Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!

MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL

€ 819,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Microsoft Project 2021 Professional - de nieuwe professionele versie van de beproefde...meer
Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"

Microsoft Project 2021 Professional - de nieuwe professionele versie van de beproefde projectmanagementsoftware

Met Project 2021 Professional heeft Microsoft een actuele versie uitgebracht van de veelzijdige software die vooral voor grotere bedrijven en organisaties onmisbaar is als projectmanagementsysteem: het biedt een groot aantal praktische bedrijfsfuncties voor de planning, besturing en bewaking van projecten en voldoet daarmee aan de typische eisen van enterprise project management (EPM) en aan eisen-, multi-project- en portfoliomanagement. Project 2021 Professional biedt ook waardevolle diensten op het gebied van risico- en documentbeheer, alsmede centrale resourceplanning en tijdregistratie en toegangsbeheer; niet in de laatste plaats is het vrijwel onmisbaar voor uitgebreide rapportage via Microsoft SQL Server. De nieuwe versie Project 2021 Professional is ook geoptimaliseerd voor naadloze compatibiliteit met vele andere Microsoft toepassingen en de cloud-diensten.

Net als zijn voorganger wordt MS Project 2021 gebruikt om projecten te initiëren, te plannen, te bewaken, te controleren, uit te voeren en succesvol af te ronden  evenals typische procesgroepen volgens PMI-Standard. Het voldoet dus aan alle belangrijke en noodzakelijke vereisten voor het succesvol bereiken van projectdoelstellingen en biedt tevens mogelijkheden voor het analyseren en verdelen van de doorslaggevende concurrentiefactoren van ondernemingen: Naast de planning van de middelen in termen van reikwijdte en tijdsbesteding en de toewijzing van de noodzakelijke taken, kan ook nauwkeurige informatie worden verstrekt over het gebruik, de vereiste capaciteiten of bekwaamheden, alsmede over de werkelijke inspanning in verhouding tot de kosten en de begroting.

Microsoft Project 2021 Professional is nu al te vinden in de Wiresoft software shop als gebruikte software in een eeuwigdurende versie of kooplicentie - tegen een lagere prijs dan nieuw. U kunt het beste meteen contact opnemen met ons team om te weten te komen wanneer u de nieuwe Project versie kunt downloaden, evenals andere edities van Microsoft Project 2021. Het volgende overzicht presenteert alle reeds bekende functies van deze editie, inclusief de exclusieve functies die alleen voor u beschikbaar zijn in de Professional Edition.

Exclusieve kenmerken in de MS Project 2021 Professional editie

De MS Project 2021 Professional Edition verschilt van de Standard Edition doordat het verscheidene exclusieve functies heeft die bijzonder belangrijk zijn voor projectbeheer in grotere bedrijven: Project 2021 Professional werkt ook met MS SharePoint en MS Project Server voor uitgebreidere communicatie, en er is ook de mogelijkheid om de software te gebruiken in combinatie met Project Online. Veel bestaande sjablonen en vaak gebruikte planningtools verhogen de productiviteit van de teams. Bovendien biedt de Team Planner een verbeterd overzicht.

Uitgebreid portefeuillebeheer

Het verbeterde portefeuillebeheer van MS Project 2021 Professional helpt, vooral bij veel projecten, om altijd het overzicht te behouden en snel te herkennen of ze volgens plan verlopen of dat er vertragingen optreden. De gedifferentieerde weergave van planningen, inclusief budgetbeheer, biedt besluitvormers een uitgebreid overzicht. Bovendien biedt de naadloze integratie in Power BI analysefuncties in kritieke situaties, die ook suggesties voor oplossingen bevatten.

Duidelijker middelenbeheer

MS Project 2021 Professional bevat krachtige hulpmiddelen om de planning en het beheer van bedrijfsmiddelen nog overzichtelijker te maken. Met name klassieke soorten hulpbronnen zoals "arbeid", "materiaal" en "kosten" kunnen hiermee nog beter worden berekend en efficiënt worden gebruikt. Voor projectoverschrijdende planning kunnen deze worden opgenomen in een resource pool en toegewezen aan specifieke individuele taken. Er wordt ook rekening gehouden met tijdsbeperkingen en mogelijke overbelasting. Door de duidelijke presentatie in de taak- en tijdregistratie kunnen alle afzonderlijke fasen onafhankelijk van elkaar worden geactualiseerd; bovendien toont het desbetreffende takenpad in een Gantt-diagram altijd de huidige status-quo. Via de contextgebonden gebruikersinterface kunnen alle taken afzonderlijk worden georganiseerd en, indien nodig, met elkaar in verband worden gebracht, waarbij ook tijdlijnen kunnen worden gecreëerd.

Andere belangrijke kenmerken in MS Project Professional 2021

MS Project Professional 2021 heeft ook visueel heel wat te bieden: De overzichtelijke desktop display vergemakkelijkt de toegang tot vele functies, die ook het eenvoudiger volgen van projecten met behulp van Gantt-grafieken, de controle en visualisatie van processen in relatie tot planningen en, met aanpasbare rapporten, de visualisatie van projectgegevens optimaliseren, waardoor de teamcommunicatie en workflows worden verbeterd.

Snel projecten maken

In Project 2021 Professional kan met een paar klikken een nieuw project worden gecreëerd: Voorgedefinieerde sjablonen kunnen voor dit doel worden gebruikt, evenals een blanco Gantt chart. Bestaande gegevens kunnen worden geïmporteerd uit Excel of SharePoint.

Om projectgegevens in de vorm van rapporten te visualiseren en zo informatie over de projectstatus met andere leden van het team te delen, zijn hier ook sjabloonsets voor typische rapporten beschikbaar; deze kunnen dan verder worden aangevuld met afbeeldingen, diagrammen en animaties.

Exclusief in MS Project Professional 2021 zijn hier ook sjablonen voor burndown standaardrapporten beschikbaar, zoals die worden gebruikt in agile projectmanagement, met name Scrum, om geplande met voltooide en open projectfasen te kunnen vergelijken.

Tijdlijnbalken tonen de voortgang van elke taak

MS Project Professional 2021 bevat de optie om tijdlijnbalken te labelen, zodat anderen ze gemakkelijker kunnen begrijpen en de voortgang van een project nog beter kan worden gecommuniceerd: De voortgang van de taken kan zo rechtstreeks op de afzonderlijke taken worden weergegeven, waardoor de informatie-inhoud van de plannen, met inbegrip van de huidige status, wordt verbeterd.

Gebruik collectieve taken bij het zoeken

In MS Project Professional 2021 maakt het veld "collectieve taaknaam" in een grotere lijst binnen het algemene plan van een project het gemakkelijker een specifieke taak te vinden, omdat het de namen bevat van alle collectieve taken die aan de respectieve taken zijn toegewezen. De duidelijkheid van de projectstructuur kan ook worden verbeterd door de namen weer te geven van onmiddellijke collectieve taken die zijn toegewezen aan de respectieve hulpmiddelen; bovendien kan het alleen-lezen veld "Naam van collectieve taak" worden toegevoegd aan het tabelgebied in de "Hulpbron: Gebruik"-view.

Gemakkelijke koppeling van taken

Met MS Project Professional 2021 kunnen afzonderlijke taken bijzonder gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld. Waar het vroeger nodig was de ID van een taak te kennen om een link te creëren, volstaat het nu de overeenkomstige cel in de kolom "Voorganger" te selecteren en met de weergegeven pijl een lijst van alle taken voor het betrokken project te tonen. Daarbij komt de taakhiërarchie ook overeen met de gedefinieerde volgorde in een project, zodat de gebruiker alleen maar hoeft te scrollen naar de taak die hij zoekt en het bijbehorende selectievakje hoeft te activeren. Ook de kolom "Opvolger" kan voor dit doel worden gebruikt.

Toegankelijkheid in MS Project 2021 Professional

De Project 2021 Professional Edition bevat ook een aantal optimalisaties voor de toegankelijkheid die zowel het werk van de gebruiker zelf als de communicatie met collega's met een handicap vergemakkelijken. Talrijke toegankelijkheidsfuncties zijn reeds standaard geactiveerd in MS Project 2021: b.v. in de balkweergave kan de mate van schaalvergroting worden aangepast via de "Zoom"-knop, zodat het tijdvenster van een balk groter wordt weergegeven. Hetzelfde geldt voor de knoppen van het menulint, die kunnen worden vergroot zodat de symbolen en functies beter worden herkend. Analoog aan "Zoom" kan het "Schermvergrootglas" worden gebruikt om het beeld te vergroten. Om het contrast te verhogen, kan ook de tekstkleur worden aangepast en hiervoor kan een door de gebruiker gedefinieerd kleurenpalet worden gecreëerd, evenals het lettertype en de lettergrootte.

Alle basisfuncties in MS Project 2021 kunnen ook via sneltoetsen worden opgeroepen. Microsoft Active Accessibility (MSAA) dient als invoerhulp en voor het weergeven van informatie. Bepaalde gebieden in Project 2021 Professional kunnen ook worden aangestuurd met de Windows spraakherkenning of kunnen worden voorgelezen via de spraakuitvoer.

De geactiveerde spellingcontrole corrigeert niet alleen automatisch spel- en tikfouten, maar kan ook automatisch verschillende vermeldingen in een kolom aanvullen. Vaak gebruikte, zelfs complexe procedures kunnen via macro's worden geautomatiseerd om de voltooiing van Standard taken in een project te versnellen.

Hardwarevereisten voor Microsoft Project 2021 Professional

Aangezien MS Project Server Professional een diensttoepassing is van Microsofts SharePoint Server, kan de Professional Edition 2021 waarschijnlijk alleen worden geactiveerd voor de Enterprise-versie van de overeenkomstige MS SharePoint Server. Zoals voorheen zal de basistaal automatisch worden aangepast aan beide toepassingen.

Voorts zullen waarschijnlijk de volgende minimumvereisten van toepassing zijn; afhankelijk van het gebruik van andere apps of programma's kan het nodig zijn rekening te houden met aanvullende vereisten:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019/2021
 • Processor: min. 1,6 GHz, dubbele kern (32 of 64 bits)
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: 4 GB
 • Schermresolutie: 1.280 x 768 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10

Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Wiresoft team.

koopMicrosoft Project 2021 Professional in de Wiresoft Software-Shop

De nieuwe MS Project 2021 Professional Edition is reeds beschikbaar als een gebruikte enkele licentie op Wiresoft - de prijs is dus lager dan van nieuwe software. Wanneer u gebruikte software koopt voor Microsoft Project 2021 Professional, profiteert u altijd van de volgende voordelen op Wiresoft:

 • Onmiddellijk na aankoop is uw MS Project 2021 Professional applicatie voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • MS Project 2021 Professional evenals alle andere gebruikte Microsoft licenties die op Wiresoft te koop worden aangeboden zijn noch beperkt geldig noch slechts beperkte testversies, noch bevatten zij een reeds geactiveerde licentiesleutel, maar het gaat om een softwareproduct dat alleen voor u is geautoriseerd.
 • U ontvangt een enkele licentie van MS Project 2021 Professional, die eerder werd aangekocht en doorverkocht door een Europees bedrijf. Door deze licentie van MS Project 2021 Professional door te verkopen, wordt zij gemarkeerd als gebruikt zonder dat "gebruikt" enige beperking van de functionaliteit van de Project software inhoudt.
 • Indien een oorspronkelijke koper deze Microsoft Project software reeds geïnstalleerd had, werd deze met de verkoop aan Wiresoft weer verwijderd, zodat de desbetreffende softwarelicentie weer 100% vrij beschikbaar is.
 • Alle van Wiresoft gekochte gebruikte licenties werden vóór de verkoop ook door ons gecontroleerd op hun volledige bruikbaarheid.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte Microsoft Project software is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop alsmede het gebruik van deze software toestaat.
 • Daarom kunt u er bij de aankoop van een licentie met Wiresoft zeker van zijn dat u een legaal en origineel Microsoft product voor Project 2021 koopt en gebruikt.

Als u nog vragen heeft over uw licentieaankoop van Microsoft Project 2021 Professional als gebruikte software of een andere MS Project 2021 editie evenals oudere MS Project versies of andere Microsoft software, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken