Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT WORD 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2013

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10121
 • 021-10257
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Met Microsoft Word 2013 hebben gebruikers toegang tot een uitgebreid herziene versie van de klassieke tekstverwerkingssoftware - voor het professioneel maken van documenten op kantoor, op school, op de universiteit of in de privésfeer. Het brede scala aan functies van Microsoft Word 2013 maakt het zowel voor ervaren gebruikers als voor beginners gemakkelijk om zonder voorkennis in een handomdraai duidelijk gestructureerde doorlopende teksten, brieven en andere soorten geschreven documenten te maken. Een uitgebreide portfolio met praktische functies ondersteunt gebruikers bij het maken van teksten, zoals de automatische spellingcontrole of de opmaaktools, inclusief vele sjablonen. De intuïtieve gebruikersinterface van Microsoft Word 2013 is ook bijzonder gebruiksvriendelijk en maakt het programma meteen gemakkelijk te gebruiken. Dankzij de compatibiliteit met Windows 7 kan MS Word 2013 ook worden gebruikt op veel oudere PS.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT WORD 2013"

MS Word 2013 - veelzijdige mogelijkheden voor eenvoudige tekstverwerking, ook als zelfstandig programma

Met Microsoft Word 2013 hebben gebruikers de beschikking over een uitgebreid herziene versie van de klassieke tekstverwerkingssoftware - voor de professionele creatie van documenten op kantoor, maar ook op school, op de universiteit of in het privéleven. Het brede scala aan functies van Microsoft Word 2013 maakte het zowel voor ervaren gebruikers als voor beginners gemakkelijk om zonder voorkennis in een handomdraai duidelijk gestructureerde doorlopende teksten, brieven, maar ook andere soorten schriftelijke documenten te schrijven.

Een uitgebreid portfolio van praktische functies, die gebruikers ondersteunen bij het maken van tekst, zoals automatische spellingcontrole of opmaakhulpmiddelen, waaronder veel sjablonen. Bovendien maakt de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van Microsoft Word 2013 het bijzonder gemakkelijk om het direct te gebruiken. Dankzij de compatibiliteit met Windows 7 kan MS Word 2013 ook op veel oudere PS worden gebruikt.

Naast de bekende hulpmiddelen uit eerdere Word-versies, die geoptimaliseerd zijn, biedt Word 2103 een bijzonder duidelijke indeling van alle beschikbare tekstopties in het herziene lint. Aangevuld met vele nieuwe functies en mogelijkheden, die onder andere de leesbaarheid verbeteren en ook het gezamenlijk werken aan teksten in de cloud ondersteunen, biedt de software ook het gebruik op tablets en smartphones via touch-optimalisatie.

Word 2103 is verkrijgbaar bij Wiresoft - bijzonder praktisch - als een enkel programma voor individuele gebruikers. Hiermee ontvangt u Word met hetzelfde functionele bereik als het programma dat in de Office Suite 2013 is opgenomen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste functies en uitbreidingen.

Ontdek alle belangrijke nieuwe functies in Word 2013 met slechts een paar klikken

Iedereen die gewoonweg alle belangrijke nieuwe functies in Word 2013 wil leren kennen, vindt ze meteen bij het openen van het programma. Door op F1 te klikken, opent het Word helpsysteem, waar gebruikers het helponderwerp "Innovaties in Word 2013" vinden onder "Eerste stappen" met een samenvatting van de belangrijkste nieuwe functies in Word 2013. Deze zijn onder andere

 • Wanneer Word wordt gestart, wordt in de linkerkolom een lijst van alle laatst gebruikte documenten weergegeven. Als een document daar niet voorkomt, kan de lijst worden uitgebreid door te klikken op "Meer documenten openen".
 • Het nieuwe tabblad Design (Lay-out) bevat alle ingebouwde thema's en stijlen in Word 2013, inclusief opdrachten om de beschikbare thema's aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.
 • "Welkom terug": Word onthoudt de plaats in een document waar een gebruiker het laatst heeft gewerkt. Door op de welkomstboodschap te klikken, wordt deze direct weergegeven.
 • Een nieuwe "Simple Markup" bewerkingsweergave accentueert de correcties met een subtiele eenvoudige lijn aan de rand. Door op deze regel te klikken kunt u schakelen tussen de "Simple Markup"-weergave en de weergave van alle markeringen.
 • De koppen die zijn geformatteerd met behulp van een geïntegreerd formaat sjabloon kunnen zowel uitgebreid als verkleind worden weergegeven: Door op de pijl links te klikken wordt de bijbehorende tekst getoond of verborgen.
 • PDF-documenten kunnen direct in Word 2013 worden geopend en worden omgezet in bewerkbare Word-bestanden. Na bewerking kunnen ze weer worden opgeslagen in PDF-formaat.
 • Wanneer u een document opent dat is gemaakt met een eerdere versie van Word, geeft Word 2013 dit weer in de compatibiliteitsmodus. Dit maakt het mogelijk om het document te bewerken zonder gebruik te maken van de nieuwe Word-functies, zodat u het document kunt blijven bewerken met de oudere versie van Word.

Daarnaast zijn er nog vele andere functies voor de integratie van foto's en afbeeldingen, geconcentreerd lezen, online samenwerking en gebruik op touch-apparaten:

Real-time layout in Word 2013

Het invoegen en plaatsen van afbeeldingen en grafieken in een Word-document wordt in de versie van 2013 met de verschillende lay-outfuncties nog eenvoudiger en duidelijker:

 • Lay-out opties worden weergegeven in de vorm van een pictogram zodra een afbeelding of iets dergelijks in een document wordt ingevoegd en kunnen worden geopend door erop te klikken. Er zijn nu verschillende instellingen beschikbaar om de weergave van het beeld en de tekststroom nauwkeurig aan te passen.
 • Hiervoor biedt de live-layout een real-time preview, die direct het resultaat van de geselecteerde instellingen toont, die vervolgens desgewenst direct weer ongedaan kan worden gemaakt.
 • De nieuwe uitlijningsregels van de Uitlijningswizard maken het gemakkelijker om foto's of diagrammen in de tekst te rangschikken en te verplaatsen.
 • Voor het bewerken van diagrammen biedt Word ook verschillende knoppen direct naast het geselecteerde diagram.

Nieuwe leeswijze in Word 2013

Met de nieuwe leeswijze biedt Word in veel opzichten een betere leeservaring, wat een veel beter overzicht oplevert:

 • Documenten worden op het scherm weergegeven in gemakkelijker leesbare kolommen. Afhankelijk van de geselecteerde paginabreedte en de zoomfactor wordt de tekst in één of twee kolommen weergegeven. U kunt ook door de tekst bladeren met behulp van de pictogrammen Pijl naar links of Pijl naar rechts.
 • Word toont ook verschillende documenten in tabbladen als tabbladen.
 • De koppen worden aan de linkerkant van de pagina weergegeven als navigatiehulpmiddel. Daar kunt u direct naar de gewenste pagina springen door op de betreffende rubriek te klikken. Deze zijbalk kan ook de paginapreview weergeven. Om dit te doen, klikt u gewoon op "Pagina's".
 • Bijna alle bewerkingstools kunnen worden verborgen om de lezer zo min mogelijk af te leiden. Enkele praktische hulpmiddelen, zoals "Definiëren", "Vertalen" of "Zoeken met Bing" kunnen echter nog steeds worden weergegeven via het contextmenu; ook "Commentaar" voor het invoegen van commentaar en "Markeren" voor het markeren van de tekst.
 • Met behulp van de geïntegreerde zoekfunctie kunnen de lezers naar specifieke termen zoeken; alle resultaten worden in de linker zijbalk onder "Resultaten" weergegeven. Door op een zoekresultaat te klikken, leidt Word de lezer direct naar de betreffende pagina.
 • Door in te zoomen op objecten (door te dubbelklikken met de muis of door te tikken met de vinger) kunnen de tabellen, grafieken en afbeeldingen in een Word Doc worden vergroot om het scherm te vullen. Door te dubbelklikken of dubbel te tikken buiten het betreffende element wordt de zoomweergave opnieuw verkleind.
 • Wanneer de leesmodus opnieuw wordt gebruikt, geeft Word de exacte positie weer in een document waar de gebruiker het laatst was. Dit werkt ook voor documenten die online op een andere computer zijn geopend.
 • Om terug te schakelen naar de bewerkingsmodus, klikt u eenvoudigweg op het commando "Document bekijken / bewerken".

Online functies in Word 2013

Word 2013 ondersteunt ook samenwerking op het gebied van documenten in de cloud. Deze documenten kunnen worden gedeeld via SharePoint of OneDrive en kunnen ook door meerdere gebruikers tegelijk worden bewerkt. Bij het synchroniseren van wijzigingen in een gezamenlijk bewerkt document worden de wijzigingen die eerst zijn opgeslagen direct toegepast. Bij latere wijzigingen door een andere gebruiker wordt de betreffende tekstpassage gemarkeerd en worden de versies weer samengevoegd door ze op te slaan. In het geval van een conflict wijst Word hierop en ondersteunt het de gebruikers bij het handmatig oplossen van het probleem. De online functies omvatten ook de integratie van sociale media. De volgende functies en kenmerken zijn beschikbaar in woord 2013:

 • Backstage weergave: Deze heeft nu een nieuwe opdracht "Account" in het tabblad "Bestand". Gebruikers kunnen hier inloggen met hun Microsoft-account en bijvoorbeeld hun accountgegevens wijzigen, maar ook de achtergrond en het ontwerp van Word instellen en de diensten die ze gebruiken integreren. De backstage weergave kan dus worden gebruikt om taken voor specifieke bestanden te organiseren.
 • De integratie van Microsoft SkyDrive biedt verdere opties voor het openen, opslaan en delen van documenten: In de backstageweergave kunt u kiezen tussen lokaal beheer van een document en het opslaan of openen van het document op Microsoft SkyDrive.
 • Om het daar opgeslagen document te delen met andere gebruikers kan een link worden verzonden of beschikbaar worden gesteld in de gebruikte sociale netwerken.
 • Bij het verzenden van een link naar een document kunnen de ontvangers deze in hun webbrowser bekijken zolang deze online op de computer van de auteur wordt gepresenteerd.
 • Het invoegen van online graphics van het web is in Word 2013 nog duidelijker en eenvoudiger geworden. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om foto's en clip art te downloaden van Office.com, online te zoeken naar afbeeldingen met behulp van de Bing zoekmachine van Microsoft, of toegang te krijgen tot beeldbestanden via verschillende social media diensten of SkyDrive.
 • Dit geldt ook voor video's van het web: Deze kunnen bijvoorbeeld via Bing of YouTube in een document worden ingevoegd en kunnen daar ook direct worden afgespeeld.

Word 2013 gebruiken op eindapparaten met aanraakschermen

Word 2013 kan ook gemakkelijk worden gebruikt op tablets en Windows 8-smartphones. Het enige wat gebruikers hoeven te doen is de Vingerafdrukmodus op de werkbalk in te schakelen voor toegang, waardoor ze ook kunnen inzoomen op de interface-elementen en meer ruimte tussen knoppen en commando's kunnen instellen.

Systeemvereisten voor Microsoft Word 2013

Word 2013 kan worden gedownload in twee versies: 32-bits en 64-bits. Individuele hardware-eisen kunnen verschillen.

 • Besturingssysteem: van Windows 7 tot Windows 10, Windows Server van 2008 tot 2012 R2
 • Processor: min. 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 bit) of 2 GB 64 bit)
 • Harde schijf: 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.024 x 576, kaart met directe X10-versnelling

Koop Microsoft Word 2013 als een enkel programma van de Office tegen een redelijke prijs van Wiresoft

Word is een typisch integraal onderdeel van elke Microsoft Office, dus het is meestal niet apart verkrijgbaar. Bij Wiresoft kunt u echter - in tegenstelling tot de meeste andere softwarewinkels - MS Word 2013 als één programma kopen tegen een zeer redelijke prijs!

De single user licentie van Word 2013 die Wiresoft aanbiedt is identiek aan de versie die is opgenomen in de Office Suite 2013. Iedereen die Word uitsluitend wil gebruiken zonder de andere Office, zoals zelfstandigen of kleinere bedrijven, kan dus profiteren van alle voordelen van de Word-versie 2013 - en geld besparen.

Naast Word 2013 vindt u in de Wiresoft Software Shop nog vele andere Microsoft software single-licenties, die u daar voor een speciale prijs kunt kopen. Deze originele Microsoft-producten maakten vaak deel uit van een grotere volumelicentie zoals die door bedrijven wordt gebruikt. Met de doorverkoop aan ons werden hun onbeperkte gebruiksrechten weer vrijgegeven. Zo komt u als koper niet in een juridisch grijs gebied terecht. Omdat elke eerder geïnstalleerde software, inclusief de bijbehorende licentie, eerder is verwijderd, zodat deze vrijelijk opnieuw kan worden gebruikt door een nieuwe gebruiker. Wiresoft biedt als serieuze softwaredealer alle Microsoft-producten die in de online shop worden aangeboden uitsluitend als volledige versies aan, die voor onbeperkte tijd en zonder beperkingen in hun functies kunnen worden gebruikt.

Heeft u vragen over Word 2013 of een ander Office? Profiteer dan van ons deskundig advies en neem contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT WORD 2013"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WORD 2013"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën