Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - de nieuwste versie van de projectbeheersoftware als koopversie Project 2021 Standard is de nieuwste versie van de veelzijdige projectbeheersoftware van Microsoft, die in de eerste plaats is ontworpen voor het...
€ 293,90 *
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - de nieuwe professionele versie van de beproefde projectbeheersoftware Met Project 2021 Professional heeft Microsoft een actuele versie uitgebracht van de veelzijdige software die vooral voor grotere...
€ 426,90 *

Microsoft Project 2021: Jouw oplossing voor projectbeheer

Microsoft Project 2021 is een geavanceerde softwareoplossing voor projectbeheer die organisaties helpt bij het efficiënt plannen, beheren en succesvol afronden van projecten. Deze bijgewerkte versie van Microsoft Project biedt een schat aan nieuwe functies en verbeteringen waarmee projectteams hun projecten beter kunnen organiseren en beheren.

De nieuwe functies van Microsoft Project 2021

  • Intuïtieve gebruikersinterface: Microsoft Project 2021 presenteert een opnieuw ontworpen gebruikersinterface die nog gebruiksvriendelijker en intuïtiever is. Hierdoor is het eenvoudiger om te navigeren en de uitgebreide projectbeheertools te gebruiken.
  • Tijd- en middelenbeheer: Met de verbeterde functies voor tijd- en resourceplanning kunnen projectmanagers de toewijzing van resources optimaliseren en ervoor zorgen dat projecten op tijd worden afgerond.
  • Integratie met Microsoft 365: Microsoft Project 2021 is naadloos geïntegreerd in de Microsoft 365-omgeving. Dit maakt soepele samenwerking, het delen van informatie en het gebruik van cloudservices voor projectbeheer mogelijk.

Effectief projectbeheer gemakkelijk gemaakt

Microsoft Project 2021 biedt een breed scala aan functies die projectmanagers en teams ondersteunen bij het effectief plannen en uitvoeren van projecten. Deze omvatten het maken van Gantt-diagrammen, resourcebeheer, risicomanagement en budgettering. Met de software kun je ook de voortgang van projecten in realtime volgen, zodat je je snel kunt aanpassen aan veranderingen en onvoorziene gebeurtenissen.

Maximaliseer de productiviteit van je teams

Door Microsoft Project 2021 te gebruiken, kunnen organisaties de productiviteit van hun teams verhogen. De heldere projectstructuur, duidelijke taakopdrachten en efficiënt resourcebeheer helpen knelpunten te minimaliseren en werkstromen te optimaliseren. Dit leidt ertoe dat projecten op tijd worden afgerond en de klanttevredenheid toeneemt.

Microsoft Project 2021 is de perfecte oplossing voor organisaties die hun projectmanagementprocessen willen verbeteren. Met nieuwe functies en naadloze integratie in de Microsoft 365-omgeving biedt deze software de tools die je nodig hebt om projecten succesvol af te ronden en de efficiëntie van je team te verhogen.

Categorieën