Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - de nieuwste versie van de projectbeheersoftware als koopversie Project 2021 Standard is de nieuwste versie van de veelzijdige projectbeheersoftware van Microsoft, die in de eerste plaats is ontworpen voor het...
€ 144,90 *
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - de nieuwe professionele versie van de beproefde projectbeheersoftware Met Project 2021 Professional heeft Microsoft een actuele versie uitgebracht van de veelzijdige software die vooral voor grotere...
€ 209,90 *

Koop Project 2021 - de nieuwste versie van Microsofts projectmanagementsoftware

Microsoft Project 2021 is de nieuwste versie van de veelzijdige projectmanagementsoftware, die afhankelijk van de editie is ontworpen voor taakplanning en -beheer in bedrijven en organisaties van verschillende grootte. Met Project kunnen alle factoren die relevant zijn voor projectbeheersing, zoals deadlines, personeel, middelen en budgetten, worden vastgelegd en kunnen ontwikkelingen in elke fase duidelijk worden weergegeven. Voor een gemakkelijkere start in MS Project kunnen gebruikers terugvallen op typische standaardsjablonen voor verschillende taken, die al alle essentiële processen en betrokken onderdelen bevatten - deze kunnen vervolgens individueel worden aangepast of uitgebreid volgens specifieke behoeften. MS Project 2021 kopen maakt bijvoorbeeld ook "wat als" analyses mogelijk, evenals het maken van verschillende scenario's om risico's in een vroeg stadium te identificeren en vooraf of zelfs tijdens de uitvoering passende maatregelen te nemen om het succes van een project te garanderen. Afhankelijk van de editie - Standard en Professional - zijn hiervoor meer opties beschikbaar, die ook van invloed zijn op de samenwerking in de cloud.

Daarnaast zijn er uitgebreide rapportagemogelijkheden - zowel voor afzonderlijke fasen als na voltooiing van de gestelde taken - om medewerkers en zakelijke partners te voorzien van analyses van afzonderlijke aspecten en eindrapporten, bijvoorbeeld als inzichten en best practices.

Je kunt de Project 2021 edities Standard en Professional direct na de officiële release als gebruikte software vinden in de Wiresoft Software Shop - je profiteert dan van hun lagere prijs in vergelijking met het betreffende nieuwe product. In het volgende lees je alles over de nieuwe functionaliteiten en functies van Project 2021 die tot nu toe bekend zijn en krijg je informatie over de verschillen tussen de Standard en de Professional Edition.

Voor de laatste informatie over MS Project 2021 kun je gewoon contact opnemen met een van onze medewerkers. Je komt er ook te weten welke andere Microsoft applicaties van Wiresoft compatibel zijn met Project 2021, die ook beschikbaar zijn als Gebruikte Software.

Voor welke doelgroepen is MS Project 2021 ontwikkeld?

Microsoft Project 2021 is ontwikkeld voor zowel beginners als professionals in projectmanagement die, afhankelijk van hun kennisniveau, ofwel hun eigen sjablonen gebruiken bij het plannen van nieuwe projecten of vanaf nul nieuwe projectplannen maken op basis van een neutraal, leeg Gantt-diagram, of gebruikmaken van de grote selectie sjablonen voor projecttypen die alle typische onderdelen al bevatten. Gegevens in Excel-, Word-, Outlook- of PowerPoint-bestanden en takenlijsten kunnen in Project worden geïmporteerd met behoud van de daar aanwezige opmaak en hoofdlijnen, waardoor het bewerken minder moeite kost.

Afhankelijk van de MS Project 2021 editie - koop Standard of Professional - hebben gebruikers extra opties voor gebruik of synchronisatie met externe gegevensbronnen.

In tegenstelling tot de vorige versie heeft MS Project 2021 Kopen een nog duidelijkere bureaubladinterface om de toegang tot veelgebruikte functies te vergemakkelijken. De verbeterde gebruiksvriendelijkheid wordt aangevuld door de "donkergrijze" en "witte" ontwerpen die bekend zijn van MS Office, die geconcentreerder werken op het scherm mogelijk maken door de kleuren te verminderen.

Maximaliseer projectsucces met - MS Project 2021 kopen

Of het nu gaat om startende bedrijven, KMO's of grote ondernemingen - door professioneel projectmanagement kunnen successen beter worden gepland en risico's geminimaliseerd - het takenpakket omvat in principe altijd de volgende elementen, die afhankelijk van de complexiteit verder kunnen worden gedifferentieerd of aangevuld:

 • Opstellen van een projectplan incl. stappenplan
 • Definitie van middelen en deelnemers
 • Vaststellen van mijlpalen totdat het doel is bereikt
 • Bewaken en controleren van de voortgang van het project en de beschikbaarheid van capaciteiten
 • Rapporteren, zowel tijdens het lopende project als na de voltooiing ervan voor documentatiedoeleinden

Typische taken die gemakkelijker kunnen worden uitgevoerd met MS Project 2021 zijn onder andere:

 • Dynamische projectplanning: Met MS Project projectplannen kunnen de projectinspanning, de projectduur en de inzet van deelnemers dynamisch en dus flexibel worden gepland. Tijdlijnweergaven maken het gemakkelijker om deadlines in de afzonderlijke vakgebieden te halen.
 • Gebruik business intelligence voor complexe projecten: Afhankelijk van de MS Project Edition die is geïnstalleerd, kan Power BI ook worden gebruikt om interactieve dashboards te maken die niet alleen de algemene status van een project laten zien, maar ook gedetailleerde informatie geven over afzonderlijke projectgebieden. Hierdoor kunnen risico's beter worden ingeschat en kunnen, indien nodig, in een vroeg stadium noodmaatregelen worden gepland.
 • Innovatieve oplossingen ontwikkelen: Met MS Project 2021 kunnen workflows worden geautomatiseerd, evenals individuele oplossingen, bijvoorbeeld voor mobiele apparaten, en deze kunnen ook in de cloud worden gebruikt.
 • Budgetplanning: Dankzij de uitgebreide controle van resources en capaciteiten kunnen knelpunten en kostenexplosies vroegtijdig worden herkend en dus beter worden voorkomen.
 • Projectfeedback: Met de geïntegreerde feedbacktools kunnen de betrokkenen bij een project hun specifieke knowhow gebruiken om oplossingsvoorstellen te ontwikkelen en met elkaar af te stemmen om samen te zorgen voor de geplande voltooiing en het succes van een project. Snel gegenereerde voortgangsrapporten en rapporten van eerdere projecten kunnen hier ook aan bijdragen.

Voor al deze taken biedt Project 2021 in zowel de Standard als Professional editie uitgebreide tools om alle processen en onderdelen die bij projectmanagement komen kijken vast te leggen en uitgebreid in kaart te brengen en te beheersen. De huidige versie van MS Project biedt gebruikers dus de volgende fundamentele voordelen:

 • Snel en eenvoudig projecten maken: Met de praktische sjablonen van MS Project 2021 kunnen zelfs beginners met succes taken plannen en coördineren. Hiervoor kunnen ze kiezen uit talloze sjablonen die zijn gebaseerd op best practices uit de branche en die individueel kunnen worden aangepast in plaats van dat ze een projectmanagementplan vanaf nul moeten maken. Naast de beproefde Standard sjablonen als Gantt-diagrammen, zijn er vele andere soorten, zoals netwerkdiagrammen of stroomschema's, beschikbaar in Project 2021.
 • Projecten duidelijker beheren: De krachtige projectmanagementtools bieden alle voorwaarden om zelfs veeleisende projecten tot in detail te beheren in alle deelgebieden en vakgebieden en om ze te controleren in alle afzonderlijke fasen, terwijl je ook altijd het overzicht behoudt over alle onderlinge relaties. Voor dit doel biedt MS Project 2021 verschillende weergaveopties, bijv. weergaven als formulieren, spreadsheets of kolommen om bepaalde aspecten van een project te benadrukken, aangevuld met verschillende filters waarmee afzonderlijke taken en resources duidelijk kunnen worden weergegeven - inclusief hun koppelingen en toewijzingen aan andere fasen of projecten.
 • Eenvoudigere samenwerking in het team: Zelfs met lokaal verspreide leden van een project gebruiken alle deelnemers dezelfde planversie samen met MS Project 2021 en houden zo te allen tijde overzicht over alle actuele ontwikkelingen en de respectievelijke verantwoordelijkheden. De gezamenlijke uitwisseling van ervaringen verhoogt ook de efficiëntie bij de uitvoering van huidige en toekomstige taken. Teamleden hebben ook toegang tot informatie in de vorm van rapporten.

Belangrijke functies in MS Project 2021

Naast de genoemde basisfuncties beschikt MS Project 2021 Standard en Professional over andere beproefde functies die deze aanvullen, bijvoorbeeld bij resourcebeheer en het genereren van rapporten, of die extra functionaliteiten bieden, bijvoorbeeld voor portfoliomanagement:

Portfoliomanagement

Portfoliomanagement is een van de belangrijkste onderdelen van MS Project 2021, omdat hiermee niet alleen één project, maar alle projecten kunnen worden vastgelegd en de voortgang ervan kan worden bewaakt. Projectmanagers hebben zo altijd een overzicht van alle huidige statussen - als een project niet volgens schema verloopt, kunnen ze onmiddellijk reageren en tegenmaatregelen nemen. De meest voorkomende gebeurtenissen zijn taken die nog niet volgens planning zijn afgerond en kosten die uit het budget lopen. Vooral wanneer andere projecten worden beïnvloed door deze ongewenste ontwikkelingen omdat geplande middelen schaars of niet beschikbaar worden, kan de huidige status direct zichtbaar worden gemaakt in MS Project 2021 door de onafhankelijke update met één klik en kunnen kritieke situaties worden herkend.

Door de koppeling van MS Project 2021 buy aan Power BI zijn er ook gedetailleerde weergavemogelijkheden met betrekking tot analyses en suggesties voor verbeteringen beschikbaar voor budgetbeheer.

Structureren en koppelen van afzonderlijke projecttaken

MS Project 2021 maakt bij projectinvoer en -controle onderscheid tussen vier soorten activiteiten of activiteitstypen, die gebaseerd zijn op een planningsformule waarin de drie waarden van werk, duur en toewijzingseenheden aan elkaar gerelateerd zijn:

 • Vaste eenheden
 • Vast werk
 • Vaste duur
 • Activiteit controle

MS Project 2021 biedt hiervoor een masker waarmee de verschillende taken kunnen worden gecontroleerd:

 • Taken kunnen worden geïmporteerd in een staafdiagram, inclusief de gelijktijdige toevoeging van meerdere taken en de toewijzing van de respectievelijke resources en de relaties.
 • Alle taken kunnen aan elkaar worden gekoppeld via het vervolgkeuzemenu of in de taaktabel in het veld "collectieve taaknaam".
 • Voor elke tijdlijn kunnen aparte begin- en einddata worden ingesteld en tijdlijnbalken kunnen speciaal worden gelabeld, wat meer duidelijkheid geeft voor de gekoppelde taken.
 • Individuele taken binnen een project kunnen hiërarchisch worden gesorteerd op belangrijkheid - deze functie is vooral praktisch voor complexere projectplanningen, omdat individuele wijzigingen automatisch worden toegepast op alle gekoppelde taken.
 • Op dezelfde manier kunnen individuele taken aan elkaar worden gekoppeld om hun relatie te visualiseren.

Hulpmiddelenbeheer

Hulpmiddelenbeheer in MS Project 2021 maakt in principe onderscheid tussen drie soorten hulpmiddelen: "arbeid", "materiaal" en "kosten". Dit maakt een gedetailleerde, duidelijkere en dus efficiëntere planning en beheer van alle voor een project geplande resources mogelijk. Via de middelenpool kunnen deze centraal worden beheerd voor projectoverstijgende planning en duidelijk worden toegewezen aan de afzonderlijke activiteiten; beperkingen met betrekking tot hun tijdelijke beschikbaarheid en mogelijke risico's in het geval van overbelasting van personeel kunnen zo worden vermeden, evenals in het geval dat kostenlimieten worden overschreden.

Rapporten maken - MS Project 2021 kopen

Het maken van zinvolle rapporten over een project is een essentieel aspect - ook van Agile Project Management - hier biedt MS Project vele opties om projectgegevens op een informatieve manier te visualiseren, afhankelijk van het beoogde gebruik. Dit geldt niet alleen voor de status quo van een lopend project, maar ook voor rapporten over voltooide taken. Opgedane inzichten en best practices kunnen worden gedeeld met anderen in het team of met partners. Project 2021 biedt een breed scala aan rapportsjablonen voor de meest voorkomende projecttypen, die verder kunnen worden uitgebreid met afbeeldingen of grafieken, enz. De gemaakte rapporten kunnen beschikbaar worden gesteld aan anderen in de formaten .PDF, .XPS, .CSV, .XML.

Exclusieve functies van MS Project 2021 Professional Edition

Naast de genoemde functies heeft de MS Project 2021 Professional Edition ook de volgende exclusieve functionaliteiten, die vooral belangrijk zijn voor projectmanagement in grote organisaties en bedrijven:

 • Verbeterde duidelijkheid in Teamplanner
 • Extra sjablonen en planningstools om de productiviteit te verhogen
 • Optionele samenwerking met MS SharePoint en MS Project Server
 • Optioneel gebruik van Project Online

Neem voor de laatste informatie over MS Project 2021 Professional Edition contact op met een vertegenwoordiger van Wiresoft.

Koop MS Project 2021 in de Edities en Professional van Wiresoft als door Microsoft gebruikte software

De Edities en Professional van Microsoft Project 2021 zijn bij Wiresoft verkrijgbaar als gebruikte software tegen gunstige prijzen vanaf de officiële release. Je profiteert van deze voordelen:

 • De handel en het gebruik van Microsoft gebruikte software, zoals MS Project 2021 kopen, is legaal en dus wettelijk toegestaan.
 • De aanduiding van een Microsoft Project 2021 Edition - Standard of Professional - door Wiresoft als "gebruikte software" houdt geen beperkingen in op de functionaliteit van deze MS Project software.
 • Wanneer je een Project 2021 Edition van Wiresoft koopt, koop je originele, volledig functionele Microsoft-software - en geen proefversie voor beperkt gebruik of met een beperkte duur.
 • Gebruikte software zoals een van de Project 2021 edities - Standard of Professional - is ook door Wiresoft getest op volledige bruikbaarheid voordat deze wordt doorverkocht.
 • Als je gebruikte software van Wiresoft koopt, koop je altijd een legaal en origineel Microsoft Project 2021 product.

Als je nog vragen hebt over een editie van Microsoft Project 2021 of andere gebruikte Microsoft software, neem dan gewoon contact met ons op via chat, telefoon of e-mail.