Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

€ 399,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10107
 • 9EM-00118
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core Microsoft Windows is nu zo'n dertig jaar op...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core

Microsoft Windows is nu zo'n dertig jaar op de computermarkt gevestigd als het besturingssysteem Standard en wordt niet alleen door particulieren gebruikt, maar ook in ontwikkeling en onderzoek. Naast de gewone versie van Microsoft Windows staat ook de zogenaamde serverversie ter beschikking van de gebruiker: Microsoft Windows Server 2016 Standard. In dit artikel wordt uitgelegd wat deze software precies inhoudt en waar ze kan worden gebruikt.

Wat is Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core precies en waar kan de software voor gebruikt worden?

Microsoft Windows Server is een besturingssysteem voor een computer van de fabrikant Microsoft. Het is een zogenaamd serverbesturingssysteem, waarmee de gebruiker een server kan opzetten en controleren. Het besturingssysteem zelf wordt meestal geïnstalleerd op een computer, die als server fungeert en een groot aantal verbindingen met andere computers of apparaten moet configureren. Sinds de versie 2012 is Microsoft Windows Server ook aangepast aan aanraakschermen, zodat er geen extra monitor of muis en toetsenbord op de server zelf hoeven te worden aangesloten. Bovendien kan Microsoft Windows Server ook als pure core versie worden geïnstalleerd. Dit betekent dat er geen grafische gebruikersinterface beschikbaar is en dat alle invoer via de terminal moet geschieden. Dit type installatie is meestal nuttig voor gevorderde gebruikers.
Microsoft Windows Server heeft onder andere ook de taakbeheerder en maakt zo de bewaking en controle mogelijk van alle processen die op dat moment op de server actief zijn.
Dit besturingssysteem is niet alleen geschikt voor het maken van een server voor het hosten van een website, maar ook voor het maken van een cloud in een groter bedrijf of voor het maken van een server die toegankelijk is voor een groep mensen in een groter bedrijf, zodat daar bestanden kunnen worden opgeslagen. Hoe krachtiger de server zelf is, hoe meer verzoeken hij kan verwerken en hoe sneller het uploaden en downloaden van bestanden zal gaan

Hoe wordt Microsoft Windows Server op de computer geïnstalleerd?

De installatie kan worden uitgevoerd vanaf een CD of vanaf een USB-stick. Dit wordt gedaan door de CD in de computer te plaatsen, de computer zou de installatie direct moeten detecteren en starten. Als dit niet het geval is, moet de CD in het BIOS voorrang krijgen, zodat hij niet onmiddellijk vanaf de harde schijf opstart. Een assistent begeleidt de gebruiker bij de installatie, die tot een uur kan duren. Na de installatie vindt een herstart plaats en is Microsoft Windows Server klaar voor gebruik.

Wat zijn de computervereisten om Microsoft Windows Server 2016 Standard te laten werken?

De computer moet een processor hebben met een kloksnelheid van ten minste 1,4 GHz en 64-bits bewerkingen ondersteunen. Verder is ten minste 512 MB geheugen vereist, hoewel een hoger geheugen of een betere kloksnelheid van de processor het werk van het systeem aanzienlijk kan versnellen. Evenzo is ongeveer 32 GB harde schijfruimte nodig, hoewel ook hier een SSD het werk van Microsoft Windows Server kan versnellen. Voor de verbinding met het netwerk is ook een Ethernet-adapter nodig, die meestal al in de hardware is geïnstalleerd.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken