Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10403
 • 359-06555
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 2.499,90 * € 2.776,90 * (9,98% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 25x Device CAL
Systeem  SQL server 
CAL Device CAL
Omvang van levering Licentie-ID + verificatiecode 
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen


Bij het licenseren van Microsoft SQL Server 2017 in de editie Standard is aanvullend een clienttoegangslicentie in de vorm van SQL Server 2017 Device CAL's vereist voor het gebruik van de bijbehorende services: deze geeft vijf individuele, geregistreerde eindapparaten toegangsrechten tot de SQL Server. Bij deze vorm van server/CAL-licenties voor SQL 2017 Server bevat de serverlicentie namelijk geen daadwerkelijke gebruikersrechten; deze moeten apart worden aangeschaft, bijvoorbeeld in de vorm van een Device CAL voor een eindapparaat. Dit betekent dat het eindapparaat alleen toegang heeft tot de SQL Server via zijn eigen Device CAL.

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x Device CALs voor MS SQL Server 2017 als gebruikte software

Bij het licenseren van Microsoft SQL Server 2017 in de Standard editie is aanvullend een client access licentie in de vorm van SQL Server 2017 Device CAL's vereist voor het gebruik van de bijbehorende services: dit geeft vijfentwintig individuele, geregistreerde eindapparaten toegangsrechten tot de SQL Server. Bij deze vorm van server/CAL-licenties voor SQL 2017 Server bevat de serverlicentie namelijk geen daadwerkelijke gebruikersrechten; deze moeten apart worden aangeschaft, bijvoorbeeld in de vorm van een Device CAL voor een eindapparaat. Dit betekent dat het eindapparaat alleen toegang heeft tot de SQL Server via zijn eigen Device CAL.

Device CALs voor SQL Server 2017 als gebruikte software van Wiresoft hebben hier een groot prijsvoordeel ten opzichte van de aanbiedingen als nieuw goed, daarnaast bieden ze ook het voordeel dat ze ook per stuk verkrijgbaar zijn. Gebruikte Device Client Access Licenties voor SQL Server 2017 hebben dezelfde functionaliteiten als de nieuwe licenties die beschikbaar zijn in het officiële Microsoft Volume Licensing Program.

Profiteer van alle voordelen van MS SQL Server Standard 2017 met een gebruikte Device CAL

De SQL Server 2017 Standard Edition bevat veel optimalisaties, evenals extra functies en kenmerken, die kleinere en middelgrote bedrijven nu al een grotere flexibiliteit bieden bij het gebruik van systeemrelevante gegevens, evenals uitgebreide bescherming tegen ongeoorloofde toegang tot deze gegevens, die allemaal al beschikbaar zijn met een gebruikte Device CAL. Deze krachtige versie van Microsofts gegevensplatform beschikt ook over alle belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties om te voldoen aan alle eisen van een modern krachtig Relational Database Management System (RDMS). Met een clienttoegangslicentie voor SQL Server 2017 profiteert u onder meer van In-Database Advanced Analytics met R en ook Python, inclusief interactieve visualisaties. Naast prestatieverbeteringen in Master Data Services (MDS) en Reporting Services (SSRS), omvatten de functies onder meer:

 • Nieuwe database engine functies, waaronder verbeterde prestaties met CLR assemblies en adaptieve joins in adaptieve query verwerking
 • SQL Server Analysis Services (SSAS) verbeteringen met installatieopties voor tabelmodellen, alsmede Get Data for Power Query
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) met gestroomlijnde Scale Out en vereenvoudigde uitvoering op meerdere pc's, evenals ondersteuning voor hoge beschikbaarheid voor Scale Out master
 • Gebruik van Linux met SQL Server 2017, evenals Java-toepassingen via de Java Database Connectivity driver
 • SQL Server Machine Learning Services vervangen SQL Server R Services met Python ondersteuning

Gebruikte apparaat CAL's voor SQL Server Standard-Editie 2017

Een gebruikte Device CAL van Wiresoft heeft geen verschillen ten opzichte van een ongebruikte licentie met betrekking tot de functionaliteiten om gebruik te maken van alle services van de SQL Server 2017 Standard-Edition. Met deze licentie per server/CAL kunnen vooral kleine en middelgrote bedrijven geld besparen:

Licenties voor SQL Server 2017 met serverlicenties plus CAL's

Het licenseren van SQL Server 2017 met een serverlicentie plus aanvullende Device CAL's wordt door Microsoft in de licentievoorwaarden gedefinieerd als een alternatieve optie voor de Standard-editie: dit licentiemodel wordt gewoonlijk aangeduid als Server/CAL-licentie. In tegenstelling tot core-gebaseerde licenties, maakt Microsoft licentiebeheer onderscheid tussen de SQL Server licentie en de aanvullende licenties van de individuele eindapparaten (of gebruikers): Zo is bij Server/CAL licenties voor elke server waarop een SQL Server instance moet draaien een Standard-SQL Server License 2017 nodig, plus een aparte toegangslicentie (Device CAL) voor de gelicenseerde SQL Server voor elk specifiek eindapparaat. Hoewel er twee CAL's bij de serverlicentie zijn inbegrepen, hebben deze alleen beheerdersrechten!

Alleen de gewone Device CAL geeft een pc, laptop enz. het recht om de SQL Server-functies van versie 2017 te gebruiken. De licentie voor clienttoegang voor eindapparaten bevat geen extra software die nog moet worden geïnstalleerd, maar alleen de toegangsrechten in een client/server-omgeving voor SQL Server 2017.

Versie compatibiliteit van Device CALs en SQL Server licentie moet worden overwogen

Met de Device CAL voor SQL Server 2017 krijgt een eindapparaat de toegangsrechten voor SQL Server 2017, naast ook voor oudere versies van SQL Server, bijv. 2016 (downgrade). Een eindpunt dat is uitgerust met de Device CAL voor SQL Server 2017 kan echter geen toegang krijgen tot de hogere SQL Server-versie, zoals 2019 (upgrade). Daarom moet u bij de aanschaf van Device CAL's voor SQL Server 2017 altijd letten op de compatibiliteit van serverlicentie en toegangslicentie. Wiresoft biedt hier ook gebruikte Device CAL's aan voor voorgangers en opvolgers van SQL Server 2017.

Waarom is er een alternatieve licentieoptie met CAL's voor de SQL Server 2017 Standard editie?

Voor de Standard edities van SQL Server versie 2017 biedt Microsoft CAL-gebaseerde licenties van apparaten of gebruikers naast licenties per cores. Deze vorm van SQL Server-toegangslicenties houdt rekening met de hardware van het MKB, waarvan de SQL Server vaak een lagere prestatie heeft en slechts één of enkele cores voldoende zijn voor hun behoeften. Hier is server/CAL-licentiëring met de aankoop van apparaat-client-toegangslicenties vaak goedkoper dan serverlicentiëring per cores.

Als aanvulling op de SQL Server-licentie worden in het Microsoft-licentiemodel twee soorten CAL's aangeboden voor toegang tot SQL Server 2017:

 • SQL Server 2017 Device CAL: hiermee krijgt u toegangsrechten voor SQL Server op een speciaal Windows-enabled eindpuntapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon)
 • SQL Server 2017 User CAL: hiermee worden toegangsrechten voor SQL Server toegekend aan een specifieke, enkele gebruiker

Waar moet u rekening mee houden bij het licenseren van SQL Server 2017's met Device CAL's?

Een Device CAL verleent SQL Server 2017 toegangsrechten aan een enkel eindapparaat (Device), en eenmaal geregistreerd kunnen deze niet worden overgedragen naar een andere computer. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te veranderen met een Device CAL - van Device naar User CAL. Deze beperkingen voorkomen misbruik van Device CALs, terwijl ze ook zorgen voor een grotere veiligheid door het voorkomen van ongeoorloofde toegang tot SQL Server van een bedrijf van zowel interne als externe bronnen.

Wat zijn de voordelen van Device CALs voor SQL Server 2017?

In principe verschilt de functionaliteit van een Device CAL niet van de User CAL voor SQL Server 2017. De typische mogelijkheden zijn in beide gevallen echter te zien aan het type reguliere SQL Server-toegang: bedrijven verschillen bijvoorbeeld in het aantal werkplekken en ook door de workflow waarin een SQL Server wordt gebruikt: In het MKB gebruiken veel werknemers beurtelings een enkel eindapparaat om toegang te krijgen tot SQL Server, terwijl in andere werkomgevingen een enkele gebruiker dit doet via totaal verschillende eindapparaten.

De apparaatlicentie voor SQL Server 2017, die gebonden is aan een enkel eindapparaat met Windows- in plaats van aan een specifieke gebruiker, biedt dus verschillende manieren om toegang te krijgen tot SQL Server: Als het gelicentieerde eindapparaat een laptop of tablet is die onderweg kan worden gebruikt, kan de betreffende gebruiker ook zelfstandig lokaal toegang krijgen tot de SQL Server - bijv. onderweg of thuisOffice - en niet alleen op de werkplek in het bedrijf. De Device CAL kan dus ook onderweg worden gebruikt.

Conclusie

Of de Device CAL voor SQL Server 2017 de betere toepassingsmogelijkheden biedt, hangt af van de typische bedrijfsworkflow. Dit beïnvloedt de beslissing bij de aankoop van de juiste client access-licenties voor SQL Server 2017, want zoals hierboven reeds vermeld, staat het Microsoft-licentiesysteem niet toe dat een Device CAL achteraf wordt gewijzigd in een User CAL of vice versa.

Naast het hoofdgebruik van de eindapparatuur waarvoor een licentie is verleend, moet ook rekening worden gehouden met het aantal werknemers: Want zodra verschillende medewerkers afwisselend gebruik maken van één en dezelfde computer om toegang te krijgen tot de SQL Server, ongeacht of deze intern of mobiel wordt gebruikt, biedt de Device-based licensing meer voordelen.

Koop gebruikte Device CALs voor Microsoft SQL Server 2017 in elk gewenst aantal in Wiresoft Online Shop

Device CAL's voor SQL Server 2017 zijn verkrijgbaar in de Wiresoft Online Shop voor slechts één enkele licentie, omdat de andere volumelicentievoorschriften niet van toepassing zijn op gebruikte software - zonder dat de aanduiding "gebruikt" wordt geassocieerd met nadelen bij het gebruik van de Device CAL's.

Wat zijn Device CAL's voor SQL Server 2017 als gebruikte licenties?

Device CAL's (en ook andere CAL-types) voor SQL Server 2017, zoals die door Wiresoft als gebruikte licenties worden aangeboden, zijn regelmatig bruikbare toegangslicenties voor één eindapparaat tegelijk, zoals ze ook in het Microsoft-licentieprogramma worden aangeboden; het verschil daarmee is dat ze voorheen behoorden tot een eindapparaatvolumelicentie voor SQL Server 2017, die werd gekocht door een bedrijf dat de onnodige individuele toegangslicenties of zelfs de volledige volumelicentie doorverkocht aan Wiresoft. Wiresoft heeft deze volumelicentie opgesplitst en omgezet in individuele licenties en vervolgens de resulterende Device CAL's gelabeld als gebruikte software. Zoals reeds gezegd, is een gebruikte Device CAL ondanks deze markering even bruikbaar als een nieuwe, omdat er geen slijtage is aan de software, maar ook geen andere beperking in functionaliteit of gebruiksduur.

Waarom zijn gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2017 veilig?

Gebruikte software zoals Device CALs voor SQL Server bij Wiresoft heeft niet alleen een prijsvoordeel voor onze klanten, maar is ook even veilig als nieuw - zonder verborgen beperkingen of risico's! Het is onmiddellijk voor u beschikbaar na het voltooien van het betalingsproces via onmiddellijke download en onmiddellijke licentieactivering met de bijgeleverde volumelicentiesleutel, inclusief de gebruikelijke kopersbeveiliging.

Waar komen Device CAL's voor SQL Server 2017 vandaan?

De Device Client Access Licenties voor SQL Server 2017 die door Wiresoft worden aangeboden, zijn afkomstig uit de licentie-inventarissen van bedrijven en organisaties. Voor deze geldt derhalve de geldige rechtspraak, die de handel in gebruikte software met Microsoft CAL's uitdrukkelijk toestaat, hetgeen ook herhaaldelijk door verschillende rechterlijke uitspraken is bevestigd.

Wat betekent dit voor u als Wiresoft klant?

Zowel de aankoop van gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2017 of andere licenties voor clienttoegang die door Wiresoft worden aangeboden als het gebruik ervan bieden rechtszekerheid, omdat noch u noch Wiresoft wettelijke bepalingen overtreedt. 

Uw voordelen bij het kopen van gebruikte CAL's voor SQL Server 2017

Device CAL's voor SQL Server 2017 als gebruikte software van Wiresoft bij of andere toegangslicenties bieden klanten om al deze redenen een voordelig alternatief voor aanbiedingen van de meeste andere aanbieders van licenties, juist omdat er geen beperkingen zijn door licentieschalen voor Device CAL's. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen welke SQL Server services u wilt licenseren op basis van het werkelijke gebruik in uw bedrijf, wat ook de kosten van server licensering verlaagt.

In de Wiresoft-onlineshop vindt u als Gebruikte Software-toegangslicenties niet alleen Device CAL's, maar ook bijbehorende User CAL's voor SQL Server 2017 - inclusief toegangslicenties van andere versies van MS SQL Server met de daarvoor benodigde serverlicenties. Op die manier vermindert u ook eventuele aanschafkosten voor nieuwere eindapparatuur of het risico van compatibiliteitsproblemen door afwijkende softwareversies.

Naast Device CAL's voor SQL Server 2017 vindt u in de Wiresoft Software Shop ook client-toegangslicenties en serverlicenties voor andere Microsoft-servers - opnieuw met alle voordelen van gebruikte software. Als u vragen hebt over Device CAL's voor SQL Server 2017 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën