Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2019

Staat als directe download ter beschikking

  • SW10129
  • 543-06601
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 51,90 * € 56,90 * (8,79% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Microsoft Outlook 2019 is de nieuwste versie van het beproefde programma voor de professionele organisatie van e-mailverkeer, maar ook voor de centrale planning en coördinatie van afspraken en contacten, zoals dat in het moderne dagelijkse leven kenmerkend is op . vergeleken met andere e-mailsoftware overtuigt Office Business Outlook Outlook 2019 door zijn brede scala aan hulpmiddelen en opties, waarmee zelfs complexe projecten en uitgebreide communicatie kunnen worden beheerd. wordt ondersteund door de intuïtief bruikbare en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface, waardoor zelfs onervaren gebruikers snel en gemakkelijk met de software aan de slag kunnen. Bovendien is het programma dankzij de voor aanraking geoptimaliseerde bediening ook op tablets en smartphones gemakkelijk te gebruiken. User

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - de veelzijdige Office software voor het beheer van e-mails, contacten, taken en meer - als een op zichzelf staand programma

Microsoft Outlook 2019 is de nieuwste versie van het beproefde Office-programma voor de professionele organisatie van het e-mailverkeer, maar ook voor de centrale planning en coördinatie van afspraken en contacten, omdat het behoort tot de typische taken in het moderne zakelijke leven van alledag.

In vergelijking met andere e-mailsoftware overtuigt Outlook met zijn grote reikwijdte aan tools en mogelijkheden, waarmee zelfs complexe projecten en uitgebreide communicatie kunnen worden beheerd.

Gebruikers worden ondersteund door de intuïtieve en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface van Outlook 2019, waardoor zelfs onervaren gebruikers snel en eenvoudig aan de slag kunnen met de software. Daarnaast is de aanraakfunctionaliteit geoptimaliseerd, waardoor het programma ook op tablets en smartphones gemakkelijk te gebruiken is. De eenvoudige synchronisatie tussen verschillende apparaten zorgt ervoor dat gebruikers met Outlook 2019 overal toegang hebben tot hun e-mails, contacten, taken en afspraken.

De e-mailsoftware biedt onder andere ook de mogelijkheid om duidelijke mappenstructuren te maken en onderwerpgebonden mappen om e-mails e.d. op een zinvolle manier te organiseren. Intelligente functies helpen om het belangrijke van het onbelangrijke te scheiden en sorteren ze automatisch op basis daarvan. Hierdoor kunnen gebruikers te allen tijde alle relevante taken en belangrijke afspraken bijhouden. Veel nuttige functies ondersteunen hen bij het focussen op de essentie en besparen zo kostbare tijd.

Met Outlook 2019 is het ook mogelijk om meerdere e-mailaccounts via een desktopinterface te beheren en aan elkaar te koppelen. Hierdoor kunnen verschillende kalenders, inclusief afspraken, op elkaar worden afgestemd, waardoor overlappingen in de tijd worden voorkomen. Dankzij de duidelijke navigatiebalk zijn alle functies voor e-mails, taken, contactpersonen en kalenders snel beschikbaar. Bovendien is de in Outlook 2019 herziene interface nog intuïtiever en comfortabeler in gebruik dan voorheen.

MS Outlook 2019 is anders alleen beschikbaar als vast onderdeel van de overeenkomstige Office versie of vanaf een hoeveelheid van 5 licenties, maar bij Wiresoft kunt u het e-mailprogramma ook individueel kopen - en dat tegen een bijzonder lage prijs. De kopers van Outlook 2019, die gebruik willen maken van alle nieuwe voordelen, moeten er rekening mee houden dat de Office-software echter alleen onder Windows 10 draait.

In de Wiresoft online shop kunt u niet alleen deze huidige versie van Outlook 2019 krijgen, maar ook oudere en andere Office-programma's die bijzonder goedkoop zijn als aankoopversie. Alle interessante nieuwe functies in Outlook 2019 zijn te vinden in het volgende gedetailleerde overzicht.

De belangrijkste nieuwe functies in Outlook 2019 voor Windows

Outlook 2019 bevat een aantal verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van de vorige versie, die de dagelijkse organisatie van het e-mailverkeer en de afspraken en taken nog efficiënter maken. Veel van de vereenvoudigingen zijn vooral nuttig in de details en maken het gemakkelijker om zich te concentreren op de hoofdzaken: van de classificatie van binnenkomende e-mails op basis van hun relevantie tot de dienst Safe Link voor het opsporen van schadelijke links tot de organisatie van afspraken in de verschillende tijdzones.

De Inbox met Relevantie behandelt elke stortvloed aan e-mails

De "Inbox met Relevantie" functie helpt gebruikers letterlijk om het kaf van het koren te scheiden - aangezien het e-mailverkeer van vandaag helaas veel overbodige, zo niet spam of die met malware-bijlagen bevat, naast de echt belangrijke berichten.

De functie verdeelt de inbox in twee tabbladen - gelabeld "Relevant" en "Overig". De belangrijkste berichten worden natuurlijk onder het eerste tabblad bewaard, terwijl de gebruiker ook op de hoogte wordt gebracht van andere e-mails die onder "Overig" zijn ingedeeld en deze kunnen bekijken door het tabblad te wisselen. Verdere functies zoals "Gefocust" kunnen worden gebruikt om individuele e-mails eenmalig of in het algemeen in het andere tabblad te sorteren, al naar gelang de behoefte. Voor het gebruik van de Inbox met Relevantie is echter een Microsoft Exchange-account nodig.

Eenvoudig sorteren van e-mails

Voor gebruikers die de Inbox niet met Relevantie willen activeren of die zonder Exchange-account werken, zijn in plaats daarvan in Outlook 2019 weer verschillende sorteermogelijkheden beschikbaar, evenals het "Ongelezen" filter in de berichtenlijst.

Markeer e-mails als "gelezen" bij het verwijderen ervan

Vooral bij een groot e-mailverkeer is een snel overzicht van alle ongelezen mails van groot belang, zodat niets over het hoofd wordt gezien. Veel berichten zijn echter niet relevant en worden ongelezen verwijderd. Al deze ongelezen berichten die zich in de map met verwijderde items bevinden, kunnen nu met een paar klikken als gelezen worden gemarkeerd, zonder dat u op elk bericht afzonderlijk hoeft te klikken.

Focusmodus in Outlook 2019 maakt het gemakkelijker om zich te concentreren

De nieuwe geïntegreerde focusmodus verdient ook speciale aandacht, die juist het tegenovergestelde beoogt, namelijk het afschermen van een gebruiker van de andere actieve programma's en berichten tijdens het lezen van e-mails of het organiseren van vergaderingen door deze tijdelijk te verbergen

Luisteren naar de inhoud van e-mails

Als het kantoor druk is en de tijd dringt, kan het lezen van e-mails met uitgebreide inhoud u tegenhouden. Outlook 2019 biedt een oplossing voor dit probleem door het voorlezen van e-mails mogelijk te maken, zelfs binnen het programma, terwijl de ontvanger tegelijkertijd andere, belangrijkere taken kan uitvoeren.

E-mailbeveiliging met de dienst Safe Link van Microsoft

Outlook 2019 legt ook bijzondere nadruk op de beveiliging van gegevens in e-mail.

De nieuwe Safe-Link service beschermt tegen malware en phishing e-mails, vooral verborgen in links. Koppelingen die in een mail zijn ingebed worden weergegeven door een veel betere preview, terwijl op de achtergrond een realtime scanner betrouwbaar malware en phishing-koppelingen uitfiltert.

Aanraakgevoelig gebruik van Outlook 2019

Tablet- en smartphonegebruikers kunnen Outlook nog gemakkelijker gebruiken dankzij de nieuwe gebarenintegratie. Voor dit doel zijn de gebaren "Veeg naar links" en "Veeg naar rechts" beschikbaar voor acties zoals "Markeer als gelezen", "Verwijderen", "Archiveren", "Vlag" en "Geen", die individueel kunnen worden toegewezen.

Weergave van drie tijdzones voor de planning

De wereldwijde samenwerking tussen bedrijven stelt nieuwe eisen aan de organisatie van projecten en afspraken. Outlook 2019 biedt nu de mogelijkheid om meerdere tijdzones toe te voegen aan een kalender. Dit geeft ieders lokale tijdbeschikbaarheid weer, waardoor het gemakkelijk is om een tijd te kiezen die voor iedereen werkt bij het plannen van internationale vergaderingen.

Mis geen afspraakherinneringen

Om ervoor te zorgen dat belangrijke afspraken niet worden gemist, biedt Outlook 2019 verschillende manieren om u eraan te herinneren. Hier is het optioneel mogelijk om een opvallende herinnering te laten zien boven het momenteel geopende venster, of om de aandacht te trekken door een discrete knippering in de taakbalk.

Het tonen van de deelnemers aan een vergadering

Om te weten wie er op een door iemand anders georganiseerde bijeenkomst aanwezig is, kunt u met Outlook 2019 nu de antwoorden van anderen op de betreffende aanvraag op uw eigen PC bekijken.

Vergroot de visuele impact van e-mails met SVG-bestanden

E-mails kunnen ook informatie-inhoud en impact krijgen door middel van visuele inhoud, bijvoorbeeld door de verzender een vectorafbeelding in te voegen - ook wel Scalable Vector Graphics (SVG) genoemd. Outlook 2019 bevat een selectie van dergelijke SVG-motieven die gratis kunnen worden gebruikt.

Het voordeel van vectorafbeeldingen is in de eerste plaats hun schaalbaarheid: dit betekent dat ze zonder verlies van beeldkwaliteit kunnen worden vergroot of verkleind en ook naar wens kunnen worden geroteerd. Daarnaast zijn er diverse filters beschikbaar om bijvoorbeeld de kleur te wijzigen.

Toegankelijke communicatie in Outlook 2019

Outlook 2019 biedt ook de mogelijkheid tot barrièrevrije communicatie, zodat e-mails e.d. ook gelezen en begrepen kunnen worden door degenen die beperkt zijn door een handicap. Daarbij past het programma internationaal geldende normen toe. In de lijst "Aanbevolen acties" worden telkens overeenkomstige oplossingen weergegeven. De ondersteunende foutcorrectie kan in Outlook 2019 al bij het opstellen van een bericht worden geactiveerd, zodat niets het spontaan opstellen van berichten in de weg staat. De automatische verbeteringssuggesties kunnen met een klik worden geaccepteerd en automatisch worden geïmplementeerd in Outlook.

Systeemvereisten voor Outlook 2019

Outlook 2019 is beschikbaar voor Windows in zowel 32-bits als 64-bits versies. Standaard is de 32-bits versie geïnstalleerd. Het voordeel is de hogere compatibiliteit met vele andere toepassingen en add-ins die samen met de Office programma's kunnen worden gebruikt.

  • Besturingssysteem - vereist: Windows 10 of Windows Server 2019
  • Bewerker: Dual-Core, 1,6 GHz of hoger
  • Harde schijf: ten minste 16 GB (32 bit) of ten minste 20 GB (64 bit)
  • RAM: min. 2 GB RAM (32 Bit) of min. 4 GB RAM (64 Bit)
  • Grafische kaart: min. 1.280 x 768 pixels, min. DirectX 9 met WDDM 2.0 - aanbevolen: DirectX 10

Koop Outlook als één programma van de Office Suite 2019 goedkoop bij Wiresoft

Als klassiek onderdeel van de Microsoft Office suites is Outlook 2019 meestal alleen beschikbaar binnen het bijbehorende Office pakket. Wiresoft biedt daarentegen ook Outlook 2019 te koop aan als een stand-alone programma - in tegenstelling tot de meeste andere Microsoft-software-aanbieders. U profiteert daardoor twee keer van de aanschaf van software met Wiresoft als u geen ander Office programma wilt gebruiken, want u krijgt Outlook 2019 individueel tegen een bijzonder lage prijs!

Uw voordelen bij het kopen van Outlook 2019 van Wiresoft: U koopt een enkele gebruikerslicentie die u niet verplicht tot een duur abonnement met betaalde updates, noch beperkingen heeft op de functionaliteit. Het is een alleen voor aankoop bestemde versie die alleen voor u is geregistreerd.

Veilige softwareaankoop met Wiresoft: De Outlook 2019 Single User-licentie die u in onze softwarewinkel koopt, komt meestal van een grotere volumelicentie of is een gebruikte software die niet meer door de oorspronkelijke koper wordt gebruikt. De feature set hier is 100% bruikbaar en volledig identiek aan Outlook 2019, dat ook is opgenomen in Office Suite 2019. Als gerenommeerde dealer van gebruikte Microsoft-software biedt Wiresoft ook alleen officiële volledige versies aan die identiek zijn aan de Microsoft-programma's die in andere winkels verkrijgbaar zijn.

Het kopen van gebruikte software bij Wiresoft is absoluut legaal en zonder risico's: noch u, noch wij bevinden ons in een juridisch onveilige zone! Bovendien is elk Microsoft-programma dat bij Wiresoft wordt aangeboden, of het nu gaat om gebruikte software of een deel van een volumelicentie, door ons getest op de feitelijke, onberispelijke bruikbaarheid ervan, zodat het volledig en onbeperkt kan worden gebruikt nadat de aankoop en het downloaden zijn voltooid.

Vooral particuliere gebruikers of freelancers en kleine bedrijven kunnen met de software-aankoop van Wiresoft profiteren van alle voordelen van Outlook 2019. In de Wiresoft software shop vindt u niet alleen Outlook, maar ook alle andere Office programma's te koop, evenals vele andere Microsoft programma's.

Als u vragen heeft over Outlook 2019 of een ander programma van Office, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies per e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën