Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL

€ 3.853,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10403
 • 359-06555
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
25x Device CALs voor MS SQL Server 2017 als gebruikte software Bij het licenseren van...meer
Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"

25x Device CALs voor MS SQL Server 2017 als gebruikte software

Bij het licenseren van Microsoft SQL Server 2017 in de standaardeditie is daarnaast een client access licentie in de vorm van SQL Server 2017 Device CAL's nodig voor het gebruik van de bijbehorende services: hiermee krijgt vijfentwintig individuele, geregistreerde eindapparaten de toegangsrechten voor de SQL Server. Bij deze vorm van server/CAL-licenties voor SQL 2017 Server bevat de serverlicentie namelijk geen daadwerkelijke gebruikersrechten; deze moeten apart worden aangeschaft, bijvoorbeeld in de vorm van een Device CAL voor een eindapparaat. Dit apparaat heeft dus alleen toegang tot de SQL Server via zijn eigen Device CAL.

Device CAL's voor SQL Server 2017 als gebruikte software van Wiresoft hebben hier een groot prijsvoordeel ten opzichte van de aanbiedingen als nieuw goed, en ze bieden bovendien het voordeel dat ze ook per stuk verkrijgbaar zijn. Gebruikte apparaatlicenties voor clienttoegang voor SQL Server 2017 hebben dezelfde functionaliteiten als de nieuwe licenties die beschikbaar zijn in het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma.

Profiteer van alle voordelen van MS SQL Server Standard 2017 met een gebruikte Device CAL

Naast vele optimalisaties bevat de SQL Server 2017 Standard Edition ook extra functies en mogelijkheden die kleinere en middelgrote bedrijven nu al meer flexibiliteit bieden bij het gebruik van systeemrelevante gegevens, evenals uitgebreide bescherming tegen ongeoorloofde toegang tot deze gegevens, die allemaal al beschikbaar zijn met een gebruikte Device CAL. Deze krachtige versie van Microsofts gegevensplatform beschikt ook over alle belangrijke database-, rapportage- en analysefuncties om te voldoen aan alle eisen van een modern, performant Relational Database Management System (RDMS). Met een client access-licentie voor SQL Server 2017 profiteert u onder meer van In-Database Advanced Analytics met zowel R als Python, inclusief interactieve visualisaties. Naast prestatieverbeteringen van de Master Data Services (MDS) en de Reporting Services (SSRS), zijn ook de volgende functies opgenomen:

 • Nieuwe database engine functies, waaronder verbeterde prestaties met CLR assemblies en adaptieve joins in adaptieve query verwerking
 • SQL Server Analysis Services (SSAS) verbeteringen met installatieopties voor tabelmodellen en Get Data for Power Query
 • SQL Server 2017 Integratiediensten (SSIS) met geoptimaliseerde schaalbaarheid en vereenvoudigde uitvoering op meerdere pc's, evenals ondersteuning voor hoge beschikbaarheid voor de schaalbare master
 • Gebruik van Linux met SQL Server 2017, evenals Java-toepassingen via de Java Database Connectivity Driver
 • SQL Server Machine Learning Services vervangen SQL Server R Services met ondersteuning voor Python

Gebruikte apparaat CAL's voor SQL Server Standard Edition 2017

Vergeleken met een ongebruikte licentie heeft een gebruikte Device CAL van Wiresoft geen verschillen in functionaliteit om alle services van de SQL Server 2017 Standard Edition te kunnen gebruiken. Met deze licentie per server/CAL kunnen vooral kleine en middelgrote bedrijven geld besparen:

Licenties voor SQL Server 2017 met serverlicenties plus CAL's

Licentiëring van SQL Server 2017 met een serverlicentie plus aanvullende Device CAL's wordt door Microsoft in de licentieregels gedefinieerd als een alternatieve optie voor de Standard Edition: dit licentiemodel wordt meestal aangeduid als Server/CAL-licentiëring. In tegenstelling tot core-gebaseerde licenties maakt het Microsoft licentiebeheer een onderscheid tussen de SQL-serverlicentie en de aanvullende licenties voor de afzonderlijke eindapparaten (of gebruikers): zo is bij server/CAL-licenties voor elke server waarop een SQL-serverinstantie moet worden uitgevoerd, een standaard SQL-serverlicentie 2017 vereist, plus een afzonderlijke toegangslicentie (Device CAL) voor de gelicentieerde SQL-server voor elk specifiek eindapparaat. Hoewel er twee CAL's bij de serverlicentie zijn inbegrepen, hebben deze alleen beheerdersrechten!

Alleen de gewone Device CAL geeft een pc, laptop, enz. toestemming om de SQL Server-functies van versie 2017 te gebruiken. De licentie voor clienttoegang voor eindapparaten bevat geen extra software die nog moet worden geïnstalleerd, maar alleen de toegangsrechten in een client/server-omgeving voor SQL Server 2017.

Versie compatibiliteit van Device CALs en SQL Server licentie moet in acht worden genomen

Met de Device CAL voor SQL Server 2017 krijgt een eindapparaat toegangsrechten voor SQL Server 2017, en ook voor oudere versies van SQL Server, bijv. 2016 (downgrade). Een eindapparaat dat is uitgerust met de Device CAL voor SQL Server 2017 kan echter geen toegang krijgen tot de hogere SQL Server-versie, zoals 2019 (upgrade). Daarom moet u bij de aanschaf van Device CAL's voor SQL Server 2017 altijd letten op de compatibiliteit van de serverlicentie en de toegangslicentie. Wiresoft biedt hier ook gebruikte Device CAL's aan voor voorgangers en opvolgers van SQL Server 2017.

Waarom is er de alternatieve licentieoptie met CAL's voor de SQL Server 2017 Standard Edition?

Voor de standaardedities van SQL Server versie 2017 biedt Microsoft op CAL gebaseerde licenties van apparaten of gebruikers naast licenties per cores. Deze vorm van SQL Server-toegangslicenties houdt rekening met de hardware van kleine en middelgrote ondernemingen, waarvan SQL Server vaak een lagere prestatie heeft met slechts één of enkele cores die voldoende zijn voor hun behoeften. Hier is server/CAL-licentiëring met de aankoop van apparaat-client-toegangslicenties vaak goedkoper dan serverlicentiëring per cores.

Naast de SQL Server-licentie worden in het Microsoft-licentiemodel twee soorten CAL's voor toegang tot SQL Server 2017 aangeboden:

 • SQL Server 2017 Device CAL: hiermee krijgt u toegangsrechten voor SQL Server op een speciaal Windows-eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon)
 • SQL Server 2017 User CAL: hiermee worden toegangsrechten voor SQL Server toegekend aan een specifieke, individuele gebruiker

Waar moet u rekening mee houden bij het licenseren van SQL Server 2017 met Device CALs?

Een Device CAL verleent toegangsrechten voor SQL Server 2017 aan één eindapparaat (device). Zodra de registratie is voltooid, kunnen deze rechten niet meer worden overgedragen naar een andere computer. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te wijzigen voor een Device CAL - van Device naar User CAL. Deze beperkingen voorkomen misbruik van Device CAL's en bieden tegelijkertijd meer veiligheid omdat ongeautoriseerde toegang tot SQL Server van een bedrijf zowel vanuit interne als externe bronnen wordt voorkomen.

Wat zijn de voordelen van Device CALs voor SQL Server 2017?

In principe verschilt de functionaliteit van een Device CAL niet van de User CAL voor SQL Server 2017. De typische mogelijkheden zijn in beide gevallen echter te zien in het type reguliere SQL Server-toegang: bedrijven verschillen bijvoorbeeld in het aantal werkplekken en ook in de workflow waarin een SQL Server wordt gebruikt: In KMO's gebruiken vaak vele werknemers beurtelings één eindtoestel om toegang te krijgen tot de SQL Server, terwijl in andere werkomgevingen één enkele gebruiker dit via totaal verschillende eindtoestellen doet.

De apparaatlicentie voor SQL Server 2017, die gebonden is aan een enkel eindapparaat dat geschikt is voor Windows - in plaats van aan een specifieke gebruiker, biedt dus verschillende manieren om toegang te krijgen tot de SQL Server: Als het gelicentieerde eindapparaat een mobiele laptop of tablet is, kan de betreffende gebruiker ook zelfstandig lokaal toegang krijgen tot de SQL Server - bijv. onderweg of in het thuiskantoor - en niet alleen op de werkplek in het bedrijf. De Device CAL kan dus ook onderweg worden gebruikt.

Conclusie

Of de Device CAL voor SQL Server 2017 de betere toepassingsmogelijkheden biedt, hangt af van de typische bedrijfsworkflow. Dit beïnvloedt de beslissing bij de aankoop van de juiste client access-licenties voor SQL Server 2017, want zoals hierboven reeds vermeld, staat het Microsoft-licentiesysteem niet toe dat een Device CAL achteraf wordt gewijzigd in een User CAL of vice versa.

Naast de voornaamste gebruikswijze van de eindapparatuur waarvoor een licentie is verleend, moet ook rekening worden gehouden met het aantal werknemers: Want zodra verschillende medewerkers afwisselend gebruik maken van één en dezelfde computer om toegang te krijgen tot de SQL Server, ongeacht of deze intern of mobiel wordt gebruikt, biedt apparaatgebaseerde licentiëring meer voordelen.

Koop een willekeurig aantal gebruikte Device CAL's voor Microsoft SQL Server 2017 in de Wiresoft Online Shop

Device CAL's voor SQL Server 2017 zijn in de Wiresoft Online Shop al verkrijgbaar vanaf één enkele licentie, omdat de andere volumelicentievoorschriften niet gelden voor gebruikte software - zonder dat de aanduiding "gebruikt" nadelen met zich meebrengt bij het gebruik van de Device CAL's.

Wat zijn Device CAL's voor SQL Server 2017 als gebruikte licenties?

Device CAL's (en ook andere CAL-types) voor SQL Server 2017, zoals die door Wiresoft als gebruikte licenties worden aangeboden, zijn gewone bruikbare toegangslicenties voor elk één eindapparaat, zoals ze ook in het Microsoft-licentieprogramma worden aangeboden; het verschil daarmee is dat ze voorheen behoorden tot een eindapparaatvolumelicentie voor SQL Server 2017, die werd gekocht door een bedrijf dat de onnodige individuele toegangslicenties of ook de volledige volumelicentie aan Wiresoft doorverkocht. Wiresoft heeft deze volumelicentie opgesplitst en omgezet in individuele licenties en vervolgens de resulterende Device CAL's gelabeld als gebruikte software. Zoals reeds gezegd, is een gebruikte Device CAL ondanks deze etikettering even bruikbaar als een nieuwe, aangezien er geen slijtage is aan de software, maar ook geen andere beperking in functionaliteit of gebruiksduur.

Waarom zijn gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2017 veilig?

Gebruikte software zoals Device CALs voor SQL Server bij Wiresoft heeft niet alleen een prijsvoordeel voor onze klanten, maar is ook net zo veilig als nieuwe - zonder verborgen beperkingen of risico's! Het is onmiddellijk voor u beschikbaar na het voltooien van het betalingsproces via onmiddellijke download en onmiddellijke licentieactivering met de bijgevoegde volumelicentiesleutel, inclusief de gebruikelijke kopersbeveiliging.

Waar komen Device CAL's voor SQL Server 2017 vandaan?

De Device Client Access Licenties voor SQL Server 2017 die door Wiresoft worden aangeboden, zijn afkomstig uit de licentie-inventarissen van bedrijven en organisaties. Voor deze geldt dus de geldige rechtspraak, die de handel in gebruikte software met Microsoft CAL's uitdrukkelijk toestaat, hetgeen ook herhaaldelijk door verschillende rechterlijke uitspraken is bevestigd.

Wat betekent dit voor u als Wiresoft klant?

Zowel de aankoop van gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2017 of andere licenties voor clienttoegang die door Wiresoft worden aangeboden als het gebruik ervan bieden rechtszekerheid, omdat noch u noch Wiresoft wettelijke bepalingen overtreedt. 

Uw voordelen bij het kopen van gebruikte CAL's voor SQL Server 2017

Device CAL's voor SQL Server 2017 als gebruikte software van Wiresoft met of andere toegangslicenties bieden klanten om al deze redenen een laaggeprijsd alternatief voor aanbiedingen van de meeste andere licentieaanbieders, juist omdat er geen beperkingen zijn door licentieschalen voor Device CAL's. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen welke SQL Server services u wilt licenseren op basis van het werkelijke gebruik in uw bedrijf, wat ook de kosten van server licensering verlaagt.

In de Wiresoft-onlineshop vindt u niet alleen Device CAL's als Used Software-toegangslicenties, maar ook bijbehorende User CAL's voor SQL Server 2017 - inclusief toegangslicenties van andere versies van MS SQL Server met de daarvoor benodigde serverlicenties. Dit vermindert ook eventuele aanschafkosten voor nieuwere eindapparatuur of het risico van compatibiliteitsproblemen als gevolg van verschillende softwareversies.

Naast Device CAL's voor SQL Server 2017 vindt u in de Wiresoft Software Shop ook client access licenties en server licenties voor andere Microsoft servers - ook hier met alle voordelen van gebruikte software. Als u vragen hebt over Device CAL's voor SQL Server 2017 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 PACK DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken