Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - de nieuwe professionele versie van de beproefde projectbeheersoftware Met Project 2021 Professional heeft Microsoft een actuele versie uitgebracht van de veelzijdige software die vooral voor grotere...
€ 472,90 *
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - de nieuwste versie van de projectbeheersoftware als koopversie Project 2021 Standard is de nieuwste versie van de veelzijdige projectbeheersoftware van Microsoft, die in de eerste plaats is ontworpen voor het...
€ 325,90 *

U kunt de Project 2021 Standard en Professional Editions als gebruikte software vinden in de Wiresoft Software Shop onmiddellijk na de officiële release - u zult profiteren van hun lagere prijs in vergelijking met het respectieve nieuwe product. In het volgende zult u alle tot dusver bekende nieuwe functies en kenmerken van Project 2021 leren kennen en informatie krijgen over de verschillen tussen de Standaard- en de Professionele Editie.

Voor de laatste informatie over MS Project 2021 kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. U zult ook te weten komen welke andere Microsoft toepassingen beschikbaar bij Wiresoft compatibel zijn met Project 2021, die ook beschikbaar zijn als Gebruikte Software.

Voor welke doelgroepen is MS Project 2021 ontworpen?

Microsoft Project 2021 is ontwikkeld voor zowel beginners als professionals in projectbeheer die, afhankelijk van hun kennisniveau, ofwel hun eigen sjablonen gebruiken bij het plannen van nieuwe projecten, ofwel nieuwe projectplannen vanaf nul creëren op basis van een neutraal, leeg Gantt-diagram, ofwel gebruik maken van de grote selectie sjablonen voor projecttypes die reeds alle typische componenten bevatten. Gegevens in Excel-, Word-, Outlook- of PowerPoint-bestanden alsmede takenlijsten kunnen in Project worden geïmporteerd met behoud van de opmaak en de overzichten aldaar, hetgeen de inspanning voor het bewerken vermindert.

Afhankelijk van de MS Project 2021 editie - koop Standard of Professional - hebben gebruikers extra opties voor gebruik of synchronisatie met externe gegevensbronnen.

Visueel presenteert MS Project 2021 Buy zich, in tegenstelling tot de vorige versie, met een nog duidelijker bureaubladinterface om de toegang tot vaak gebruikte functies te vergemakkelijken. De verbeterde gebruiksvriendelijkheid wordt aangevuld met de uit MS Office bekende "donkergrijze" en "witte" ontwerpen, die geconcentreerder werken op het scherm mogelijk maken door de kleuren te beperken.

Maximaliseer uw projectsucces met - Koop MS Project 2021

Of het nu gaat om starters, kleine en middelgrote ondernemingen of grote ondernemingen - professioneel projectbeheer maakt het gemakkelijker om successen te plannen en risico's tot een minimum te beperken - het takenpakket omvat in wezen altijd de volgende elementen, die afhankelijk van de complexiteit verder kunnen worden gedifferentieerd of aangevuld:

 • Opstellen van een projectplan incl. stappenplan
 • Definitie van middelen en deelnemers
 • Mijlpalen stellen tot het doel is bereikt
 • Monitoring en controle van de voortgang van het project en van de beschikbaarheid van capaciteiten
 • Rapportage, zowel tijdens het lopende project als na de voltooiing ervan voor documentatiedoeleinden

Typische taken die gemakkelijker kunnen worden voltooid met MS Project 2021 zijn onder meer:

 • Dynamische projectplanning: Met MS Project projectplannen kunnen de projectinspanning, de projectduur en de inzet van deelnemers dynamisch en dus flexibel worden gepland. Tijdlijnweergaven maken het gemakkelijker om deadlines in de afzonderlijke trades te halen.
 • Gebruik business intelligence voor complexe projecten: Afhankelijk van de geïnstalleerde MS Project Edition, kan Power BI ook worden gebruikt om interactieve dashboards te maken die niet alleen de algemene status van een project laten zien, maar ook gedetailleerde informatie geven over afzonderlijke projectgebieden. Hierdoor kunnen risico's beter worden ingeschat en kunnen, indien nodig, in een vroeg stadium noodmaatregelen worden gepland.
 • Innovatieve oplossingen ontwikkelen: Met MS Project 2021 kunnen workflows worden geautomatiseerd, evenals individuele oplossingen, bijv. voor mobiele apparaten, en deze kunnen ook in de cloud worden gebruikt.
 • Budgetplanning: Dankzij de alomvattende controle van middelen en capaciteiten kunnen knelpunten en kostenexplosies vroegtijdig worden onderkend en dus beter worden vermeden.
 • Projectfeedback: Met de geïntegreerde feedback-tools kunnen de bij een project betrokken partijen hun specifieke know-how gebruiken om oplossingsvoorstellen te ontwikkelen en met elkaar af te stemmen om zo gezamenlijk de geplande voltooiing en het succes van een project te verzekeren. Snel gegenereerde voortgangsverslagen en verslagen van vorige projecten kunnen hier ook toe bijdragen.

Voor al deze taken biedt Project 2021 in zowel de Standard als de Professional edities uitgebreide tools om alle processen en onderdelen die bij projectmanagement komen kijken vast te leggen en uitgebreid in kaart te brengen en te beheersen. De huidige versie van MS Project biedt de gebruikers dus de volgende fundamentele voordelen:

 • Snel en eenvoudig projecten maken: Met de praktische sjablonen van MS Project 2021 kunnen zelfs beginners met succes taken plannen en coördineren. Daartoe kunnen zij kiezen uit talrijke sjablonen die zijn gebaseerd op de beste praktijken in de sector en die individueel kunnen worden aangepast in plaats van een projectbeheersplan vanaf nul te moeten opstellen. Naast de beproefde standaardsjablonen als Gantt-diagrammen zijn in Project 2021 nog vele andere types beschikbaar, zoals netwerkdiagrammen of stroomdiagrammen.
 • Projecten duidelijker beheren: De krachtige projectmanagementtools bieden alle voorwaarden om zelfs veeleisende projecten in detail te beheren op alle deelgebieden en vakgebieden, en om ze te controleren in alle afzonderlijke fasen, terwijl ook steeds een overzicht van alle onderlinge relaties wordt behouden. Daartoe biedt MS Project 2021 diverse weergavemogelijkheden, b.v. weergaven als formulieren, spreadsheets of kolommen om bepaalde aspecten van een project te belichten, aangevuld met diverse filters waarmee afzonderlijke taken en hulpmiddelen duidelijk kunnen worden weergegeven - inclusief hun koppelingen en toewijzingen aan andere fasen of projecten.
 • Eenvoudigere samenwerking in het team: Zelfs met lokaal verspreide leden van een project, gebruiken alle deelnemers dezelfde planversie samen met MS Project 2021 en behouden zo te allen tijde een overzicht van alle actuele ontwikkelingen en de respectievelijke verantwoordelijkheden. De gezamenlijke uitwisseling van ervaringen verhoogt ook de efficiëntie bij de uitvoering van huidige en toekomstige taken. Teamleden hebben ook toegang tot informatie in de vorm van rapporten.

Belangrijke functies in MS Project 2021

Naast de genoemde basisfuncties beschikt MS Project 2021 Standard zowel als Professional over andere beproefde functies die deze aanvullen, bv. op het gebied van middelenbeheer en het genereren van rapporten, of die extra functionaliteiten bieden, bv. voor portefeuillebeheer:

Portefeuillebeheer

Portfoliobeheer is een van de belangrijkste onderdelen van MS Project 2021, omdat hiermee niet alleen één project, maar alle projecten kunnen worden geregistreerd en hun respectieve voortgang kan worden bewaakt. Projectmanagers hebben dus te allen tijde een overzicht van alle actuele statussen - als een project niet op schema vordert, kunnen zij onmiddellijk reageren en tegenmaatregelen nemen. Het vaakst komen hier taken voor die nog niet volgens de planning zijn voltooid en kosten die uit de begroting lopen. Vooral wanneer andere projecten door deze ongewenste ontwikkelingen worden getroffen omdat geplande middelen schaars of niet beschikbaar worden, kan de actuele status door de onafhankelijke update met één klik onmiddellijk zichtbaar worden gemaakt in MS Project 2021 en kunnen kritieke situaties worden herkend.

Door de verbinding van MS Project 2021 buy met Power BI zijn ook gedetailleerde weergavemogelijkheden beschikbaar voor budgetbeheer met betrekking tot analyse en suggesties voor verbeteringen.

Structurering en koppeling van afzonderlijke projecttaken

MS Project 2021 onderscheidt vier soorten activiteiten of activiteitstypen bij het invoeren en controleren van projecten, die zijn gebaseerd op een planningsformule waarin de drie waarden van werk, duur en toewijzingseenheden aan elkaar zijn gerelateerd:

 • Vaste eenheden
 • Vast werk
 • Vaste duur
 • Controle van de activiteiten

MS Project 2021 biedt hiertoe een masker, waarmee de verschillende taken kunnen worden gecontroleerd:

 • Taken kunnen worden geïmporteerd in een staafdiagram, inclusief de gelijktijdige toevoeging van meerdere taken en de toewijzing van de respectieve hulpmiddelen en de relaties.
 • Alle taken kunnen aan elkaar worden gekoppeld via het uitklapmenu of in de taaktabel in het veld "collectieve taaknaam".
 • Voor elke tijdlijn kunnen afzonderlijke begin- en einddata worden ingesteld, en tijdlijnbalken kunnen speciaal worden gelabeld, wat meer duidelijkheid verschaft over de gekoppelde taken.
 • Afzonderlijke taken binnen een project kunnen hiërarchisch worden gesorteerd op belangrijkheid - deze functie is bijzonder praktisch voor complexere projectplanningen, aangezien individuele wijzigingen automatisch worden toegepast op alle gekoppelde taken.
 • Evenzo kunnen afzonderlijke taken aan elkaar worden gekoppeld om hun onderlinge relatie zichtbaar te maken.

Beheer van de middelen

Hulpmiddelenbeheer in MS Project 2021 maakt in wezen onderscheid tussen drie soorten hulpmiddelen: "arbeid", "materiaal" en "kosten". Dit maakt een gedetailleerde, duidelijkere en dus efficiëntere planning en beheer van alle voor een project geplande middelen mogelijk. Via de middelenpool kunnen deze centraal worden beheerd voor projectoverschrijdende planning en duidelijk worden toegewezen aan de afzonderlijke activiteiten; beperkingen met betrekking tot hun beschikbaarheid in de tijd en mogelijke risico's in geval van overbelasting van mankracht kunnen zo worden vermeden, evenals in geval van overschrijding van de kostenlimieten.

Rapportgeneratie - MS Project 2021 kopen

Het maken van zinvolle rapporten over een project is een essentieel aspect - ook van Agile Project Management - hier biedt MS Project vele opties om projectgegevens op een informatieve manier te visualiseren, afhankelijk van het beoogde gebruik. Dit geldt niet alleen voor de status quo van een lopend project, maar ook voor verslagen over voltooide taken. Opgedane inzichten en beste praktijken kunnen worden gedeeld met anderen in het team of met partners. Project 2021 biedt een breed scala aan rapportsjablonen voor de meest voorkomende projecttypes, die verder kunnen worden verrijkt met afbeeldingen of grafieken, enz. De gemaakte rapporten kunnen aan anderen ter beschikking worden gesteld in de formaten .PDF, .XPS, .CSV, .XML.

Exclusieve kenmerken van de MS Project 2021 Professional Edition

Naast de bovengenoemde functies beschikt de MS Project 2021 Professional Edition ook over de volgende exclusieve functies, die bijzonder belangrijk zijn voor projectbeheer in grote organisaties en bedrijven:

 • Verbeterde duidelijkheid in Teamplanner
 • Extra sjablonen en planningstools om de productiviteit te verhogen
 • Optionele samenwerking met MS SharePoint en MS Project Server
 • Facultatief gebruik van Project Online

Voor de laatste informatie over MS Project 2021 Professional Edition kunt u contact opnemen met een Wiresoft-vertegenwoordiger.

Koop MS Project 2021 in de edities en Professional van Wiresoft als Microsoft gebruikte software

De Editions en Professional van Microsoft Project 2021 zijn bij Wiresoft verkrijgbaar als gebruikte software tegen gunstige prijzen vanaf de officiële release. U profiteert van deze voordelen:

 • De handel in en het gebruik van door Microsoft gebruikte software, zoals de aankoop van MS Project 2021, is legaal en derhalve bij wet toegestaan.
 • De aanduiding van een Microsoft Project 2021 Editie - Standaard of Professioneel - door Wiresoft als "gebruikte software" houdt geen beperkingen in op de functionaliteit van deze MS Project software.
 • Wanneer u een Project 2021 Editie van Wiresoft koopt, koopt u een originele, volledig functionele Microsoft software - geen gelimiteerde of in de tijd beperkte proefversie.
 • Gebruikte software zoals een van de Project 2021 Edities - Standaard of Professioneel - is ook door Wiresoft getest op volledige bruikbaarheid voor wederverkoop.
 • Wanneer u gebruikte software van Wiresoft koopt, verkrijgt u altijd een legaal en origineel Microsoft Project 2021 product.

Als u nog vragen heeft over een editie van Microsoft Project 2021 of andere gebruikte Microsoft software, neem dan contact met ons op via chat, telefoon of e-mail.