Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCEL 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2013

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10033
 • 065-07304
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


De huidige versie van het beproefde en krachtige spreadsheetprogramma Microsoft Excel 2013 maakt indruk met zijn vele nieuwe en praktische functies, die de analyse van gegevens naar een nieuw niveau tillen. Zakelijke gebruikers, maar ook studenten en scholieren, profiteren van de krachtige functies voor het verwerken van gegevens, evenals van de diverse opties om deze informatief te presenteren volgens verschillende aspecten. Dankzij de intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface van Microsoft Excel 2013 kunnen zelfs onervaren gebruikers snel en eenvoudig met het programma aan de slag.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCEL 2013"

Microsoft Excel 2013 als aankoopversie

De huidige versie van het beproefde en krachtige spreadsheetprogramma Microsoft Excel 2013 maakt indruk met zijn talrijke nieuwe en praktische functies die de gegevensanalyse naar een nieuw niveau tillen. Zakelijke gebruikers, maar ook studenten en leerlingen profiteren van de krachtige functies voor de verwerking van gegevens, evenals van de vele mogelijkheden om deze op verschillende aspecten op een informatieve manier te presenteren. De intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van Microsoft Excel 2013 maakt het zelfs voor onervaren gebruikers mogelijk om snel en eenvoudig aan de slag te gaan.

Een van de hoogtepunten van Excel 2013 is de Flash Preview-functie: deze herkent automatisch patronen in tabellen en doet suggesties voor automatische toevoegingen. Daarnaast biedt Microsoft Excel 2013 niet alleen het nieuwe Strict Open XML-bestandsformaat met de .xlsx-extensie, maar ook een compatibiliteitsmodus om het gebruik van oudere Excel-documenten te garanderen.

Technisch gezien biedt de Excel 2013-versie het voordeel dat deze nog steeds onder Windows 7 of Windows Server 2008 draait. Dit betekent dat de software ook op oudere computers kan worden gebruikt - een voordeel voor met name particuliere gebruikers en zelfstandigen, maar ook voor kleinere bedrijven die op zoek zijn naar een economische oplossing voor hun softwarebehoeften.

Excel 2013 biedt ook de mogelijkheid om Microsoft SkyDrive te gebruiken om Excel-werkbladen en -sheets online op te slaan, zodat ze ook in de cloud beschikbaar zijn en door andere gebruikers via SharePoint kunnen worden gedeeld en bewerkt.

Excel 2103 is verkrijgbaar bij Wiresoft tegen een redelijke prijs als stand-alone programma in de gekochte versie. Het volgende overzicht geeft de belangrijkste kenmerken en uitbreidingen van Excel 2013 weer.

Excel 2013 - Presentatie van de belangrijkste nieuwe functies

De 2013 Standard van de beproefde spreadsheetsoftware heeft nieuwe tools die gebruikers nog beter ondersteunen bij het verwerken en analyseren van grote hoeveelheden gegevens. Zo herkent Excel 2013 bijvoorbeeld patronen tijdens de verwerking van datasets, stelt het geschikte schema's voor en biedt het tools voor directe verwerking.

Wizards vergemakkelijken het gebruik van Excel 2013

Zelfs de basisinstellingen van Excel 2013 zijn zo ontworpen dat de functies duidelijk geordend zijn en dankzij een aantal voorinstellingen kunnen veel configuraties automatisch worden overgenomen bij het maken van nieuwe werkbladen, wat tijd bespaart bij het werken met de software. Gebruikers vinden er sjablonen voor formulieren en rapporten, maar ook voor budgetten en kalenders en andere.

Het programma detecteert ook terugkerende patronen in de verwerking van gegevens en stelt deze automatisch beschikbaar, en biedt nog meer overtuigende weergaven van gegevens om de interpretatie ervan vanuit individueel oogpunt te vergemakkelijken, enzovoorts:

 • Snelle analyse: De optie van onmiddellijke gegevensanalyse maakt het mogelijk om onmiddellijk een grafiek of tabel te maken van bestaande gegevens in slechts twee stappen. De preview geeft de geselecteerde gegevens weer in een voorwaardelijk formaat, bijvoorbeeld in de vorm van sprinklijnen of grafieken.
 • Flash Preview: De Flash Fill Assistant neemt het over zodra hij heeft herkend welk proces een gebruiker gaat uitvoeren. De gebruiker voert vervolgens de overige gegevens volledig in, volgens het patroon dat hij in de gegevens heeft herkend. Hierdoor kunnen de gegevenskolommen in één stap worden ingevuld.
 • Grafiekaanbevelingen: Deze Excel-functie beveelt de meest geschikte grafiektypes aan op basis van de bestaande gegevens en vergelijkt deze. Gebruikers hoeven dan alleen nog maar de grafiek te selecteren die het beste past bij hun voorkeurspresentatie. Grafiekdata plakjes: Deze tool maakt het veel gemakkelijker om gegevens in query's en andere Excel-spreadsheets te bekijken. De data slices, die voorheen alleen beschikbaar waren in PivotTable data, zijn veel eenvoudiger in te stellen en te gebruiken, en ze geven het huidige filter weer, zodat gebruikers altijd weten naar welke gegevens ze apart kijken.
 • Een apart venster voor elke werkmap: in plaats van tussen twee tabbladen heen en weer te klikken, kan Excel 2013 elke werkmap in een apart venster weergeven. Dit maakt het veel gemakkelijker om aan twee werkboeken tegelijk te werken, vooral bij gebruik van een tweede beeldscherm.

Krachtige gegevensanalyse in Excel 2013

Bovenal biedt Excel 2013 krachtige tools en functies om gegevens efficiënt te verwerken en te gebruiken:

 • Draaibare tafel Wizard: Het maken van een draaibare tafel is nu nog eenvoudiger met Excel 2013, omdat het programma verschillende suggesties doet over hoe de geselecteerde gegevens samen te vatten, deze suggesties worden aangevuld met een preview van de lay-out, zodat gebruikers alleen het juiste type hoeven te selecteren dat overeenkomt met hun gewenste presentatie.
 • Complexe draaitafels maken: In Excel 2013 is het nu mogelijk om op basis van meerdere tabellen draaitafels te maken en kunnen ook relaties tussen de afzonderlijke tabellen worden gemaakt.
 • Gebruik de veldlijst bij het maken van verschillende lay-outs van PivotTables: Met een enkele veldlijst is het nu mogelijk om in Excel 2013 de layout te maken voor een PivotTable waarvoor niet alleen één maar nu ook meerdere tabellen kunnen worden gebruikt. De veldlijst vereenvoudigt de volgende stappen: Het vinden van de velden die gebruikt moeten worden voor een PivotTable, het toevoegen van meer tabellen door over te schakelen naar een nieuw Excel-datamodel, en het navigeren door alle corresponderende tabellen.
 • Power Query: Gebruikers van MS Office Professional Plus 2013 kunnen Power Query gebruiken om verbanden te leggen tussen gegevens uit de openbare en interne gegevensbronnen van een bedrijf.
 • Neem ook andere gegevensbronnen op: In Excel 2013 kunnen gegevens ook uit andere bronnen worden geïmporteerd in de vorm van tabellen of draaitabellen; zo kunnen bijvoorbeeld gegevensfeeds zoals OData, Windows Azure DataMarket en SharePoint en die van OLE DB-aanbieders worden gebruikt.
 • MDX Queries: Met deze functie kunt u relaties leggen tussen tabellen uit verschillende bronnen, inclusief die welke gekoppeld zijn aan een online analytische verwerkingskubus (OLAP), voor analyse zonder deze te hoeven consolideren in een enkele tabel.
 • Tijdlijnfunctie: In plaats van data uit PivotTables of PivotCharts alleen op datumwaarden te kunnen groeperen, zoals voorheen het geval was, kunt u met Excel 2013 deze data nu interactief filteren en op een tijdlijn weergeven voor verschillende tijdsperiodes.
 • Drilldown, Drillup en Crossdrill: Deze functies maken het gemakkelijker om te navigeren naar de verschillende niveaus van PivotTable of PivotChart hiërarchieën: Met Drilldown kunt u bijvoorbeeld detailniveaus op een meer gedifferentieerde manier weergeven, terwijl u met Drillup naar een hoger niveau kunt navigeren.

Nieuw Excel-bestandsformaat Strikt open XML

Excel 2013 heeft ook een nieuw bestandsformaat genaamd "Strict Open XML Workbook" en de extensie .xlsx, waarin gegevens nu kunnen worden geopend en opgeslagen. Onder andere tabellen geformatteerd met .xlsx hebben het voordeel dat ISO8601 datumwaarden ook gelezen en geschreven worden, waardoor ook het schrikkeljaarprobleem voor het jaar 1900, dat bekend is van eerdere versies, wordt opgelost.

Nieuwe grafiektools in Excel 2013

Naast de hierboven beschreven knop "Aanbevolen grafieken", die grafieken suggereert op basis van de huidige selectie van gegevens en die de voorkeursgrafieken zijn voor hun presentatie, bevat Excel 2013 ook een aantal andere functies voor het bewerken van grafieken. Deze omvatten drie nieuwe geïntegreerde grafiekknoppen die het nog gemakkelijker maken om typische elementen zoals titel, label en formaat te wijzigen:

 • Met het plus-symbool kunnen de afzonderlijke diagramelementen worden ingesteld. Er kunnen ook andere opties worden weergegeven.
 • Het penseelsymbool biedt instelmogelijkheden voor verschillende kaartstijlen en kleuren.
 • Met het filtersymbool kunnen vervolgens gegevens worden geselecteerd die in het bestaande diagram moeten worden weergegeven.
 • Gegevensetiketten: Voor bepaalde gegevenspunten kunnen nu teksten worden ingevoegd, die niet alleen bij te werken zijn, maar ook intact blijven wanneer het grafiektype wordt gewijzigd. Deze kunnen ook worden gekoppeld aan hun datapunten met behulp van hulplijnen.
 • Animatie van diagrammen: Wijzigingen in de brongegevens in Excel 2013 kunnen nu in geanimeerde vorm worden weergegeven en gevolgd.

Gebruik van Excel 2013 met online functies

Door gebruik te maken van de Microsoft online diensten SkyDrive en SharePoint biedt Excel 2013 ook enkele specifieke webfuncties. Dit opent ook volledig nieuwe mogelijkheden voor samenwerking, bijvoorbeeld door toe te staan dat werkbladen e.d. online worden opgeslagen en gedeeld:

 • Real-time samenwerking: Ongeacht de locatie of het gebruikte apparaat kunnen alle deelnemers in realtime samenwerken aan een werkblad.
 • Excel-werkbladen delen via Lync: Lync-gebruikers gebruiken Excel-bestanden zelfs tijdens een online vergadering en kunnen deze delen met andere deelnemers.
 • Maak Excel-gegevens beschikbaar op een website: Gebruikers kunnen werkbladen of delen daarvan inbedden in een webpagina. Dit maakt ze beschikbaar voor andere medewerkers, die de gegevens kunnen openen en gebruiken met hun Excel-programma.

Systeemvereisten voor Microsoft Excel 2013

De Office Software Excel 2013 kan worden gedownload in twee versies: 32-bits en 64-bits. De 64-bits versie wordt automatisch geïnstalleerd, maar op een 32-bits besturingssysteem met een x86-processor kan alleen de 32-bits versie worden geïnstalleerd.

Afhankelijk van de gekozen versie kunnen de individuele hardware-eisen - bijvoorbeeld op het gebied van RAM - dus verschillen. De volgende minimumeisen moeten in acht worden genomen:

 • besturingssystemen: Windows 7 tot en met Windows 10, Windows Server 2008 tot en met 2012 R2
 • Processor: ten minste 1 GHz, x86 of 64-bits processor
 • Werkgeheugen: minstens 1 GB (32 Bit) of 2 GB 64 Bit)
 • Harde schijf: minstens 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.024 x 576, grafische kaart met directe X10-versnelling

Koop Excel 2013 goedkoop bij Wiresoft als enkel programma

In de Wiresoft software shop kunt u Excel 2013 als laaggeprijsde aankoopversie krijgen - zonder abonnementsverplichting. Naast de fantastische prijs voor een gebruikte software, die afkomstig is van een volumelicentie, profiteert u van al deze voordelen:

 • Excel 2013 is beschikbaar bij Wiresoft als single user software - zonder de andere Office.
 • Deze Excel-softwarelicentie maakte deel uit van een grotere volumelicentie, die anders alleen in bedrijven wordt gebruikt; als zogenaamde gebruikte software is het dus veel goedkoper bij Wiresoft!
 • Bij verkoop aan Wiresoft werd de Excel-software - indien gebruikt - op de vorige computer verwijderd, zodat de licentie nu weer 100% gratis en bruikbaar is.
 • Elke gebruikte Excel-software is vóór de verkoop door Wiresoft getest om er zeker van te zijn dat deze zonder problemen opnieuw kan worden gebruikt.
 • Als serieuze software reseller biedt Wiresoft geen testversies aan die geldig zijn voor een beperkte periode of die een beperkte functionaliteit hebben.
 • Wanneer u een licentie koopt in de Wiresoft Shop, kunt u er zeker van zijn dat u niet alleen een origineel Microsoft-product koopt, maar ook dat uw aankoop in overeenstemming is met de geldende wettelijke voorschriften voor de handel met gebruikte software.

Als u vragen heeft over de aankoop van Microsoft Excel 2013 of andere Microsoft Office, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of hier in de chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCEL 2013"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCEL 2013"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën