Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2022 Device CAL Met een Device CAL hebben gebruikers toegang tot de functies en Services van het betrouwbare relationele gegevensplatform van Microsoft die in de nieuwe SQL Server 2022 software voor bepaalde edities...
€ 145,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
User CAL voor Microsoft SQL Server 2022 Om toegang te krijgen tot de nieuwe versie van SQL Server 2022 hebben gebruikers met bepaalde edities of vormen van licenties een Client Access licentie nodig, bijvoorbeeld in de vorm van een User...
€ 145,90 *

Microsoft SQL Server 2022 CAL - Uw gids voor licenties

Inleiding tot Microsoft SQL Server 2022 CAL's

Microsoft SQL Server 2022 is een krachtig databasebeheersysteem. Als je dit systeem gebruikt, zijn Microsoft SQL Server 2022 CAL's (Client Access Licences) van cruciaal belang. Deze tekst geeft een begrijpelijk overzicht van hun betekenis en functie.

Het belang van Microsoft SQL Server 2022 CAL's

Microsoft SQL Server 2022 CAL's zijn licenties die gebruikers of apparaten toegang geven tot de SQL Server services en databases. Ze zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat je organisatie wettelijk voldoet en het gebruik van SQL Server gereguleerd is.

Waarom zijn Microsoft SQL Server 2022 CAL's belangrijk?

Correcte licenties met Microsoft SQL Server 2022 CAL's zijn cruciaal om juridische gevolgen en operationele verstoringen te voorkomen. Zonder de juiste CAL's heb je mogelijk geen legale toegang tot SQL Server 2022.

Soorten Microsoft SQL Server 2022 CAL's

Er zijn twee hoofdtypen Microsoft SQL Server 2022 CALs:

  1. User CAL's: Deze licenties zijn gebaseerd op gebruikers en geven een specifieke gebruiker toegang tot SQL Server 2022. User CAL's zijn ideaal als je organisatie veel apparaten en minder gebruikers heeft.

  2. Device CAL's: Device CAL's zijn apparaatgebaseerde licenties die gebonden zijn aan een specifiek apparaat. Ze geven alle gebruikers die dit apparaat gebruiken toegang tot SQL Server.

CAL's kopen voor SQL Server 2022

In de regel moeten Microsoft SQL Server 2022 CAL's apart van de serversoftware worden aangeschaft. Zorg ervoor dat je het juiste aantal en type CAL's aanschaft op basis van de individuele vereisten van je organisatie.

Conclusie

Microsoft SQL Server 2022 CAL's zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je organisatie over de juiste licenties beschikt en werkt in overeenstemming met de wettelijke vereisten. De keuze tussen User CAL's en Device CAL's hangt af van de specifieke situatie van jouw organisatie. CAL's met de juiste licenties zijn de sleutel tot een soepele werking en het vermijden van juridische problemen. Zorg ervoor dat je de juiste CAL's aanschaft om de compliance en legaliteit van je SQL Server 2022 gebruik te garanderen.

Categorieën