Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10447
 • H30-05939
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 426,90 * € 472,90 * (9,73% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Met Project 2021 Professional heeft Microsoft een actuele versie uitgebracht van de veelzijdige software die onmisbaar is als projectmanagementsysteem, vooral voor grotere bedrijven en organisaties: het biedt een veelheid aan praktische zakelijke functies voor het plannen, controleren en bewaken van projecten en voldoet daarmee aan de typische eisen van Enterprise projectmanagement (EPM) en eisen-, multi-project- en portfoliomanagement. Project 2021 Professional biedt ook waardevolle diensten op het gebied van risico- en documentbeheer en op het gebied van centrale resourceplanning en tijdregistratie en toegangsbeheer; last but not least is het vrijwel onmisbaar voor uitgebreide rapportage via Microsoft SQL Server. De nieuwe versie Project 2021 Professional is ook geoptimaliseerd voor naadloze compatibiliteit met vele andere Microsoft-applicaties en cloudservices.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"

Microsoft Project 2021 Professional - de nieuwe professionele versie van de beproefde projectbeheersoftware

Met Project 2021 Professional heeft Microsoft een actuele versie uitgebracht van de veelzijdige software die vooral voor grotere ondernemingen en organisaties onmisbaar is als projectbeheersysteem: het biedt een veelheid aan praktische bedrijfsfuncties voor de planning, besturing en bewaking van projecten en voldoet daarmee aan de typische eisen van enterprise project management (EPM) en van eisen-, multi-project- en portfoliobeheer. Project 2021 Professional biedt ook waardevolle diensten op het gebied van risico- en documentbeheer, alsmede centrale resourceplanning en tijdregistratie en toegangsbeheer; niet in de laatste plaats is het vrijwel onmisbaar voor uitgebreide rapportage via Microsoft SQL Server. De nieuwe versie Project 2021 Professional is ook geoptimaliseerd voor naadloze compatibiliteit met vele andere Microsoft-toepassingen en met de cloud-diensten.

Net als zijn voorganger wordt MS Project 2021 gebruikt voor het initiëren, plannen, bewaken, controleren, uitvoeren en tot een goed einde brengen van projecten  en typische procesgroepen volgens de PMI-norm. Het voldoet dus aan alle belangrijke en noodzakelijke eisen voor het succesvol bereiken van projectdoelstellingen en biedt tevens mogelijkheden voor het analyseren en verdelen van de doorslaggevende concurrentiefactoren van ondernemingen: Naast de planning van de middelen in termen van reikwijdte en tijdsbesteding en de toewijzing van de noodzakelijke taken, kan ook nauwkeurige informatie worden verstrekt over de benutting, de vereiste capaciteiten of bekwaamheden, alsmede de werkelijke inspanning in verhouding tot de kosten en de begroting.

U kunt Microsoft Project 2021 Professional nu al in de Wiresoft Software Shop vinden als gebruikte software in een eeuwigdurende versie of als aankooplicentie - tegen een lagere prijs dan nieuw. U kunt het beste meteen contact opnemen met ons team om te weten te komen wanneer u de nieuwe Project-versie kunt downloaden, net als andere edities van Microsoft Project 2021. In het volgende overzicht vindt u alle reeds bekende functies van deze editie, inclusief de exclusieve functies die alleen voor u beschikbaar zijn in de Professional Edition.

Exclusieve kenmerken in de MS Project 2021 Professional editie

De MS Project 2021 Professional Edition verschilt van de Standard Edition doordat deze verschillende exclusieve functies biedt die met name van belang zijn voor het projectbeheer van grotere bedrijven: Project 2021 Professional werkt ook met MS SharePoint en MS Project Server voor uitgebreidere communicatie, en er is ook de mogelijkheid om de software te gebruiken in combinatie met Project Online. Veel bestaande sjablonen en vaak gebruikte planningtools verhogen de productiviteit van de teams. Bovendien biedt de Team Planner een verbeterd overzicht.

Uitgebreid portefeuillebeheer

Het verbeterde portefeuillebeheer van MS Project 2021 Professional helpt, vooral bij veel projecten, om altijd het overzicht te behouden en snel te herkennen of ze volgens plan verlopen of dat er vertragingen optreden. De gedifferentieerde weergave van planningen, inclusief budgetbeheer, biedt besluitvormers een uitgebreid overzicht. Bovendien biedt de naadloze integratie in Power BI analysefuncties in kritieke situaties, die ook suggesties voor oplossingen bevatten.

Duidelijker middelenbeheer

MS Project 2021 Professional bevat krachtige hulpmiddelen om de planning en het beheer van bedrijfsmiddelen nog overzichtelijker te maken. Met name klassieke soorten hulpbronnen zoals "arbeid", "materiaal" en "kosten" kunnen hiermee nog beter worden berekend en efficiënt worden gebruikt. Voor projectoverschrijdende planning kunnen deze worden opgenomen in een resource pool en toegewezen aan specifieke individuele taken. Er wordt ook rekening gehouden met tijdsbeperkingen en mogelijke overbelasting. Door de duidelijke presentatie in de taak- en tijdregistratie kunnen alle afzonderlijke fasen onafhankelijk van elkaar worden geactualiseerd; bovendien toont het desbetreffende takenpad in een Gantt-diagram altijd de huidige status-quo. Via de contextgebonden gebruikersinterface kunnen alle taken afzonderlijk worden georganiseerd en, indien nodig, met elkaar in verband worden gebracht, waarbij ook tijdlijnen kunnen worden gecreëerd.

Andere belangrijke kenmerken in MS Project Professional 2021

MS Project Professional 2021 heeft ook visueel heel wat te bieden: De overzichtelijke desktop display vergemakkelijkt de toegang tot vele functies, die ook het eenvoudiger volgen van projecten met behulp van Gantt-grafieken, de controle en visualisatie van processen in relatie tot planningen en, met aanpasbare rapporten, de visualisatie van projectgegevens optimaliseren, waardoor de teamcommunicatie en workflows worden verbeterd.

Snel projecten maken

In Project 2021 Professional kan met een paar klikken een nieuw project worden gecreëerd: Voorgedefinieerde sjablonen kunnen voor dit doel worden gebruikt, evenals een blanco Gantt chart. Bestaande gegevens kunnen worden geïmporteerd uit Excel of SharePoint.

Om projectgegevens in de vorm van rapporten te visualiseren en zo informatie over de projectstatus met andere leden van het team te delen, zijn hier ook sjabloonsets voor typische rapporten beschikbaar; deze kunnen dan verder worden aangevuld met afbeeldingen, diagrammen en animaties.

Exclusief in MS Project Professional 2021 zijn hier ook sjablonen voor burndown standaardrapporten beschikbaar, zoals die worden gebruikt in agile projectmanagement, met name Scrum, om geplande met voltooide en open projectfasen te kunnen vergelijken.

Tijdlijnbalken tonen de voortgang van elke taak

MS Project Professional 2021 bevat de optie om tijdlijnbalken te labelen, zodat anderen ze gemakkelijker kunnen begrijpen en de voortgang van een project nog beter kan worden gecommuniceerd: De voortgang van de taken kan zo rechtstreeks op de afzonderlijke taken worden weergegeven, waardoor de informatie-inhoud van de plannen, met inbegrip van de huidige status, wordt verbeterd.

Gebruik collectieve taken bij het zoeken

In MS Project Professional 2021 maakt het veld "collectieve taaknaam" in een grotere lijst binnen het algemene plan van een project het gemakkelijker een specifieke taak te vinden, omdat het de namen bevat van alle collectieve taken die aan de respectieve taken zijn toegewezen. De duidelijkheid van de projectstructuur kan ook worden verbeterd door de namen weer te geven van onmiddellijke collectieve taken die zijn toegewezen aan de respectieve hulpmiddelen; bovendien kan het alleen-lezen veld "Naam van collectieve taak" worden toegevoegd aan het tabelgebied in de "Hulpbron: Gebruik"-view.

Gemakkelijke koppeling van taken

Met MS Project Professional 2021 kunnen afzonderlijke taken bijzonder gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld. Waar het vroeger nodig was de ID van een taak te kennen om een link te creëren, volstaat het nu de overeenkomstige cel in de kolom "Voorganger" te selecteren en met de weergegeven pijl een lijst van alle taken voor het betrokken project te tonen. De taakhiërarchie komt ook overeen met de gedefinieerde volgorde in een project, zodat gebruikers alleen maar hoeven te scrollen naar de taak die ze zoeken en het bijbehorende selectievakje te activeren. Ook de kolom "Opvolger" kan voor dit doel worden gebruikt.

Toegankelijkheid in MS Project 2021 Professional

De Project 2021 Professional Edition bevat ook een aantal optimalisaties voor de toegankelijkheid die zowel het werk van de gebruiker zelf als de communicatie met collega's met een handicap vergemakkelijken. Talrijke toegankelijkheidsfuncties zijn reeds standaard geactiveerd in MS Project 2021: b.v. in de balkweergave kan de mate van schaalvergroting worden aangepast via de "Zoom"-knop, zodat het tijdvenster van een balk groter wordt weergegeven. Hetzelfde geldt voor de knoppen van het menulint, die kunnen worden vergroot zodat de symbolen en functies beter worden herkend. Analoog aan "Zoom" kan het "Schermvergrootglas" worden gebruikt om het beeld te vergroten. Om het contrast te verhogen, kan ook de tekstkleur worden aangepast en kan er een door de gebruiker gedefinieerd kleurenpalet voor worden gemaakt, en kunnen het lettertype en de lettergrootte worden gewijzigd.

Alle basisfuncties in MS Project 2021 kunnen ook via sneltoetsen worden opgeroepen. Microsoft Active Accessibility (MSAA) wordt hier gebruikt als invoerhulpmiddel en voor het weergeven van informatie. Bepaalde gebieden in Project 2021 Professional kunnen ook worden aangestuurd met Windows spraakherkenning of kunnen worden voorgelezen via spraakuitvoer.

De geactiveerde spellingcontrole corrigeert niet alleen automatisch spel- en tikfouten, maar kan ook automatisch verschillende vermeldingen in een kolom aanvullen. Veelgebruikte, zelfs complexe processen kunnen via macro's worden geautomatiseerd om de uitvoering van standaardtaken in een project te versnellen.

Hardwarevereisten voor Microsoft Project 2021 Professional

Aangezien MS Project Server Professional een diensttoepassing is van Microsofts SharePoint Server, kan de Professional Edition 2021 waarschijnlijk alleen worden geactiveerd voor de Enterprise-versie van de overeenkomstige MS SharePoint Server. Zoals voorheen zal de basistaal automatisch worden aangepast aan beide toepassingen.

Voorts wordt verwacht dat de volgende minimumvereisten van toepassing zijn; afhankelijk van het gebruik van andere apps of programma's kan het nodig zijn rekening te houden met aanvullende vereisten:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019/2021
 • Processor: min. 1,6 GHz, dual core (32 of 64 bit)
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: 4 GB
 • Schermresolutie: 1.280 x 768 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10

Als u vragen hebt, kunt u contact opnemen met het Wiresoft-team.

Koop Microsoft Project 2021 Professional in de Wiresoft Software Shop

De nieuwe MS Project 2021 Professional Edition is nu al bij Wiresoft verkrijgbaar als gebruikte enkele licentie - dit betekent dat de prijs lager is dan voor nieuwe software. Wanneer u gebruikte software voor Microsoft Project 2021 Professional bij Wiresoft koopt, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Onmiddellijk na aankoop is uw MS Project 2021 Professional applicatie voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • MS Project 2021 Professional evenals alle andere gebruikte Microsoft-licenties die bij Wiresoft te koop worden aangeboden, zijn noch beperkt geldig, noch slechts beperkte testversies, noch bevatten zij een reeds geactiveerde licentiesleutel, maar het gaat om een softwareproduct dat alleen voor u geautoriseerd is.
 • U ontvangt een enkele licentie van MS Project 2021 Professional, die eerder werd aangekocht en doorverkocht door een Europees bedrijf. Bij wederverkoop wordt deze licentie van MS Project 2021 Professional gemarkeerd als gebruikt zonder dat "gebruikt" enige beperking van de functionaliteit van de Project software inhoudt.
 • Indien een initiële koper deze Microsoft Project software reeds geïnstalleerd had, werd deze met de verkoop aan Wiresoft opnieuw gewist, zodat de betreffende softwarelicentie opnieuw 100% vrij beschikbaar is.
 • Al deze gebruikte licenties die bij Wiresoft werden aangekocht, werden vóór de verkoop ook door ons gecontroleerd op hun volledige bruikbaarheid.
 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte Microsoft Project-software is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop alsmede het gebruik van deze software toestaat.
 • Daarom kunt u er bij de aankoop van een licentie bij Wiresoft zeker van zijn dat u een legaal en origineel Microsoft-product voor Project 2021 koopt en gebruikt.

Als u nog vragen heeft over uw licentie-aankoop van Microsoft Project 2021 Professional als gebruikte software of een andere MS Project 2021 editie, evenals oudere MS Project versies of andere Microsoft software, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën