Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL

€ 44,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10054
 • 381-04492
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Exchange Server 2019 USER CAL In veel grotere bedrijven wordt Microsoft Outlook...meer
Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL"

Microsoft Exchange Server 2019 USER CAL

In veel grotere bedrijven wordt Microsoft Outlook gebruikt voor het verzenden van e-mails en uitnodigingen. De software maakt het niet alleen gemakkelijker om mails te schrijven en te categoriseren, maar geeft ook toegang tot deze gegevens van onderweg en centrale gegevensback-up via de zogenaamde Microsoft Exchange Server. Met Microsoft Exchange Server 2019 User CAL brengt Microsoft zijn server up to date en biedt het ook enkele nieuwe functies aan die zeer nuttig zijn voor gebruikers. In dit artikel wordt precies uitgelegd wat Microsoft Exchange Server 2019 User CAL is en waarvoor het gebruikt kan worden. Het geeft ook een korte samenvatting van het installatieproces.

Wat is Microsoft Exchange Server 2019 User CAL precies?

Microsoft Exchange Server is een besturingssysteem van de computergigant Microsoft, dat wordt gebruikt voor het opzetten en onderhouden van een zogenaamde Exchange Server. Een dergelijke server is in de eerste plaats nodig om wereldwijd een back-up te maken van e-mails en deze binnen een bedrijf te versturen. Een dergelijke server kan voor dit doel worden gebruikt. Gebruikers kunnen dan verbinding maken met de Exchange Server op elk apparaat, idealiter met behulp van Outlook. De e-mails kunnen dan ook op de mobiele apparaten worden opgehaald. Door de centralisatie is het onderhoud en de inrichting van een dergelijke server zeer eenvoudig en efficiënt. De Microsoft Exchange Server is echter niet alleen geschikt voor grote bedrijven, maar ook voor kleine bedrijven die willen zorgen voor gecentraliseerde opslag van e-mail.

Hoeveel gebruikers kunnen Microsoft Exchange Server 2019 User CAL gebruiken?

De zogenaamde "User CAL"-licentie is beperkt tot één gebruiker. Dit betekent dat deze gebruiker kan inloggen op elke server waarop Microsoft Exchange Server is geïnstalleerd. Het is niet mogelijk voor een andere gebruiker, voor wie de licentie niet is afgegeven, om in te loggen. Met de zogenaamde "Device CAL" is de licentie gebonden aan een apparaat en kan een willekeurig aantal gebruikers zich op het apparaat aanmelden. De binding aan het apparaat zelf gebeurt meestal door het MAC-adres, dat uniek is voor elke ethernetpoort.

Wat moet worden overwogen bij de installatie van Microsoft Exchange Server 2019 User CAL?

De installatie zelf kan als GUI-installatie of via de commandoregel (terminal) worden uitgevoerd. Tijdens de installatie in de GUI kan de gebruiker ook aangeven dat het systeem zelf pas later via de terminal kan worden geconfigureerd. In beide gevallen kan de server later via een beveiligde verbinding via SSH worden benaderd, zodat de instellingen vanaf een andere computer kunnen worden uitgevoerd. Het is niet absoluut noodzakelijk om een monitor aan te sluiten op de computer.
Tijdens de installatie moet de gebruiker ervoor zorgen dat het installatiemedium opstartbaar is - dit kan bijvoorbeeld een USB-stick of een CD zijn. Het kan zijn dat de instellingen in het BIOS moeten worden gewijzigd, zodat de computer eerst vanaf de CD of USB-stick opstart.

Wat zijn de hardwarevereisten van de server voor Microsoft Exchange Server 2019 User CAL om goed te kunnen werken?

De server zelf moet natuurlijk hardware hebben die toegang tot het internet mogelijk maakt. Dit is meestal een WLAN-adapter of een Ethernet-adapter. In de meeste gevallen zijn beide reeds voorgeïnstalleerd in de hardware. De processor van de server moet een kloksnelheid van ten minste 1,4 GHz en een RAM van ten minste 512 MB hebben. Meer geheugen en hogere processorkloksnelheden kunnen de prestaties en het reactievermogen van de computer aanzienlijk verhogen. Er is ook minimaal 32 GB geheugen op de harde schijf nodig. Met een SSD kan ook de efficiëntie van de server worden verhoogd. Daarnaast is ook een harde schijf nodig waarop de gegevens worden geback-upt. Dit moet een geschikte grootte hebben, afhankelijk van de grootte van het bedrijf.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken