Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCEL 2010 MICROSOFT EXCEL 2010
Download Microsoft Excel 2010 Koop nu Microsoft Excel 2010! (Spreadsheet) Microsoft Excel is een van de beste spreadsheetprogramma's ter wereld. Maak uw eigen tabellen met Microsoft Excel 2010 en maak uw dagelijkse werk gemakkelijker met...
€ 17,90 *
MICROSOFT EXCEL 2013 MICROSOFT EXCEL 2013
Microsoft Excel 2013 als aankoopversie De huidige versie van het beproefde en krachtige spreadsheetprogramma Microsoft Excel 2013 maakt indruk met zijn talrijke nieuwe en praktische functies die de gegevensanalyse naar een nieuw niveau...
€ 21,90 *
MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
Microsoft Excel 2021 als één enkele licentie Microsoft Excel is ook in de huidige versie 2021 de tot nu toe onovertroffen spreadsheetsoftware voor het maken van complexe commerciële en statistische berekeningen, aangevuld met een...
€ 85,90 *
MICROSOFT EXCEL 2016 MICROSOFT EXCEL 2016
Microsoft Excel 2016 - het efficiënte rekenprogramma voor één gebruiker Excel 2016 , het klassieke Microsoft-programma voor het maken van complexe berekeningen, biedt in de huidige versie weer veel functies en tools om het dagelijkse...
€ 42,90 *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
Microsoft Excel 2019 als enkele licentie Microsoft Excel is in de huidige versie 2019 nog steeds de onovertroffen spreadsheetsoftware voor het maken van complexe commerciële en statistische berekeningen, aangevuld met een breed scala aan...
€ 51,90 *

Microsoft Excel: Gegevensbeheer en -analyse gemakkelijk gemaakt

Ontdek hoe Microsoft Excel je kan helpen om gegevens efficiënt te organiseren en te analyseren en om zinvolle rapporten te maken. Dit artikel geeft inzicht in de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft Excel om je spreadsheets te optimaliseren.

Gebruikersinterface en gegevensbeheer

De gebruikersinterface van Microsoft Excel is gebruiksvriendelijk ontworpen en biedt een duidelijke structuur voor eenvoudige navigatie. Ontdek de werkbalken en menu's om moeiteloos spreadsheets te maken en op te maken en gegevens overzichtelijk te organiseren.

Formules en functies

Microsoft Excel biedt een uitgebreide reeks formules en functies voor geautomatiseerde berekeningen. Gebruik voorgedefinieerde functies om complexe analyses uit te voeren en maak het werken met getallen eenvoudiger met intelligente auto-aanvulling.

Grafieken en visualisatie

Geef je gegevens expressieve kracht met Microsoft Excel door zinvolle grafieken en visualisaties te gebruiken. Kies uit verschillende soorten grafieken en pas ze eenvoudig aan om je informatie op een overtuigende manier te presenteren.

Gegevensanalyse en filterfuncties

Microsoft Excel biedt krachtige hulpmiddelen voor het analyseren van gegevens. Gebruik filterfuncties om snel relevante informatie te extraheren en voer draaitabelanalyses uit om dieper inzicht in je gegevens te krijgen.

Samenwerking en cloudintegratie

Optimaliseer de samenwerking met Microsoft Excel door naadloze integratie met de Microsoft 365 Cloud. Deel werkmappen in realtime en maak gelijktijdige bewerking van gegevens mogelijk. Dankzij cloudsynchronisatie werk je altijd met de meest actuele informatie.

Efficiënt gegevensbeheer

Beheer je gegevens efficiënt met de krachtige functies van Microsoft Excel. Sorteer, filter en groepeer gegevens om je tabellen overzichtelijk te ordenen. De snelle analysefunctie geeft ook direct inzicht in je gegevens.

Integratie van extensies en add-ons

Pas je Microsoft Excel-ervaring aan met extensies en add-ons. Download ze uit de Microsoft Store om extra functies en tools te krijgen die je werkprocessen optimaliseren.

Updates en ondersteuning

Houd Microsoft Excel up-to-date door regelmatig te controleren op updates. De voortdurende verbeteringen brengen niet alleen nieuwe functies, maar ook beveiligingsupdates. Als je vragen of problemen hebt, staat de Microsoft Helpdesk tot je beschikking.

Over het algemeen biedt Microsoft Excel een uitgebreide oplossing voor gegevensbeheer en -analyse. Met een gebruiksvriendelijke interface, krachtige functies en naadloze integratie is het de ideale toepassing voor het efficiënt verwerken van gegevens en het maken van zinvolle rapporten.

Categorieën