmaakten van een volumelicentie van SQL Server 2019 voor eindapparaten, gekocht door een bedrijf dat onnodige individuele apparaattoegangslicenties of de volumelicentie doorverkocht aan Wiresoft. Deze voormalige volumelicentie werd opgesplitst en omgezet in individuele licenties, waarbij de Device CAL's werden gelabeld als gebruikte software of Used Software. Zoals reeds vermeld, houdt deze markering geen slijtage van de Device CAL software voor SQL Server in, noch een beperking van de functionaliteit of het gebruik ervan voor onbeperkte duur.

Welke beveiliging bieden gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2019?

Gebruikte software zoals Device CAL's voor SQL Server kopen bij Wiresoft is niet alleen goedkoper voor klanten, het is ook veilig! U krijgt niet alleen een enkele Device CAL voor Microsoft SQL Server 2019 tegen een lagere prijs dan de overeenkomstige nieuwe software, maar u hebt ook koperszekerheid door de onmiddellijke download na betaling plus licentieactivering met de meegeleverde volumelicentiesleutel.

De bij Wiresoft verkrijgbare Device CAL's voor SQL Server 2019 zijn afkomstig uit de licentievoorraden van verschillende bedrijven. De gebruikelijke rechtspraak is derhalve van toepassing op de handel in gebruikte software. Hiermee wordt de handel in gebruikte software uitdrukkelijk goedgekeurd, hetgeen keer op keer duidelijk is bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Voor u als klant betekent de aankoop van Microsoft Device CAL's voor SQL Server 2019 of andere licenties voor clienttoegang die door Wiresoft worden aangeboden, evenals het gebruik als gebruikte software, rechtszekerheid, omdat er geen wettelijke bepalingen worden geschonden. En dankzij het volledige bewijs van alle kopers, zijn gebruikte CAL's van Wiresoft ook audit-proof!

Uw voordelen bij het kopen van gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2019

Het aanbieden van Device CAL's voor SQL Server 2019 of andere CAL's als gebruikte software van Wiresoft biedt onze klanten niet alleen een goedkoop alternatief voor andere aanbiedingen, maar geeft hen ook de vrijheid om te beslissen over het exacte aantal Device CAL's dat nodig is om het gebruik van SQL Server-services exact te licenseren, in plaats van de meer onpraktische tiering van licenties, waardoor de kosten van licensering worden verlaagd.

Het ruime aanbod Gebruikte Software CAL's in de Wiresoft online shop omvat zowel Device CAL's als User CAL's voor SQL Server 2019 en oudere versies van toegangslicenties voor MS SQL Server inclusief bijpassende serverlicenties. Op die manier kunt u de aankoop van nieuwe hardware of eventuele compatibiliteitsproblemen vermijden. Profiteer van het ruime aanbod gebruikte software voor diverse CAL's voor SQL Server etc. bij Wiresoft!

In de Wiresoft Software Shop vindt u Device CAL's voor SQL Server 2019 evenals client access licenties voor andere Microsoft Server software - altijd tegen een gunstige prijs als gebruikte software en onmiddellijk bruikbaar door onmiddellijke download en activering. Als u vragen hebt over Device CAL's voor SQL Server 2019 of een ander Microsoft-product, kunt u gebruikmaken van ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken