Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10015
 • 021-10609
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 89,90 * € 98,90 * (9,1% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Office 2019 voor macOs is de nieuwste versie van Microsofts beproefde software voor productief werken - met de krachtige, veelzijdige programma's voor het maken en vormgeven van teksten, complexe berekeningen en levendige presentaties en de veilige communicatie ervan, zowel intern met medewerkers als extern met zakelijke partners. De Standard editie van Office 2019 voor Mac biedt een breed portfolio aan gebruiksvriendelijke functies en mogelijkheden om alle typische taken in het dagelijkse kantoorleven efficiënt uit te voeren. Gebruik de uitgebreide tools in Word om professioneel teksten te maken, maak betekenisvolle tabellen met Excel en gebruik PowerPoint met zijn vele opties voor het illustreren en presenteren van je resultaten.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - de beproefde software voor zakelijke gebruikers

Office 2019 voor macO's is de nieuwste versie van de beproefde Microsoft-software voor productief werken - met de krachtige, veelzijdige programma's voor het maken en ontwerpen van teksten, complexe berekeningen, maar ook levendige presentaties en hun veilige communicatie, zowel intern met medewerkers als extern met zakenpartners.

De Standard Edition of Office 2019 voor de Mac biedt een breed scala aan gebruiksvriendelijke functies en mogelijkheden om u te helpen alle typische kantoortaken uit te voeren.

Gebruik de uitgebreide tools in Word voor professionele tekstcreatie, maak zinvolle tabellen met Excel en gebruik PowerPoint met de vele mogelijkheden om uw resultaten te illustreren en te presenteren.

In Office voor Mac kun je in deze drie programma's ook gebruik maken van de handige handsfree-functie. U kunt een tabletpen gebruiken of met de muis of vinger grafieken en formules direct in een document invoegen.

De geoptimaliseerde toegankelijkheidscontrole - beschikbaar in Word, Excel, PowerPoint en OneNote - biedt praktische suggesties om documenten begrijpelijker te maken voor alle betrokkenen en zo de samenwerking te verbeteren. En met uw persoonlijke digitale notitieboekje, OneNote, kunt u direct uw ideeën vastleggen en deze direct gebruiken in de juiste programma's.

Daarnaast kunt u Outlook gebruiken om het dagelijkse aantal e-mails nog efficiënter te organiseren, voor een snellere en betere communicatie met uw zakenpartners en collega's.

Bewezen eigenschappen zoals het voorkomen van gegevensverlies beschermen tegen het verlies van belangrijke gegevens, aangevuld met uitgebreide beveiligingsvoorschriften die u in staat stellen om individuele toegangsrechten tot documenten toe te kennen, evenals het naleven van de geldende EU-voorschriften inzake gegevensbescherming.

Met de aanschaf van het Office van de huidige Standard 2019 voor Mac krijgt u alles wat u nodig hebt voor professioneel, collaboratief documentwerk en het delen van documenten - vooral in de cloud. Alle meegeleverde Office applicaties zijn ook beschikbaar als Office Web Apps voor mobiel gebruik op de iPhone.

De Office Mac 2019 Standard Edition is alleen verkrijgbaar bij Standard als onderdeel van een volumelicentieovereenkomst - in de Wiresoft Software Shop kunt u hem ook kopen als een speciale laaggeprijsde enkelvoudige licentie! Het volgende gedetailleerde overzicht beschrijft alle voordelen die u krijgt door de aankoop van Microsoft Office Mac 2019 Standard.

Nog meer gebruiksgemak in de Office Mac 2019 Standard

De 2019 Office Suite voor macOS overtuigt in de Standard niet alleen door de nieuwe programmafuncties, maar ook door een optimalisatie van de tot nu toe bekende functies, die bijdragen aan een nog hogere gebruiksvriendelijkheid. Toegankelijkheid is een topprioriteit in Office 2019 voor Mac - zowel voor de gebruiker zelf als voor geadresseerden of medewerkers van documenten.

Als gebruiker van Office Standard 2019 voor de Mac profiteert u zelf van de extra opties die beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in het gedeelte "Gebruiksgemak": Dit zijn onder andere de opties voor geluidssignalen, met een breed scala aan tonen onder "Geef feedback met geluid". Word in Office Mac 2019 biedt ook donkergrijze en zwarte achtergronden voor subtielere achtergronden die u in staat stellen om met meer concentratie te werken, evenals tekst-naar-spraakfunctionaliteit voor het voorlezen van inhoud tijdens het werken of onderweg.

Zoals gezegd biedt de freehand tool voor Word, Excel en PowerPoint u een hele reeks mogelijkheden om uw tekeningen en schetsen uit de vrije hand en in meerdere kleuren in een document in te voegen, inclusief verschillende effecten - afhankelijk van het eindapparaat met een pen (tablet), vinger (touchscreen) of zelfs met de muis (desktop-pc). Zo kunt u zinvolle diagrammen en formules maken die uw eigen ideeën perfect tot uitdrukking brengen.

Om de leesbaarheid van uw documenten voor medewerkers en externe geadresseerden te vergroten, zijn alle programma's voorzien van functies om de toegankelijkheid te optimaliseren. Naast de ondersteuning van internationaal geldende normen omvat dit ook praktische suggesties voor het ontwerp. Wanneer u op het tabblad "Toegankelijkheid controleren" klikt, geeft het betreffende programma een lijst met fouten en waarschuwingen weer, evenals tips en aanbevelingen om deze te corrigeren of te elimineren. Wanneer u via Outlook naar internationale ontvangers stuurt, kunt u nagaan of ze op dat moment aanwezig zijn door onder andere de tijdzone te controleren.

Om de gezamenlijke bewerking van documenten en bestanden door meerdere medewerkers toegankelijker te maken, is de Microsoft cloudservice OneDrive in Office 2019 voor de Mac beschikbaar; dit maakt gelijktijdige toegang tot gegevens, inclusief realtime updates, mogelijk vanaf elke locatie. Uitgebreide toegangs- en wijzigingsrechten zorgen ervoor dat zelfs kritieke gegevens en informatie veilig via de cloud kunnen worden uitgewisseld.

Verdere innovaties van de Office 2019 voor Mac Office in een oogopslag

In Office Mac 2019 Standard zijn er naast de reeds genoemde optimalisaties een aantal nieuwe functies in Word, Excel, PowerPoint en Outlook:

 • Word 2019 maakt het maken van tekst eenvoudiger met een aantal handige tools, zoals de "Check"-functie, waarmee gebruikers direct vreemde woorden of zinnen kunnen opzoeken zonder een browservenster te openen. Ze kunnen ook gebruik maken van de zoekfunctie voor onderzoeksthema's, en Microsoft Academic Search is ook beschikbaar voor dit doel. Dit vergemakkelijkt ook een correcte aanhaling.
 • Excel 2019 biedt nu ook real-time samenwerking, waardoor gebruikers synchroon kunnen werken op spreadsheets. Daarnaast zijn er nieuwe mogelijkheden voor illustraties bij de kaart en trechterkaarten. Excel biedt nu ook PowerPivot en PowerQuery uitbreidingen aan. Ook nieuw in Excel is de integratie van Data Loss Protection voor het vinden van vertrouwelijke gegevens, zoals creditcardnummers en dergelijke, evenals tekstketting.
 • PowerPoint 2019 biedt nieuwe visuele effecten voor het animeren van presentaties: Zooms en morphing overgangen verhogen de dynamiek van de volgorde van de dia's. Daarnaast zijn er nieuwe pictogrammen, SVG-vectorbestanden en 3D-modellen beschikbaar ter illustratie, die ook kunnen worden bewerkt. Om tekstpassages te markeren, kan de eerder bekende tekstmarkering van Word ook in PowerPoint worden gebruikt.
 • Outlook 2019 bevat nieuwe praktische functies voor het beheer van e-mail: Zo is er een intelligente tool die e-mails automatisch sorteert op basis van hun belang en relevantie, en met de tekst-naar-spraakfunctie kunnen e-mails ook hardop worden voorgelezen, wat vooral handig is bij gebruik van de iPhone. Bovendien zorgt de beproefde Data Loss Protection - DLP - ervoor dat kritieke gegevens worden beschermd tegen toegang door onbevoegden.

Andere exclusieve functies in Office Mac 2019 Standard

Kopers van de Office Standard Edition voor Mac 2019 hebben naast de reeds genoemde functies toegang tot een aantal extra functies die met name het beheer en de controle voor beheerders eenvoudiger maken en ook voor meer veiligheid zorgen.

Volume Licentie Key - VLK - voor activering van de Office Mac 2019 Standard

Aangezien de Office 2019 Standard voornamelijk beschikbaar is als volumelicentie voor grotere bedrijven, is de Volume License Key voor Beheerders een hulpmiddel om de automatische activering en het beheer van MS Office te vergemakkelijken.

Groepsbeleid - met richtlijnen voor meer veiligheid

Het Groepsbeleidsobject - GPO - biedt beheerders een effectief groepsbeleid waarmee Office 2019 voor Mac kan worden beveiligd via ADMX-sjablonen, inclusief controle van updates en macro's in documenten, voor een betere beveiliging.

Gebruik van de Office Mac 2019 Standard met Terminal Services / Remote Desktop Services

DeOffice Mac 2019 Standard bevat de optie om alle programma's te gebruiken via een Terminal of Remote Desktop Server, waardoor je ook oudere Macs kunt gebruiken. De Office omvat ook een tweede gebruiksrecht voor een mobiel Mac-apparaat van de geautoriseerde gebruiker.

Telemetrie App

De Telemetrie-app, die standaard is ingeschakeld op de Mac in Office Standard 2019, is een hulpmiddel dat de gebruikerservaring verbetert. Telemetrie stuurt technische gegevens (telemetriegegevens) over het gebruikte besturingssysteem naar Microsoft.

Update controle voor Office

De updatecontrole biedt verschillende opties voor functie- of functie-updates en veiligheidsgerelateerde kwaliteitsupdates (patches en hotfixes) bij activering: Minder belangrijke functie-updates kunnen bijvoorbeeld worden genegeerd, terwijl essentiële updates tot 5 weken kunnen worden uitgesteld.

Algemene systeemvereisten voor Microsoft Office Mac 2019 Standard

De onderstaande systeemvereisten zijn van toepassing op de MS Office Mac 2019 Standard en alle andere Mac-edities, maar er kunnen aanvullende vereisten zijn.

 • Besturingssysteem: een versie van de laatste drie macOS-besturingssystemen
 • Bewerker: Intel
 • Werkgeheugen: minstens 4 GB RAM
 • Harde schijf: ten minste 10 GB beschikbare opslagruimte in HFS+ (macOS Extended) of APFS-formaat.
 • Schermresolutie: 1.280 x 800 pixels

Wat moet ik doen als ik de Office Mac 2019 Standard installeer?

Aangezien Apple sinds macOS 10.5 standaard 64-bits ondersteunt, is het aan te raden om deze versie te gebruiken. De Office wordt uitsluitend geïnstalleerd met het Click2Run-installatieprogramma ("click and go" bestand).

Wat zijn de voorwaarden voor het verlenen van licenties voor Microsoft Office Mac 2019 Standard?

De Standard van Microsoft Office Mac 2019 is gelicentieerd voor een specifiek apparaat - desktop PC, laptop, etc. Het omvat ook de installatie van een kopie op een netwerkserver voor gebruik op afstand of Virtual Desktop Infrastructure (VDI) met het gelicentieerde apparaat. Voorwaarde is de installatie van de bijbehorende Microsoft-software.

Koop Microsoft Office Mac 2019 Standard goedkoop in de softwarewinkel van Wiresoft

De Microsoft Office 2019 Standard Edition voor Mac - meestal alleen beschikbaar als volumelicentie - is ook verkrijgbaar bij Wiresoft als een enkele licentie, en tegen een bijzonder lage prijs - inclusief deze voordelen:

 • Onmiddellijk na de betaling is uw enkele licentie van Office Mac 2019 Standard beschikbaar als een Electronic Software Download (ESD) voor installatie op uw Mac.
 • De Microsoft Office Mac 2019 Standard die in de Wiresoft Shop is aangeschaft, is een enkele licentie die oorspronkelijk deel uitmaakte van een volumelicentie.
 • Voor alle beschikbare Microsoft Office licenties zal Wiresoft u een softwareproduct leveren dat uitsluitend bedoeld is voor uw gebruik.
 • De oorspronkelijk geïnstalleerde software van de eerste gebruiker werd bij de verkoop aan Wiresoft verwijderd, zodat de bijbehorende Office weer 100% gratis en bruikbaar is.
 • Al deze individuele licenties van eerdere volumelicenties zijn vóór de verkoop door Wiresoft grondig getest op hun absolute bruikbaarheid.
 • Als gerenommeerde software reseller biedt Wiresoft geen proefversies aan die geldig zijn voor een beperkte periode of die slechts een beperkte bruikbaarheid hebben.
 • Bij elke licentieaankoop bij Wiresoft kunt u er absoluut zeker van zijn dat u een origineel Microsoft-product koopt - in overeenstemming met alle wettelijke voorschriften.
Als u vragen heeft over de aanschaf van een licentie voor Microsoft Office Mac 2019 Standard, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.
Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
3 mrt. 2021

Tutto molto bene consigliato per tutti

Super

4 okt. 2020

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

19 jan. 2020

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën