Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PUBLISHER 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2013

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10132
 • 021-10257
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Publisher 2013 is een oudere versie van Microsofts veelzijdige DTP-programma voor het professioneel ontwerpen van interessant ogende publicaties voor elk doel: Naast een grote selectie sjabloondocumenten voor alle typische toepassingen biedt Publisher ook intuïtieve functies waarmee visueel aantrekkelijk en afdrukbaar reclamemateriaal voor zowel zakelijk als privégebruik kan worden gemaakt: Naast uitnodigingskaarten en flyers kunnen zakelijke en seriële brieven, mailings en presentaties, rapporten en brochures of zelfs grotere catalogi worden ontworpen - om maar de typische formaten te noemen die al als sjabloon zijn opgenomen.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT PUBLISHER 2013"

Publisher 2013 - het Microsoft DTP stand-alone programma als aankoopversie

Publisher 2013 is een oudere versie van Microsoft's veelzijdige DTP-programma voor het professioneel ontwerpen van interessant uitziende publicaties voor elk doel: Naast een grote selectie van sjabloondocumenten voor alle typische toepassingen, biedt Publisher ook intuïtieve functies waarmee visueel aantrekkelijk en afdrukbaar reclamemateriaal kan worden gemaakt voor zowel zakelijk als privégebruik: Naast uitnodigingskaarten en flyers kunnen ook zakelijke en seriële brieven, mailings, presentaties, rapporten en brochures of zelfs grotere catalogi worden ontworpen - om maar eens de typische formaten te noemen die al als sjablonen zijn opgenomen.

De begrijpelijke en gebruiksvriendelijke tools in de tabbladen, die duidelijk zijn gerangschikt volgens specifieke functionele gebieden, ondersteunen gebruikers van beginners tot professionals met praktische tools en functies die ook het bewerken van afbeeldingen vergemakkelijken, bijvoorbeeld - gecombineerd in een typische gebruikersvriendelijke Microsoft-gebruikersinterface voor efficiënt werken. Uitgever maakt de dure aanschaf van een ander DTP-programma overbodig en de software is ook snel te gebruiken door onervaren gebruikers.

De Publisher 2013-versie biedt opnieuw een aantal praktische aanvullingen en nieuwe functies die de vormgeving van publicaties nog intuïtiever maken:

 • Zoek centraal - op het bureaublad, via de ClipArt-catalogus op Office.com of op het internet - naar afbeeldingen en voeg deze direct in een document in.
 • Afbeeldingsbestanden worden duidelijk weergegeven in een kolom in het ontwerpgebied en kunnen worden gesleept en neergezet op een opmaakpagina of worden uitgewisseld.
 • Afbeeldingen kunnen ook als achtergrond worden gebruikt - er zijn verschillende ontwerpmogelijkheden om het formaat aan te passen.
 • Teksten kunnen ook visueel worden benadrukt met effecten zoals schaduwen en reflecties, lichteffecten en afschuining.

MS Publisher 2013 is alleen beschikbaar als onderdeel van bepaalde hogere Office en is niet geïntegreerd in bijvoorbeeld Home & Business en Office 2013 Home & Student. Gebruikers van een dergelijke editie kunnen Publisher 2013 bij Wiresoft kopen als een stand-alone programma. Aangezien de Publisher 2013-versie ook compatibel is met oudere Microsoft-besturingssystemen Windows XP wordt ondersteund, de gebruikers die deze of een van de volgende versies op hun hardware willen blijven gebruiken, zullen profiteren van de aankoop van gebruikte software.

In de Wiresoft Onlineshop kunt u naast Publisher 2013 ook nieuwere versies en vele andere speciale Office als single user versie krijgen tegen een zeer redelijke prijs. Een meer gedetailleerde inleiding en een presentatie van de functies en mogelijkheden in Publisher 2013 vindt u in het volgende overzicht.

De belangrijkste nieuwe kenmerken van Publisher 2013 in één oogopslag

De Publisher 2013-versie biedt niet alleen optimalisaties en aanvullingen op reeds opgenomen functies, maar ook diverse nieuwe functies, die het scala aan ontwerpmogelijkheden verder uitbreiden.

Door de grote keuze aan lay-out-sjablonen kunnen zelfs onervaren gebruikers al vrij dicht bij een bepaald ontwerpidee komen. Om het juiste sjabloon te vinden, kan de zoekfunctie op Office.com worden gebruikt. Als de juiste lay-out is gevonden, kan deze flexibel worden aangepast en vervolgens worden opgeslagen als een gepersonaliseerde nieuwe template, zodat deze direct weer beschikbaar is voor een nieuwe publicatie. Daarnaast biedt Publisher 2013 de volgende algemene kenmerken, die verdere mogelijkheden bieden voor een printbaar ontwerp:

 • Aangemaakte lay-outs kunnen in de meest gangbare bestandsformaten worden opgeslagen om af te drukken - JPG en XPS zijn nu ook mogelijk naast het gebruikelijke PDF-formaat. JPG biedt nieuwe mogelijkheden, vooral voor online drukwerk en vooral voor fotodruk, afhankelijk van de aanbieder: Elke pagina van een publicatie kan daarom desgewenst ook als JPEG-afbeelding worden opgeslagen.
 • Uitgever op een aanraakbaar eindapparaat: De Publisher versie 2013 is ook ontworpen voor gebruik op een tablet, zodat gebruikers hun vinger of digitale pen kunnen gebruiken in plaats van een muis om moeiteloos lay-outs te maken.
 • Via de OneDrive cloudservice van Microsoft hebben ze overal toegang tot de lay-outdocumenten en kunnen ze deze door middel van realtime updates delen en gebruiken met hun medewerkers. De hoge veiligheidsnormen van OneDrive beschermen gegevens tegen onbevoegde toegang of verlies.
 • Het centraal zoeken naar afbeeldingen biedt een beter overzicht bij het gebruik van afbeeldingen of illustraties - het omvat niet alleen de lokaal beschikbare afbeeldingen, maar ook de clip art catalogus op Office.com en onderzoek op het internet.

Interessante individuele functies in Publisher 2013

De volgende functies en kenmerken maken het werken in Publisher eenvoudiger - met nieuwe effecten en handige tools:

Bewerken en uitwisselen van afbeeldingen in het ontwerpgebied

Sommige bewerkingen vereisen de gelijktijdige verwerking van meerdere beelden. Deze worden dan duidelijk vermeld of weergegeven door de Uitgever in een aparte kolom in het ontwerpgebied. Ze kunnen dan naar de gewenste positie in het lay-outdocument worden gesleept of worden uitgewisseld. Daar zijn de functies zoom, pan en bijsnijden beschikbaar voor beeldbewerking zonder de lay-out van het document te veranderen, en met de nieuwe precieze gereedschappen voor de uitlijning kunnen vormen, afbeeldingen en tekst nauwkeurig worden geformatteerd en geplaatst.

Nieuwe opties voor het creëren van beeldachtergronden

Foto's als design achtergrond op een pagina openen nieuwe mogelijkheden voor design met Publisher 2013, die met een paar klikken kunnen worden geselecteerd en ingevoegd. Er zijn dan verschillende mogelijkheden om een foto aan te passen aan het documentformaat: De afbeelding kan worden uitgebreid of meerdere malen worden gebruikt als tegels om de achtergrond volledig te vullen.

Meer nieuwe effecten voor afbeeldingen en tekst

Publisher 2013 biedt veel nieuwe beeldeffecten die gebruikt kunnen worden om een foto met een schaduw, reflecties, maar ook diverse lichteffecten en zachte randen, schuine kanten en 3D-weergaven toe te voegen of te wijzigen. De meeste van deze effecten zijn ook beschikbaar voor tekst om documenten te creëren die zich onderscheiden van het uniforme uiterlijk van veel andere gedrukte media en om de aandacht van de lezer te verhogen.

Gebruik van tekstvelden in publicaties van meerdere pagina's

Bij het maken van brochures met meerdere pagina's met Publisher 2013 wordt het invoegen van een langere tekst, die ook wordt onderbroken door afbeeldingen en infoboxen, bijzonder eenvoudig gemaakt door de afzonderlijke tekstvelden aan elkaar te koppelen. Als gevolg daarvan wordt de tekst bij het kopiëren automatisch over alle tekstframes verdeeld. Als er nog steeds niet genoeg ruimte is, wordt dit aangegeven met een bijbehorend pictogram voor het betreffende veld. Dit voorkomt dat belangrijke delen van de tekst over het hoofd worden gezien. Zelfs als teksten na het invoegen worden gewijzigd, is deze functie bijzonder nuttig omdat de stroom automatisch flexibel wordt aangepast.

Publisher Deel documenten ook online

Om een met Publisher 2013 gemaakt document beschikbaar te stellen aan andere medewerkers voor bewerking of commentaar, kunnen gebruikers de Microsoft cloudservice OneDrive gebruiken om het document online op te slaan. Geautoriseerde ontvangers hebben via een link toegang tot het document voor bewerking, wat de opslag ook bijzonder veilig maakt en de gegevens beschermt tegen verlies. OneDrive biedt betrouwbare real-time updates en hoge beveiligingsstandaarden voor efficiënte samenwerking.

Systeemvereisten voor Microsoft Publisher 2013

Het Publisher 2013 Office Programma is beschikbaar in twee versies: 32-bits en 64-bits. Afhankelijk hiervan verschillen de individuele hardwarevereisten - bijvoorbeeld voor het geheugen en de harde schijfruimte. De volgende minimumeisen voor de computer zijn van toepassing:

 • Besturingssystemen: minimaal Windows XP (SP3, 32-bit), tot Windows 10 / Windows Server 2003 (SP2, 32-bit) tot Windows Server 2019 (SP1, 32-bit/64-bit)
 • Processor: x86 of x64 bit processor met ten minste 1 GHz en SSE2
 • Werkgeheugen (RAM): 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits)
 • Harde schijfruimte: minstens 3,0 GB
 • Beeldscherm: min. 1024 x 768 resolutie
 • Grafische kaart: DirectX 10 grafische kaart voor grafische hardwareversnelling
 • Aanraakfuncties zijn geoptimaliseerd voor Windows 8

Koop het DTP-programma Publisher 2013 van Wiresoft tegen een lage prijs als een enkele versie

MS Publisher is een integraal onderdeel van bepaalde MS Office edities - maar het is niet opgenomen in Home & Business en Home & Student. In de Wiresoft online shop kunt u Publisher 2013 ook apart als gebruikte software kopen - in tegenstelling tot veel andere dealers die meestal alleen de nieuwste versie aanbieden. Uw verdere voordeel: De single user licentie van Publisher 2013 die hier wordt aangeboden is ook geen tijdbeperkte abonnementsversie, maar is van u na de aankoop. Zo is de software-aankoop van Publisher 2013 van Wiresoft dubbel de moeite waard voor u!

Elke softwareaankoop bij Wiresoft is niet alleen bijzonder gunstig voor u, maar ook veilig: De Publisher 2013 single user-licentie, die u als gebruikte software aanschaft, is afkomstig van een vroegere volumelicentie van een groter bedrijf, die echter volledig identiek is aan het programma Publisher 2013, dat ook in bepaalde Office 2013-pakketten is opgenomen. Het splitsen van de volumelicentie en de daaruit voortvloeiende aanduiding als Gebruikte Software heeft dus geen invloed op de functionaliteit ervan en de software is niet onderhevig aan slijtage.

Wiresoft verkoopt alleen volledige programmaversies van Publisher 2013 of andere versies of Office programma's die identiek zijn aan de originele versies die door Microsoft worden aangeboden.

Wanneer u een Publisher 2013 gebruikte software aanschaft, neemt u dus geen enkel juridisch risico met Wiresoft, omdat het handelen met gebruikte software uitdrukkelijk is toegestaan door de wet, wat meerdere malen is bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Deze Publisher 2013 Gebruikte Software kan na afloop van het aankoopproces en de download op uw PC worden geïnstalleerd en kan direct worden geactiveerd en gebruikt met de meegeleverde Multi-Activation-Key (Volume License Key).

De aankoop van gebruikte software van Wiresoft is een economisch voordelige oplossing voor onze klanten om ofwel oudere programmaversies ofwel Microsoft-programma's te kunnen gebruiken die normaal gesproken niet individueel beschikbaar zijn. Veel bedrijven maken al gebruik van het gebruikte softwareaanbod van Wiresoft, maar ook freelancers en particuliere gebruikers waarderen het brede scala aan programmaversies - en besparen geld bij de aanschaf!

In de Wiresoft software shop vindt u oudere versies van Publisher 2013 en vele andere Office als aankoopversie in het aanbod. Als u vragen heeft over MS Publisher 2013 of een ander Microsoft-programma, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies per e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PUBLISHER 2013"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën