Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10390
 • 359-06865
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.035,90 * € 1.149,90 * (9,91% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 10x Device CAL
Systeem  SQL server 
CAL Device CAL
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode 
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen


Om gebruik te kunnen maken van de functies die Microsoft SQL Server 2019 biedt, moet een gebruiker een overeenkomstige clienttoegangslicentie hebben - bijvoorbeeld de SQL Server 2019 Apparaat CAL; deze bevat de toegangsrechten voor één geregistreerd eindapparaat. Dit komt omdat de SQL 2019 serverlicentie voor de Standard editie in de Server/CAL variant zelf geen gebruikersrechten bevat; deze moeten apart worden aangeschaft, bijvoorbeeld in de vorm van een toegangslicentie voor een eindapparaat. Deze Device CAL geeft alleen toestemming voor toegang tot de server aan de computer die ermee is uitgerust.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x Device CAL's voor SQL Server 2019 als gebruikte software

Om gebruik te kunnen maken van de functies die Microsoft SQL Server 2019 biedt, heeft een gebruiker absoluut een bijbehorende clienttoegangslicentie nodig - bijvoorbeeld de SQL Server 2019 Device CAL; deze bevat de toegangsrechten voor tien afzonderlijke, geregistreerde eindapparaten. Dit komt omdat de SQL 2019 serverlicentie voor de Standard editie in de Server/CAL variant zelf geen gebruikersrechten bevat; deze moeten apart worden aangeschaft, bijvoorbeeld in de vorm van een toegangslicentie voor een eindapparaat. Deze apparaat CAL geeft alleen toestemming voor servertoegang aan de computer die ermee is uitgerust.

Als gebruikte software bieden SQL Server 2019 Device CAL's van Wiresoft niet alleen het grote voordeel dat ze ook individueel verkrijgbaar zijn, maar dat ze ook een lagere prijs hebben dan vergelijkbare aanbiedingen van de gebruikelijke licentieaanbieders. Ze hebben dezelfde functionaliteiten als de Device Client Access Licenses voor SQL Server 2019 die verkrijgbaar zijn via het officiële Microsoft Volume Licensing Program.

Profiteer van alle voordelen van MS SQL Server 2019 met een tweedehands Device CAL

SQL Server 2019 is momenteel de nieuwste versie van Microsofts databaseplatform. Bedrijven die gebruik maken van enterprise resource planning-systemen, ERP-software of CRM-systemen kunnen gebruik maken van alle belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties van dit krachtige relationele databasemanagementsysteem.

Afhankelijk van de editie bevat SQL Server 2019, naast de mogelijkheid van clustering (groepstoewijzing) van gegevens, controlefuncties voor het systematisch verzamelen ervan tijdens de verwerking van gerichte databasequery's. Met de SQL Server 2019 Device CAL profiteren gebruikers op een dedicated eindapparaat van alle voordelen die Intelligent Query Processing biedt voor versnelde query's van grotere datavolumes, evenals de nieuwe Big Data Cluster-functie met machine learning-tools en PolyBase voor geoptimaliseerde verwerking van Transact-SQL-query's uit externe gegevensbronnen.

Andere SQL Server 2019 functies:

 • Always Encrypted versleutelt gegevens op een veilige manier - zowel van de client als van het DBMS
 • Intelligente queryverwerking optimaliseert query's van grote gegevensreeksen
 • Intelligent Performance biedt een hogere uitvoeringssnelheid voor databasebewerkingen
 • Database Snapshots documenteren potentiële discrepanties
 • Laatste Query Plan Statistieken geven een actueel overzicht van queries
 • lichtgewicht Query Profiling Infrastructuur standaard ingeschakeld
 • Versneld databaseherstel voor sneller herstel van databases na een herstart of transactie rollback

Apparaat CAL's voor SQL Server 2019 Standard editie

Zelfs met een gebruikte Device CAL van Wiresoft kunt u volledig gebruikmaken van de gebruikelijke functionaliteiten en services van SQL Server 2019 Standard-Edition: Met name kleine en middelgrote bedrijven profiteren hier van de licentieoptie per Server/CAL, die bestaat uit de serverlicentie en een variërend aantal toegangslicenties (Client Access Licenses) voor apparaten.

Licentiemodel voor SQL Server 2019 met serverlicenties plus CAL's

De optie om een SQL Server 2019 plus Device CAL's in licentie te geven, gebeurt volgens de door Microsoft gedefinieerde voorwaarden - dit licentiemodel wordt Server/CAL-licentie genoemd. Microsoft licentiebeheer maakt dus een onderscheid tussen licenties voor de servers en licenties voor de individuele eindapparaten of gebruikers. Voor elke server waarop een SQL Server-instance wordt uitgevoerd, is eerst een Standard Server License 2019 vereist. Om toegang te krijgen tot de gelicentieerde SQL Server, is bovendien voor elk specifiekeindapparaat een afzonderlijke toegangslicentie(Device CAL) van dezelfde of een hogere serverversie vereist.

Alleen de Device CAL geeft het apparaat het recht om de SQL Server-functies van versie 2019 te gebruiken. Een client access-licentie voor eindapparaten bevat geen extra software die geïnstalleerd moet worden, maar alleen de toegangsrechten in de client/server-omgeving voor SQL Server 2019.

Voor Device CALs naar SQL Server 2019 moet rekening worden gehouden met versiecompatibiliteit

Een Device CAL voor SQL Server 2019 geeft ook recht op toegang tot SQL Server 2017 of een oudere versie (downgrade). Het omgekeerde geval van het gebruik van de Device CAL van een oudere SQL Server-versie, zoals 2016, om toegang te krijgen tot een hogere SQL Server-versie, zoals 2019, is echter niet mogelijk. Daarom moet u ervoor zorgen dat u de juiste versie van uw Device CAL's hebt wanneer u SQL Server 2019 gebruikt.

Waarom zijn er client access licenties voor SQL Server 2019 Standard editie?

Voor de Standard-Editie van SQL Server 2019 biedt Microsoft optioneel CAL-gebaseerde licenties aan voor onder andere Devices (endpoints). Licenties voor servertoegang via Device CAL's zijn voordeliger, vooral voor KMO's waarvan SQL Server minder goed presteert maar voldoende is voor hun behoeften. Voor dit type gebruik van SQL Server 2019 biedt het Microsoft-licentiemodel twee verschillende soorten CAL's:

 • SQL Server 2019 Device CAL: dit geeft server toegangsrechten tot een specifiek eindpunt apparaat (PC, Laptop, Tafel, Mobiel)
 • SQL Server 2019 User CAL: hiermee wordt een specifieke gebruiker uitgerust met toegangsrechten voor de server

Het kopen van, bijvoorbeeld, client-toegangslicenties voor meerdere apparaten om de SQL Server-functies te gebruiken, is dan meestal goedkoper dan serverlicenties per cores.

Wat zijn de specifieke kenmerken van licenties met Device CAL's voor SQL Server 2019?

Een Device CAL is een licentie die een specifiek eindapparaat (device) toegangsrechten geeft tot SQL Server 2019. Het is niet mogelijk om dit eindtoestel, opgegeven tijdens de initiële registratie, nadien te wijzigen, noch is het mogelijk om het type toewijzing te wijzigen - van Toestel naar Gebruikers-CAL. Deze beperkingen zijn bedoeld om misbruik van CAL's te voorkomen en bieden meer veiligheid omdat onbevoegde of buitenlandse gebruikers geen toegang kunnen krijgen tot de server van een bedrijf.

Wat zijn de voordelen van de Device CAL voor SQL Server 2019?

Wat functionaliteit betreft, is er in wezen geen verschil tussen de licentie voor clienttoegang op basis van endpoints en die voor gebruikers. De respectieve voordelen blijken uit het type typische SQL Server-toegangen. Bedrijven die SQL Server gebruiken verschillen meestal in het aantal of type werkstations dat gebruikt wordt voor gemeenschappelijke workflows: Bij bepaalde projecten kunnen bijvoorbeeld meerdere werknemers een enkele computer delen of deze in ploegendienst gebruiken, terwijl in een andere werkomgeving dezelfde gebruiker regelmatig gebruik maakt van totaal verschillende eindapparatuur om toegang te krijgen tot de SQL Server.

Door de apparaatlicentie voor SQL Server 2019 uitsluitend te koppelen aan een specifiek Windows-geschikt eindpunt - in plaats van aan een gebruiker om het recht op toegang tot SQL Server te gebruiken, ontstaan er verschillende soorten gebruik, afhankelijk van het type: Als het een mobiel eindapparaat is, zoals een laptop, kan de betreffende gebruiker niet alleen binnen het bedrijf, bijv. op de werkplek, maar ook daarbuiten - bijv. op een andere bedrijfslocatie of thuis - toegang krijgen tot de SQL ServerOffice. Bij een PC vindt de toegang natuurlijk altijd op dezelfde plaats plaats plaats.

Conclusie

Welk CAL-type voor SQL Server 2019 meer inzetmogelijkheden biedt in een bepaalde organisatie, verschilt dus op basis van het overheersende gebruiksscenario. De beslissing voor het type client-toegangslicentie moet vóór de aankoop worden genomen, omdat, zoals reeds vermeld, een Device CAL voor SQL Server achteraf niet kan worden gewijzigd in een User CAL of vice versa.

Niet alleen het aantal werknemers speelt een rol, maar ook de voornaamste manier waarop de eindapparatuur wordt gebruikt: Als veel werknemers afwisselend gebruik maken van dezelfde computer om toegang te krijgen tot de SQL Server, ongeacht of dit intern, extern of mobiel is, dan biedt licenseren met Device CALs meer voordelen. Device CAL's zijn daarom de geschikte licentievorm zodra meerdere medewerkers regelmatig afwisselend via één eindapparaat toegang hebben tot de SQL Server.

Koop Device CAL's voor Microsoft SQL Server 2019 vanaf slechts één licentie in de Wiresoft Online Shop

Device CAL's voor SQL Server 2019 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop vanaf slechts een licentie voor één gebruiker - het aanbod als gebruikte software is aanzienlijk goedkoper dan een vergelijkbare nieuwe licentie, zonder dat de "gebruikte" staat van de CAL nadelen betekent op het gebied van bruikbaarheid, aangezien software niet kan slijten.

Wat zijn gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2019?

De Device CAL's voor SQL Server 2019 die in de online shop van Wiresoft worden aangeboden, zijn originele toegangslicenties zoals beschikbaar als onderdeel van het Microsoft-licentieprogramma; met dit verschil dat ze ooit deel uitmaakten van een volumelicentie van SQL Server 2019 voor eindpunten die werden gekocht door een bedrijf dat onnodige individuele Device-toegangslicenties of de volumelicentie doorverkocht aan Wiresoft. Deze voormalige volumelicentie werd opgesplitst en omgezet in individuele licenties, waarbij de Device CAL's werden gelabeld als gebruikte software of Used Software. Zoals reeds vermeld, houdt deze aanduiding geen slijtage van de Device CAL software voor SQL Server in, noch een beperking van de functionaliteit of het gebruik ervan voor onbeperkte duur.

Wat voor beveiliging bieden gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2019?

Gebruikte software zoals Device CAL's voor SQL Server kopen bij Wiresoft is niet alleen goedkoper voor klanten, het is ook veilig! Want al een enkele Device CAL voor Microsoft SQL Server 2019 krijgt u niet alleen voor een goedkopere prijs dan de bijbehorende nieuwe software, maar u heeft ook koperszekerheid door de directe download na betaling plus licentie activatie met de bijgeleverde volume licentie key.

De Device CAL's voor SQL Server 2019 die bij Wiresoft beschikbaar zijn, komen uit de licentie-inventarissen van verschillende bedrijven. Daarom is de gebruikelijke rechtspraak van toepassing op de handel in gebruikte software. Hiermee wordt de handel in gebruikte software uitdrukkelijk goedgekeurd, hetgeen keer op keer duidelijk is bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken.

Voor u als klant betekent de aankoop van Microsoft Device CAL's voor SQL Server 2019 of een andere client access licentie aangeboden door Wiresoft, evenals het gebruik als gebruikte software, juridische zekerheid, omdat er geen wettelijke bepalingen worden geschonden. En dankzij het volledige bewijs van alle kopers, zijn gebruikte CAL's van Wiresoft ook audit-proof!

Uw voordelen bij het kopen van gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2019

Het aanbieden van Device CAL's voor SQL Server 2019 of andere CAL's als gebruikte software bij Wiresoft biedt onze klanten niet alleen een betaalbaar alternatief voor andere aanbiedingen, maar geeft hen ook keuzevrijheid in het exacte aantal Device CAL's dat nodig is om het gebruik van SQL Server-services nauwkeurig te licenseren, in plaats van de meer onpraktische tiering van licenties, waardoor de licentiekosten worden verlaagd.

Het brede scala aan Gebruikte Software CAL's in de Wiresoft online winkel omvat zowel Device CAL's als User CAL's voor SQL Server 2019 en oudere versies van toegangslicenties voor MS SQL Server inclusief bijpassende serverlicenties. Op die manier kunt u de aankoop van nieuwe hardware of compatibiliteitsproblemen die zich kunnen voordoen, vermijden. Profiteer van het ruime aanbod gebruikte software voor diverse CAL's voor SQL Server etc. bij Wiresoft!

In de Wiresoft Software Shop vindt u Device CAL's voor SQL Server 2019, evenals client access licenties voor andere Microsoft Server software - altijd tegen lage prijzen als gebruikte software en onmiddellijk bruikbaar door onmiddellijke download en activering. Als u vragen hebt over Device CAL's voor SQL Server 2019 of een ander Microsoft-product, kunt u contact met ons opnemen via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën